- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
mesjları aynı anda yazdık galiba görmedim gruptan felan olamadığımı..
Neyse ben de size hakemlik yapiiim.bende 3-4 senedir sabahları sıcak su ve kayısı yerim hemeroidden dolayı ama ayrıca yazmamıştım..daha dikkat edicem suyuma da.bitki çayını artırdım ama en az 2 br içiyorum.gitmeden de 1 elma yiyim koçum kızmadannnn
Hepinize başarılar 1. Ve 2. Gruuuup
haydi kızlar bana müsaade akşam bide düğün var 'yemekli'Ama emin ol 1. grubum tutacağım kendimi bu hafta 59'u görmek farz oldu bana
dünkü menümm
05:15
bir kupa ballı elma sirkeli sıcak su
06:30
1 yeşil elma
09:00
yarım elma (kızımla paylaştım)
09:45
kaymak,zeytinyağlı limonlu siyah zeytin,ekmek,çeyrek patates sıkma,bir kupa akrep hoşafı
14:00
1 yeşil elma
16:30
yarım kase yayla çorba,çeyrek gözleme,tere
19:00
bir kaşık bulgur pilavı,tere,akrep hoşafı
:3 litre su
:ben dün hiç bitki çayı içmediiiiimmm:96: o yoğunlukda gün nasıl bitti onu bile anlamadım:83:
kitap:şafak vakti,30. cüzden iki sayfa,esmaül hüsna dan tesbih
:60 dk yürüyüş & 30 dk bel ve karın egzersi
bizde az sonra dışarı çıkıcaz izmire gelip kemeraltının kokusu almadan dönmek olmaz dimiii
bol bol yürürüz şimdilik bende çıktım akşam üstü gelirim yine
Ne güzel bir haftasonu herkez burda heryer cıvıl cıvıl ay yaz geliyo hadi kızlar gitsin kilolar bizim gruptan 100 gram daha fazla gitsin
Yarın hem kızları gezdircem hemde kendim gezcem akşama kadar spor olsun diye
Günaydın 2. Takım
nasılsınız
ayy ben kendimi şoklamaktan mı geçenlerde geçirdiğim operasyondan mı anlamadım felaket bi karın ağrım var...biz demiştik dediğinizi duyar gibiyim...inşallah geçer bütün gece kıvrandım...
clementine
posi
turab
zulaley
aybuke
sukranbursa
haydi kizlar yansin yaglar bu hafta bizim haftamiz.
:118::118::118::118:
yok şeker en fazla 100 dakika yürürüm benn
aslansin zulaley grubumuz seninle gurur duyuyor
goreyim seni sakin fazla gaza gelipsporu abartma 1 saat yuruyus kafi
evet akrep bir verdimi 2 kilodan fazla verir. o yuzden cok dikkatli olmaliyiz.
harika aaalaaaa
ama hani sporsen bugun yurumemismiydin?
kız yazdımya görmemişsin
canımcım yazmıştım ama dün 90 dakika yürüdümmmm
selamün aleyküm kızlar hayırlı geceler
ben memlekete geldim veee 2 gündür hiç bişey yemiyorum :)))
dün kayınvalidemlerde yemedim bugun annemlerdeyim gene yemiyorum
kaçırcam zannettiniz demiiii yoooooooooooo
2. takım korkun benden tek başıma geçicem sizi
yaa kızlar akşam üstü alyansımı kaybettim hala onu arıyorum o moral bozukluğuyla akşam yemeği yemedim aslında yemediğim iyi oldu
ama bide yüzüğümü bulabilsem
neyse hepinize iyi geceler
emret komutanımmmgünaydın kızlar.yarış startı verildi.herkes yerlerine...
günaydın kızlar evet rakip takım bizi biraz hafife almış gibi geldi
ama unutuyolar karşılarında dişli rakiplari var
geçen hafta onlar güldü bu hafta bizim haftamız olacak uyanın uleyyynkendimi bi anda dişi tarzan zannettim bu arada gribim geçti korkun benden dicemde şimdide aylık arkamı kolla şekerim dönemimdeyim regl olmuşum uf yaaaa
canımcım listede olmaya bilirsin ama sende bizimle yarış hadi görelim seninde azmini hırsınıgünaaaaydıııııııııııınn herkese kaptan mesajını bugün okudum suyu artırım abur cuburu kesmem lazım çok haklısın ..suyu yavaş yavaş artırıyorum işkence gibi geliyor su içmek ama havalar ısınınca çok içiyorum.
ben bugün yine tartıldımm 200 gr daha gitmiiiişşş.54.1 çıktım..çooooooook mutluym yağlar gittikçe mutluluğum artıyoooorrr
heyyyy 1.grup uyuyakaldınız galibaaa korkun bizden
neyse kızım uynır şimdi bi kahvaltı yapalım.eşim öglen gelcek halasına gidicez orda giremeyebilirim .kendinize iyi bakınn...:13:
1grup siz de kilolarınıza iyi bakın bi yere gitmesinler haaaaaaaaa:
evet posicim izmirli bizim takım tabi izmir kızları zayıf ve güzel olurderler bizde bu hafta o zayıf kısmına terfi edicez hadi bakalımGunaydin yarisi izmirli takimimBen de Guzel bir kahvalti ettim oglumu uyuttum. Uyaninca evi slip supurucem INS
selam kızlar takımınızda yer varsa beni alın pişman olmazsınız...
ve aleykum salam afferim sana hadi şeker gösterelim şu 1. takıma günlerini bizimle dalga geçmek neymiş görsünler :81: :81: inşallah bulursun alyansını
kızlar aman dikkat biz takımız..takım içi gruplara ayrıldık..lütfen bunu grup olarak belirtin ki yanlış anlaşılıpda cevap hakkı doğacak durumlar olmasın..
zülaleyip düzeltirmisin hemen mesajını..takımı silip grup yazarmısın şekercim..
tabii tipik bir akrep olarak olabileceğin en kötüsünü düşünüp hatta kendine mezarlık bile bakmışındırdemii.
kuşuuumm kendine gel..iyi huylu birinde kötü huylu bişii olmazpozitif oluyoruz canım..
mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler..kendini bırakmak yok öyle..bak haftaya bizim gruba almam seni sonra ona göre canımm
bişiii dicem hani dedin ya..imzamı gören biri var kimse görmemişti diye..cemile balıkçının parmağındaki sargıyı sorduğunda balıkçı da böyle demişti cemileye..
şimdi balıkçı gibi evlenme teklifi yapmiican bana demiiibende de en delisinden bir ali kaptan var on göre şekerim haaeeaa yalnıs caroline denen sarı yılandan yok..yanlış anlaşılmasın yanee:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?