dur kendine bu kadar kzima hemen. benimde istahim cok acildi bu aralar. bahar fazla enerji yakiyor ondan sanirimtakımız yüz karası geldi kilom 74.0
bu hafta kendime hakim olamadım hayvan gibi yedim halbuki rabbim bunimetleri hayvangibi yemeye izin yoktur diyor saadece tatmanız için gönderildidiyorpeygamber efendimizde ençok ümmetinin göbekli olmasından korkarmış
tabi ben bunları dün okudum
:83: saat alti gibi yedigim iki kurabiyeyide yazmamisim ustelik. benim hemen toparlanmam lazimtabiki meşgul olabilirsin canım..
turab sen napmışsın..tüm bunları yedinmi gerçekten..
özellikle akşam ve akam üzeri
ben menümü yazsam aç dolaşmış sayarsın beni kesin
dur kendine bu kadar kzima hemen. benimde istahim cok acildi bu aralar. bahar fazla enerji yakiyor ondan sanirimeski beslenme tarzima donmek istiyorum ya. aksamlari 6 dan sonra birsey yemedigim haftalarda bir bir gidiyordu kilolar. 54 te olunca ben iyice saldim kendimi.
:83: saat alti gibi yedigim iki kurabiyeyide yazmamisim ustelik. benim hemen toparlanmam lazim
ama umitsizlige yer yok bugunden tezi yok basliyorum saglikli beslenme programima
ben de varim yarisa bu hafta yusuf hasta diye katilmamistim ama bu hafta ben de sartlari zorlicambu hafta sende yarışa katıl istersen canım
benim planım şu: artık burnumu tıkayarakda olsa sabahları sirkeli sıcak su içicem kahvaltıdan kısmıycam öğlende kısmıycam akşam saat 6'yı geçmeden yicem tabikide hafif şeyler.. en az 2,5 lt su içicem 2 fincan bitki çayı içicem pilatesimi yapıcm(imkan bulduğmda yürüyüşte) bakalım sonuçlar neyi gösterecek:82:
tabiki meşgul olabilirsin canım..
ama deli olmakdansa veli olmak daha güzel..ucunda Allahın rızasını kazanmak da çok daha güzel dimi şeker..
(gittiğin yer güçsüz bırakmış ama farklı bir yerden güçlenmek için vesvese verip yol açmış kendine şeytan..)şeytanın tüm oyunlarından sana sığınırım Allahım. amiin..
:
medencim kilolarımız aynı bu hafta seninle sıkı bi çekişme yaşayacağız
kizlar ben yarista nerdeyim yarisin muhtevasi nasil olcak hadin anlatin d akendimi hazirliyim yaris psikolojisine
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorummm
veremeyen ve alan arkadaşlar üzülmeyin haftaya acısını çıkartacazzz hep beraber
off ya görseniz mutfağımın halini. şimdi mutfakta size mesaj yazıyorum, oğluşumda mutfağımı dağıtıyor. dolapları artık açıyor ne varsa yere indiriyor zıpır. tencere dolabını açmış ve tencere tava kapak ne varsa direkt arkasına..kızım hiç böyle değildi. oğlan hiç yerinde durmuyor. bende hiç sevmem dolapların karıştırılmasını herşey yerinde olacak ev düzenli olacak. ama imkanı varmıııı
hayırlısı olsun canım. dikkat et kilonu koru olurmu
süpersin..eksiklerin sabah aç karnına sıcak su
bu hafta düzeltirsin canım..düzelmek için sebebin çok güzel br kere
bizleri de unutmayın canım dualarınızda
Allah kabul etsin..
tatlım aç kalarak nefse zulmetmek yerine yemek yerken düşünüp az yememize neden gösterirsek çok daha güzel olur
tatlım şöyle yapalım..sıralamada ilk yarı ile son yarıda kalanlar yarışsın..
abur cubur yok canımsuyu da fazlalaştırırmısın..
62,8 canım..fırsat bulamadım..çok yoğunum..önclik verdiğim mesajlar oldu..kiloları tek tek aldım..şimdi kızımı hazırlamam gerekiyor..okul zamanı...
ben bu gün hayretler içerisindeyim...inanamıyorum acaba yanlış topiktemiyim...yoksa burası kilo almak isteyenlerin alanı mı..vay anam vay..kızlar toplanın bir araya bu işi çözün.verilmese bile kilo alınması yasak bizim takımda...umarım bu son olur..hiç bu kadar kötü bir cuma geçirmemiştik..haydi bakalım kendimize geliyoruz artıkk.[ben de dahil].o alınanlar bu hafta kesin verilecek,pes etmek yok.yoksa haftaya çok ağır cezalar geliyor ona göre.şurada yaza bir ay kala bu ne rahatlık...bu akşamdan tezi yok spor yapmayanlar spora başlıyor,yapanlar süresini uzatıyor anlaştık mı..akşam 9 a kadar herkes menü ve spor süresini belirtsin,biz böyle bir takım değiliz...
ee oğlanlar daha fena tabii.gerçi benim ufaklıkta oğlanları aratmıyor ya..
medencim dolap kilitleri kullandım ben büyük kızda.tavsiye ederim canım.benimki henüz dolaplara sarmıyor ama çekmece ve damacanaya çok bulaşıyor..damacana pompasının suluğunu aldığı gibi kaçıyor,sonra ara dur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?