Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaa ben çizelgeyi değiştiremiyorum..uygun formatta değil diyor.ben 54.7 oldum daa
yanlis yerimi kopyaliyorsun yoksa. kabul etmesi lazim niye boyle yaptiki

bende 50 olmak istiyorum ama biraz guce motivasyona, guzel havalara ihtiyacim var. sona yaklastikca sabrim tukeniyor. :44: benim kizim 10 aylik. 25 yasindayim. :80:

şimdi çitlenbikle turab mı yarışıyor akrep mi..benimle kim yarışcaaaaakkk.ben de en az 700 vermeliyim düz hesap 54 oluyum bari..
hepimiz yarisalim gel vatandas sende geeeel :84:

Merhabalar canlar
sonunda bugün son sınavıma girdim bitti sonra güzel bir kahvaltı yaptım platesimide yaptım aslında bugün ki planım koşmaktı ama resmen yaağmur var istanbulda:S
hemde ne yagmur firtina vardi bugun sabah resmen. kizimin uyudugu odanin penceresini acmis ruzgar
delüüü
valla kızlar p nizde dosya açın bu yazdılarımı yapıştırın..ara ara okursunuz..insan zamanla unutuyor ama hatırlaması çok güzel oluyor :94:
başüstüne kaptan :18:

burası da yağmurlu canım ya..valla eşin isterse doğur tabii. bir ben adamı ikna edemiyorum zaten.misler gibi bakıyorum yavrularıma,bakmayanlar 5-6 tane yapıyorlar,benim neyim eksik diyorum.bebek gibisi var mı hiç..
ben eşimi 2 3 ay ertelemeye bile ikna edemiyorum.
belkide şuan hamileyimdir. gecen ay ilk kez hastalanmistim. simdi gunum geciyor hemde tam bir hafta :18: iki gun once test yaptim negatif cikti. ay yanaklarim yaniyor. hayirlisi olsun.

ya benim mesaj yazılarım neden bu kadar küçülmüş kii
ayy yoksam haftaya çok küçülüp kazanıcaam bir yarışın işaretçisimiii

yazi tipini degistirmissin farkinda olmadan.

aslında güzel olmuş dimi ..
ama olmuyor işte format mormat diyoo
bugun herkes bir komik. ellerin dert gormesin tu tu tu maasallah pek bir guzel olmus tickerin. sanatci ruhu bu iste bu
dogru yeride kopyalamissin aybukecim olmasi lazim cikip tekrar girip dene istersen.

bugün:
sabah ılık su
kahvaltı
ara yogurt
öğle patlıcan salatası
ara bir elma
akşam az bulgur pilavı
vee artık sadece su ile cuma sabahına geçebilirim
bu hafta verimsizdi benim halim umarım artı çıkmadan atlatacağım bu haftayı

ufff ya bugün doğru dürüst iş yaptırmıyor bana oğlum. yavaş yavaş ilerleyebiliyorum. eşim gelince biraz hızlanırım inşaallah.
son hazırlıklar yapılıyor galiba, heheyytt yarın sonuçları merakla bekliyorum. en çokta hindirellayı geçecekmi acaba beni:44::44:bu arada benimkisi sabit kalır inşallah:18::18:

kızlar ya evet yarış kıvamına gelmiş hissediyorum kendimi
geçen hafta yarıştık atak yaptım
bu haftada hem hastalığın hemde geçen haftanın keyfini sürdüm
amma yarın sankim 1 kilo fazla çıkacam gibi geliyor
haftaya tekrar yarışıp formumu alcam sonrada tam gaz yaz kızı olcam
bu arada ben kaçar kızlar işler bitti eve gidip yemek yiyecem daha

beyaz ekmekten vazgeçemiyorum ya bide bu öğlenleri bize yemek getiren lokanta tazecik çıtır çıtır getiriyo bueni deli ediyolar yedim bu öğlen gene 2 dilim yaaaa

herkezi öptüm

merhaba k,izlar bugun oruc tuttugum icin bisey yemedim sabahtan beri

yeni geldim eve
bir dernek buldum, isteyenlere kuran dersi veriyorlar kadinlarin da birsuru bebesi var getirmisler oraya cocuklarla ayri aktiviteler yapyiorlar benimki de o bebelerin yaninda bayagi oynadi ben de orda birileriyle tanistim hem kuran okumami da gelistiricem gitmisken hocaya da dedim dinle bir beni hatalarimi duzelt diye

ben orda muhabbete dalmisken esim beni 13 defa aramis ulasamayinca eve gelmis bakmis bu ikinci defa ariyor ben acmiyorum cok kizdi bana ama ben de ona kizdim her aradiginda acmak zorundamiyim belki benim de isim var. o meskul oluyor d aben meskul olamazmiyim

uzun zamandir menumu yazmiyordum kizlar :83: menumu yazip ders calismaya gececegim kpds ye cok az gun kaldi.
sabah elma sirkeli ilik su
muz
08.30 kahvalti
ara 2 bardak yesil cay, 1/2 porsiyon sutlu irmik tatlisi
14.00 6 adet mucvel, 1 kase corba,2 dilim denge ekmegi
ara 3 hurma, 8 badem,bir kucuk bal kasesi leblebi
20.00 4 mucvel 1/2 kase corba,1 bardak ayran 1dilim denge ekmegi
:83::83::83: cok yemisim yaaa
ne spor ne yuruyus

ne güzel git tabii kuran derslerine.
posi cim eşine kızma.artık yalnız değilsin.açmayınca hem senin hem oğlu için endişelenmiştir adam haklı olarak.yusuf eşinle olsa ve sen arayınca açmasa sen de endişelenirdin değil mi...

beyaz ekmekten vazgeçemiyorum ya bide bu öğlenleri bize yemek getiren lokanta tazecik çıtır çıtır getiriyo bueni deli ediyolar yedim bu öğlen gene 2 dilim yaaaa

herkezi öptüm
evet şükran ya.ekmek çıtır çıtır olunca bir de mis gibi kokuyor.sen de öğlen ondan ye,akşam ve sabah için de uno denge al,ben çok seviyorum..

ben bu haftada veremedim kilo akrepcim iznin olursa ben takimdan ayrilak istiyorum zaten az olan paylasimim gittikce azaldi suan tasinma telasindayim ev topluyorum 1 ay sonrada turkiyede olacagim insallah ordan ulasirim size hepinize ayri ayri tesekkur ederim sizin sayenizde verdim kilolarimi biraz daha kaldi ama insallah sizlerle olamasamda ben sporuma devam edecegim.hosca kalin

bu arada günaydın kızlar...hayırdır uykular açılmadı galiba...günün ilk bildirimi benden olsun o zaman..bir 500 gr daha gitmiş benden.allahıma şükürler olsun...4 senedir görmediğim bir rakam benim 66.5 ,yaşasın...

günaydın öncelikle dünki menümü yazayım
sabah bir tabak çilek
kahvaltı
rezene çayı
badem
saat 16,00'da çeyrek kokoreç 2 çöp şiş midye tava bir ayran
4 bardak şekersiz çay
1 bardak 5'i bir yerde
35 dk yürüyüş 2,5 lt su

veeeeee kilooooom 61,0 maalesef 60'ı göremedm benide yarışmaya alın lütfeeeen hedefim 59,9

canım internetin kapanana kadar devam etseydin bari...ben daha amigurimi örnekleri isteyecektim senden..

fazlalıkları atmışsın ya ona şükür güzelim..

gunaydinlar
bugun benden guzel haberler yok maalesef. +400 deyim.
su iki hafta kendimi cok yogun bir zayiflama programina aliyorum.
insaallah su havalarda guzellesir rahat rahat cikar yururuz yaaaa. korkun benden kara yaglarr turab geliyor hepinizi yakacagim
kilom 54.4

ne oldu sana canım yaa...sen hiç artıya çıkmamıştın bu güne dek..ben ödem olduğunu düşünüyorum...

nazar mı değdi ne canımama bide regl olmam gerekiyodu demiştin eminim onla ilgilidir ödemdir diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…