sağol canım yaa inşallah bakalım... he yaa dediğin gibi mezarlık bakmaya gittim... kız bana bişey olursa çocuklarıma kim bakacak ağla ağla bi hal oldum zati...
bu arada sen beşi bi yerde mi içtin bacım az kafayı bulmuşun gibi geldi bana...
Günaydın kızlarrr benim için maraton şu dakka itibariyle başlıyor
şuan okuldayım ve bir yeşil elma yiyorum ama kantinden mis gibi pohaça kokuları aklımı çelmeye çalışıyor yoooook kanmıycam vwe cuma günü tam 55 kilo olucam
keyifler süper banucum bugün kayınvalidem çagırdı onunla yürüyüşe gidicezzgünaydın arkadaşlar...keyifler nasıl..
Biraz fazla uzatmışım afedersiniz hafta sonu giremeyince özlemişim sizi valla
oncelikle Gunaydinlar incelerim narinlarim. :80::80::80:
bugunk menumu yazip ardindan yarim saat guzel bir evi toparlayayim vee ardindan yansin platesle kara yaglar. zaman kara yaglara vurma zamanidir
dunku menum
10.00 kahvalti
ara (yoldaydik) 2 parca bskivi
aksam 1kase yogurt, 4 parca izgara et, kirmizi pancar 1 bardak hosaf
21.00 1 elma
elma sirkeli ilik su
o8.00 kahvalti
ara 1 bardak yesil cay
13.00 oglen yemegi
Eki Görüntüle 178608
16.30 bir elma
18.00 aksam yemegi
Eki Görüntüle 178609
acikirsam bir portakal
30 dk plates 1 saat yuruyus
3lt su
sabah: sucuk, peynir zeytin, pekmez bir dilim ekmek ve cay
ara: cok az balik kraker attim agzima, bir de yarim muz.
aksam: kurufasulye yemegi ve salata. 2 bardak da kola maalesef
simdi cay icicem ve kitap okicam ins.
yarim elma ve yarim armut beni bekliyor onlari yicem
4 bardak su
spor: evi sildim supurdum alisverise gittim sabahtan beri oturmaya vaktim olmadi belki zamanim olursa plates yapabilirim ins.
spor
posi baska bir tatli yemis olsan yine bir derece daha masum. kola coooooooook kalorili. bu hafta kesinlikle olmaz ikinci kez kola gormemeyi umut ediyorum
kizlar spor yapacagima patlayana kadar meyve yedim
meyvenin fazlasi kilo yapar mi kizlar
seftali elma armut uzum ve cilek yedim
günaydın kızlar galiba bende 2 takımın yüz karası oldum....
hafta sonu girip yazamadım eski arkadaşlarım geldi 1 i mersinden biri ankaradan biri izmirden kızkıza olunca tabi cözuttuk iyice....
benim düzenli bir menüm yoktu ve cumartesi gece 22:00de yoğurtlu döner yedim ama sonra 1 saat yürüdüm hatta cumartesi 19:30 dan 23:30 a kadar gezdik spor çok olduda gece yemem güzel olmadı
pazar günü öğlen 12:de kahvaltı bu sefer tam ayarında oldu sonra kızlarla gene akşam 5 e kadar gezdik yani bol sporlu bir hafta sonu idi
kötü olansa 3 bardak kola bide yarım dilim çiz kek yedim......napim mazeretim vardı reglim canım çok tatlı istiyodu arkadaşlarıma börek çörek yaptım ama yemedim bilem......
gezdiğimiz içnde kaç litre su içtim bilmiyorum ama bi 3 litre vardır kesin
bu günden itibaren daha bi canlı dikkatli heyecanlı olacam 2. grup arkadaşlarımmm bu hafta bizim haftamız hadi bakem hep birlikte
bu arada serdar özkandan kayıp güle başladım
sayfa 9 alıntı '' efes ikilikler şehriaynı anda hem artemise hemde meryem anaya ev sahipliği yapan şehir. içinde hem egoyu hemde ruhu barındıran, kibrin ve tevazunun,esaretin ve özgürlüğün iç içe geçtiği şehir Efes ! zıtlıkların birbirine dolandığı insan gibi bir şehir.
oncelikle Gunaydinlar incelerim narinlarim. :80::80::80:
bugunk menumu yazip ardindan yarim saat guzel bir evi toparlayayim vee ardindan yansin platesle kara yaglar. zaman kara yaglara vurma zamanidir
dunku menum
10.00 kahvalti
ara (yoldaydik) 2 parca bskivi
aksam 1kase yogurt, 4 parca izgara et, kirmizi pancar 1 bardak hosaf
21.00 1 elma
oh oh ne kadar guzel. gelin kaynana yuruyeceksiniz yani. bence turkiye cok bilincleniyor ya eskiden biraraya gelince muhakkak birseyler yenmeli diye bir algi vardi soyle bir cevremede bakiyorum artik yon degistiriyor. kayin valideme gidiyorum aksam cayin yanina kek pasta varsa 1 kisilik porsiyonu 4 kisiye boluyorlar, incecik kizlar sahilde yuruyus yapiyorlar, guzel guzel begeniyorum gelismelerikeyifler süper banucum bugün kayınvalidem çagırdı onunla yürüyüşe gidicezz
evet canım diyet açısından kötü geçmiş neysem daha 4 günümüz var sakın haaa cıslara dokunmakyokyakazanıcazzzz yada kazanıcazzz
süper menü canım hadi bakalım sen pilatese ben yürüyüşeee
tesekkur ederim aybukecim, emziriyorum ben kizim 10 aylik oldu bugun. 2 yasina kadar bir engel cikmazsa insaallah emziririm.bu hafta acayip gaza geldim ben birinci grubun birinciligi sadece grup ismi olarak kalacakönceliklee günaydınlarrr..
çok güzel menü..sen emziriyosun dimi turab..ahh keşke ben de 2 yaşından önce kesmeseydim.emzirirken çok güzel kilo veriyordum 52 ye inmiştim..
tesekkur ederim akrebimAllahım yaa ben de diyorum bişii yememişmi resimleri öölesine netten koymuşsun sanmıştım
ama güzel olmuş beğendim
gorunmeyenden korkacaksin. biz pc basinda otururken o yapiyordur sporlari. haydi zulaleyim birincilik bizim olacak.medencim huuu görünmüyorsun şekerim hayırdır kaçamakmıyoksa spormu yapıyorsun :18: :18:
kendini fazla sıkarsan sonradan daha çok abartırsın saad daha erken 1 poaça yitebilirsin
keyifler süper banucum bugün kayınvalidem çagırdı onunla yürüyüşe gidicezz
evet canım diyet açısından kötü geçmiş neysem daha 4 günümüz var sakın haaa cıslara dokunmakyokyakazanıcazzzz yada kazanıcazzz
süper menü canım hadi bakalım sen pilatese ben yürüyüşeee
medencim huuu görünmüyorsun şekerim hayırdır kaçamakmıyoksa spormu yapıyorsun :18: :18:
oh oh ne kadar guzel. gelin kaynana yuruyeceksiniz yani. bence turkiye cok bilincleniyor ya eskiden biraraya gelince muhakkak birseyler yenmeli diye bir algi vardi soyle bir cevremede bakiyorum artik yon degistiriyor. kayin valideme gidiyorum aksam cayin yanina kek pasta varsa 1 kisilik porsiyonu 4 kisiye boluyorlar, incecik kizlar sahilde yuruyus yapiyorlar, guzel guzel begeniyorum gelismeleri
tesekkur ederim aybukecim, emziriyorum ben kizim 10 aylik oldu bugun. 2 yasina kadar bir engel cikmazsa insaallah emziririm.bu hafta acayip gaza geldim ben birinci grubun birinciligi sadece grup ismi olarak kalacakdun tartida gordugum rakamda beni fazlasi ile memnun etti.
gorunmeyenden korkacaksin. biz pc basinda otururken o yapiyordur sporlari. haydi zulaleyim birincilik bizim olacak.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?