Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akşam geç yattım ama sabah erkenden kalktım, mis gibi dereotlu poğaça yaptım, sabah eşimin kahvaltısına yetiştirdim. sevgili eşime sıcacık poğaçalarla kahvaltı yaptırdım.
Dışarıda yağmur yağıyor öğleden sonra iyi olursa dışarda yürürüm. yoksa evde yürücem.
1.grup süper gidiyoruz birincilik bizimdir

lolocum hoşgeldin canımcım, herşey çok daha iyi olacak inşaallah. moralini yüksek tutman , pozitifliğini arttırman için biryerleden başlamak lazım tabbikide. burasıda doğru seçim kesinlikle kilolar gittikçe kendine oan güvenin, inancın artıyor doğru orantılı olarakta daha pozitif düşünecek daha moralli olacaksın.

canım bence önce bir doktora görünsen, kan değerlerine falan baktırsan ?

iyi olmazmı süperrr ya ben diyorum 2.grup gülüp geçiyor herhal, işte ortada bakın menüye, sağlam adımlarla geliyoruzz

çok güzelll çok harika bir davranış, siz nasılda iyi gelinlersiniz böylee, maşalllah...

hem burada sadece kilolarımızı değil sorunlarımızıda paylaşıyoruz mutluluklarımızıda ben hep o yüzden diyorum iyiki 2. takıma girmişim diye..

evet canım çok fazla kilo aldım kendime baktıkça moralim dahada bozuluyo
kilo verirsem en azından kendime baktıkça kendimi daha motive ve mutlu hissedicem

Bende yeşil çayımı demledim, gidip onu içeyim, birazcıkta dinleneyim. arkasından yürüyüş yapayım leslie ile en iyisi, birazda bantta yaparım.

canım bence önce bir doktora görünsen, kan değerlerine falan baktırsan ?

yok canım doktora gitmekten bıkmış birine bu lafı söyleme ben bıkmışım zaten

neyse ne demişler herkez birazda kendi kendinin doktorudur

bu dönem okula yazılcam kayıtlar 2 ay sonra başlıcakmış kilo verimde zihnimde güçlensin

bende bari yeşil çay içim

siz yazın yediklerinizi bende kopya çekicem

akşam yemeklerini zaten erken yiyorum birazda kalorileri düşürdümmü süper olur

bana bi tiyo verseniz benim gözüm aç yaa canım sıkılsın hemen aranmaya başlıyorum ağzıma aparatif bol kalorili şeyler atıyorum bunu nasıl durdurabilirim siz ne yapıyosunuz canınız atıştırmak istediğinde

zayıflamak istiyorum noooooluuuuur yardım
hayatımın en dopik zamanlarını yaşıyorum 63,5 kiloyum hedefim 57
yardımlarınızı bekliyorum gaza kolay gelirim :))))

kızlar öğlen makarna akşam salata yicem sizce nasıl?

GAYET GÜZEL
BENDE az önce öğle yemeğimi yedim
sabah 1 elma yedim dün tüm bisküvileri bitince bu gün ara malesef yok çok acıktım hemen yedim
1 kase dolu çorba yarım dilim ekmek
kadın budu köfte 3 tane köftesi vardı 4-5 dilimde patetesekmek kadayıfı yarım dilim kalanınıda arada yicem işyerinde kaçamak yemekten önce 25 yemekten sonra 25 yarım mekik çektim 50 sopalı hareket yaptım gerçi işte oklava yok olsun benimkide sopasız oldu
1.5 litre su 1 bardak çay bir bardak kahve içtim

kızlar öğlen makarna akşam salata yicem sizce nasıl?

canım benim fikrimi sorarsan ben zayıflarken makarna yemiyodum salata süper sosu fazla olmadıkça makarnada belki hafif bi sosla olabilir
fakat ben zayıflarken makarna pilav gibi şeyleri kesmiştim

canım kuru kayısı incir falan yiyemezmisin
bende kuru meyvelere dadandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…