Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2.TAKIM

akrep33 ( 63,6 / 62,8 /0,8 /1,26%)
banusultan( 67 /66,5/0,5/0,75%)
turab571( 54 /54,4/-0,4/-0,74%)
meden( 61 /61/0 /0,0%)
hindirella( 61,7 / 61 /0,7/1,13%)
secdenur( 64,7 )kendi isteği ile ayrıldı
zulaley( 73,3 /74/-0,7/-0,95%)
nur_tuanna( 72 /72/0/0,0%)
clementineee( 67,4 /67,4/0 /0,0%)
Poseidon83( 60,4 /60,6 / -0,2/-0,33 %)
SUKRANbursa( 56,2 /56,2 / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 636,6 /635,9/0,7 /0,11 % )

canımsın ya

2.TAKIM

akrep33 ( 63,6 / 62,8 /0,8 /1,26%)
banusultan( 67 /66,5/0,5/0,75%)
turab571( 54 /54,4/-0,4/-0,74%)
meden( 61 /61/0 /0,0%)
hindirella( 61,7 / 61 /0,7/1,13%)
secdenur( 64,7 )kendi isteği ile ayrıldı
zulaley( 73,3 /74/-0,7/-0,95%)
nur_tuanna( 72 /72/0/0,0%)
clementineee( 67,4 /67,4/0 /0,0%)
Poseidon83( 60,4 /60,6 / -0,2/-0,33 %)
SUKRANbursa( 56,2 /56,2 / / %)
çitlenbikbesyo(57,7/56,4/1,3/2,25%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 694,3 /692,9/1,4/0,20% )

hemen bakiyorum akrep ablacim

kızlar çitlenbiği aldım aybüke denemede..eski üye olunca denemeye gerek görmedim..

aynen benimkide damacanaya cok bulasiyor. nasilda herseye merakla bakiyorlar. haklilar bizim hergun bakip durdugumuz dunyayi onlar henuz kesfediyorlar.yerim ben o bakislari yeni bir ortma girdigimizde bizimkine hakim olamiyorum bir saga bir sola bir guzel heryeri inceliyor. cok hareketli benimkide.
banucum iyi silkeledin takimi. neredeyse kilo almak isteyenler takimina donmusuz. yeni arkadaslarin motivasyonu cok guzel biz eskilerin bir silkelenmeye ihtiyaci vardi.

taaaaki şu saate kadar herşey çok güzel gidiyordu.. kardeşim binadaki kızarmış hamur kokusunu duyana kadar..yazık çocuğu canı çekmiş yapıverdim 6-7 tane de ben yedim ama çok küçüktü boyutu pişidende küçükne güzel akşam yemeğine mantar sote yapmıştım onu yicektim
sabah 2 bardak su elma ardından kahvaltı
ara çilek
öğlen 1 tabak çorba 1 dilim kepek ekmek 1 salatalık
ara 5'i bir yerde
ve hazin son 6-7 tane kızarmış hamur:84::84:naaaayır yaaa olaaaamazz oysa herşey çok güzel başlamıştı
merak etmeyin kendimi çok pis cezalandırdımyürüyüş+plates (süresi içimdeki hırsa bağlı)

2.takım bireysel sıralama

1.çitlenbikbesyo(2,25%)
2.akrep33 (1,26%)
3.hindirella( 1,13%)

4.banusultan( 0,75%)
5.meden( 0,0%)
6.clementineee(0,0%)
7.Poseidon83(-0,33 %)
8.turab571(-0,74%)
9.zulaley( -0,95%)
10.SUKRANbursa(-1,07%)

yarışma grubu

1. grup
1.çitlenbikbesyo
2.akrep33
3.hindirella
4.banusultan
5.meden

2.grup
6.clementineee
7.Poseidon83
8.turab571
9.zulaley
10.SUKRANbursa​

amanınn ben birinci gruptayımhiç beklemiyordumm, kesin ikinci grupta olurum diyordumm.
zülaleyyy yine rakibimsin bu durumda.
hindirellacığım beni geçebilirsin şekercim. hadi göreyim seni gel şu 5 li rakamlara bu hafta

kıss şu yarışma arefesinde yapılacak iş mu bu. içindeki hırsın derecesi yükseklerde olsun bari...ay söyleyene bak yarın benim senden daha kötü durumda olma ihtimalimm çoookk yüksekk:18::18::18:

biraz önce 1 kase çorba içtim ama hiç doymuş gibi değilim. nedense bu günlerde kendimi frenlemede çok çokk zorlanıyorum. benimde iştahım tavanlarda, ne yapacaksam bennn:84::84:belki bu yarış beni biraz hırslandırırda kendimi kontrol edebilirim:26::26:

maşaallah bebişine. yaa sizinki damacanaya saldırıyrmuş iyi yine, benimkisi birde çöp kutusuna saldırıyor. içindekileri yere atıyor , beğendiği olursada ağzınaamaalesef birkaç defa ben yakalayamadan götürdü ağzına. iice arkaya itiyorum ama yinede nasıl yapıyorsa çıkartıyor. balkon en iyi çare herhal. yani bizimkide çöp kutusu nedir ne işe yarar onu öğreniyor ekstradan

kızlar burdayım...banucum kilo bildirimlerini bir mesajda toplarmısın..hemen çizelge hazırlamama kolaylık olsun..müşterim var şimdi..tek tek kontrol edemiyorum

akrepçim yemek yapıyordum şimdi gördüm mesajını canım yaa.inşallah bir sorun olmamıştır..

aaaa aynı takımdayız
kıss şu yarışma arefesinde yapılacak iş mu bu. içindeki hırsın derecesi yükseklerde olsun bari...ay söyleyene bak yarın benim senden daha kötü durumda olma ihtimalimm çoookk yüksekk:18::18::18:

şimdilik yarım saat pilates yarım saatte dans (hemde apaçi) ama saat daha 6 şimdi bir portakal yicem dizi izlerken de kendi kendime yürürüm 20-30 dk

aaaa aynı takımdayız

şimdilik yarım saat pilates yarım saatte dans (hemde apaçi) ama saat daha 6 şimdi bir portakal yicem dizi izlerken de kendi kendime yürürüm 20-30 dk

:81::81:süperrsin şekercim süpersinn. bende yemekten sonra pilates yapacağım, bugün stretch var diye yapmadım, hemen yürüyüşe çıktım. salı gününkü karın gününü yapayım diyorum.

takim icinde iki takim halinde yarisma fikrine bayildim ben muhtemelen siralama sonunda olacagim. yani bu hafta az verenlerle cok verenler yarisacak degilmi? dogru mu anlamisim.

kızlar süper olur dicektim ama yarış başlamış bile turabım aynıı takımdayız hadi bakalım
hindirellacım sanada başarılar

evet canım yine seninle yarışıyorum çok hırslıyım çokkk dünden kalan kek börek kurabiye hepsini komşulara dagıttım kendim yememek için

yazacaksın canım ben anneme gittigimde nasıl yazdıysam öyle yazacaksınn

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorummm
veremeyen ve alan arkadaşlar üzülmeyin haftaya acısını çıkartacazzz hep beraber

sabah çok morelim bozuktu ama atlattım üzülmekle olmuyor hemen çıktım 90 dk yürüdüm

KIZLAR ANCA GELEBİLDİM KUSURA BAKMAYIN
kilom 56.800 600 gram almışım
hastalığı fazla abartık yedim
ne ceza verirseniz razıyım takımın yüz karası oldum ama bu hafta telafi edecem söz:26:

ahcanım ben 700 gr aldım asılbenim yüzkarası ama aynı takımda yarışıcaz hadi canlanalım

haklısın banucum haftaya fazlasıyla telafi ederiz inşallah

:81::81:süperrsin şekercim süpersinn. bende yemekten sonra pilates yapacağım, bugün stretch var diye yapmadım, hemen yürüyüşe çıktım. salı gününkü karın gününü yapayım diyorum.
bende sabahkini yapmamıştım kendi kendime maxi plus yaptım salı günkü pilates beni baya zorlamıştı buda verimli geçtiğini gösteriyor

eveeet ben de yediklerimi yazayım da azıcık dinleneyim..
sabah 500 ml su
1 kase müsli
ara 1 muz
öğle domates,salatalık
peynir,zeytin,2 dilim ekmek,1 tk nutella,çay.
öğle kalabalığından dolayı ara yok..
akşam 3 yk yumurtasız menemen,1 tabak peynirli makarna,
1 dilim uno denge..
yeşil çay,2.5 litre su
45 dakika leslie
30 dakika pilates.....
kitap menüm nazlı eray dan sis kelebekleri.322 sayfa.sürgün olan dedesinin geçmişte kalmış izlerinin peşindeki bir politikacının modern alis harikalar diyarında tadında hikayesi...

arkadaşlar tebrikler kendim hariç
Bu hafta yarından itibaren yarışa başlıyorum gelsin yeni hafta gitsin kilolar yuppiiii
Tamam tamam takımın performansını düşürdüm kimseler dövmeden kaçem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…