Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

clementine
posi
turab
zulaley
aybuke
sukranbursa
haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz.
:118::118::118::118:

Son düzenleme:
arkadaşlar tebrikler kendim hariç
Bu hafta yarından itibaren yarışa başlıyorum gelsin yeni hafta gitsin kilolar yuppiiii
Tamam tamam takımın performansını düşürdüm kimseler dövmeden kaçem bari

yok canım düşermi hiç saadece kötübir hafta geçirdik hadi baken aynı gurupdayıl yılmak yorulmak yokkkk koşmicaz uçucazzz

akrebim ne yalan söyliyim sen yarıştıgın zaman süper oluyorsun kesin 3 kilo verirsin

ay bükecim neskafe içmek yokk yasak 1 fincan türk kahvesi iç daha iyi canımcım
hııı bide suyu az içiyorsun 2 ltreden az olmasın evet canım takımımız süperdir

kız olurmu tam birini büyüttüm derken öbürü başlar bence 3 yaş en normali benimkiler peş peşe oldu biraz zorlandım ama şimdi allaha şükür rahatım 3 de büyüdü

evet turapcım bomba gibiyim kendime bir tokat attım dur dedim napıyorsun kendine gel ve işe yaradı kendime geldim

evet canlar gelelim menümüze
sabah 2 bardak sirkeli su
kahvaltı
ara 1 elma
öğle 1 ks kısır 1 domates 1 salatalık
ara 1 portakal
akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık patlıcan yemegi 1 kase cacık
3 lt su 4 fincan yeşel çay 90 dk yürüyüş
okudugum kitap risalei nur sözler ve hergün 1 cüz okuyorum ve cevşen ve peygamber efendimii okuyorum
ama hep kitabı yazmayı unutuyorumm

aslansin zulaley grubumuz seninle gurur duyuyor
goreyim seni sakin fazla gaza gelip sporu abartma 1 saat yuruyus kafi
evet akrep bir verdimi 2 kilodan fazla verir. o yuzden cok dikkatli olmaliyiz.

geç kalmamışım o zaman
kızım da evde yalnız çok sıkılıyor sabah parka götürüyorum akşama yine mızırdanıp ağlıyor kendini yerlere atıyor belki kardeşi olsa sıkılmaz çünkü kuzeninin yanına gitiğimizde hiç sıkılıp ağlamıyor civciv yavrusu gibi dolanıyorlar ortalıktaa çok hoş oluyor..ama gel gör ki eşim daha birine bakamıyoruz diyor yani çok yaramaz olarak görüyor kızımızı ama aslında normal..şimdi kızım 17 aylık ben yaz sonuna zayıflayıp 50 kiloyla hamile kalmak istiyorum ..yani 2.5 yaş olur aralarında taaabiii allah nasip ederse..

harika aaalaaaa
ama hani spor sen bugun yurumemismiydin?

insaallah canim. kizimin tek arkadasi benim. yolda cocuklari gorunce sevinc cigliklari atiyor kuzenlerini internetten gosteriyorum cok seviniyor. yalniz olmuyor ilk cocuga hemen bir arkadas lazim. ben her an hayirli bir haberle gelebilirim takima. gunum geciyor ama ben hamile gibi hissetmedigim icin rahatim. bana kalsa dedigim gibi 15 aya kadar beklerim ama asil otorite karai vermis bir kere hemen olabilir ikinci.

yaa nescafe yasak mı bilmiyordum tamam bi daha yok cısssssss
hem de 2 br oldu birini ben evde içmiştim akşam da bi arkadaşa uğradım illa yapıyım içelim dedi .hatta gofrette koydu da yemedimm..
yaa sizinle gerçek hayatta da arkadaş olmak isterdim..ama bu da güzel..:98:
acayip gaza geldim yaa açım şimdi ama yemicemmm hatta hemen yatıyım bişey yemeden..
hepinizi seviyorum..iyi geceler..öpüldünüzzz

otorite haaa
bizimki de öyle annennesinden ayrılmak istemiyor.dışardan eve girince ağlıyor..artık bizim evde ne var da bu kız ağlayıop duruyor diyorum..sorunu buldum yalnızlık..eşimi ikna edebilirsemm yaza inşallah bakalım..

kıs sen niye gaza geliyosun kii ben onu kenim için yaptım bikere
hem sana kilo çok yakışıyodu dimii
kilo hiç kimseye yakışmaz akrebim bak hakketten fena gaza geldim
ya benim mesaj yazılarım neden bu kadar küçülmüş kii
ayy yoksam haftaya çok küçülüp kazanıcaam bir yarışın işaretçisimiii
inşallah
kızlar çitlenbiği aldım aybüke denemede..eski üye olunca denemeye gerek görmedim..
çok teşekkür ederim canım

selamün aleyküm kızlar hayırlı geceler
ben memlekete geldim veee 2 gündür hiç bişey yemiyorum :)))
dün kayınvalidemlerde yemedim bugun annemlerdeyim gene yemiyorum
kaçırcam zannettiniz demiiii yoooooooooooo
2. takım korkun benden tek başıma geçicem sizi
yaa kızlar akşam üstü alyansımı kaybettim hala onu arıyorum o moral bozukluğuyla akşam yemeği yemedim aslında yemediğim iyi oldu
ama bide yüzüğümü bulabilsem
neyse hepinize iyi geceler

amanda aman 2. takım coşmuşşş ta coşmuşş

yoook kıs ben o kadar hırslanasın diye söylememiştim, sen boşver hırsı falan, güzelim kekler börekleri yemeye bak diyecektim ama hepsini gitmiş
yazacam şekerim en ufak detayına kadar hemide, bu hafta yarış var yazmak lazım.

:18::18:demeyeceğim kaçamak falan.

o imza bile yetti bana

yaa siz neden kendinizi bu kadar yoruyorsunuzkiiiiii...kazanan belli zaten.

clementine
posi
turab
zulaley
aybuke
sukranbursa
haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz.
:118::118::118::118:

pehh pehh pehh :35 birileri hayallere dalmışşşş

Aleyküm selam, işte budur canımcım . 2.grup hayal dünyasında geziniyor. uyandıralım şunları dimi yaa

Evet şimdide MEDEN menüsünde sıraa

Sabah - Limonlu Sıcak Su, sonrasında Kahvaltı
Öğle - 1 Kase Special K
Ara - YArım Elma (oğlumla paylaştımda)
Akşam (16.30) - 1 Kase Çorba
Akşam (18.30) - 1 Bardak Ayran, Yeşil Salata, 2 Kaşık Tavuk Yemeği

2,5-3 litre su, 4 Bardak Bitki Çayı

90 dk Yürüyüş
35 dk Pilates

Kitap: 4 sayfa kızıma hikaye ve mülk ve vakıa süresi

Mülk Suresinden bir ayet: Deki: "Sizi yaratan ve size işitecek kulak, görecek gözler ve duyacak gönüller veren O'dur. Fakat sizler, çok az şükrediyorsunuz!"

Son düzenleme:
Herkese hayırlı geceler, bu saatte burada olmamalıydım ama eşimden bana ancak fırsat geldi bilgisayara. birde herzaman eşimden önce yatmak beni rahatsız ediyor. arada sırada onunla oturmayı tercih ediyorum.

Günaydın 2. Takım
nasılsınız
ayy ben kendimi şoklamaktan mı geçenlerde geçirdiğim operasyondan mı anlamadım felaket bi karın ağrım var...biz demiştik dediğinizi duyar gibiyim...inşallah geçer bütün gece kıvrandım...

1.çitlenbikbesyo
2.akrep33
3.hindirella
4.banusultan
5.meden

öncelikle listemi karşıma getiriimde

eveet grubumun güsel insanlarııı kalkın bakiiim güneş üzerinize doğmasın..
hadii bakem şimdi 2. gruptaki arkadaşlara ninni okuyup sonasında onlara bol yağlı şekerli hamurişleri hazırlicaz tabii anl müzik eşliğinde dans ederek hazırlıyoruz canikolarım
yasıık onlara onların kilo almaya ihtiyaçları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…