Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

güzelce kahvaltımı ettim,kızlarımı doyurdum,evimi toparladım..birazdan pilatese başlarım..akşama da leslie inşallah.bir de eşim gelirse değmeyin keyfime...

haydi kızlar bana müsaade akşam bide düğün var 'yemekli' Ama emin ol 1. grubum tutacağım kendimi bu hafta 59'u görmek farz oldu bana

evet canım sen orta hakem ol..bizi gaza getir...

bizde az sonra dışarı çıkıcaz izmire gelip kemeraltının kokusu almadan dönmek olmaz dimiii
bol bol yürürüz şimdilik bende çıktım akşam üstü gelirim yine

dünkü menümm
05:15
bir kupa ballı elma sirkeli sıcak su

06:30
1 yeşil elma

09:00
yarım elma (kızımla paylaştım)

09:45
kaymak,zeytinyağlı limonlu siyah zeytin,ekmek,çeyrek patates sıkma,bir kupa akrep hoşafı

14:00
1 yeşil elma

16:30
yarım kase yayla çorba,çeyrek gözleme,tere

19:00
bir kaşık bulgur pilavı,tere,akrep hoşafı

:3 litre su
:ben dün hiç bitki çayı içmediiiiimmm:96: o yoğunlukda gün nasıl bitti onu bile anlamadım:83:
kitap:şafak vakti,30. cüzden iki sayfa,esmaül hüsna dan tesbih
:60 dk yürüyüş & 30 dk bel ve karın egzersi

Son düzenleme:
"Arkadaşlara bak.Sırf şimdi beraber takıldığınız kişiler yüzünden size arkalarını mı dönecekler?"
"Sanırım, normal koşullarda daha hoşgörülü olaaklardır. Ama anlamalısın. Zaten Nessie'yi kabul etmek onlar için basit bir şey olamayacak.Neden bunu biraz daha zorlaştıralım ki?"
Carlislie, ölümsüz çocuklar hakkındaki yasaları dün gee Jacob'a anlatmıştı."Ölümsüz çocuklar gerçekten de o kadar kötü mü?" diye sordu.
"Vampir toplumunun zihninde bıraktıkları yaranın derinliğini tahmin bile edemezin."
"Edward..."Jacob'ın, Edward'ın ismini hiçbir sertlik olmadan söylemesi, bana hala tuhaf geliyordu.
"Biliyorum Jake.Ondan ayrı olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.Öne onlara anlatarak tepkilerini görürüz.Önümüzdeki haftalar boyuna Nessie'nin kimliği bir gizlenip bir açıklanacak.Onu tanıştırma zamanı gelene kadar kulübede kalması gerekecek.Bu evden güvenli bir mesafe uzaklıkta olabildiğiniz sürece..."
"Bunu yapabilirim.Sabah gelecekler ha?"
"Evet.En yakın arkadaşlarımız.Onlarla olan işimizi olabildiğince açık bir yerde halletsek iyi olur.Siz burada kalabilirsiniz.Tanya seni biliyor.Hatta Seth'le tanışmıştı bile."

Alıntı(Şafak Vakti)

benimde çok cüzüm var reglim bitince başlayım bari...kitabımın adı hz.muhammedsav in 30 günü küçük bir kitap said alpsoy un..hamileliğe gelince önce 50 ye düşmek istiyorum..bir an önce uydumuzun yapılması lazım kızım platesi netten yaptırmıyor kapatıyor alttan.ama tv de olursa bişey yapmaz..

sabah güzel kahvaltı yaptım.sıcak suyumu da içtim.halamlara gitmeden elma yicem sonra ne yeriz bilmiyorum ama dikkat edicem..bakşam giremezsem yarın görüşürüzzz

Ne güzel bir haftasonu herkez burda heryer cıvıl cıvıl ay yaz geliyo hadi kızlar gitsin kilolar bizim gruptan 100 gram daha fazla gitsin
Yarın hem kızları gezdircem hemde kendim gezcem akşama kadar spor olsun diye

bizde az sonra dışarı çıkıcaz izmire gelip kemeraltının kokusu almadan dönmek olmaz dimiii
bol bol yürürüz şimdilik bende çıktım akşam üstü gelirim yine

amanin ne kadar guzel bir izmirli daha var burda
takimda 4 izmirli olduk izmirliler mi sismanladi yoksa guzelliklerine duskunler ondanmidir zayiflama grubunu doldurduk

Ne güzel bir haftasonu herkez burda heryer cıvıl cıvıl ay yaz geliyo hadi kızlar gitsin kilolar bizim gruptan 100 gram daha fazla gitsin
Yarın hem kızları gezdircem hemde kendim gezcem akşama kadar spor olsun diye

Gunaydin yarisi izmirli takimim Ben de Guzel bir kahvalti ettim oglumu uyuttum. Uyaninca evi slip supurucem INS

geçmiş olsun canımm önemli bişi degildir inşallah

clementine
posi
turab
zulaley
aybuke
sukranbursa
haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz.
:118::118::118::118:

aslansin zulaley grubumuz seninle gurur duyuyor
goreyim seni sakin fazla gaza gelip sporu abartma 1 saat yuruyus kafi
evet akrep bir verdimi 2 kilodan fazla verir. o yuzden cok dikkatli olmaliyiz.

yok şeker en fazla 100 dakika yürürüm benn

harika aaalaaaa
ama hani spor sen bugun yurumemismiydin?
kız yazdımya görmemişsin

canımcım yazmıştım ama dün 90 dakika yürüdümmmm

ve aleykum salam afferim sana hadi şeker gösterelim şu 1. takıma günlerini bizimle dalga geçmek neymiş görsünler :81: :81: inşallah bulursun alyansını

günaydın kızlar.yarış startı verildi.herkes yerlerine...
emret komutanımmm bir tanesinya anucum bayılıyorum sana

evet hemde kahkahalarla gülücezzz bırak hafife alsınlar çok konuşan yenilir

canımcım listede olmaya bilirsin ama sende bizimle yarış hadi görelim seninde azmini hırsını
Gunaydin yarisi izmirli takimim Ben de Guzel bir kahvalti ettim oglumu uyuttum. Uyaninca evi slip supurucem INS
evet posicim izmirli bizim takım tabi izmir kızları zayıf ve güzel olurderler bizde bu hafta o zayıf kısmına terfi edicez hadi bakalım

Son düzenleme:
ve aleykum salam afferim sana hadi şeker gösterelim şu 1. takıma günlerini bizimle dalga geçmek neymiş görsünler :81: :81: inşallah bulursun alyansını

kızlar aman dikkat biz takımız..takım içi gruplara ayrıldık..lütfen bunu grup olarak belirtin ki yanlış anlaşılıpda cevap hakkı doğacak durumlar olmasın..
zülaleyip düzeltirmisin hemen mesajını..takımı silip grup yazarmısın şekercim..

ayy ben de şaşırdım...
dedim noluyoz kim dalga geçmiş hemen takıma koştum...

kizlar evimizin yakininda buyukce bir park vardi. hertarafini lale ile donatmislar harika olmus hafta sonlarida canli turk sanat muzigi caliniyor.yuruyus yaparken icim acilsin dedim icinden gectim Allahim one guzellik kendimde gectim. benim yuruyus tempom ve muzik her nekara birbiri ile uyusmasada cok keyif aldim.:119: 1 saatlik yuruyusumu yaptim geldim kebap. birde plates yaparsam yemede yaninda yat.

merhaba kizlar ben de temizligimi yapip gelip ama plates felan yapamadim sabahtan beri bos oturacak vaktim olmadi simdi de alisverise gitmemiz gerek aksam yemegine ancak gelir yemek yer yusufu yatirir pestilim cikar kendimi yataga atarim heralde. hic ic acici bir plan degil dimi arkadaslar ama naapalöim

sağol canım yaa inşallah bakalım... he yaa dediğin gibi mezarlık bakmaya gittim... kız bana bişey olursa çocuklarıma kim bakacak ağla ağla bi hal oldum zati...
bu arada sen beşi bi yerde mi içtin bacım az kafayı bulmuşun gibi geldi bana...

elma sirkeli ilik su
o8.00 kahvalti
ara 1 bardak yesil cay
13.00 oglen yemegi

16.30 bir elma
18.00 aksam yemegi

acikirsam bir portakal
30 dk plates 1 saat yuruyus
3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…