yusufcukda tam afacanmış
istanbulda hava kapalı yağışlı.. aslında böyle havaları çok severim nedense bugün bir keyifsizdim girdim battaniyenin altına film izledim bayada güzeldi çok ağlattı ismi 'umut' kk'dan tavsiye ettiler bana da.
ama yarın sabah mutlaka kalkıp yürüyüşe gidicem belki açılırım.hadi 1. grup nerdesiniz motivasyon düşmek üzere
hava kötü yağmurda yağıyor eve yürüyerek gidecektim soğukta gidemiyorum canım spor yapmakta istemiyor 2. gur halim kötü gaz verin bi el atın şu takım arkadaşınıza
yada kızın kulağımı falan çekin toplamam lazım bir an önce kendimi
masa başından uyuklucam nerdeyse
bgünkü menüm
sbah kabak tatlısı
öğlen çay yumurta domates yeşil soğan reçel zeytin
şimdide salata yiyorum 2 lt su 1 fincan 5'i bir yerde sporumu yarın yazıcm
Aman sakın ha motivasyon hep yukarılarda olsun bu hafta, biz olmasakta bizi düşün , cuma günü 1.grubun galibiyetini düşün şekercim. :124::124:
heyyy maşallah kıs açlıktan ölecenmi sennn. bari birazda meyve yoğurt gibi bişeyler daha yeseydin. böyle giderse sen tek başına 1.grubu şampiyon yapacann
ağzım yara canımyemek yemek işkence gibi geliyor şu an bana ama acıkırsam yoğurt yada çorba yicem
bu hafta şampiyon 1. GRUP
selam kızlar sizleri çoookk özledim
siz yokken kilo vermek şöyle dursun aldım bile
akrepcim yeniden aranıza dönmek istiyorum sizcede bi mahsuru yoksa
çok feci durumdayım kendimi toparlamazsam 100 kilo olurum heralde :26:
aaaa lolo da dönmüşşş merhaba canım nasılsın?
allaha şükür iyiyim sağol sen nasılsın
baya kilolar verilmiş artık darısı benim başıma
gecmis olsun posicim. zamanla alisir vucudu bol bol cikarmak lazim bende cikariyorum cok soguklarda bile. guzel giydirdikten sonra birseycik olmaz.Gunaydin Turab , Gunaydin Zulaley ve simdi burda olmayan tum rakibelerim gunaydinaslinda nerdeyse aksam oldu ben daha ancak yazabiliyorum buraya
turab burda hava gulluk gulustanlik cok sicak ama yusuf burun akintisinin yaninda icli icli oksurmeye basladi iyilesemicek diye korkuyorum. dun esimle birlikte bayagi yuruduk rhein nehrinin kenarinda Allah ne verdiyse yuruduk sonra geri geldik donuste bizim evin arkasindaki parkta yusuf kum oynadi. diger bebeler ciplak ciplak suyun altinda oynuyorlar hasta olmuyorlar bizimkini bir gun ayakkabilarini cikardim kuma biraktim o gun bugundur hala iyilesmedi ama ben yine de hergun cikariyorum onu cunku cocugun ihtiyaci da var.
ben de bugun kahvaltida cok yedim. ama kahvaltidan once 40 dakka plates yaptim, ama cok komikti kizlar ben yerde uzanmis hareketi yapmaya calisiyorum al nefes ver nefes ugrasiyorum yusuf boynuma oturmus boynumun ustunde zipliyor, nefes hareketlerini duzgun yapamadim ama hareketleri yaptim.
"yarım aket etinin pirinç atlağı" senin P harfinde bir sorun var herhaldeşimdi kızlar günü özetlersek
sabah
1 yeşil elma 1 şekersiz çay 2 galeta
ara
1 galeta 1 ayran
öğlen
1 kaseden az yayla çorbası çok az porsiyon tavuklu patates
ara
yarım aket etinin pirinç atlağı
akaşam
tavuklu patates yemeği az makarna yağsız tuzsuz az kaşarlı
nasıl kızlar iyimidir
ekmekler dışında menün çok güzelsabah 40 dakka plates yaptim
saat 12 de sabah: zeytin peynir pekmez kaymak salatalik cay ve 3,4 dilim ekmek
ara: 9,10 tane cilek. 1 armut,
ara: bir kuru incir
aksam saat 18 de: bir kucuk adet karniyarik ve bol saltayla 2 dilim ekmek
saat 20 de: 1 dilim ekmek bol salata ve 1 bardak elmali soda ( bunu esim isten gelip yemege oturdugunda beni de zorladigi icin yedim)
21 de: bir adet incir ve 2 fincan ihlamur ictim
aralarda spor niyetine yusufla oynadim
kızın okula başlayınca fikrin değişir..insan önce bebeklere sarmaya başlıyor,sonra da önceden hiç ilgisini çekmeyen hamilelere bakmaya...acaba bende mi dediğin an yeni bir bebeğe karar verdiğin andır...benim öyle oldu en azından..az önce yazamadım kızım durmadı.diş çıkartıyor çok fena geçiyor.gece sürekli uyanıyor gündüz sürekli aglıyor..çocuk büyütmek çok zormuş ya ben vazgeçtim 2.den
neyse..1,5 lt kadar su ve 2 kupa yeşil çay içtim.200 mekik yarım saat egzersiz yaptım..
ayrıca bizim kızın peşinde koşmakta spor sayılır heralde
iyi geceler tatlı rüyalar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?