- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
sabah: sucuk, peynir zeytin, pekmez bir dilim ekmek ve cay
ara: cok az balik kraker attim agzima, bir de yarim muz.
aksam: kurufasulye yemegi ve salata. 2 bardak da kola maalesef
simdi cay icicem ve kitap okicam ins.
yarim elma ve yarim armut beni bekliyor onlari yicem
4 bardak su
spor: evi sildim supurdum alisverise gittim sabahtan beri oturmaya vaktim olmadi belki zamanim olursa plates yapabilirim ins.
spor
posi baska bir tatli yemis olsan yine bir derece daha masum. kola coooooooook kalorili. bu hafta kesinlikle olmaz ikinci kez kola gormemeyi umut ediyorum
oh oh oohhhHayırlı geceler,
bugünüm çok yorucu geçti. şimdi menümü yazıp hemen yatacağım.
1. grubun yüzkarası oldum bugün. üzgünüm ama bugün hem çok yedim hemde çok sağlıksız şeyler yedim. tutamadım kendimi maalesef. kardeşimde güzel şeyler yapmışki sağolsun. ayy birde kimse bişey yemiiyor diye üzüldüde üzüldü.
:83::83::83::83::78::78::78::78:1. grup söz veriyorum bugünü kalan 5 günde fazlasıyla telafi edeceğim. girmeyim yazmayım diye çok düşündümde yapamadım en iyisi yazayımda vicdan azabından kurtulayım.
Sabah - limonlu sacak su
Sabah - 1 Kase Müsli
Ara - 1 küçücük Dolma
ve akşama kadar ara vererek - Biber dolması, havuçlu tarator, renkli patates salatası, talaş böreği, dereotlu peynirli kek, vişneli muhallebi, ıspanaklı pasta, gofret, bisküvi ( miktarlarını bir ara sayıyordum ama karıştırdım hesabı, çünkü sabit oturamadım, sürekli kalk otur, oğlumun yarımı, kızımın yarımı, yiğenimin yarımı (üçüde başımdaydıda) derken neyden ne kadar yedim bilmiyorum. ama utanaraktan şunu söyleyeyimki fazlaca yedim.) bolca çay ve azıcık kola.
2 litre kadar su ve 1 bitki çayı
35 dk yürüyüş, 10 dk merdiven çıkış
bugün kitap okuyamadım. ama birazdan mülk suresini okuyup yatacağım.
meyvelerinde kalorileri var tabi ama hem hazimlari kolay hemde dusuk kalorililer. en kalorilisi muz oda 100 kalori. bi paket cikolata yesen ortalama 500 kalori. yani posicigim icmissin kolalarikizlar spor yapacagima patlayana kadar meyve yedim
meyvenin fazlasi kilo yapar mi kizlar
seftali elma armut uzum ve cilek yedim
kızlar aman dikkat biz takımız..takım içi gruplara ayrıldık..lütfen bunu grup olarak belirtin ki yanlış anlaşılıpda cevap hakkı doğacak durumlar olmasın..
zülaleyip düzeltirmisin hemen mesajını..takımı silip grup yazarmısın şekercim..
selam kızlar takımınızda yer varsa beni alın pişman olmazsınız...
bizde az sonra dışarı çıkıcaz izmire gelip kemeraltının kokusu almadan dönmek olmaz dimiii
bol bol yürürüz şimdilik bende çıktım akşam üstü gelirim yine
aaa başka kimler izmirli kızlar ?
amanin ne kadar guzel bir izmirli daha var burda
takimda 4 izmirli oldukizmirliler mi sismanladi yoksa guzelliklerine duskunler ondanmidir zayiflama grubunu doldurduk
hoş geldin takımımıza rosebercimm
kız sende izmirlisin haakız söyleseydin saat kulesinnin önünde buluşurdukk turabla buluşamadık ama senle buluşup turabı çatlatırdık :
meyvelerinde kalorileri var tabi ama hem hazimlari kolay hemde dusuk kalorililer. en kalorilisi muz oda 100 kalori. bi paket cikolata yesen ortalama 500 kalori. yani posicigim icmissin kolalarisimdi meyvelerin hesabini mi yapiyorsun
amanin boyozda sadece izmirde mi var ne? istanbulda hic gormedim.selam kızlar artık dönüş vakti geldi
liste falan paylaşamadım çünkü hiç bişey yemedim yiyemedim desem yeridir
bugun birazcık kaçamak yaptım annem dayanamadı boyoz almış 1.5 boyoz yedim sadece
ama p.tesi çok sıkı bir maraton başlıyor haberiniz ola
kitap falanda okuyamadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?