Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ooofff ben bugün çok keyifsizim pilatesi 25 dk yapabildim ağzımın içi damağım falan hep yara olmuş

Canımcım şöyle sevdiğin güzel bir müzik aç, hareketli olsun özellikle, kalk biraz hopla zıpla getir keyfini yerine...
ağız yarasıda kötü olurki doğru düzgün bişeyde yedirmez insana...

Canımcım şöyle sevdiğin güzel bir müzik aç, hareketli olsun özellikle, kalk biraz hopla zıpla getir keyfini yerine...
ağız yarasıda kötü olurki doğru düzgün bişeyde yedirmez insana...

evet canım aynen öyle sabah canım kahvaltı etmek istemedi bende annemin dün akşam yaptığı kabak tatlısından yedim hem akşam yiyip boşu boşuna metabolizmamı yormayayım dimi :93:

ulke genelinde yagis var Allah'tan kimse yuruyemiyor posi sen yuru bari bizim gruptan
gordugum rakkami soylemeyeyim rakip takima gaz olmasin
52 olmak istiyorum tezelden ya.

ooofff ben bugün çok keyifsizim pilatesi 25 dk yapabildim ağzımın içi damağım falan hep yara olmuş

gecmis olsun hindirellacim.soyleyeyim diyorum unutuyorum gecen kardesin istedi diye hamur kizartmasi yapmissinya cok etkilendim bu davranisindan. :81:kardeslik bambaska birsey. ustelik seni alan yasadi vallahi hem ogrenci hem cok hamarat bir ev hanimi

Gunaydin Turab , Gunaydin Zulaley ve simdi burda olmayan tum rakibelerim gunaydin aslinda nerdeyse aksam oldu ben daha ancak yazabiliyorum buraya

canim gecmis olsun ama agizici yarasi snei yemeden keser iste iyi bisey aslinda, cnaim 25 dakika da biseydir ben haftasonu hic plates yapamadim bugun yapabildim

ulke genelinde yagis var Allah'tan kimse yuruyemiyor posi sen yuru bari bizim gruptan
gordugum rakkami soylemeyeyim rakip takima gaz olmasin
52 olmak istiyorum tezelden ya.

46:

turab burda hava gulluk gulustanlik cok sicak ama yusuf burun akintisinin yaninda icli icli oksurmeye basladi iyilesemicek diye korkuyorum. dun esimle birlikte bayagi yuruduk rhein nehrinin kenarinda Allah ne verdiyse yuruduk sonra geri geldik donuste bizim evin arkasindaki parkta yusuf kum oynadi. diger bebeler ciplak ciplak suyun altinda oynuyorlar hasta olmuyorlar bizimkini bir gun ayakkabilarini cikardim kuma biraktim o gun bugundur hala iyilesmedi ama ben yine de hergun cikariyorum onu cunku cocugun ihtiyaci da var.

ben de bugun kahvaltida cok yedim. ama kahvaltidan once 40 dakka plates yaptim, ama cok komikti kizlar ben yerde uzanmis hareketi yapmaya calisiyorum al nefes ver nefes ugrasiyorum yusuf boynuma oturmus boynumun ustunde zipliyor, nefes hareketlerini duzgun yapamadim ama hareketleri yaptim.

yusufcukda tam afacanmış
istanbulda hava kapalı yağışlı.. aslında böyle havaları çok severim nedense bugün bir keyifsizdim girdim battaniyenin altına film izledim bayada güzeldi çok ağlattı ismi 'umut' kk'dan tavsiye ettiler bana da.
ama yarın sabah mutlaka kalkıp yürüyüşe gidicem belki açılırım.hadi 1. grup nerdesiniz motivasyon düşmek üzere

Saartje Baartman, 19 yasinda iken umit burnundaki anavatanindan alinip Ingiltereye getirilen Afrikali bir kadindir. 124.5 cm boyunda olup ilk defa 1810 da Picadilly de „Hottentot Venusu“ adiyla ingiliz seyircisine sunulur. Bunu takip eden 6 yil boyunca avrupanin cesitli merkezlerindeki fuarlarda „Sapkinlar“, „Hulkat Gribeleri“, „Devler“ le birlikte acayib`ul-garaib kabilinden sergilenir. Zoologlar ve fizyologlar tarafindan incelenir. 25 yasinda pariste 1816 da olur ama olumu ne teshiri ne de ona yapilan hakareti sona erdirmez. Otopsi icin cesedi kesilir iskeletinin ve bazi organlarinin maketi yapilir, ureme organlari 1870 lere kadar formalin icinde saklanir ve Musee de L`Homme de sergilenir.

1) Avrupada 18 yy sonundan itibaren insan bedeni, kulturel ve sosyal tanimlamalarin merkezinde yer almaya baslamisti. Hottentot venusu tibbi acidan normali tanimlayan bir anormallik ornegiydi.......
2) neyin anormal ya da patolojik oldugunu belirlemek avrupa tip camiasinin yetkisi dahilindeydi. Anormallige olan bu bilimsel ilgi, genetik niteliklleri gelistirerek mukemmel insani uretmek fikri ile yanyana gelmistir.
3) Hottentot venusu nun pelvisinin dar olusu ve kara derililerin beyinlerinin kucuk olusu beyaz irkin ustunlugunu ispatliyor ve kara derililer insandan ziyade hayvana yakindi. Ve evrime inanan avrupanin yeni fizyologlari icin siyah irk , beyaz irkin vahsi ve ilkel doneminden kalmaydi.

Sisman Nazife, Kuresellesmenin pencesi islamin pecesi, Kure yayinlari, S. 8

Son düzenleme:
bu satirlari okurken aklima daha once okudugum baska bir makaleden alintilar geldi.

orda da : avrupanin mukemmel formdaki kulturu daha mukemmellige ulasamamis ilkel formdaki kulturleri mukemmelstirme misyonuyla farkli kulturdeki ulkeleri baski altinda tutup kendisi gibi olmaya zorladigini anlatiyordu.

Bati kendini yetiskin, ozgur iradesi olan bir insana, kendi gibi olmayan diger "kendi tanimiyla daha mukemmellesememis" kulturleri de bir cocuga benzetip. nasil bir cocugu egitmek yetiskinnin isiyse dogu kulturlerini de yontup mukemmellestirmek batinin isi olarak goruyor... !!!!!

Son düzenleme:
:18: valla bu konuya bir girersek çıkamayız..islam dinini terörizmle eşdeğer tutanlar ,engizisyon mahkemelerinde yok olan yüzbinlerin,gaz odalarında katledilen milyonların hesabını veremiyor daha...günahsız olan ilk taşı atsın lafı dinlerinin ürünü ama onlar haksızken kaya yağdırıyor kendi gibi olmayanların başına...üstün ırk diye diretenlerin sonu herkesçe malum sonuçta..fiziksel kafa darlığı felaketlere yol açmıyor,zihinsel darlık labirentlerinde kaybolanlardan korkmak lazım...

bir de kendi kültürlerini mükemmel diye tanımlıyorlarsa buna sadece gülerim..gitgide yok olan nüfusları ve etkisizleşen kökleriyle neye, kime örnek olacaklar acaba...avrupa insanı tamamen maddiyaçı ve bencil zihniyetiyle,iyice esnemiş kopmak üzere olan manevi ve kültürel bağlarıyla olmamamız gerekenlerin canlı bir örneği bence..onlara benzemekten,sırf bu dünya için yaşayıp,diğer yaşam örneklerini küçümsemekten rabbim korusun milletimizi..

banucum zaten herkes okuduklarindna biseyler paylassin dedi ya akrep
o yuzden yazdim, okudugum kitaptan paylasabilecegim kisimlar bakiyorum iste. ben de bu hikayeyi ve takibindeki bi kac yorumu ozet olarak cikarip ekledim iste.

simdi ben uzun suredir avrupada yasiyor ve nacizane integrasyonla ilgileniyorum. o yuzden bu konular ilgimi cekiyor.

yukarda ekleldiklerimin ustune bir de gunumuzde avrupa integrasyon politikalarinda yabancilarin kendi gibi gorunmelrini icten ice talep etmeleri, yukarda eklediklerimin gunumuzde de avrupada hatta daha da icler acisi olan turkiyede de gecerli oldugunu gosteriyor.

uni de hocmaizin biri soyle derdi. 3 nesildir avrupada yasayan ve kendi kultuirel ya da dini kiyafetlerini giymeyi tercih eden bir Maroccolu, 3 nesildir avrupadan yasadigi halde avrupali olarak kabul edilmez. ama sadece 5 yildir avrupada yasayan beyaz bir amerikali yasadigi ulkenin dilini bilmese bile hemen avrupali olarak kabul gorur..!!!

o yuzden gecenlerde fransa romenleri sinir disi eder. ve 4 nesildir almanyada yasayan artik vatani almanya olmus insanlara hala yabanci gozuyle bakarlar.

güzelim ben paylaşımına değil kendinden başka medeniyetleri düşük seviyede gören zihniyete eleştiri getirdim zaten..sen de içinde yaşadığın toplumu irdeleyerek tanımaya çalışıyorsun.birçoklarının yaptığı gibi kazancıma bakar gerisine karışmam demediğin için de tebrik ediyorum seni..orada yaşayan biri olarak avrupanın gizli bir çöküş içinde olduğu fikrime yorumlarını bekliyorum..

kısslar nasılsınız bugun benim için çok yuorucu p.tesileri pek sevmem
hem 10 saat dersim var hemde nöbetçiyim şimdiden başım çatlamak üzere
5buçuğa kadar burdayım
öğlen yediklerimi yazayım
1 kaseden biraz az yayla çorbası ve çok az porsiyon tavuklu patatesli yemek
şekersiz bissürü çay 1 bardak yeşil çay
haa az öncede yarım paket etinin mısır patlağı varya ondan yedim
eve gidince halim olursa plates yapmayı düşünüyoyrum
olmazsa sadece mekik çekeceğim bakalım

yok sana icerlemiyorum ben canim

evet avrupanin nufusu azaliyor ama cocuk paralari ve diger tesviklerle cocuk yapma oranini yukseltmeye calisiyorlar. benim yukarda eklediklerim sadece bir yazarin makalesinden aldiklarim. ynai herkes oyle dusunuyor diyemeyiz. isin teorik kismi yaz yaz bitmez

dun yusufla ve babasiyla parkta kumda oynarken 14 aylik bir kiz bebegiyle bizimki oynamaya basladi. kizin babasi bana bir soru sordu belki iyi niyetle sordu ama kendi dar kafalarini kanitlayan biseydi

yusufun neden boyle sari oldugunu sordu!!! bakti ben yabanciyim ortulu oldugum icin sacimi goremiyor ama sonucta yabanciyim esmer olmaliyim esim esmer. bu cocuk nasil sari oluyor,

adamin kafasindaki bilinc alti yabancilar esmer, siyah, cirkin, kisa boylui olur. vs.....

aslinda karadenizliler acik renk gozlu sari olur, bazi gercek kurtler sapsari olur. ve saymadigim birsuru sey.

ben adama bizim aile de sari ondan dedim ama o surunun alt okumalari yukarda ekledigim paragraflari destekliyor maalesef.

Son düzenleme:
citlembikcim bir gune 10 ders sikistirirsan boyle yorulursun ya

her ders 1 saat degilmi? 10 saat eder. Allah yardimcin olsun cnaim ya

aksam spor yapmasan da, e bi de beden hocasi oldugun icin spor yaptin sayilir yauv

citlembikcim bir gune 10 ders sikistirirsan boyle yorulursun ya

her ders 1 saat degilmi? 10 saat eder. Allah yardimcin olsun cnaim ya

aksam spor yapmasan da, e bi de beden hocasi oldugun icin spor yaptin sayilir yauv

ya sorma 2 günüm boşalsın diye böyle sıkıştırdım ama p.tesileri berbat yoruluyorum
şuan başım çatlıyor ağrıdan neyseki son saate giriyoruz
yok canım 1 ders 40 dakka

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

ya çizelge yapmaya çalışıyorum devamlı bunu söylüyor
yanlışmı yapıyorum yoksa üyeliğimlemi alakalı
akrep sen daha iyi bilirsin ne yapayım

hava kötü yağmurda yağıyor eve yürüyerek gidecektim soğukta gidemiyorum canım spor yapmakta istemiyor 2. gur halim kötü gaz verin bi el atın şu takım arkadaşınıza
yada kızın kulağımı falan çekin toplamam lazım bir an önce kendimi
masa başından uyuklucam nerdeyse

sukrancim topla kendini canim, ben de bugun sabah bayagi kacirdim ama kahvaltidan sonra hep meyve yedim ins. tutucam kendimi

canim sen de tut kendini, muzik ac oyna olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…