yanlis yerimi kopyaliyorsun yoksa. kabul etmesi lazim niye boyle yaptikiyaa ben çizelgeyi değiştiremiyorum..uygun formatta değil diyor.ben 54.7 oldum daa
bende 50 olmak istiyorum ama biraz guce motivasyona, guzel havalara ihtiyacim var. sona yaklastikca sabrim tukeniyor. :44: benim kizim 10 aylik. 25 yasindayim. :80:ben evliyim canım 1 kızım var17 aylıksenin de kızın var galiba kaç aylık..
aslında doğum kilosu diyemem lisede falan da hep 53-43 düm ama nişanlıyken 50- 51 e düşmüştüm çok hoştu ya ne giysen güzel duruyor göbek yok basen yoktekrar 50 olmak istiyorum..haa emzirirken de 52 ye düşmüştüm o bile iyiydi.kesince 55 e çıktım..
hepimiz yarisalim gel vatandas sende geeeel :84:şimdi çitlenbikle turab mı yarışıyor akrep mi..benimle kim yarışcaaaaakkk.ben de en az 700 vermeliyim düz hesap 54 oluyum bari..
hemde ne yagmur firtina vardi bugun sabah resmen. kizimin uyudugu odanin penceresini acmis ruzgarMerhabalar canlar
sonunda bugün son sınavıma girdim bitti sonra güzel bir kahvaltı yaptım platesimide yaptım aslında bugün ki planım koşmaktı ama resmen yaağmur var istanbulda:S
başüstüne kaptan :18:delüüü
valla kızlar p nizde dosya açın bu yazdılarımı yapıştırın..ara ara okursunuz..insan zamanla unutuyor ama hatırlaması çok güzel oluyor :94:
ben eşimi 2 3 ay ertelemeye bile ikna edemiyorum.burası da yağmurlu canım ya..valla eşin isterse doğur tabii. bir ben adamı ikna edemiyorum zaten.misler gibi bakıyorum yavrularıma,bakmayanlar 5-6 tane yapıyorlar,benim neyim eksik diyorum.bebek gibisi var mı hiç..
ya benim mesaj yazılarım neden bu kadar küçülmüş kii
ayy yoksam haftaya çok küçülüp kazanıcaam bir yarışın işaretçisimiii
oooo haftaya bir yarış daha görünüyorr. yarışan 2 grup olduk.
meden-zülaley-şükranbursa
akrep-turab-citlenbikbesyo
bu arada aybükenin hangi gruba katıldığını kestiremediğim için yazmadım.
hadi bakalım hangi grup daha çok paylaşım yapacakbayanlar coşkulu ve bol paylaşımlı yarışlarrr:124::124::124:
merhaba k,izlar bugun oruc tuttugum icin bisey yemedim sabahtan beri
yeni geldim eve
bir dernek buldum, isteyenlere kuran dersi veriyorlar kadinlarin da birsuru bebesi var getirmisler oraya cocuklarla ayri aktiviteler yapyiorlar benimki de o bebelerin yaninda bayagi oynadi ben de orda birileriyle tanistim hem kuran okumami da gelistiricem gitmisken hocaya da dedim dinle bir beni hatalarimi duzelt diye
ben orda muhabbete dalmisken esim beni 13 defa aramis ulasamayinca eve gelmis bakmis bu ikinci defa ariyor ben acmiyorum cok kizdi bana ama ben de ona kizdim her aradiginda acmak zorundamiyim belki benim de isim var. o meskul oluyor d aben meskul olamazmiyim
evet şükran ya.ekmek çıtır çıtır olunca bir de mis gibi kokuyor.sen de öğlen ondan ye,akşam ve sabah için de uno denge al,ben çok seviyorum..beyaz ekmekten vazgeçemiyorum ya bide bu öğlenleri bize yemek getiren lokanta tazecik çıtır çıtır getiriyo bueni deli ediyolar yedim bu öğlen gene 2 dilim yaaaa
herkezi öptüm
canım internetin kapanana kadar devam etseydin bari...ben daha amigurimi örnekleri isteyecektim senden..ben bu haftada veremedim kilo akrepcim iznin olursa ben takimdan ayrilak istiyorumzaten az olan paylasimim gittikce azaldi suan tasinma telasindayim ev topluyorum 1 ay sonrada turkiyede olacagim insallah ordan ulasirim size hepinize ayri ayri tesekkur ederim sizin sayenizde verdim kilolarimi biraz daha kaldi ama insallah sizlerle olamasamda ben sporuma devam edecegim.hosca kalin
günaydın öncelikle dünki menümü yazayım
sabah bir tabak çilek
kahvaltı
rezene çayı
badem
saat 16,00'da çeyrek kokoreç 2 çöp şiş midye tava bir ayran
4 bardak şekersiz çay
1 bardak 5'i bir yerde
35 dk yürüyüş 2,5 lt su
veeeeee kilooooom 61,0 maalesef 60'ı göremedm benide yarışmaya alın lütfeeeen hedefim 59,9
fazlalıkları atmışsın ya ona şükür güzelim..
gunaydinlar
bugun benden guzel haberler yok maalesef. +400 deyim.
su iki hafta kendimi cok yogun bir zayiflama programina aliyorum.
insaallah su havalarda guzellesir rahat rahat cikar yururuz yaaaa. korkun benden kara yaglarr turab geliyor hepinizi yakacagim
kilom 54.4
nazar mı değdi ne canımgunaydinlar
bugun benden guzel haberler yok maalesef. +400 deyim.
su iki hafta kendimi cok yogun bir zayiflama programina aliyorum.
insaallah su havalarda guzellesir rahat rahat cikar yururuz yaaaa. korkun benden kara yaglarr turab geliyor hepinizi yakacagim
kilom 54.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?