arkadaşlar tebrikler kendim hariç
Bu hafta yarından itibaren yarışa başlıyorum gelsin yeni hafta gitsin kilolar yuppiiii
Tamam tamam takımın performansını düşürdüm kimseler dövmeden kaçem bari
zati bidaha kaçamak diyeni fururum ellerinden kiii ağzına atmasın fazlasını
yeşil çay iç canım..nane kokla ve benim imzayı oku..
yorumsuz
evet aynı kilo alma takımındasnızbilmem anlatabildimmi
hem makarna hem ekmek nasıl oluyor canikomve çiğ sebze yok..yumurta peynir güzel.spor güzel kitap süper
yarn da ben yazarm bugünkü menümü..
kzlar herkes grubunun menüsünü kontrol etsin..
ya da etmeseniz de olur
1. grup hergün düzenli menü paylaşımı spor kitap ve kitaptan ufacık bir bölüm..litfen yapın ona göreee
iyi aksamlar kizlar
bu haftaki yarista derece yapamadik ama olsun ins. haftaya guzel olcak
herkes gunduz muhabbet yapiyor ben de gunduz yusufu parka goturuyorum aksamlari da kimse olmuyor yalniz kaliyorum burda
simdi ben 2. gruptayim yarisma kurallari nedir belli bir spor kurali var mi ben plates yapcam da belli bir dakikasi var mi acep. ben gunduz yusufu parka goturuyorum o da bir hareket sayili ama yarindan itibaren yusuf felan dinlemicem spor yapicam. cunku anladimki sporsuz olmuyor
bugünkü mönüm:
2 kuru kayısı
2 dilim kepek ekmekten kaşarlı tost (yağsız)domates
3-4 diyet bis.1 br nescafe
yarım tabak patlıcan 1 dilim ekmek
3-4 diyet bis.yeşil çay
1 br nescafe
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 lt kadar su
1 saat dışarda kızımın peşinde resmen koştum çok hareketliuyusun diye biraz yoruyum dedim.ben daha çok yoruldum valla..ayrıca 100 mekik çekerim inş.
ayyy ben bu takımı çok sevdim .en çok da sadece menü ve zayıflama değil bize faydası dokunacak bilgilerde paylaşıldığı için çok sevdim..
insanlık görevimiz bence de çok önemli zayıflamayı bile hadislerle yormanız çok hoşşşşş
çizelgeyi değiştiremiyorum demek ki hemen 53.7 olmalıyım beni yarışa almadınız ama neyyyyseee
bu arada bebekli arkadaşlar 2 çocuk arasında sizce kaç yaş olmalı bu günlerde düşünüp duruyorum..ben hep 5 yaş diye düşünürdüm ama 5 sene bunu büyüt tam rahata erecekken 5 senede öbürünün büyümesini bekle..acaba 2 sini bir arada büyütmek mi lazım yoksa 10 yaş falan mı en iyisi en sağlıklısı hangisidir bi fikri olan var mı..çocuk mu istiyorum neee
amanin benim gozum senden korktu bu hafta. birazdan benim menum ve sporumda geliyor. eski turabi cikardim bugun sandiktan
bu alkislar moralini yuruyus yaparak duzelligin icin gelsin.
bende baktim mayisip duruyorum actim ebru salliyi plates yaptim hemde iki ayri gunu ikincisinin isinma bolumunu atlayarak yaptim. oh be kendime geldim. ardindan leslie ile de yurudum guc gfeldi resmen bedenime.
sukrancim uzulme bu hafta bizim sansimiz daha cok. aramizda kalsin bu hafta kilo verenler onumuzdeki hafta korumaya alirlar vucutlarini. bu hafta veremeyen yikar ortaliklari.
aynen bende sabahtan ilik suyumu icip bir meyve yiyip kimseler uyanmadan yuruyecegim. haydi posicim gosterelim nasil kilo verilir.
aybukecim seni bizim gruba davet ediyorum. ayri gayri olmaz hesaplamalari ona gore yapariz onumuzdeki cuma. gelsen
cok begendim bu tarzi seviyorum bende.
aslansin zulaley grubumuz seninle gurur duyuyorakrebim ne yalan söyliyim sen yarıştıgın zaman süper oluyorsun kesin 3 kilo verirsin
evet turapcım bomba gibiyimkendime bir tokat attım dur dedim napıyorsun kendine gel ve işe yaradı kendime geldim
cocuklarin aralarindaki yas farkina gelince bence biri 15 aylik iken digerine hamile kalinmali. aralarinda 2 yas olsa diyorum ben hep beraber buyurler. hem aralarindaki yas farki yakin olunca cocuklarin yapmaktan hoslandiklari seylerde birbirine yakin olur. yani sunu kastediyorum aralarinda 10 yas olan cocuklari sinemeya gotureceksin diyelim hangisinin yasina uygun film secersin? biri park ister digeri park yasini gecmis olacaktir. benim eltimin 3 oglu var en buyugu 7 en kucugu 3 yasinda hosuma gidiyorlar.
harika aaalaaaaevet canlar gelelim menümüze
sabah 2 bardak sirkeli su
kahvaltı
ara 1 elma
öğle 1 ks kısır 1 domates 1 salatalık
ara 1 portakal
akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık patlıcan yemegi 1 kase cacık
3 lt su 4 fincan yeşel çay 90 dk yürüyüş
okudugum kitap risalei nur sözler ve hergün 1 cüz okuyorum ve cevşen ve peygamber efendimii okuyorum
ama hep kitabı yazmayı unutuyorumm
geç kalmamışım o zaman
kızım da evde yalnız çok sıkılıyor sabah parka götürüyorum akşama yine mızırdanıp ağlıyor kendini yerlere atıyor belki kardeşi olsa sıkılmaz çünkü kuzeninin yanına gitiğimizde hiç sıkılıp ağlamıyor civciv yavrusu gibi dolanıyorlar ortalıktaa çok hoş oluyor..ama gel gör ki eşim daha birine bakamıyoruz diyor yani çok yaramaz olarak görüyor kızımızı ama aslında normal..şimdi kızım 17 aylık ben yaz sonuna zayıflayıp 50 kiloyla hamile kalmak istiyorum ..yani 2.5 yaş olur aralarında taaabiii allah nasip ederse..
insaallah canim. kizimin tek arkadasi benim. yolda cocuklari gorunce sevinc cigliklari atiyor kuzenlerini internetten gosteriyorum cok seviniyor. yalniz olmuyor ilk cocuga hemen bir arkadas lazim. ben her an hayirli bir haberle gelebilirim takima. gunum geciyor ama ben hamile gibi hissetmedigim icin rahatim. bana kalsa dedigim gibi 15 aya kadar beklerim ama asil otorite karai vermis bir kerehemen olabilir ikinci.
kilo hiç kimseye yakışmaz akrebim bak hakketten fena gaza geldimkıs sen niye gaza geliyosun kiiben onu kenim için yaptım bikere
hem sana kilo çok yakışıyodu dimii
inşallahya benim mesaj yazılarım neden bu kadar küçülmüş kii
ayy yoksam haftaya çok küçülüp kazanıcaam bir yarışın işaretçisimiii
çok teşekkür ederim canımkızlar çitlenbiği aldım aybüke denemede..eski üye olunca denemeye gerek görmedim..
kızlar süper olur dicektim ama yarış başlamış bile turabım aynıı takımdayız hadi bakalım
hindirellacım sanada başarılar
evet canım yine seninle yarışıyorum çok hırslıyım çokkk dünden kalan kek börek kurabiye hepsini komşulara dagıttım kendim yememek için
yazacaksın canımben anneme gittigimde nasıl yazdıysam öyle yazacaksınn
sabah çok morelim bozuktu ama atlattım üzülmekle olmuyor hemen çıktım 90 dk yürüdüm
zati bidaha kaçamak diyeni fururum ellerinden kiii ağzına atmasın fazlasını
yeşil çay iç canım..nane kokla ve benim imzayı oku..
1. grup hergün düzenli menü paylaşımı spor kitap ve kitaptan ufacık bir bölüm..litfen yapın ona göreee
amanin benim gozum senden korktu bu hafta. birazdan benim menum ve sporumda geliyor. eski turabi cikardim bugun sandiktan
bu alkislar moralini yuruyus yaparak duzelligin icin gelsin.
bende baktim mayisip duruyorum actim ebru salliyi plates yaptim hemde iki ayri gunu ikincisinin isinma bolumunu atlayarak yaptim. oh be kendime geldim. ardindan leslie ile de yurudum guc gfeldi resmen bedenime.
sukrancim uzulme bu hafta bizim sansimiz daha cok. aramizda kalsin bu hafta kilo verenler onumuzdeki hafta korumaya alirlar vucutlarini. bu hafta veremeyen yikar ortaliklari.
aynen bende sabahtan ilik suyumu icip bir meyve yiyip kimseler uyanmadan yuruyecegim. haydi posicim gosterelim nasil kilo verilir.
clementine
posi
turab
zulaley
aybuke
sukranbursa
haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz.
:118::118::118::118:
selamün aleyküm kızlar hayırlı geceler
ben memlekete geldim veee 2 gündür hiç bişey yemiyorum :)))
dün kayınvalidemlerde yemedim bugun annemlerdeyim gene yemiyorum
kaçırcam zannettiniz demiiii yoooooooooooo
2. takım korkun benden tek başıma geçicem sizi
yaa kızlar akşam üstü alyansımı kaybettim hala onu arıyorum o moral bozukluğuyla akşam yemeği yemedim aslında yemediğim iyi oldu
ama bide yüzüğümü bulabilsem
neyse hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?