Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dur kendine bu kadar kzima hemen. benimde istahim cok acildi bu aralar. bahar fazla enerji yakiyor ondan sanirim eski beslenme tarzima donmek istiyorum ya. aksamlari 6 dan sonra birsey yemedigim haftalarda bir bir gidiyordu kilolar. 54 te olunca ben iyice saldim kendimi.

tabiki meşgul olabilirsin canım..
turab sen napmışsın..tüm bunları yedinmi gerçekten..
özellikle akşam ve akam üzeri
ben menümü yazsam aç dolaşmış sayarsın beni kesin
:83: saat alti gibi yedigim iki kurabiyeyide yazmamisim ustelik. benim hemen toparlanmam lazim
ama umitsizlige yer yok bugunden tezi yok basliyorum saglikli beslenme programima

takim icinde iki takim halinde yarisma fikrine bayildim ben muhtemelen siralama sonunda olacagim. yani bu hafta az verenlerle cok verenler yarisacak degilmi? dogru mu anlamisim.

nasıl kızmam ben anneme gidince bile 400 gr vermiştim ama buhafta hiç sporyok hava çk güzel ama bana yaramıyor bana bulutlu hava lazım ama buhafta yüricem

ben de varim yarisa bu hafta yusuf hasta diye katilmamistim ama bu hafta ben de sartlari zorlicam

akrepcim amin tabi, ama benim hep yusufu oglen vakti disari cikardigimi biliyor illaki istiyorki aradiginda ulasabilsin ama ben de onu aradigimda acmiyorsa demkki isi var deyip onun bana geri donmesini bekliyorum. o oyle degil 13 defa aramis ustumdede cep yok ki telefonumu koyiyim cantadan da disardaki gurultude duyulmuyor maalesef. bu gidisle butun elbiselerime cep dikicam

kizlar ben yarista nerdeyim yarisin muhtevasi nasil olcak hadin anlatin d akendimi hazirliyim yaris psikolojisine

ooo sohbeti iyi gördüm. siz sohbet ederken bende çıkıp yürüdüm dışarda tam 80 dk, rüzgar artmasaydı dahada yürüyecektim ama oğlum olunca geri döndüm.
bu hafta süper bir yarış olacak görünüyor, zülaleycim o zaman sen ve ben aynı takımda olacaz, işler tersine döndü, bu hafta seni daha çok zorlamam lazım o halde:44:sende beni tabiikimde.
en kötü tarafı yarın benim günüm varrr:84::84::84:hemde kızkardeşimde. o da maalesef 7-8 çeşit yapacak ve hepsinide yeni tarif yapacak. ben duramam yeriim kesinn:26::26:

kizlar ben yarista nerdeyim yarisin muhtevasi nasil olcak hadin anlatin d akendimi hazirliyim yaris psikolojisine

anladığım kadarıyla takım en çok kilo verenlerle az kilo verenler olarak ikiye ayrılacak. akrep bildirimi yaptıktan sonra takım üyeleri belli olur. muhtemelen sende benimle aynı takımda olacan.
kurallarıda takım üyeleri belli olduktan sonra akrep kaptan belirler muhtemelen.
ama herkes her akşam menü ve sporlarını düzenli olarak yazmalı. yarın ben nasıl yazacaksam menümü, şimdiden onu düşünüyorum:18::18:

secdenurcum canım Allah kolaylık versin, sıkıntılarını atlattıktan sonra yine bekliyoruz, bizi unutma ara ara uğramaya çalış yinede

off ya görseniz mutfağımın halini. şimdi mutfakta size mesaj yazıyorum, oğluşumda mutfağımı dağıtıyor. dolapları artık açıyor ne varsa yere indiriyor zıpır. tencere dolabını açmış ve tencere tava kapak ne varsa direkt arkasına.. kızım hiç böyle değildi. oğlan hiç yerinde durmuyor. bende hiç sevmem dolapların karıştırılmasınıherşey yerinde olacak ev düzenli olacak. ama imkanı varmıııı

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorummm
veremeyen ve alan arkadaşlar üzülmeyin haftaya acısını çıkartacazzz hep beraber

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorummm
veremeyen ve alan arkadaşlar üzülmeyin haftaya acısını çıkartacazzz hep beraber

KIZLAR ANCA GELEBİLDİM KUSURA BAKMAYIN
kilom 56.800 600 gram almışım
hastalığı fazla abartık yedim
ne ceza verirseniz razıyım takımın yüz karası oldum ama bu hafta telafi edecem söz:26:

ben bu gün hayretler içerisindeyim...inanamıyorum acaba yanlış topiktemiyim...yoksa burası kilo almak isteyenlerin alanı mı..vay anam vay..kızlar toplanın bir araya bu işi çözün.verilmese bile kilo alınması yasak bizim takımda...umarım bu son olur..hiç bu kadar kötü bir cuma geçirmemiştik..haydi bakalım kendimize geliyoruz artıkk.[ben de dahil].o alınanlar bu hafta kesin verilecek,pes etmek yok.yoksa haftaya çok ağır cezalar geliyor ona göre.şurada yaza bir ay kala bu ne rahatlık...bu akşamdan tezi yok spor yapmayanlar spora başlıyor,yapanlar süresini uzatıyor anlaştık mı..akşam 9 a kadar herkes menü ve spor süresini belirtsin,biz böyle bir takım değiliz...

ee oğlanlar daha fena tabii.gerçi benim ufaklıkta oğlanları aratmıyor ya..
medencim dolap kilitleri kullandım ben büyük kızda.tavsiye ederim canım.benimki henüz dolaplara sarmıyor ama çekmece ve damacanaya çok bulaşıyor..damacana pompasının suluğunu aldığı gibi kaçıyor,sonra ara dur..

akrebim güzel kilo verilmiş bu hafta maşallah.böyle gidersen 60 ı görmen yakındır.ben de 65 i iple çekiyorum..mayıs 1 hedefim benim.inşallah tuttururuz...

banucum ben bu hafta diyet yapmaya calisitm ama bi gece esim 11 d egeldi yemek hazirlatti bana e ben de az yemisim hatta aksam yemek yememisim o gun ac olunca saldirdim esimden cok ben yedim.

bunun gibi diyet maratonuna alisamadim bu benim ilk haftamdi o yuzden 200 gram aldim diye dusunuyorum hem ben spor da yapmadim

bu hafta yaris yapalim birlikte hem spor hem saglikli beslenerek ins. haftaya daha iyi sonuclar cikicak

bayılıyorum ben bu bebeklere yaaa. sağol canım bende hemen tedarik etsem iyi olacak galiba dolap kilitlerinden.

kızlar burdayım...banucum kilo bildirimlerini bir mesajda toplarmısın..hemen çizelge hazırlamama kolaylık olsun..müşterim var şimdi..tek tek kontrol edemiyorum

**2.TAKIM 202. ETAP**

akrep33 ( 63,6/62.8/0.8/1.26%)
banusultan( 67/66.5/0.5/0.75%)
turab571( 54/54.4/-0.4/0.74%)
meden( 61/
hindirella( 61,7/ 61/0.7/1.13%)
secdenur( 64,7/
zulaley( 73,3/74/-0.7/-0.95%)
nur_tuanna( 72 /
clementineee( 67.4/
poseidon( 60,4 /60.6/-0.2/-0.33%)
SUKRANbursa(56.2/56.8/-0.6/-1.07%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 701,3 /

bulabildiklerim bunlar...daha bakiyorum kizlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…