sende hoş geldin demekki senin gelmeni bekliyomuşm ben :))
cumaları kilo bildiriminde bulunabilirim akrepcim
eşim şu an iyimi değilmi bilemiyorum bi kuşku bi şüphe içerisinde yaşamaya çalışıyorum
bilemiyorum eşimin sağlık durumu konusunda kafam çok karışık beklemedeyiz anlıcan
cumaları bildirim yapıcam inşallah çok kötü bi olay yaşamazsam bildirim yapmaya devam edicem bi sorun olursada yazarım zaten inşallah bişey olmasında tabiki
ben stresten yedikçe yedim ipin ucunu baya bi kaçırdım dün gece oğlum bile anne bu aralar genişlemeye başladın diyo
ayrıca çok aşırı sinirli oldum herşeye kızıyorum sinirlenince ellerim uyuşuyo gözlerim çok az görmeye başlıyo
başımda zonkluyo
neyse kilo verdikçe kendimi daha iyi hissedeceğime eminim
temmuzun ilk haftasında kardeşimin nişanı var şamandıra gibi gitmek istemiyorum
bazen az bildirim yaparsam kızma kesin bişey olmuşturda gelememişimdir hiç yoksa en az günde bir kere yediklerimi yazmak için giricem
yeni kurallar varsa bana bildirirseniz bende uyarım
ayy ne kadar özlemişim burda olmayı şimdi anlıyorum
Dün akşam eşimin halsıgile gittik geç döndük, hemen çocukları yatırdım sonrada kendim yatıım. giremedim buraya. Halaya gittik aman bir tabak hazırlamışlar, su börekleri, fitgunle, kurabiyeler... ama yemedim yemedim işte tuttum kendimi. sadece 1 lokma fitgun aldım (fitgun çerkezlerde bir etli börek gibi bişey) Dünkü menümü şimdi yazayım;
Sabah - Limonlu Sıca Su
Sabah - Normal Kahvaltı
Ara - 1 Lokma Vişneli Muhallebi
Öğle - 1 Kase Special K
Ara - 1 elma
Akşam - Yarım porsiyon pilav+patlıcan yemeği, 1 Lokma Çikolata
Ara - 1 Lokma fitgun
4 Bitki Çayı, 2-2,5 litre su
40 dk pilates
50 dk Yürüyüş
sende hoş geldin demekki senin gelmeni bekliyomuşm ben :))
cumaları kilo bildiriminde bulunabilirim akrepcim
eşim şu an iyimi değilmi bilemiyorum bi kuşku bi şüphe içerisinde yaşamaya çalışıyorum
bilemiyorum eşimin sağlık durumu konusunda kafam çok karışık beklemedeyiz anlıcan
cumaları bildirim yapıcam inşallah çok kötü bi olay yaşamazsam bildirim yapmaya devam edicem bi sorun olursada yazarım zaten inşallah bişey olmasında tabiki
ben stresten yedikçe yedim ipin ucunu baya bi kaçırdım dün gece oğlum bile anne bu aralar genişlemeye başladın diyo
ayrıca çok aşırı sinirli oldum herşeye kızıyorum sinirlenince ellerim uyuşuyo gözlerim çok az görmeye başlıyo
başımda zonkluyo
neyse kilo verdikçe kendimi daha iyi hissedeceğime eminim
temmuzun ilk haftasında kardeşimin nişanı var şamandıra gibi gitmek istemiyorum
bazen az bildirim yaparsam kızma kesin bişey olmuşturda gelememişimdir hiç yoksa en az günde bir kere yediklerimi yazmak için giricem
yeni kurallar varsa bana bildirirseniz bende uyarım
ayy ne kadar özlemişim burda olmayı şimdi anlıyorum
şimdi kızlar günü özetlersek
sabah
1 yeşil elma 1 şekersiz çay 2 galeta
ara
1 galeta 1 ayran
öğlen
1 kaseden az yayla çorbası çok az porsiyon tavuklu patates
ara
yarım aket etinin pirinç atlağı
akaşam
tavuklu patates yemeği az makarna yağsız tuzsuz az kaşarlı
nasıl kızlar iyimidir
hayırlı geceler kızlar ugrayamadım bugün çok yogundum kızımın okulunda program vardı koş oraya koş buraya çok yorulmuşum bide kaynanayla 1 saat yürüyüşohhh süperdi
medencim benim eşimin üvey annesi daha 40 yaşında çok genç aslında ama çok kilolu ve şeker hastası ailecek onu yürütmeye çalışıyoruz birgün ben birgün eltim
menüm
sabah sirkeli su 1 elma
kahvaltı
arayok
ögle 1 pop kek 1 elmayemicektim ama dışarıdaydım çok acıkmıştım
ara 1 portakal
akşam 1 ks makarna 1 ks cacık 1 ks sebze yemegi
1 saat yürüyüş 2 lt su
lolocum hoşgeldin canımcım, herşey çok daha iyi olacak inşaallah. moralini yüksek tutman , pozitifliğini arttırman için biryerleden başlamak lazım tabbikide. burasıda doğru seçim kesinlikle kilolar gittikçe kendine oan güvenin, inancın artıyor doğru orantılı olarakta daha pozitif düşünecek daha moralli olacaksın.
lolocum hoşgeldin canımcım, herşey çok daha iyi olacak inşaallah. moralini yüksek tutman , pozitifliğini arttırman için biryerleden başlamak lazım tabbikide. burasıda doğru seçim kesinlikle kilolar gittikçe kendine oan güvenin, inancın artıyor doğru orantılı olarakta daha pozitif düşünecek daha moralli olacaksın.
canım bence önce bir doktora görünsen, kan değerlerine falan baktırsan ?
hem burada sadece kilolarımızı değil sorunlarımızıda paylaşıyoruz mutluluklarımızıdaben hep o yüzden diyorum iyiki 2. takıma girmişim diye..
bana bi tiyo verseniz benim gözüm aç yaa canım sıkılsın hemen aranmaya başlıyorum ağzıma aparatif bol kalorili şeyler atıyorum bunu nasıl durdurabilirim siz ne yapıyosunuz canınız atıştırmak istediğinde
zayıflamak istiyorum noooooluuuuur yardım
hayatımın en dopik zamanlarını yaşıyorum 63,5 kiloyum hedefim 57
yardımlarınızı bekliyorum gaza kolay gelirim :))))
kuru üzüm kuru dut yiyebilirsin canım
kızlar öğlen makarna akşam salata yicem sizce nasıl?
kızlar öğlen makarna akşam salata yicem sizce nasıl?
canım kuru kayısı incir falan yiyemezmisinGAYET GÜZEL
BENDE az önce öğle yemeğimi yedim
sabah 1 elma yedim dün tüm bisküvileri bitince bu gün ara malesef yok çok acıktım hemen yedim
1 kase dolu çorba yarım dilim ekmek
kadın budu köfte 3 tane köftesi vardı 4-5 dilimde patetesekmek kadayıfı yarım dilim kalanınıda arada yicemişyerinde kaçamak yemekten önce 25 yemekten sonra 25 yarım mekik çektim 50 sopalı hareket yaptım gerçi işte oklava yok olsun benimkide sopasız oldu
1.5 litre su 1 bardak çay bir bardak kahve içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?