Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar ...menümü yazayım..
sabah 500 ml su
kahvaltı domates,salatalık,peynir
zeytin,2 dilim ekmek,çay..
ara 1 muz
öğle 1 tabak peynirli makarna
1 bardak ayran
ara yok
akşam 1 tabak nohut,2 dilim ekmek
çok bol salata.1.5 lt su
yeşil çay
35 dakika pilates
30 dakika yürüyüş....

sabah: sucuk, peynir zeytin, pekmez bir dilim ekmek ve cay

ara: cok az balik kraker attim agzima, bir de yarim muz.

aksam: kurufasulye yemegi ve salata. 2 bardak da kola maalesef

simdi cay icicem ve kitap okicam ins.

yarim elma ve yarim armut beni bekliyor onlari yicem

4 bardak su

spor: evi sildim supurdum alisverise gittim sabahtan beri oturmaya vaktim olmadi belki zamanim olursa plates yapabilirim ins.

spor

kitap menüm
kutsal gece
yazar tahar ben jelloun
168 sayfa
babasının doğan 7 kızdan sonra erkek gibi yetiştirdiği genç bir kadının öyküsü...

posi baska bir tatli yemis olsan yine bir derece daha masum. kola coooooooook kalorili. bu hafta kesinlikle olmaz ikinci kez kola gormemeyi umut ediyorum

Hayırlı geceler,
bugünüm çok yorucu geçti. şimdi menümü yazıp hemen yatacağım.
1. grubun yüzkarası oldum bugün. üzgünüm ama bugün hem çok yedim hemde çok sağlıksız şeyler yedim. tutamadım kendimi maalesef. kardeşimde güzel şeyler yapmışki sağolsun. ayy birde kimse bişey yemiiyor diye üzüldüde üzüldü.
:83::83::83::83::78::78::78::78:1. grup söz veriyorum bugünü kalan 5 günde fazlasıyla telafi edeceğim. girmeyim yazmayım diye çok düşündümde yapamadım en iyisi yazayımda vicdan azabından kurtulayım.

Sabah - limonlu sacak su
Sabah - 1 Kase Müsli
Ara - 1 küçücük Dolma
ve akşama kadar ara vererek - Biber dolması, havuçlu tarator, renkli patates salatası, talaş böreği, dereotlu peynirli kek, vişneli muhallebi, ıspanaklı pasta, gofret, bisküvi ( miktarlarını bir ara sayıyordum ama karıştırdım hesabı, çünkü sabit oturamadım, sürekli kalk otur, oğlumun yarımı, kızımın yarımı, yiğenimin yarımı (üçüde başımdaydıda) derken neyden ne kadar yedim bilmiyorum. ama utanaraktan şunu söyleyeyimki fazlaca yedim.) bolca çay ve azıcık kola.

2 litre kadar su ve 1 bitki çayı

35 dk yürüyüş, 10 dk merdiven çıkış

bugün kitap okuyamadım. ama birazdan mülk suresini okuyup yatacağım.

kizlar spor yapacagima patlayana kadar meyve yedim

meyvenin fazlasi kilo yapar mi kizlar

seftali elma armut uzum ve cilek yedim

Rasûlullah (sav) buyurdular:

“Bir kimse sırf Allah rızâsı için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap yazılır…” (Ahmed, V, 250)

''Ben, her mü’mine kendi nefsinden daha ileriyim, daha yakınım. Bir kimse ölürken mal bırakırsa o mal kendi yakınlarına âittir. Fakat borç veya yetimler bırakırsa, o borç bana âittir; yetimlere bakmak da benim vazîfemdir.” (Müslim, Cuma, 43; İbn-i Mâce, Mukaddime, 7)

oh oh oohhh afiyet seker olsun MEDENim. kardesini mi kiracaksin yaa iyi etmissin tabiki yiyeceksin birazda eve paket hazirlasin ama ziyan olmasin yiyecekler

kizlar spor yapacagima patlayana kadar meyve yedim

meyvenin fazlasi kilo yapar mi kizlar

seftali elma armut uzum ve cilek yedim
meyvelerinde kalorileri var tabi ama hem hazimlari kolay hemde dusuk kalorililer. en kalorilisi muz oda 100 kalori. bi paket cikolata yesen ortalama 500 kalori. yani posicigim icmissin kolalari simdi meyvelerin hesabini mi yapiyorsun

pardon takım degil tabikide gurupppp

artniyet yok tabiki heyecenle yazılmış bir mesaj umarım kimse yanlış anlamamıştır

Son düzenleme:
selam kızlar takımınızda yer varsa beni alın pişman olmazsınız...

hoş geldin takımımıza rosebercimm
bizde az sonra dışarı çıkıcaz izmire gelip kemeraltının kokusu almadan dönmek olmaz dimiii
bol bol yürürüz şimdilik bende çıktım akşam üstü gelirim yine

kız sende izmirlisin haa kız söyleseydin saat kulesinnin önünde buluşurdukk turabla buluşamadık ama senle buluşup turabı çatlatırdık :

muhtemelen herkez uyumuştur ben daha eve yeni geldim aldım kuzularımı yanıma luna park ve alış veriş merkezleri ay gezmedigim yer kalmadı öldüm yorgunluktan çocukları babası oynatırken bende 1 saat yürüyüş yaptım

menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı
ara 1 küçük boy dondurma
ögle akşam birlikte oldu 1 ks kuru fasülye bol salata
yatsı 2 elma 2 lt su 1 saat yürüyüşş

amanin ne kadar guzel bir izmirli daha var burda
takimda 4 izmirli olduk izmirliler mi sismanladi yoksa guzelliklerine duskunler ondanmidir zayiflama grubunu doldurduk
aaa başka kimler izmirli kızlar ?

hoş geldin takımımıza rosebercimm

kız sende izmirlisin haa kız söyleseydin saat kulesinnin önünde buluşurdukk turabla buluşamadık ama senle buluşup turabı çatlatırdık :

tühh bilseydim buluşurduk ama turabi çatlatmak için değil
başka nazaman inş bir dahaki gelişime

Gunaydın arkadaslar

meyvelerinde kalorileri var tabi ama hem hazimlari kolay hemde dusuk kalorililer. en kalorilisi muz oda 100 kalori. bi paket cikolata yesen ortalama 500 kalori. yani posicigim icmissin kolalari simdi meyvelerin hesabini mi yapiyorsun

ayyy turab guldurdun benı normalde kola almam ben eve cunku evde kola olursa dayanamıyorum o yuzden alısverıste yasaklı lıstesındekılerınden
40 yılda bır kola ıctım dılınıze dustum

selam kızlar artık dönüş vakti geldi
liste falan paylaşamadım çünkü hiç bişey yemedim yiyemedim desem yeridir
bugun birazcık kaçamak yaptım annem dayanamadı boyoz almış 1.5 boyoz yedim sadece
ama p.tesi çok sıkı bir maraton başlıyor haberiniz ola
kitap falanda okuyamadım malesef

amanin boyozda sadece izmirde mi var ne? istanbulda hic gormedim.
secdenur zulaley ve ben izmirliyiz ama sadece zulaley izmirde oturuyor.

iyi akşamlar kızlar pazar sessizligi var takımda inlallah kaçamaklı bir pazar olmamıştır
menüm
sabah 2 bardaksu
kahvaltı 1 kp ekmegi peynir domates
arayok ögle yine kahvaltı
ara 1 elma 3 çilek
akşam 2 parça tovuk ızgara 3 kaşık pilav bol salata 1 bardak ayran
40 dk yürüyüş 3 kupa yeşilçay 2 lt su

Hayırlı akşamlar
bugünkü menümğ yazayım öncelikle

Sabah - Limonlu Sıcak Su
Kahvaltı - 1 Kase Müsli
Ara - 1/3 dilim Peynirli Dereotlu Kek (1lokma)
Öğle - 1 Dilim Tam Buğday Ekmeği, 1 Kase Renkli Patates, 2 Küçük Salatalık
Ara - 1 Elma
Akşam - 1 porsiyondan az S.Yoğurtlu Makarna (yağsız),2 Kaşık S.Yoğurtlu Havuç Salatası, Yeşil Salata

2-2,5 Litre Su, 4 Bitki Çayı, birkaç kraker

105 dk Yürüyüş

Bugün gayet güzel geçti diyetim açısından, 105 dk yürüyüşün yanında 2 saat gibi de avm de gezdim dolandım. öyle sallana sallana değil hızlı hızlı dolandım. dünün acısını çıkartacağım yaa onun için...kaldı 4 gün... 4 gün daha bu şekilde hareketli olacağım inşalalah.

selam kızlar...1. grup nasıl gidiyor...tam gaz devam değil mi...
bu gün yediklerim...
sabah 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim nefis köy ekmeği
1 çk tereyağı,peynir,zeytin,domates,salatalık
1 tk bal,çay.
ara 1 elma.
öğle 2 y.kaşığı höşmelim...
ara yok...
akşam 1 dilim ekmek
1 porsiyon nohut
1 pors. pilav
1 kase cacık
yeşillik bol limonlu...
ve az öncede 8 çilek...
bu gün spor yok,haftalık dinlenme günüm..
herkese iyi geceler,tatlı rüyalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…