**2.TAKIM 202. ETAP**
akrep33 ( 63,6/62.8/0.8/1.26%)
banusultan( 67/66.5/0.5/0.75%)
turab571( 54/54.4/-0.4/0.74%)
meden( 61/
hindirella( 61,7/ 61/0.7/1.13%)
secdenur( 64,7/
zulaley( 73,3/74/-0.7/-0.95%)
nur_tuanna( 72 /
clementineee( 67.4/
poseidon( 60,4 /60.6/-0.2/-0.33%)
SUKRANbursa(56.2/56.8/-0.6/-1.07%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 701,3 /
bulabildiklerim bunlar...daha bakiyorum kizlar
hemen bakiyorum akrep ablacim2.TAKIM
akrep33 ( 63,6 / 62,8 /0,8 /1,26%)
banusultan( 67 /66,5/0,5/0,75%)
turab571( 54 /54,4/-0,4/-0,74%)
meden( 61 /61/0 /0,0%)
hindirella( 61,7 / 61 /0,7/1,13%)
secdenur( 64,7 )kendi isteği ile ayrıldı
zulaley( 73,3 /74/-0,7/-0,95%)
nur_tuanna( 72 /72/0/0,0%)
clementineee( 67,4 /67,4/0 /0,0%)
Poseidon83( 60,4 /60,6 / -0,2/-0,33 %)
SUKRANbursa( 56,2 /56,2 / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 636,6 /635,9/0,7 /0,11 % )
kızlar çitlenbiği aldım aybüke denemede..eski üye olunca denemeye gerek görmedim..
ee oğlanlar daha fena tabii.gerçi benim ufaklıkta oğlanları aratmıyor ya..
medencim dolap kilitleri kullandım ben büyük kızda.tavsiye ederim canım.benimki henüz dolaplara sarmıyor ama çekmece ve damacanaya çok bulaşıyor..damacana pompasının suluğunu aldığı gibi kaçıyor,sonra ara dur..
2.takım bireysel sıralama
1.çitlenbikbesyo(2,25%)
2.akrep33 (1,26%)
3.hindirella( 1,13%)
4.banusultan( 0,75%)
5.meden( 0,0%)
6.clementineee(0,0%)
7.Poseidon83(-0,33 %)
8.turab571(-0,74%)
9.zulaley( -0,95%)
10.SUKRANbursa(-1,07%)
yarışma grubu
1. grup
1.çitlenbikbesyo
2.akrep33
3.hindirella
4.banusultan
5.meden
2.grup
6.clementineee
7.Poseidon83
8.turab571
9.zulaley
10.SUKRANbursa
taaaaki şu saate kadar herşey çok güzel gidiyordu.. kardeşim binadaki kızarmış hamur kokusunu duyana kadar..yazık çocuğu canı çekmiş yapıverdim 6-7 tane de ben yedim ama çok küçüktü boyutu pişidende küçükne güzel akşam yemeğine mantar sote yapmıştım onu yicektim
sabah 2 bardak su elma ardından kahvaltı
ara çilek
öğlen 1 tabak çorba 1 dilim kepek ekmek 1 salatalık
ara 5'i bir yerde
ve hazin son 6-7 tane kızarmış hamur:84::84:naaaayır yaaa olaaaamazz oysa herşey çok güzel başlamıştı
merak etmeyin kendimi çok pis cezalandırdımyürüyüş+plates (süresi içimdeki hırsa bağlı)
aynen benimkide damacanaya cok bulasiyor.nasilda herseye merakla bakiyorlar. haklilar bizim hergun bakip durdugumuz dunyayi onlar henuz kesfediyorlar.yerim ben o bakislari yeni bir ortma girdigimizde bizimkine hakim olamiyorum bir saga bir sola bir guzel heryeri inceliyor. cok hareketli benimkide.
banucum iyi silkeledin takimi. neredeyse kilo almak isteyenler takimina donmusuz. yeni arkadaslarin motivasyonu cok guzel biz eskilerin bir silkelenmeye ihtiyaci vardi.
kızlar burdayım...banucum kilo bildirimlerini bir mesajda toplarmısın..hemen çizelge hazırlamama kolaylık olsun..müşterim var şimdi..tek tek kontrol edemiyorum
aaaa aynı takımdayızamanınn ben birinci gruptayımhiç beklemiyordumm, kesin ikinci grupta olurum diyordumm.
zülaleyyy yine rakibimsin bu durumda.
hindirellacığım beni geçebilirsin şekercim.hadi göreyim seni gel şu 5 li rakamlara bu hafta
kıss şu yarışma arefesinde yapılacak iş mu bu. içindeki hırsın derecesi yükseklerde olsun bari...ay söyleyene bak yarın benim senden daha kötü durumda olma ihtimalimm çoookk yüksekk:18::18::18:
aaaa aynı takımdayız
şimdilik yarım saat pilates yarım saatte dans (hemde apaçi) ama saat daha 6 şimdi bir portakal yicem dizi izlerken de kendi kendime yürürüm 20-30 dk
diyorumkiiii 2 ayrı grup yarışmaktansa bütün takım yarışsak tabiki cezalı olmak kaydıyla hedefine ulaşamayanlar imzasına ve tüm takımlara (klasik cezamız) ben şişkonun tekiyim yazsın
aslında takım içinde 2 ayrı gruba ayrılsakda güzel A ve B grubu olarak iki grup yarışsın toplam kiloda kaybeden grup bu cezayı uygulasın:26: ikiside güzel olur:78:
takim icinde iki takim halinde yarisma fikrine bayildim ben muhtemelen siralama sonunda olacagim. yani bu hafta az verenlerle cok verenler yarisacak degilmi? dogru mu anlamisim.
ooo sohbeti iyi gördüm. siz sohbet ederken bende çıkıp yürüdüm dışarda tam 80 dk, rüzgar artmasaydı dahada yürüyecektim ama oğlum olunca geri döndüm.
bu hafta süper bir yarış olacak görünüyor, zülaleycim o zaman sen ve ben aynı takımda olacaz, işler tersine döndü, bu hafta seni daha çok zorlamam lazım o halde:44:sende beni tabiikimde.
en kötü tarafı yarın benim günüm varrr:84::84::84:hemde kızkardeşimde. o da maalesef 7-8 çeşit yapacak ve hepsinide yeni tarif yapacak. ben duramam yeriim kesinn:26::26:
anladığım kadarıyla takım en çok kilo verenlerle az kilo verenler olarak ikiye ayrılacak. akrep bildirimi yaptıktan sonra takım üyeleri belli olur. muhtemelen sende benimle aynı takımda olacan.
kurallarıda takım üyeleri belli olduktan sonra akrep kaptan belirler muhtemelen.
ama herkes her akşam menü ve sporlarını düzenli olarak yazmalı.yarın ben nasıl yazacaksam menümü, şimdiden onu düşünüyorum:18::18:
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorummm
veremeyen ve alan arkadaşlar üzülmeyin haftaya acısını çıkartacazzz hep beraber
KIZLAR ANCA GELEBİLDİM KUSURA BAKMAYIN
kilom 56.800 600 gram almışım
hastalığı fazla abartık yedim
ne ceza verirseniz razıyım takımın yüz karası oldum ama bu hafta telafi edecem söz:26:
ben bu gün hayretler içerisindeyim...inanamıyorum acaba yanlış topiktemiyim...yoksa burası kilo almak isteyenlerin alanı mı..vay anam vay..kızlar toplanın bir araya bu işi çözün.verilmese bile kilo alınması yasak bizim takımda...umarım bu son olur..hiç bu kadar kötü bir cuma geçirmemiştik..haydi bakalım kendimize geliyoruz artıkk.[ben de dahil].o alınanlar bu hafta kesin verilecek,pes etmek yok.yoksa haftaya çok ağır cezalar geliyor ona göre.şurada yaza bir ay kala bu ne rahatlık...bu akşamdan tezi yok spor yapmayanlar spora başlıyor,yapanlar süresini uzatıyor anlaştık mı..akşam 9 a kadar herkes menü ve spor süresini belirtsin,biz böyle bir takım değiliz...
bende sabahkini yapmamıştım kendi kendime maxi plus yaptım:81::81:süperrsin şekercim süpersinn. bende yemekten sonra pilates yapacağım, bugün stretch var diye yapmadım, hemen yürüyüşe çıktım. salı gününkü karın gününü yapayım diyorum.
amanınn ben birinci gruptayımhiç beklemiyordumm, kesin ikinci grupta olurum diyordumm.
Zülaleyyy yine rakibimsin bu durumda.
Hindirellacığım beni geçebilirsin şekercim.Hadi göreyim seni gel şu 5 li rakamlara bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?