Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kıss şu yarışma arefesinde yapılacak iş mu bu. içindeki hırsın derecesi yükseklerde olsun bari...ay söyleyene bak yarın benim senden daha kötü durumda olma ihtimalimm çoookk yüksekk:18::18::18:
zati bidaha kaçamak diyeni fururum ellerinden kiii ağzına atmasın fazlasını
yeşil çay iç canım..nane kokla ve benim imzayı oku..
akrepçim yemek yapıyordum şimdi gördüm mesajını canım yaa.inşallah bir sorun olmamıştır..
yorumsuz
kızlar süper olur dicektim ama yarış başlamış bile turabım aynıı takımdayız hadi bakalım
evet aynı kilo alma takımındasnız bilmem anlatabildimmi

hem makarna hem ekmek nasıl oluyor canikom ve çiğ sebze yok..yumurta peynir güzel.spor güzel kitap süper
yarn da ben yazarm bugünkü menümü..
kzlar herkes grubunun menüsünü kontrol etsin..
ya da etmeseniz de olur

1. grup hergün düzenli menü paylaşımı spor kitap ve kitaptan ufacık bir bölüm..litfen yapın ona göreee

iyi aksamlar kizlar

bu haftaki yarista derece yapamadik ama olsun ins. haftaya guzel olcak

herkes gunduz muhabbet yapiyor ben de gunduz yusufu parka goturuyorum aksamlari da kimse olmuyor yalniz kaliyorum burda

simdi ben 2. gruptayim yarisma kurallari nedir belli bir spor kurali var mi ben plates yapcam da belli bir dakikasi var mi acep. ben gunduz yusufu parka goturuyorum o da bir hareket sayili ama yarindan itibaren yusuf felan dinlemicem spor yapicam. cunku anladimki sporsuz olmuyor

arkadaşlar tebrikler kendim hariç
Bu hafta yarından itibaren yarışa başlıyorum gelsin yeni hafta gitsin kilolar yuppiiii
Tamam tamam takımın performansını düşürdüm kimseler dövmeden kaçem bari

yok canm ne demek..başarlarnın devamını dilerim 2.grubun elemanı

akrep yukardaki yorumu yaptiktan sonra senin mesajini gordum.

menu paylasimi, spor ve kitap paylasimi tamamdir ins.

yarin haftasonu ya 2 gun bebegi esime birakip kedimi spora adicam

o 2. grubun güzel keyfine kalmış canım..bana kalırsa yorma kendini..sporu az yemeyi boşver gitsin:76:

dedim yoksa benim gruptamı
1.çitlenbikbesyo
2.akrep33
3.hindirella
4.banusultan
5.meden
listeyi ezberlemeliyim..
iyi de o gördüğün mesaj 1. gruba ait bikerem
bu arada posi senin kedin de mi vardı..spora adaman gereken....

evet 1. grup
haydi eller havayaa

ayyy akşam ezanı okunmuştu
ben insan olabilme molası veriyorum müsadenizle

Son düzenleme:

Allah kabul etsin akrepcim,

canim kendimi yazacagima aradaki n harfini yutmusum demek canim anla iste. kedim felan yok benim yusufla birlikte bi de evde kedi olsa kafayi yerdim heralde bir onun pesine kos bi otekinin

akrep sen 2. takim yesin icsin tembellik edip yatsin kilo alsin istiyon dimi yok oyle oteki hafta gorursunuz biz onde olcaz

bugünkü mönüm:
2 kuru kayısı

2 dilim kepek ekmekten kaşarlı tost (yağsız)domates
3-4 diyet bis.1 br nescafe
yarım tabak patlıcan 1 dilim ekmek
3-4 diyet bis.yeşil çay
1 br nescafe
5-6 kaşık bulgur pilavı

1 lt kadar su
1 saat dışarda kızımın peşinde resmen koştum çok hareketli uyusun diye biraz yoruyum dedim.ben daha çok yoruldum valla..ayrıca 100 mekik çekerim inş.
ayyy ben bu takımı çok sevdim .en çok da sadece menü ve zayıflama değil bize faydası dokunacak bilgilerde paylaşıldığı için çok sevdim..
insanlık görevimiz bence de çok önemli zayıflamayı bile hadislerle yormanız çok hoşşşşş

çizelgeyi değiştiremiyorum demek ki hemen 53.7 olmalıyım beni yarışa almadınız ama neyyyyseee

bu arada bebekli arkadaşlar 2 çocuk arasında sizce kaç yaş olmalı bu günlerde düşünüp duruyorum..ben hep 5 yaş diye düşünürdüm ama 5 sene bunu büyüt tam rahata erecekken 5 senede öbürünün büyümesini bekle..acaba 2 sini bir arada büyütmek mi lazım yoksa 10 yaş falan mı en iyisi en sağlıklısı hangisidir bi fikri olan var mı..çocuk mu istiyorum neee

medencim sanırım bahardan oluyor bende çok kötü hissediyorum oysaki ilk hafta çok da güzel gidiyordu

bende seninle aynı konudan müzdaribim poseidoncum bende akşamları girebiliyorum kimse olmuyor bende bir günlük muhabbetleri okuyup menümü yazıp çıkıyorum

Ayrıca bugün ki menüm :
Sabah iki bardak su
Kahvaltı
Ara yok (GEÇ yaptım kahvaltımı)
öğle ızgara tavuk ama yanında ıcetea içtim tutamadım kendimi
ara bir dilim kek
akşam patetes püre ve bir dilim kek
Çok katı içerikli bir gün geçmiş şimdi farktettim ama bol bol su içmeye devam etcem 2.Takımın medarı iftarı olacağım

Kitap okuma olayına bayıldım hemen paylaşıyorum
Cengiz Aytmatov -gün olur asra bedel okuyorum şu anda yeni başladım sayılır

nasıl çiğ sebze yok kız.domatesi ve salatalığı sebzeden saymıyor musun.darılmasınlar sonra..o yorumsuz sözüne de anlam veremedim.kasti olduğunu mu düşündün yani...

Kitap okuma olayına bayıldım hemen paylaşıyorum
Cengiz Aytmatov -gün olur asra bedel okuyorum şu anda yeni başladım sayılır
aytmatov u çok severim.kırgız edebiyatını sevdirmiştir bana.o bozkır hikayeleri bana hep çekici gelmiştir .artık bozkırın engin genişliği mi desem,insanlarının yalınlığı mı,çocukluğumdan beri ilgimi cezbeder hep..rus edebiyatına 13-14 yaşlarımda bir dadandım,bir daha da klasiklerden kopamadım zaten..gençlerimizin bunları okuması da beni çok sevindiriyor..umarım zevk alır ve devam edersin..

bende sabahkini yapmamıştım kendi kendime maxi plus yaptım salı günkü pilates beni baya zorlamıştı buda verimli geçtiğini gösteriyor
amanin benim gozum senden korktu bu hafta. birazdan benim menum ve sporumda geliyor. eski turabi cikardim bugun sandiktan

bu alkislar moralini yuruyus yaparak duzelligin icin gelsin.
bende baktim mayisip duruyorum actim ebru salliyi plates yaptim hemde iki ayri gunu ikincisinin isinma bolumunu atlayarak yaptim. oh be kendime geldim. ardindan leslie ile de yurudum guc gfeldi resmen bedenime.
arkadaşlar tebrikler kendim hariç
Bu hafta yarından itibaren yarışa başlıyorum gelsin yeni hafta gitsin kilolar yuppiiii
Tamam tamam takımın performansını düşürdüm kimseler dövmeden kaçem bari
sukrancim uzulme bu hafta bizim sansimiz daha cok. aramizda kalsin bu hafta kilo verenler onumuzdeki hafta korumaya alirlar vucutlarini. bu hafta veremeyen yikar ortaliklari.

aynen bende sabahtan ilik suyumu icip bir meyve yiyip kimseler uyanmadan yuruyecegim. haydi posicim gosterelim nasil kilo verilir.

aybukecim seni bizim gruba davet ediyorum. ayri gayri olmaz hesaplamalari ona gore yapariz onumuzdeki cuma. gelsen

Geçen gün izlediğim bir filmden bir müzik var çok güzel macarca bir şarkı sizlerle paylaşmak istiyoru

YouTube - Sebestyén Márta Szerelem, szerelem
cok begendim bu tarzi seviyorum bende.

elma sirkeli su
08.30 taze sıkılmış portakal suyu esliginde herzamanki kahvaltim
ara buyuk bir kupa yesil cay bir avuc kuru uzum
13.30 1 kase corba, 4 kucuk mucvel( firinda pisirdim sifir yag), 1 kase yogurt
ara 1 bardak sut
18.00 bir kase kirmizi pancar, 1 kase corba, 1 dilim ekmek,1 bardak kayisi hosafi
20.30 1/2 muz
canim tatli istiyor suan bir bardak hosaf icecegim.
55dk plates+15 dk leslie ile yuruyus,30 dk parkta yuruyus
3lt su

teşekkür ederim turabcım...geliyoruuuuuuuuuuuuuum..
akrepcim ben de peygamber efendimizin 30 günü kitabını okuyorum.en önemli 30 günü anlatıyor .kutlu doğumla birlikte ben de doğumundan başladım.doğumu ve mucizelerini anlattı..çok güzel bi kitap..

kızlarım uyudu..bizim kızlar da yok..eşim hala iş gezisinde..son kitabım da bitti...neyse güzel bir film seyredeyim dvd koleksiyonumdan...yoksa sıkıntıdan patlayacağım..:120::120::120::120:

cocuklarin aralarindaki yas farkina gelince bence biri 15 aylik iken digerine hamile kalinmali. aralarinda 2 yas olsa diyorum ben hep beraber buyurler. hem aralarindaki yas farki yakin olunca cocuklarin yapmaktan hoslandiklari seylerde birbirine yakin olur. yani sunu kastediyorum aralarinda 10 yas olan cocuklari sinemeya gotureceksin diyelim hangisinin yasina uygun film secersin? biri park ister digeri park yasini gecmis olacaktir. benim eltimin 3 oglu var en buyugu 7 en kucugu 3 yasinda hosuma gidiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…