- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Günaydın 2. Takım
nasılsınız
ayy ben kendimi şoklamaktan mı geçenlerde geçirdiğim operasyondan mı anlamadım felaket bi karın ağrım var...biz demiştik dediğinizi duyar gibiyim...inşallah geçer bütün gece kıvrandım...
Günaydın 2. Takım
nasılsınız
ayy ben kendimi şoklamaktan mı geçenlerde geçirdiğim operasyondan mı anlamadım felaket bi karın ağrım var...biz demiştik dediğinizi duyar gibiyim...inşallah geçer bütün gece kıvrandım...
clementine
posi
turab
zulaley
aybuke
sukranbursa
haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz.
:118::118::118::118:
kıs sen delimisin şafak 32 yi gösterirken ne şokluyosun kendini
hemen bir ada çayı hazırla ya da kekik ya da nane ya da ıhlamur tarçınlı sıcak sıcak iç
ne operasyonu bacım hayırdır :26:bana benzemek için estetikmi yoksa
akrep sen 2. takim yesin icsin tembellik edip yatsin kilo alsin istiyon dimi yok oyle oteki hafta gorursunuz biz onde olcaz
tatlım 2 grupta da değilsin evet ama 2 gruba da kilo nasıl verilir gösterebilirsin..sayılar eşit şuan..:84:yaaaa ben yokum gruplarda denemede olduğum için miiii:84::84::84:
diyet bisküvi nesafebugünkü mönüm:
2 kuru kayısı
2 dilim kepek ekmekten kaşarlı tost (yağsız)domates
3-4 diyet bis.1 br nescafe
yarım tabak patlıcan 1 dilim ekmek
3-4 diyet bis.yeşil çay
1 br nescafe
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 lt kadar su
1 saat dışarda kızımın peşinde resmen koştum çok hareketliuyusun diye biraz yoruyum dedim.ben daha çok yoruldum valla..ayrıca 100 mekik çekerim inş.
ayyy ben bu takımı çok sevdim .en çok da sadece menü ve zayıflama değil bize faydası dokunacak bilgilerde paylaşıldığı için çok sevdim..
insanlık görevimiz bence de çok önemli zayıflamayı bile hadislerle yormanız çok hoşşşşş
bence en az 2 en çok 4 olmalı kiii anlaşmaları o kadar kolay olsun..bu arada bebekli arkadaşlar 2 çocuk arasında sizce kaç yaş olmalı bu günlerde düşünüp duruyorum..ben hep 5 yaş diye düşünürdüm ama 5 sene bunu büyüt tam rahata erecekken 5 senede öbürünün büyümesini bekle..acaba 2 sini bir arada büyütmek mi lazım yoksa 10 yaş falan mı en iyisi en sağlıklısı hangisidir bi fikri olan var mı..çocuk mu istiyorum neee
ara yokAyrıca bugün ki menüm :
Sabah iki bardak su
Kahvaltı
Ara yok (GEÇ yaptım kahvaltımı)
öğle ızgara tavuk ama yanında ıcetea içtim tutamadım kendimi
ara bir dilim kek
akşam patetes püre ve bir dilim kek
Çok katı içerikli bir gün geçmiş şimdi farktettim ama bol bol su içmeye devam etcem 2.Takımın medarı iftarı olacağım
hmmm:26:yormuşun kendini sana yasııııkKitap okuma olayına bayıldım hemen paylaşıyorum
Cengiz Aytmatov -gün olur asra bedel okuyorum şu anda yeni başladım sayılır
saymıyorum tabii..nasıl çiğ sebze yok kız.domatesi ve salatalığı sebzeden saymıyor musun.darılmasınlar sonra..o yorumsuz sözüne de anlam veremedim.kasti olduğunu mu düşündün yani...
kilo veremeyen ya da diğerinden az veren grup cuma günü listeyi hazırlicak..
sukrancim uzulme bu hafta bizim sansimiz daha cok. aramizda kalsin bu hafta kilo verenler onumuzdeki hafta korumaya alirlar vucutlarini. bu hafta veremeyen yikar ortaliklari.
aybukecim seni bizim gruba davet ediyorum. ayri gayri olmaz hesaplamalari ona gore yapariz onumuzdeki cuma. gelsen
elma sirkeli su
08.30 taze sıkılmış portakal suyu esliginde herzamanki kahvaltim
ara buyuk bir kupa yesil cay bir avuc kuru uzum
13.30 1 kase corba, 4 kucuk mucvel( firinda pisirdim sifir yag), 1 kase yogurt
ara 1 bardak sut
18.00 bir kase kirmizi pancar, 1 kase corba, 1 dilim ekmek,1 bardak kayisi hosafi
20.30 1/2 muz
canim tatli istiyor suan bir bardak hosaf icecegim.
55dk plates+15 dk leslie ile yuruyus,30 dk parkta yuruyus
3lt su
hiç bi yere gitmiyosuunnteşekkür ederim turabcım...geliyoruuuuuuuuuuuuuum..
akrepcim ben de peygamber efendimizin 30 günü kitabını okuyorum.en önemli 30 günü anlatıyor .kutlu doğumla birlikte ben de doğumundan başladım.doğumu ve mucizelerini anlattı..çok güzel bi kitap..
bu saatte dvdkızlarım uyudu..bizim kızlar da yok..eşim hala iş gezisinde..son kitabım da bitti...neyse güzel bir film seyredeyim dvd koleksiyonumdan...yoksa sıkıntıdan patlayacağım..:120:
hehehehe
haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz.:118:
bir gece kuşu dahayok canım düşermi hiç saadece kötübir hafta geçirdik hadi baken aynı gurupdayıl yılmak yorulmak yokkkkkoşmicaz uçucazzz
evet turapcım bomba gibiyim
akşam pilav hem de 3 kaşıkevet canlar gelelim menümüze
sabah 2 bardak sirkeli su
kahvaltı
ara 1 elma
öğle 1 ks kısır 1 domates 1 salatalık
ara 1 portakal
akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık patlıcan yemegi 1 kase cacık
3 lt su 4 fincan yeşel çay 90 dk yürüyüş
okudugum kitap risalei nur sözler ve hergün 1 cüz okuyorum ve cevşen ve peygamber efendimii okuyorum
ama hep kitabı yazmayı unutuyorumm
ama hep bööle geç saatlerde dikkat edin olurmuu
aslansin zulaley grubumuz seninle gurur duyuyor
goreyim seni sakin fazla gaza gelipsporu abartma 1 saat yuruyus kafi
evet akrep bir verdimi 2 kilodan fazla verir. o yuzden cok dikkatli olmaliyiz.
bak eminsin dimiii..haftaya hamile kalıcaksan boşuna almiim takıma..takımım oldukça bereketlidir valla..geç kalmamışım o zaman
kızım da evde yalnız çok sıkılıyor sabah parka götürüyorum akşama yine mızırdanıp ağlıyor kendini yerlere atıyor belki kardeşi olsa sıkılmaz çünkü kuzeninin yanına gitiğimizde hiç sıkılıp ağlamıyor civciv yavrusu gibi dolanıyorlar ortalıktaa çok hoş oluyor..ama gel gör ki eşim daha birine bakamıyoruz diyor yani çok yaramaz olarak görüyor kızımızı ama aslında normal..şimdi kızım 17 aylık ben yaz sonuna zayıflayıp 50 kiloyla hamile kalmak istiyorum ..yani 2.5 yaş olur aralarında taaabiii allah nasip ederse..
gecenin ilerleyen saatlerinde gözler artık görmez
harika aaalaaaa
ama hani sporsen bugun yurumemismiydin?
insaallah canim. kizimin tek arkadasi benim. yolda cocuklari gorunce sevinc cigliklari atiyor kuzenlerini internetten gosteriyorum cok seviniyor. yalniz olmuyor ilk cocuga hemen bir arkadas lazim. ben her an hayirli bir haberle gelebilirim takima. gunum geciyor ama ben hamile gibi hissetmedigim icin rahatim. bana kalsa dedigim gibi 15 aya kadar beklerim ama asil otorite karai vermis bir kerehemen olabilir ikinci.
ayyy canım hiç sana dermiyim ööle şeelerkilo hiç kimseye yakışmaz akrebim bak hakketten fena gaza geldim
kıs sen bu saatlerde neden ayaktasın bakiim..bidaha görmicemselamün aleyküm kızlar hayırlı geceler
ben memlekete geldim veee 2 gündür hiç bişey yemiyorum :)))
dün kayınvalidemlerde yemedim bugun annemlerdeyim gene yemiyorum
kaçırcam zannettiniz demiiii yoooooooooooo
2. takım korkun benden tek başıma geçicem sizi
yaa kızlar akşam üstü alyansımı kaybettim hala onu arıyorum o moral bozukluğuyla akşam yemeği yemedim aslında yemediğim iyi oldu
ama bide yüzüğümü bulabilsem
neyse hepinize iyi geceler
geç saatlerde coşan 2. grup canım..sen değil.1. grup erkenden kalkıp coşucak..amanda aman 2. takım coşmuşşş ta coşmuşş
Evet şimdide MEDEN menüsünde sıraa
Sabah - Limonlu Sıcak Su, sonrasında Kahvaltı
Öğle - 1 Kase Special K
Ara - YArım Elma (oğlumla paylaştımda)
Akşam (16.30) - 1 Kase Çorba
Akşam (18.30) - 1 Bardak Ayran, Yeşil Salata, 2 Kaşık Tavuk Yemeği
2,5-3 litre su, 4 Bardak Bitki Çayı
90 dk Yürüyüş
35 dk Pilates
Kitap: 4 sayfa kızıma hikaye ve mülk ve vakıa süresi
Mülk Suresinden bir ayet: Deki: "Sizi yaratan ve size işitecek kulak, görecek gözler ve duyacak gönüller veren O'dur. Fakat sizler, çok az şükrediyorsunuz!"
Herkese hayırlı geceler, bu saatte burada olmamalıydım ama eşimden bana ancak fırsat geldi bilgisayara. birde herzaman eşimden önce yatmak beni rahatsız ediyor. arada sırada onunla oturmayı tercih ediyorum.
ayy inanamıyorum imzamı gören biri var...kimse görememişti bu güne kadar... şimdi değil kız sizle yarıştayken şoklamıştım da onun acısı mı çıkıyo acaba dedim...57 e indim zaten daha da şoklamam kendimi...
sağol canım papatya kaynattım onu içiyorum faydası olur inşallah... rezene de attım içine...
sorma canım yaa rahimde kitle varmış onu aldılar kürtajla...çok canımı yaktılar... incelemeye gönedrdiler inşallah iyi huyludur diye... düşün düşün kafayı yicem bakalım çarşamba çıkacak sonuçlar...
KIZLAR YARDIM EDİN AKIL DANIŞCAM
bu gün hasta oldum ya haftasonu şehir dışından gezmeye arkadaşlarım geliyor onlara söz vermiştim tarihi yerleri camileri türbeleri gezdirecem hap kullansam hani hastalığı durdursun diye
1-2 gün geciktirirmi eğer hastalığımı keserse gidip eczaneden ilaç alcam bide ne alayım bilgisi olan varsa söylesin lütfeeeen
geçen hafta onlar güldü derkengünaydın kızlar evet rakip takım bizi biraz hafife almış gibi geldi
ama unutuyolar karşılarında dişli rakiplari var
geçen hafta onlar güldü bu hafta bizim haftamız olacak uyanın uleyyynkendimi bi anda dişi tarzan zannettim bu arada gribim geçti korkun benden dicemde şimdide aylık arkamı kolla şekerim dönemimdeyim regl olmuşum uf yaaaa
canım bozma moralinii..sana bişey olmasın..gidenin yeri dolar..senin canın sağolsungünaydın kızlar nasılsınız ?
dün akşam ben annemlerin eski bi tartısında tartırldım dijital falan değil tabi
tam 56yı gösteriyordu inş doğrudur
moralim bozuk cnaım hiç bişey yemek istemiyor hala kahvaltı falan yopmadım şekersiz çay içioyrum
günaaaaydıııııııııııınn herkese kaptan mesajını bugün okudum suyu artırım abur cuburu kesmem lazım çok haklısın ..suyu yavaş yavaş artırıyorum işkence gibi geliyor su içmek ama havalar ısınınca çok içiyorum.
ben bugün yine tartıldımm 200 gr daha gitmiiiişşş.54.1 çıktım..çooooooook mutluym yağlar gittikçe mutluluğum artıyoooorrr
heyyyy 1.grup uyuyakaldınız galibaaa korkun bizden
neyse kızım uynır şimdi bi kahvaltı yapalım.eşim öglen gelcek halasına gidicez orda giremeyebilirim .kendinize iyi bakınn...:13:
1grup siz de kilolarınıza iyi bakın bi yere gitmesinler haaaaaaaaa:
ay kızlar burası ne kalabalık
hindirella turab571+ denizyerlitas aybukeeslem SUKRANbursa zulaley citlenbikbesyo
geçen hafta onlar güldü derkenBiz bu hafta başladık yarışa henüz
Kendini epey kaptırmışsın benim dişli ve kilo almayı seven rakibim
Canım bozma moralinii..sana bişey olmasın..gidenin yeri dolar..senin canın sağolsun
Hayırdır 1. Grup felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?