günaydın
burası yağmurlu bugün..böyle bir ormanda olmak isterdim yaa..
pilavın yanında yediğin ekmek 3 fincan nescafe ve bisküvi hariç alkıııışşgünaydın arkadaşlar buradada hava bozuk sabah yürüyerek gidecektim işe uyuyakalmışım
dünkü menüm kahvaltı 2 yumurta 6 zeytin biraz peynir bir dilim ekmek
ara yarım paket yulaflı bizkuvi
öğle yarım porsiyon nohut yarım porsiyon pilav 2 dilim ekmek biraz fazla kaçtı ekmek
ara yarım paket yulaflı bisküvü
akşam etli patetes yemeği yarım porsiyon
ara mısır patlattım galiba 1 kase yedim
spor 50 dakika yürüdüm işten eve 30 mekik çektim
su 2 litre su 3 fincan çay 3 fincan neskafe 1 fincan yeşil çay
fazlamı olmuş ya
pilavın yanında yediğin ekmek 3 fincan nescafe ve bisküvi hariç alkıııışş
dün akşam sadece salata yedim ama tartıya yansımadı neden acaba:44:
şurda cumaya ne kaldıevet öğlen tutamadım kendimi biraz fazla kaçtı bu gün daha dikkatli olacağım....:26:
belki yarın yansıniçinde ödem varsa ondanda olabilir
hoşgeldin canımselam kızlar sizleri çoookk özledim
siz yokken kilo vermek şöyle dursun aldım bile
akrepcim yeniden aranıza dönmek istiyorum sizcede bi mahsuru yoksa
çok feci durumdayım kendimi toparlamazsam 100 kilo olurum heralde :26:
geçmiş olsun canımaz önce yazamadım kızım durmadı.diş çıkartıyor çok fena geçiyor.gece sürekli uyanıyor gündüz sürekli aglıyor..çocuk büyütmek çok zormuş ya ben vazgeçtim 2.den
neyse..1,5 lt kadar su ve 2 kupa yeşil çay içtim.200 mekik yarım saat egzersiz yaptım..
ayrıca bizim kızın peşinde koşmakta spor sayılır heralde
iyi geceler tatlı rüyalar ..
yanımda çok ama çok sevdiğim olak bikeremdüşünsene gece olmuş şimşekler çakıyor sen ormanda o evde yanlızsın korku filmi gibi
bisküvileri çok sevdim..biras daha olsaydı süper olcektiigünaydın arkadaşlar buradada hava bozuk sabah yürüyerek gidecektim işe uyuyakalmışım
dünkü menüm kahvaltı 2 yumurta 6 zeytin biraz peynir bir dilim ekmek
ara yarım paket yulaflı bizkuvi
öğle yarım porsiyon nohut yarım porsiyon pilav 2 dilim ekmek biraz fazla kaçtı ekmek
ara yarım paket yulaflı bisküvü
akşam etli patetes yemeği yarım porsiyon
ara mısır patlattım galiba 1 kase yedim
spor 50 dakika yürüdüm işten eve 30 mekik çektim
su 2 litre su 3 fincan çay 3 fincan neskafe 1 fincan yeşil çay
fazlamı olmuş ya
ekmekler dışında menün çok güzel
kıısss grupları şaşırdın galibaa ne diyosun senn rakip grup elemanlarınapilavın yanında yediğin ekmek 3 fincan nescafe ve bisküvi hariç alkıııışş
yansır canım merak etme..su şişesi değilizki doldur boşaltlarda hemen yansısın tartıya..sen bene günlük tartıdan vazgeç.dün akşam sadece salata yedim ama tartıya yansımadı neden acaba:44:
ahh tatlııımmm kıyamam kasma sen kend,ini bene bol bol ye kuvvet olsun sanaevet öğlen tutamadım kendimi biraz fazla kaçtı bu gün daha dikkatli olacağım....:26:
gecmis olsun posicim. zamanla alisir vucudu bol bol cikarmak lazim bende cikariyorum cok soguklarda bile. guzel giydirdikten sonra birseycik olmaz.
benim kizimda plates yaparken yun oynuyoruz zannediyor. yatip kalkarken ona komiklikler yapiyorum cok hosuna gidiyor.masa pozisyonundayken onuda bacaklarimin uzerinde havaya kaldiriyorumplates bizim icin oyun halini aliyor. onunla zaman gecirmis oluyorum.
"yarım aket etinin pirinç atlağı" senin P harfinde bir sorun var herhaldeonce et urunu birsey yedin zannettim sonra anladim
sen bana baslangic, hedef ve suanki kilonu birde boyunu yaz ben sana yapivereyim bir ticker.
gidiyimde plates öncesi yürüyüş yapiyim
hoşgeldin canım
naptın hallettinmi sorunları canım..cumaları bildirim yapabileceksin dimi?..
geçmiş olsun canım
yanımda çok ama çok sevdiğim olak bikeremokuduğum kitabın duygusal havasını bozdurmiiam sana:89:
bisküvileri çok sevdim..biras daha olsaydı süper olcektii
kıısss grupları şaşırdın galibaa ne diyosun senn rakip grup elemanlarına
yansır canım merak etme..su şişesi değilizki doldur boşaltlarda hemen yansısın tartıya..sen bene günlük tartıdan vazgeç.
ahh tatlııımmm kıyamam kasma sen kend,ini bene bol bol ye kuvvet olsun sana
aynen canım katılıyorum sana bugün harikaydıGünaydın günaydın pozitif keyifli günler
kendimi harika hissediyorum. Pilatesimi yaptım. veeee Bugünkü pilates tek kelimeyle müthiştiii!!!! harikaydııı!!!! süper bir kalça günü oldu. resmen maxi plus kalça günüydü.
yap canım yap..ben yapamıyorum bari sen yap..hava bozuk yine ama bugün yürümem lazım.evde bisiklet var ama çok sıkıcı geliyor.neyse zaten hastaneye gitmem lazım ordan da anneme gidersem yine 1 saat yürürüm..
sorun annemin yemekleri ve yemediğimi farkederse çok kızıyooo.bu kıza nasıl bakcanhalsiz kalıyosuuun falan filan..:18:
bizimki uyandı heralde bi kahvaltı yapalımm
ooo hosgeldin lolo, ben de onceki hafta geldim galiba ben d eyeni geri dondum
hoşgeldin canım
naptın hallettinmi sorunları canım..cumaları bildirim yapabileceksin dimi?..
geçmiş olsun canım
yanımda çok ama çok sevdiğim olak bikeremokuduğum kitabın duygusal havasını bozdurmiiam sana:89:
bisküvileri çok sevdim..biras daha olsaydı süper olcektii
kıısss grupları şaşırdın galibaa ne diyosun senn rakip grup elemanlarına
yansır canım merak etme..su şişesi değilizki doldur boşaltlarda hemen yansısın tartıya..sen bene günlük tartıdan vazgeç.
ahh tatlııımmm kıyamam kasma sen kend,ini bene bol bol ye kuvvet olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?