Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın arkadaşlar buradada hava bozuk sabah yürüyerek gidecektim işe uyuyakalmışım

dünkü menüm kahvaltı 2 yumurta 6 zeytin biraz peynir bir dilim ekmek
ara yarım paket yulaflı bizkuvi
öğle yarım porsiyon nohut yarım porsiyon pilav 2 dilim ekmek biraz fazla kaçtı ekmek
ara yarım paket yulaflı bisküvü
akşam etli patetes yemeği yarım porsiyon
ara mısır patlattım galiba 1 kase yedim

spor 50 dakika yürüdüm işten eve 30 mekik çektim
su 2 litre su 3 fincan çay 3 fincan neskafe 1 fincan yeşil çay

fazlamı olmuş ya

pilavın yanında yediğin ekmek 3 fincan nescafe ve bisküvi hariç alkıııışş

"yarım aket etinin pirinç atlağı" senin P harfinde bir sorun var herhalde once et urunu birsey yedin zannettim sonra anladim
sen bana baslangic, hedef ve suanki kilonu birde boyunu yaz ben sana yapivereyim bir ticker.

[/B][/QUOTE]

ya sorma öyle olmuş bende yeni farkettim tamam canım çok sevinirim yaarsan
başlancıç 57.7
şuan 56.7
hedef 50
bu kadar canım şimdiden teşekkürler

hoşgeldin canım
naptın hallettinmi sorunları canım..cumaları bildirim yapabileceksin dimi?..
geçmiş olsun canım

düşünsene gece olmuş şimşekler çakıyor sen ormanda o evde yanlızsın korku filmi gibi
yanımda çok ama çok sevdiğim olak bikerem okuduğum kitabın duygusal havasını bozdurmiiam sana:89:

bisküvileri çok sevdim..biras daha olsaydı süper olcektii
ekmekler dışında menün çok güzel

pilavın yanında yediğin ekmek 3 fincan nescafe ve bisküvi hariç alkıııışş
kıısss grupları şaşırdın galibaa ne diyosun senn rakip grup elemanlarına
dün akşam sadece salata yedim ama tartıya yansımadı neden acaba:44:
yansır canım merak etme..su şişesi değilizki doldur boşaltlarda hemen yansısın tartıya..sen bene günlük tartıdan vazgeç.
evet öğlen tutamadım kendimi biraz fazla kaçtı bu gün daha dikkatli olacağım....:26:
ahh tatlııımmm kıyamam kasma sen kend,ini bene bol bol ye kuvvet olsun sana

Son düzenleme:

beceremedim alıntı yamayıda

günaydın kızlar şimdi platese başlıyacam
bugun temizlik günü sabah 1 kase nesfit yedim yeşil çayımı demledim
bitince içicem i nş
ya saat 10 oldu benim temizlik ablam gelmedi hala çok ehli keyifiz yaa :))))

ŞŞŞŞŞT 2. grup...grubum nerdesiniz bizi geçmelerine izin vermeyelim
tabi siz bana bakıp bisküvi ve ekmekleri lüpletmeyin

şimdik kahvaltı yaptım 1 tane elma yedim biraz geç oldu ama gaza geldim.....
hadi bakalım cumaya an ve an yaklaşıyoruz toplaşın arkadaşlar

gidiyimde plates öncesi yürüyüş yapiyim

yap canım yap..ben yapamıyorum bari sen yap..hava bozuk yine ama bugün yürümem lazım.evde bisiklet var ama çok sıkıcı geliyor.neyse zaten hastaneye gitmem lazım ordan da anneme gidersem yine 1 saat yürürüm..
sorun annemin yemekleri ve yemediğimi farkederse çok kızıyooo.bu kıza nasıl bakcan halsiz kalıyosuuun falan filan..:18:
bizimki uyandı heralde bi kahvaltı yapalımm

Günaydın günaydın pozitif keyifli günler
kendimi harika hissediyorum. Pilatesimi yaptım. veeee Bugünkü pilates tek kelimeyle müthiştiii!!!! harikaydııı!!!! süper bir kalça günü oldu. resmen maxi plus kalça günüydü.

akrepcim centilmenlik yapalım dedim:86::90::90:
aynen canım katılıyorum sana bugün harikaydınedense ben kalça hareketlerini keyifle yapıyorum ama gelin görünki karın hareketleri

bende bant yok canım dışarıda çıkmadım evde kendi kendime yürüdüm hemide tempolu tempolu

Dün akşam eşimin halsıgile gittik geç döndük, hemen çocukları yatırdım sonrada kendim yatıım. giremedim buraya. Halaya gittik aman bir tabak hazırlamışlar, su börekleri, fitgunle, kurabiyeler... ama yemedim yemedim işte tuttum kendimi. sadece 1 lokma fitgun aldım (fitgun çerkezlerde bir etli börek gibi bişey) Dünkü menümü şimdi yazayım;

Sabah - Limonlu Sıca Su
Sabah - Normal Kahvaltı
Ara - 1 Lokma Vişneli Muhallebi
Öğle - 1 Kase Special K
Ara - 1 elma
Akşam - Yarım porsiyon pilav+patlıcan yemeği, 1 Lokma Çikolata
Ara - 1 Lokma fitgun
4 Bitki Çayı, 2-2,5 litre su

40 dk pilates
50 dk Yürüyüş

ooo hosgeldin lolo, ben de onceki hafta geldim galiba ben d eyeni geri dondum

sende hoş geldin demekki senin gelmeni bekliyomuşm ben :))

cumaları kilo bildiriminde bulunabilirim akrepcim

eşim şu an iyimi değilmi bilemiyorum bi kuşku bi şüphe içerisinde yaşamaya çalışıyorum

bilemiyorum eşimin sağlık durumu konusunda kafam çok karışık beklemedeyiz anlıcan
cumaları bildirim yapıcam inşallah çok kötü bi olay yaşamazsam bildirim yapmaya devam edicem bi sorun olursada yazarım zaten inşallah bişey olmasında tabiki

ben stresten yedikçe yedim ipin ucunu baya bi kaçırdım dün gece oğlum bile anne bu aralar genişlemeye başladın diyo
ayrıca çok aşırı sinirli oldum herşeye kızıyorum sinirlenince ellerim uyuşuyo gözlerim çok az görmeye başlıyo
başımda zonkluyo
neyse kilo verdikçe kendimi daha iyi hissedeceğime eminim
temmuzun ilk haftasında kardeşimin nişanı var şamandıra gibi gitmek istemiyorum
bazen az bildirim yaparsam kızma kesin bişey olmuşturda gelememişimdir hiç yoksa en az günde bir kere yediklerimi yazmak için giricem

yeni kurallar varsa bana bildirirseniz bende uyarım

ayy ne kadar özlemişim burda olmayı şimdi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…