Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben geeeldim..akşam üzeri geldik. sayfalar çokta ilerlememiş.halamız bize baya uzak olduğu için çok sık gidemiyoruz o da bize bir sürü şey hazırlamışş.. tam olarak hatırlamıyorum 2 gün olduğu için ama biraz yürüyüş yaptım..
sizden naber 1. ve 2. grup gidiyor mu kara yağlar..

Allah'ım seni anmak sana şükretmek ve sana güzelce kulluk etmekte bana yardım et.
hadis-i şerif (ebu davud)

Günaydın kızlarrr benim için maraton şu dakka itibariyle başlıyor
şuan okuldayım ve bir yeşil elma yiyorum ama kantinden mis gibi pohaça kokuları aklımı çelmeye çalışıyor yoooook kanmıycam vwe cuma günü tam 55 kilo olucam

günaydın kızlar galiba bende 2 takımın yüz karası oldum....
hafta sonu girip yazamadım eski arkadaşlarım geldi 1 i mersinden biri ankaradan biri izmirden kızkıza olunca tabi cözuttuk iyice....
benim düzenli bir menüm yoktu ve cumartesi gece 22:00de yoğurtlu döner yedim ama sonra 1 saat yürüdüm hatta cumartesi 19:30 dan 23:30 a kadar gezdik spor çok olduda gece yemem güzel olmadı

pazar günü öğlen 12:de kahvaltı bu sefer tam ayarında oldu sonra kızlarla gene akşam 5 e kadar gezdik yani bol sporlu bir hafta sonu idi
kötü olansa 3 bardak kola bide yarım dilim çiz kek yedim......napim mazeretim vardı reglim canım çok tatlı istiyodu arkadaşlarıma börek çörek yaptım ama yemedim bilem......

gezdiğimiz içnde kaç litre su içtim bilmiyorum ama bi 3 litre vardır kesin
bu günden itibaren daha bi canlı dikkatli heyecanlı olacam 2. grup arkadaşlarımmm bu hafta bizim haftamız hadi bakem hep birlikte
bu arada serdar özkandan kayıp güle başladım

sayfa 9 alıntı '' efes ikilikler şehriaynı anda hem artemise hemde meryem anaya ev sahipliği yapan şehir. içinde hem egoyu hemde ruhu barındıran, kibrin ve tevazunun,esaretin ve özgürlüğün iç içe geçtiği şehir Efes ! zıtlıkların birbirine dolandığı insan gibi bir şehir.

günaydın herkese..
cumartesi menüm
sabah kahvaltı
ara salatalık
öğlen taze fasulye ve yoğurtlu semiz otu(çiğ)
akşam yoğurtlu semiz otu
25 dk yürüyüş 30 dk pilates 3 ltre su akşam üstü çok acıktım ekmeğin ucundan bi parça yedim

pazar menüm
sabah kahvaltı
öğlen yarım hamburger yarım light kola küçük boy patates
2 lokma çikolata 3 çatal tavuk göğsü yarım bardak sıcak çikolata
akşam semiz otlu yoğurt
dün çok fazla gezdim yürüdüm akşam pilates yapıcaktım ama hiç halim kalmamıştı hee bide annem saat 9 10 gibi kabak tatlısı yaptı çok sevmeme rağmen sıktım dişimi ama malesf yinede 1 parça yedim

ben biliyorum canım..sağlam göz de gidicek ağlamaktan
yooo beşibiyerde içmemiştimkıs beşibiyerde kafa yapmazki zateen

oncelikle Gunaydinlar incelerim narinlarim. :80::80::80:
bugunk menumu yazip ardindan yarim saat guzel bir evi toparlayayim vee ardindan yansin platesle kara yaglar. zaman kara yaglara vurma zamanidir
dunku menum
10.00 kahvalti
ara (yoldaydik) 2 parca bskivi
aksam 1kase yogurt, 4 parca izgara et, kirmizi pancar 1 bardak hosaf
21.00 1 elma

günaydın kızlar güzel bir hafta geçiririz inşallah az kaldı yazlıkları çıkarmaya hadi baken canlanalım
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

kendini fazla sıkarsan sonradan daha çok abartırsın saad daha erken 1 poaça yitebilirsin
günaydın arkadaşlar...keyifler nasıl..
keyifler süper banucum bugün kayınvalidem çagırdı onunla yürüyüşe gidicezz
Biraz fazla uzatmışım afedersiniz hafta sonu giremeyince özlemişim sizi valla

evet canım diyet açısından kötü geçmiş neysem daha 4 günümüz var sakın haaa cıslara dokunmakyok yakazanıcazzzz yada kazanıcazzz

süper menü canım hadi bakalım sen pilatese ben yürüyüşeee

elma sirkeli ilik su
o8.00 kahvalti
ara 1 bardak yesil cay
13.00 oglen yemegi
Eki Görüntüle 178608
16.30 bir elma
18.00 aksam yemegi
Eki Görüntüle 178609
acikirsam bir portakal
30 dk plates 1 saat yuruyus
3lt su
Allahım yaa ben de diyorum bişii yememişmi resimleri öölesine netten koymuşsun sanmıştım
ama güzel olmuş beğendim

posi baska bir tatli yemis olsan yine bir derece daha masum. kola coooooooook kalorili. bu hafta kesinlikle olmaz ikinci kez kola gormemeyi umut ediyorum

kizlar spor yapacagima patlayana kadar meyve yedim

meyvenin fazlasi kilo yapar mi kizlar

seftali elma armut uzum ve cilek yedim

önceliklee günaydınlarrr..
çok güzel menü..sen emziriyosun dimi turab..ahh keşke ben de 2 yaşından önce kesmeseydim.emzirirken çok güzel kilo veriyordum 52 ye inmiştim..

oh oh ne kadar guzel. gelin kaynana yuruyeceksiniz yani. bence turkiye cok bilincleniyor ya eskiden biraraya gelince muhakkak birseyler yenmeli diye bir algi vardi soyle bir cevremede bakiyorum artik yon degistiriyor. kayin valideme gidiyorum aksam cayin yanina kek pasta varsa 1 kisilik porsiyonu 4 kisiye boluyorlar, incecik kizlar sahilde yuruyus yapiyorlar, guzel guzel begeniyorum gelismeleri

önceliklee günaydınlarrr..
çok güzel menü..sen emziriyosun dimi turab..ahh keşke ben de 2 yaşından önce kesmeseydim.emzirirken çok güzel kilo veriyordum 52 ye inmiştim..
tesekkur ederim aybukecim, emziriyorum ben kizim 10 aylik oldu bugun. 2 yasina kadar bir engel cikmazsa insaallah emziririm.bu hafta acayip gaza geldim ben birinci grubun birinciligi sadece grup ismi olarak kalacak dun tartida gordugum rakamda beni fazlasi ile memnun etti.
Allahım yaa ben de diyorum bişii yememişmi resimleri öölesine netten koymuşsun sanmıştım
ama güzel olmuş beğendim
tesekkur ederim akrebim tek tek yazinca cesit fazlaligindan fazla yemis gibi gorunuyorum aklima foto koymak geldi. hepsinden azar azar yedim.

medencim huuu görünmüyorsun şekerim hayırdır kaçamakmı yoksa spormu yapıyorsun :18: :18:
gorunmeyenden korkacaksin. biz pc basinda otururken o yapiyordur sporlari. haydi zulaleyim birincilik bizim olacak.
ben platesi yapamadim kizim musade etmedi simdi o uyurkende ders calisacagim , o uyanikken temizlik ve spor yapabiliyorum ama kitap okumama ders calismama izin vermiyor. bilincli anne istemiyormu ne

bugün kızımla yürüyüş yaparım diye düşünüyordum ama hava çok bozuk yağışlı..keyfim kaçtı..pilateste yatarak yapıyoruz ya benim fene başım dönüyor.bari biraz bisiklet çeviriyim..turabcım tartıda kaçı gördün..ben de biraz almışım hala da bi daha diyetteyken giitmiceeemkendimi tutamıyorum.ama bugün sıkı tutucam akşam meyveyle geçirirsem sabah moralim düzelir inşallah..

Günaydınnn , hayırlı haftalar.
Güzel keyifli bir hafta olur nşaallah.
şöyle bir geçmişe bakayım...

medencim huuu görünmüyorsun şekerim hayırdır kaçamakmı yoksa spormu yapıyorsun :18: :18:

Geldim geldim platesimi yaptımda geldim. şimdide kendime yeşil çay ve adaçayı dmledim. onu içerken size bakayım dedim.
Dün kayınvalidem ve kayınbabam geldi eşimle beraber. kahvaltı hazırla, ortalığı topla derken ancak gelebildim.
Kayınvalide ile yürüyüş müvaavvv süpermiş benimki şimdi kalktı yine uykuya gitti.

gerçektenmi çok mu güzel o tartıdaki rakamben en iyisi şimdide yürüyüşe gideyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…