Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bgünkü menüm
sbah kabak tatlısı
öğlen çay yumurta domates yeşil soğan reçel zeytin
şimdide salata yiyorum 2 lt su 1 fincan 5'i bir yerde sporumu yarın yazıcm

Aman sakın ha motivasyon hep yukarılarda olsun bu hafta, biz olmasakta bizi düşün , cuma günü 1.grubun galibiyetini düşün şekercim. :124::124:

Şükrancım sen zaten çalışarak yoruluyorsun birde spor falan düşünme, yazıktır sanaasen şimdi uyu iyicene dinlen, gecede dizi falan izlersin.

bgünkü menüm
sbah kabak tatlısı
öğlen çay yumurta domates yeşil soğan reçel zeytin
şimdide salata yiyorum 2 lt su 1 fincan 5'i bir yerde sporumu yarın yazıcm

heyyy maşallah kıs açlıktan ölecenmi sennn. bari birazda meyve yoğurt gibi bişeyler daha yeseydin. böyle giderse sen tek başına 1.grubu şampiyon yapacann

ağzım yara canımyemek yemek işkence gibi geliyor şu an banaama acıkırsam yoğurt yada çorba yicem
bu hafta şampiyon 1. GRUP

Eşim gelmeden günün özetini geçeyim...öğlen en son mesajı yazdıktan sonra kalktım bir dahada oturmadım . biraz yürüyüş sonrasındada süper bir ev temizliği ve yemek hazırlama. akşam saat 5 gibi annem ve babamda geldiler. evde kayınvalidemle kayınbabamda var zaten. annemgilde yine bir cenaze olmuş oradan gelmişler namaz kılıp yemek yiyip gidelim diye. hemen onlara sofrayı hazırladım yemeği yiyip çıktılar. yani bugünüde hareketli olarak geçirdim. aferin bana

günün sağlık özeti

05:00
kalkış

05:30
1 kupa elma sirkeli ballı sıcak su

09:00
kaşarlı tost

12:00
bir avuç patlamış mısır

13:30
haşlanmış nohut,marul,maydanoz,az zeytinyağı,kimyon ve az tuzdan oluşan salata,sabahtan kalan çeyrek tost

18:00
bir avuç patlamış mısır

bugün meyvem yokkalmamış yaa kendimi eksik hissediyorumacilen almam lazım
1 kupa naneli yeşilçay
3 litre su
30 dk ağırlık çalışması+karın egzersizi,60 dk yürüyüş
kitap:şafak vakti,zamanın kaçak yolcuları,30.cüzden 2 sayfa,vakıa suresi..
temizlik:ev sildim,çamaşır katla yerleştir,ütü yaptım, balkon yıkadım ve çiçeklerimle konuştum..az kalsın unutuyordum evde minik ördeğimiz var.perşembeden bu yana sayımız çoğaldıkızıma o kadar alışmış ki..bize bakmıyor bile hep onun peşinde..dün babasıyla dışarı çıkmışlardı..ben de mutfakta yemek hazırlıyorum.bir farkettim ördeğin sesi kesilmiş ayy dedim yoksa dışkapı açık kaldı da bu dışarımı çıktı..hemen koştum ki ne göreyim kızımın kapıu önünde çıkardığı içeri terliklerinin yanına oturmuş kafasını da terliğe yaslamış uyuyor.zaten çok hassasım az daha baksam ağlicaktım ya fena oldum.yanına gittim hiç bana bakmadı bile..taa ki kızım geldi öyle kalktı..babamız görünce çok şaşırdı..
minicik ördek yaa kendi gibi küçükleri biliyor..Allahım sen ne büyüksün

Son düzenleme:
hadi kızlar göriyim sizi çok iyi gidiyorsunuz.hindirella geçmiş olsun canım ama yarışta işe yarıcak sanki yiyememen..
bugün komşular sana geliyoruz dediler..ne yapsam ne yapsamda kalorisiz bişeyler yapsam diye düşündüm en basit ve kek pasta böreğe göre kalorisiz kısır geldi aklıma zaten ögle yemeği vaktiydi.bol yeşillikle kısır yedik .birazda püsküüüt koydum ama ben 2 tane çizi yedim.
sonra
sabah yumurta domates 1 dilim kepek ekmek
arada 2-3 beypazarı kurusu
1 kase kellogs
ögle kısır ve yeşillik
ara 1 yeşil elma
akşam:kalan 1 kase kısır+ 1 kase yoğurt
kızım durmuyor ben çıkıyorum..

selam kızlar sizleri çoookk özledim

siz yokken kilo vermek şöyle dursun aldım bile

akrepcim yeniden aranıza dönmek istiyorum sizcede bi mahsuru yoksa

çok feci durumdayım kendimi toparlamazsam 100 kilo olurum heralde :26:

aaaa lolo da dönmüşşş merhaba canım nasılsın?

şimdi kızlar günü özetlersek
sabah
1 yeşil elma 1 şekersiz çay 2 galeta
ara
1 galeta 1 ayran
öğlen
1 kaseden az yayla çorbası çok az porsiyon tavuklu patates
ara
yarım aket etinin pirinç atlağı
akaşam
tavuklu patates yemeği az makarna yağsız tuzsuz az kaşarlı

nasıl kızlar iyimidir

sabah 40 dakka plates yaptim

saat 12 de sabah: zeytin peynir pekmez kaymak salatalik cay ve 3,4 dilim ekmek

ara: 9,10 tane cilek. 1 armut,

ara: bir kuru incir

aksam saat 18 de: bir kucuk adet karniyarik ve bol saltayla 2 dilim ekmek

saat 20 de: 1 dilim ekmek bol salata ve 1 bardak elmali soda ( bunu esim isten gelip yemege oturdugunda beni de zorladigi icin yedim)

21 de: bir adet incir ve 2 fincan ihlamur ictim

aralarda spor niyetine yusufla oynadim

az önce yazamadım kızım durmadı.diş çıkartıyor çok fena geçiyor.gece sürekli uyanıyor gündüz sürekli aglıyor..çocuk büyütmek çok zormuş ya ben vazgeçtim 2.den
neyse..1,5 lt kadar su ve 2 kupa yeşil çay içtim.200 mekik yarım saat egzersiz yaptım..
ayrıca bizim kızın peşinde koşmakta spor sayılır heralde
iyi geceler tatlı rüyalar ..

hayırlı geceler kızlar ugrayamadım bugün çok yogundum kızımın okulunda program vardı koş oraya koş buraya çok yorulmuşum bide kaynanayla 1 saat yürüyüş ohhh süperdi
medencim benim eşimin üvey annesi daha 40 yaşında çok genç aslında ama çok kilolu ve şeker hastası ailecek onu yürütmeye çalışıyoruz birgün ben birgün eltim

menüm
sabah sirkeli su 1 elma
kahvaltı
arayok
ögle 1 pop kek 1 elma yemicektim ama dışarıdaydım çok acıkmıştım
ara 1 portakal
akşam 1 ks makarna 1 ks cacık 1 ks sebze yemegi
1 saat yürüyüş 2 lt su

gecmis olsun posicim. zamanla alisir vucudu bol bol cikarmak lazim bende cikariyorum cok soguklarda bile. guzel giydirdikten sonra birseycik olmaz.
benim kizimda plates yaparken yun oynuyoruz zannediyor. yatip kalkarken ona komiklikler yapiyorum cok hosuna gidiyor.masa pozisyonundayken onuda bacaklarimin uzerinde havaya kaldiriyorum plates bizim icin oyun halini aliyor. onunla zaman gecirmis oluyorum.

"yarım aket etinin pirinç atlağı" senin P harfinde bir sorun var herhalde once et urunu birsey yedin zannettim sonra anladim
sen bana baslangic, hedef ve suanki kilonu birde boyunu yaz ben sana yapivereyim bir ticker.

ekmekler dışında menün çok güzel

günaydın kızlar..dünkü menümü atlamak istemiyorum..
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara yok
öğle domates,salatalık,peynir,zeytin
1 dilim ekmek ,çay,1 yk nutella..
ara 3 mısır patlağı
akşam bir porsiyon yoğurtlu semizotu yemeği
2 dilim köy ekmeği..
2 litre su
90 dakika pilates-step...

kızın okula başlayınca fikrin değişir..insan önce bebeklere sarmaya başlıyor,sonra da önceden hiç ilgisini çekmeyen hamilelere bakmaya...acaba bende mi dediğin an yeni bir bebeğe karar verdiğin andır...benim öyle oldu en azından..

günaydın
burası yağmurlu bugün..böyle bir ormanda olmak isterdim yaa..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…