Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun güzelim.hayırdır ne operasyonu...

banucuum gördüm seni sana kocamanından bir meyve gönderiyorum afiyet olsun canım..bol enerji olsun bol yağ yaksın:92:

kıs sen delimisin şafak 32 yi gösterirken ne şokluyosun kendini
hemen bir ada çayı hazırla ya da kekik ya da nane ya da ıhlamur tarçınlı sıcak sıcak iç
ne operasyonu bacım hayırdır :26:bana benzemek için estetikmi yoksa

clementine
posi
turab
zulaley
aybuke
sukranbursa
haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz.
:118::118::118::118:

günaydın kızlar evet rakip takım bizi biraz hafife almış gibi geldi
ama unutuyolar karşılarında dişli rakiplari var
geçen hafta onlar güldü bu hafta bizim haftamız olacak uyanın uleyyyn kendimi bi anda dişi tarzan zannettim bu arada gribim geçti korkun benden dicemde şimdide aylık arkamı kolla şekerim dönemimdeyim regl olmuşum uf yaaaa

ayy inanamıyorum imzamı gören biri var... kimse görememişti bu güne kadar...şimdi değil kız sizle yarıştayken şoklamıştım da onun acısı mı çıkıyo acaba dedim...57 e indim zaten daha da şoklamam kendimi...
sağol canım papatya kaynattım onu içiyorum faydası olur inşallah... rezene de attım içine...
sorma canım yaa rahimde kitle varmış onu aldılar kürtajla...çok canımı yaktılar... incelemeye gönedrdiler inşallah iyi huyludur diye...düşün düşün kafayı yicem bakalım çarşamba çıkacak sonuçlar...

akrep sen 2. takim yesin icsin tembellik edip yatsin kilo alsin istiyon dimi yok oyle oteki hafta gorursunuz biz onde olcaz

:84:yaaaa ben yokum gruplarda denemede olduğum için miiii:84::84::84:
tatlım 2 grupta da değilsin evet ama 2 gruba da kilo nasıl verilir gösterebilirsin..sayılar eşit şuan..
haftaya da ir çözüm buluaz artık
diyet bisküvi nesafe
salata yok yoğurt yok aralarda meyve yok su yok kalkarkalkmaz sıcak su yok..sen tıkamışsın iyice sindirim sistemini canım ya..alnında ve çenende pürüzler ve sivilceler oluyorsa hiç üzülme sebebi sensin çünkü
olmamış güzelim
bence en az 2 en çok 4 olmalı kiii anlaşmaları o kadar kolay olsun..
ara yok
öğle salata ayran yerine ıcetea
ara sindirimi kurutmak için kuru kek
akşam patates salata ayran yerine kek
su yok meyve yok bitki çayı yok
Kitap okuma olayına bayıldım hemen paylaşıyorum
Cengiz Aytmatov -gün olur asra bedel okuyorum şu anda yeni başladım sayılır
hmmm:26:yormuşun kendini sana yasıııık
nasıl çiğ sebze yok kız.domatesi ve salatalığı sebzeden saymıyor musun.darılmasınlar sonra..o yorumsuz sözüne de anlam veremedim.kasti olduğunu mu düşündün yani...
saymıyorum tabii..
ben kışın domates salatalık tüketmiyorum güzelim..kış boyu aldığım domates 2 kiloyu bulmaz bile..salata için alırım yarım doğrarım..çoğunlukla onu da koymam..hormon takviyesine ne gerek var..şişirecek bizi iyice..
ben sebze ve meyveyi mevsiminde tüketilmesinden yanayım..Mevlam ona göre yaratmış hepsini..
içerikleri mevsimin eksilerini yok edip artılarını yüklüyor vüudumuza..
ne muhteşem bir denge dimi kızlar..Rabbim sana sonsuz şükürler olsun..
kilo veremeyen ya da diğerinden az veren grup cuma günü listeyi hazırlicak..
bilginize
aybüke iki grupta da değil sevgili uyanıkcıım..üskünüm..beşe beşiz şekerim..
ama iki grubun gözü de aybüke de olucak..
kayısı hoşafı yapmıışşş
hiç bi yere gitmiyosuunn
ayrıca bu kitap için hani kitaptan alıntı:26:
kızlarım uyudu..bizim kızlar da yok..eşim hala iş gezisinde..son kitabım da bitti...neyse güzel bir film seyredeyim dvd koleksiyonumdan...yoksa sıkıntıdan patlayacağım..:120:
bu saatte dvd lem 1. grup akşam 10 dan sonra kimse ayakta kalmiiceek:104::104:

haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz. :118:
hehehehe bu saatlerde amma yağ yanar demiii
yok canım düşermi hiç saadece kötübir hafta geçirdik hadi baken aynı gurupdayıl yılmak yorulmak yokkkk koşmicaz uçucazzz
evet turapcım bomba gibiyim
bir gece kuşu daha süpersiniz 2. grup..yağ yakan salgıyı kaçırmanıs ne güseel
akşam pilav hem de 3 kaşık süpersin canikom

aslansin zulaley grubumuz seninle gurur duyuyor
goreyim seni sakin fazla gaza gelip sporu abartma 1 saat yuruyus kafi
evet akrep bir verdimi 2 kilodan fazla verir. o yuzden cok dikkatli olmaliyiz.
ama hep bööle geç saatlerde dikkat edin olurmuu
bak eminsin dimiii..haftaya hamile kalıcaksan boşuna almiim takıma..takımım oldukça bereketlidir valla..
tedavi gördüğü halde çocuğu olmayan bir arkadaş ilk haftalarında hamile kalmıştı

harika aaalaaaa
ama hani spor sen bugun yurumemismiydin?

gecenin ilerleyen saatlerinde gözler artık görmez yürüyüş yazdığı halde yürümemişmiydin denilir
cumaya test sonuu mu kilo bildirimi mi var şekerim

kilo hiç kimseye yakışmaz akrebim bak hakketten fena gaza geldim
ayyy canım hiç sana dermiyim ööle şeeler yanlış yazmışımdır onu:78: aslında 2. grubun o cümle
sen sakın üstüne alma canikom
kıs sen bu saatlerde neden ayaktasın bakiim..bidaha görmicem
amanda aman 2. takım coşmuşşş ta coşmuşş
geç saatlerde coşan 2. grup canım..sen değil.1. grup erkenden kalkıp coşucak..
erkenden yatağa çıbıkk:88:

Herkese hayırlı geceler, bu saatte burada olmamalıydım ama eşimden bana ancak fırsat geldi bilgisayara. birde herzaman eşimden önce yatmak beni rahatsız ediyor. arada sırada onunla oturmayı tercih ediyorum.

hele şükür anlamışsın ama mazeretin varmış..kıs onu da yatırsana erkenden..hani en güsel gecelikini giy(mümkünse şeffaf ve dantel ve çok mini olsun)ölee otur yanında..sonradaa ben yatıyorum deyip en ağır yürüyüşünle odanıza doğru yürü..eminim senden önce odanızda olucaktır

günaydın kızlar nasılsınız ?
dün akşam ben annemlerin eski bi tartısında tartırldım dijital falan değil tabi
tam 56yı gösteriyordu inş doğrudur
moralim bozuk cnaım hiç bişey yemek istemiyor hala kahvaltı falan yopmadım şekersiz çay içioyrum

günaaaaydıııııııııııınn herkese kaptan mesajını bugün okudum suyu artırım abur cuburu kesmem lazım çok haklısın ..suyu yavaş yavaş artırıyorum işkence gibi geliyor su içmek ama havalar ısınınca çok içiyorum.
ben bugün yine tartıldımm 200 gr daha gitmiiiişşş.54.1 çıktım..çooooooook mutluym yağlar gittikçe mutluluğum artıyoooorrr
heyyyy 1.grup uyuyakaldınız galibaaa korkun bizden
neyse kızım uynır şimdi bi kahvaltı yapalım.eşim öglen gelcek halasına gidicez orda giremeyebilirim .kendinize iyi bakınn...:13:
1grup siz de kilolarınıza iyi bakın bi yere gitmesinler haaaaaaaaa:

KIZLAR YARDIM EDİN AKIL DANIŞCAM
bu gün hasta oldum ya haftasonu şehir dışından gezmeye arkadaşlarım geliyor onlara söz vermiştim tarihi yerleri camileri türbeleri gezdirecem hap kullansam hani hastalığı durdursun diye
1-2 gün geciktirirmi eğer hastalığımı keserse gidip eczaneden ilaç alcam bide ne alayım bilgisi olan varsa söylesin lütfeeeen

tabii tipik bir akrep olarak olabileceğin en kötüsünü düşünüp hatta kendine mezarlık bile bakmışındırdemii.
kuşuuumm kendine gel..iyi huylu birinde kötü huylu bişii olmaz pozitif oluyoruz canım..
mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler..kendini bırakmak yok öyle..bak haftaya bizim gruba almam seni sonra ona göre canımm
bişiii dicem hani dedin ya..imzamı gören biri var kimse görmemişti diye..cemile balıkçının parmağındaki sargıyı sorduğunda balıkçı da böyle demişti cemileye..
şimdi balıkçı gibi evlenme teklifi yapmiican bana demiiibende de en delisinden bir ali kaptan var on göre şekerim haaeeaa yalnıs caroline denen sarı yılandan yok..yanlış anlaşılmasın yanee:82:

saçmalama canım..delimisin sen..ucunda ölüm yok ya..bildir mazeretini arkadaşlarına..sonraki haftaya ertele..
hiç sağlıkla oyun olurmu
hayırlısı buymuş hakkında..lütfen hayırsızı isteme

merhabaaa kızlaaar günaaaydın ayy ne güzel bi gün kahvaltımı yaptım işleri bitirip annemle elbise dolabı bakmaya gidicez yani YÜRÜYECEĞİZ akrepcim ben şu an 2 kitap birden okuyorum biri Aziz Nesin 'bir koltuk nasıl devrilir?' biride Nazım Hikmet'ten seçme şiirler pazartesi günü bende kendime akrep hoşafı yapıcm

geçen hafta onlar güldü derken biz bu hafta başladık yarışa henüz
kendini epey kaptırmışsın benim dişli ve kilo almayı seven rakibim
canım bozma moralinii..sana bişey olmasın..gidenin yeri dolar..senin canın sağolsun

hayırdır 1. grup felan

Son düzenleme:
evet bayağı coştuk.ervam olsaydı kooop kopppppp derdi.hayırsız bir yazmadı uğramama sebebini...

mesjları aynı anda yazdık galiba görmedim gruptan felan olamadığımı..
Neyse ben de size hakemlik yapiiim.bende 3-4 senedir sabahları sıcak su ve kayısı yerim hemeroidden dolayı ama ayrıca yazmamıştım..daha dikkat edicem suyuma da.bitki çayını artırdım ama en az 2 br içiyorum.gitmeden de 1 elma yiyim koçum kızmadannnn
Hepinize başarılar 1. Ve 2. Gruuuup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…