intenetim kapanasiya kadar ben arada ugrarim buraya amigurumilerimide oremiyorumcanım internetin kapanana kadar devam etseydin bari...ben daha amigurimi örnekleri isteyecektim senden..
tebrikler banucumbu arada günaydın kızlar...hayırdır uykular açılmadı galiba...günün ilk bildirimi benden olsun o zaman..bir 500 gr daha gitmiş benden.allahıma şükürler olsun...4 senedir görmediğim bir rakam benim 66.5 ,yaşasın...
tebriklerveeeeee kilooooom 61,0 maalesef 60'ı göremedm benide yarışmaya alın lütfeeeen hedefim 59,9
Hadi bugün O'na (CC) sevgini göster!
Sevgililer günü ya bugün.
O'nun için bir şey yap!
O'na kendini beğendir bugün!
"Seviyorum" diyorsun ya.
Hadi göster sevgini!..
O neyi seviyor, neyi sevmiyor öğren!
VE Sev O'nun sevdiklerini, sevmediklerinden uzaklaş!
Ki, O da sevsin seni.
Bilirsin, seven hep sevdiğini anlatır, "Bülbülün yüz hikâyesi varmış, hepsi de gül üstüne.." Bugün, ulaşabildiğin herkese O'nu anlat! O'nu ve O'nun en sevdiğini(SAV).
Telefonla, yüz yüze, kavlen ve fiilen O'nu anlat!
O, sana senden de yakın olanı..
O, seni senden de iyi bileni..
O, sen O'nu bıraksan da seni asla bırakmayanı..
O, en güzel sevda türküsünü, ölümsüzlük bestesini.
Sevgililer günü ya bugün..
Bilirsin, seven hep sevdiğini düşünür ya..
Bugün sen de hep O'nu düşün!
O'nun hoşuna gidecek bir şey yap! Memnun et O'nu..
Meselâ;
Şimdiye dek isteyip te yapamadığın bir emrini uygula bugün!
Kılamıyorsan, bugün namaza başla!
Meselâ;
"Kur'an-ı mutlaka öğreneceğim" de!
Biliyorsan, öğretmek için bir talebe bul kendine!
Bir ayet ezberle ve uygula onu!..
Bugün bir hadis öğren ve öğret onu!..
Meselâ; bugün Sevgilini en az bir kişiyle tanıştır!
Hiç tanımadığın birine selam ver!
Bir yetimin başını okşa! Bir çocuğu sevindir bugün!
Meselâ;
İşyerine giderken O'nu hatırlatacak bir hediye götür bugün,
Ya da çal komşunun kapısını,yüreğini bölüş,
O'nu anlat bu vesileyle..
Bugün O'nun için bir şey yap!
Ama yalnız O'nun için.. Nefsini hiç karıştırma!
Cennet hesapları yapma bugün, karşılık bekleme!
Pazarlıksız, riyasız olsun her yaptığın.
Bugün şöyle bir düşün!
Sevdiklerine ve hatta sevmediklerine,
Ne kadar çok vakit ayırıyorsun?..
Fanî dediğin şu dünya için ne kadar çok çalışıyorsun?..
Yarım saat sürecek bir ziyaret için,
On dakika sürecek bir yemek için, mutfakta ne kadar kalıyorsun?..
Nazlıca ağlayan yavrunun sesiyle nasıl fırlarsın yatağından, o soğuk gecede?..
İşverenin ay sonunda vereceği üç kuruş için nasıl kahredersin kendini?..
Sınıfını geçebilmek için, iyi not alabilmek için, nasıl geceni gündüzüne katarsın?..
Eşini, çocuklarını, anneni, babanı, nişanlını memnun etmek için nasıl da çırpınırsın.
Tüm bunlar ve senin de ekleyebileceğin dahaları için yaptıklarının,
SÖYLE, yüzde kaçını Allah için, Habibullah için yaptın bugüne kadar?..
Evet bugün sevgililer günü..
Sen de buluş Sevdiğinle bugün!
At kendini seccadeye, bir tövbe et, dönmemecesine..
O'nun sevmediği her şeye "elveda" de!
Gözyaşların armağan olsun O'na..
Gözyaşların ve zaten O'nun olan yüreğin..
Bugün ve her gün!
Hep beraber gerçek sevgiliyi her gün anmak ve kutlamak dilegiyle,akıllarımızı ve kalplerimizi asıl sahibine verebilmek dileğiyle...
kutlu doğum haftasının bu mübarek cuması hepimize hayırlı olsun..amiin..
ben bu haftada veremedim kilo akrepcim iznin olursa ben takimdan ayrilak istiyorumzaten az olan paylasimim gittikce azaldi suan tasinma telasindayim ev topluyorum 1 ay sonrada turkiyede olacagim insallah ordan ulasirim size hepinize ayri ayri tesekkur ederim sizin sayenizde verdim kilolarimi biraz daha kaldi ama insallah sizlerle olamasamda ben sporuma devam edecegim.hosca kalin
bu arada günaydın kızlar...hayırdır uykular açılmadı galiba...günün ilk bildirimi benden olsun o zaman..bir 500 gr daha gitmiş benden.allahıma şükürler olsun...4 senedir görmediğim bir rakam benim 66.5 ,yaşasın...
banucum bende örüyorum amigurumi resimleri takıma koymaya çalıştım beceremedim dır: Örgü, Örgü Modelleri, Örgü Örnekleri, Derya Baykal Örgüleri amigurumi-oyuncak-teknigi...canım internetin kapanana kadar devam etseydin bari...ben daha amigurimi örnekleri isteyecektim senden..
ah canım sende bendensingunaydinlar
bugun benden guzel haberler yok maalesef. +400 deyim.
su iki hafta kendimi cok yogun bir zayiflama programina aliyorum.
insaallah su havalarda guzellesir rahat rahat cikar yururuz yaaaa. korkun benden kara yaglarr turab geliyor hepinizi yakacagim
kilom 54.4
Hayırlı cumalarr
kilom sabit, korudum şükür kilomu.
hindirellam yakalamışsın beni :81::81:
günaydın öncelikle dünki menümü yazayım
sabah bir tabak çilek
kahvaltı
rezene çayı
badem
saat 16,00'da çeyrek kokoreç 2 çöp şiş midye tava bir ayran
4 bardak şekersiz çay
1 bardak 5'i bir yerde
35 dk yürüyüş 2,5 lt su
veeeeee kilooooom 61,0 maalesef 60'ı göremedm benide yarışmaya alın lütfeeeen hedefim 59,9
gunaydinlar
bugun benden guzel haberler yok maalesef. +400 deyim.
su iki hafta kendimi cok yogun bir zayiflama programina aliyorum.
insaallah su havalarda guzellesir rahat rahat cikar yururuz yaaaa. korkun benden kara yaglarr turab geliyor hepinizi yakacagim
kilom 54.4
gunaydin kizlar
bir aksilik olma ihtimaline karsi hemen kilomu yaziyim
maalesef 200 gram almisim 60.6 yim :26:
ama boyle olacagi gidisattan belliydi gunduz diyet modunda az yedim oglen az yedim aksamolunca da yemek gorunce acliktan saldirdim
dünkü menüm 2 kuru kayısı
sabah 2 dilim kepek ek peynir domates reçel yumurta
ara 1 yeşil elma
1 kase kellogs
öğle 1 kase bezelyeli patates
1 kase meyveli yoğurt
ara 1 süt dilimi+kat kat tat 1tane
akşam 1 elma
1br kefir
2 galeta:26: ne çok yemişim ya
2 br bitki çayı 1 lt kadar su
150 mekik yarım saat kadar egzersiz
tabiki meşgul olabilirsin canım..merhaba k,izlar bugun oruc tuttugum icin bisey yemedim sabahtan beri
yeni geldim eve
bir dernek buldum, isteyenlere kuran dersi veriyorlar kadinlarin da birsuru bebesi var getirmisler oraya cocuklarla ayri aktiviteler yapyiorlar benimki de o bebelerin yaninda bayagi oynadi ben de orda birileriyle tanistim hem kuran okumami da gelistiricem gitmisken hocaya da dedim dinle bir beni hatalarimi duzelt diye
ben orda muhabbete dalmisken esim beni 13 defa aramis ulasamayinca eve gelmis bakmis bu ikinci defa ariyor ben acmiyorum cok kizdi bana ama ben de ona kizdim her aradiginda acmak zorundamiyim belki benim de isim var. o meskul oluyor d aben meskul olamazmiyim
uzun zamandir menumu yazmiyordum kizlar :83: menumu yazip ders calismaya gececegim kpds ye cok az gun kaldi.
sabah elma sirkeli ilik su
muz
08.30 kahvalti
ara 2 bardak yesil cay, 1/2 porsiyon sutlu irmik tatlisi
14.00 6 adet mucvel, 1 kase corba,2 dilim denge ekmegi
ara 3 hurma, 8 badem,bir kucuk bal kasesi leblebi
20.00 4 mucvel 1/2 kase corba,1 bardak ayran 1dilim denge ekmegi
:83::83::83: cok yemisim yaaa
ne spor ne yuruyus
hayırlısı olsun canım. dikkat et kilonu koru olurmuben bu haftada veremedim kilo akrepcim iznin olursa ben takimdan ayrilak istiyorumzaten az olan paylasimim gittikce azaldi suan tasinma telasindayim ev topluyorum 1 ay sonrada turkiyede olacagim insallah ordan ulasirim size hepinize ayri ayri tesekkur ederim sizin sayenizde verdim kilolarimi biraz daha kaldi ama insallah sizlerle olamasamda ben sporuma devam edecegim.hosca kalin
bu arada günaydın kızlar...hayırdır uykular açılmadı galiba...günün ilk bildirimi benden olsun o zaman..bir 500 gr daha gitmiş benden.allahıma şükürler olsun...4 senedir görmediğim bir rakam benim 66.5 ,yaşasın...
günaydın öncelikle dünki menümü yazayım
sabah bir tabak çilek
kahvaltı
rezene çayı
badem
saat 16,00'da çeyrek kokoreç 2 çöp şiş midye tava bir ayran
4 bardak şekersiz çay
1 bardak 5'i bir yerde
35 dk yürüyüş 2,5 lt su
veeeeee kilooooom 61,0 maalesef 60'ı göremedm benide yarışmaya alın lütfeeeen hedefim 59,9
bu hafta düzeltirsin canım..düzelmek için sebebin çok güzel br keretakımız yüz karası geldi kilom 74.0
bu hafta kendime hakim olamadım hayvan gibi yedim halbuki rabbim bunimetleri hayvangibi yemeye izin yoktur diyor saadece tatmanız için gönderildidiyorpeygamber efendimizde ençok ümmetinin göbekli olmasından korkarmış
tabi ben bunları dün okudum
bizleri de unutmayın canım dualarınızdaçok güzeeeeel bişey kaptan süpersin yaa
biz komşularla cuma günleri kuran okuyoruz bunu da eklicem inş.
tatlım aç kalarak nefse zulmetmek yerine yemek yerken düşünüp az yememize neden gösterirsek çok daha güzel olurbence de ödemdir ben de emzirirken 3 ayda falan regl oluyordum patlıcak gibi şişiyordum.ammmmmmmmmmmma sana yetiştim kilom54.3
bu hafta başa başız çok zevkli bi yarış olcak turabcım
acıkınca efendimiz sav in karnına taş bağlaDIĞI GÜNLERİ AÇLIĞA NASIL DAYANDIĞINI HATIRLASAK ne güzel olur..
tatlım şöyle yapalım..sıralamada ilk yarı ile son yarıda kalanlar yarışsın..bu hafta sende yarışa katıl istersen canım
benim planım şu: artık burnumu tıkayarakda olsa sabahları sirkeli sıcak su içicem kahvaltıdan kısmıycam öğlende kısmıycam akşam saat 6'yı geçmeden yicem tabikide hafif şeyler.. en az 2,5 lt su içicem 2 fincan bitki çayı içicem pilatesimi yapıcm(imkan bulduğmda yürüyüşte) bakalım sonuçlar neyi gösterecek:82:
abur cubur yok canımdünkü menüm 2 kuru kayısı
sabah 2 dilim kepek ek peynir domates reçel yumurta
ara 1 yeşil elma
1 kase kellogs
öğle 1 kase bezelyeli patates
1 kase meyveli yoğurt
ara 1 süt dilimi+kat kat tat 1tane
akşam 1 elma
1br kefir
2 galeta:26: ne çok yemişim ya
2 br bitki çayı 1 lt kadar su
150 mekik yarım saat kadar egzersiz
kaptan sen söylemedin kilonu bak meraklanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?