kurum üzüm şekerli diye uygun değil diye biliyodum
kuru dut olabilir sağol canım
GAYET GÜZEL
BENDE az önce öğle yemeğimi yedim
sabah 1 elma yedim dün tüm bisküvileri bitince bu gün ara malesef yok çok acıktım hemen yedim
1 kase dolu çorba yarım dilim ekmek
kadın budu köfte 3 tane köftesi vardı 4-5 dilimde patetesekmek kadayıfı yarım dilim kalanınıda arada yicemişyerinde kaçamak yemekten önce 25 yemekten sonra 25 yarım mekik çektim 50 sopalı hareket yaptım gerçi işte oklava yok olsun benimkide sopasız oldu
1.5 litre su 1 bardak çay bir bardak kahve içtim
diğer atıştırmalara göre kuru üzüm ve kuru dut gayet iyi bak canın bişeyler istedikçe leblebide yiyebilirsin
canım kuru kayısı incir falan yiyemezmisin
bende kuru meyvelere dadandım
canım benim fikrimi sorarsan ben zayıflarken makarna yemiyodum salata süper sosu fazla olmadıkça makarnada belki hafif bi sosla olabilir
fakat ben zayıflarken makarna pilav gibi şeyleri kesmiştim
baya bi coşmuşsun çok acıktın galiba neyse saat erken yakarsın heralde
bence o kalan ekmek kadayıfını yeme sen
ayrıca kahve içmek yağ yakımını zorlaştırıyo
ben kesmedim sadece akşamları yemiyorum canım erken saatlerde yiyorum ayrıca yağsız ketçapsız mayonezsiz üstüne sadece domates doğrayacağım ve yoğurt
ya sorma öyle olmuş bende yeni farkettim tamam canım çok sevinirim yaarsan
başlancıç 57.7
şuan 56.7
hedef 50
bu kadar canım şimdiden teşekkürler
yahu yeni yemek yedim ama bunları yazınca özendimöğle yemeğine size gelesim geldi neyseki tokum afiyet olsun canım
Akşam geç yattım ama sabah erkenden kalktım, mis gibi dereotlu poğaça yaptım, sabah eşimin kahvaltısına yetiştirdim. sevgili eşime sıcacık poğaçalarla kahvaltı yaptırdım.
Dışarıda yağmur yağıyor öğleden sonra iyi olursa dışarda yürürüm. yoksa evde yürücem.
1.grup süper gidiyoruzbirincilik bizimdir
ben kesmedim sadece akşamları yemiyorum canım erken saatlerde yiyorum ayrıca yağsız ketçapsız mayonezsiz üstüne sadece domates doğrayacağım ve yoğurt
makarnan hafif olur domatezle
geçen televizyonda izledim makarnayla pilavla yoğurt yemek hiç iyi değilmiş kalorisi çok fazla coşuyomuş
aaahiç bilmiyordum iyi ki söyledin canım
selam arkadaslar,
bugun hamarat hanim oldum kizimin odasini kapi pencere alt ust perdeleri tullerine kadar yikayarak temizledim simdi sira salonda. cok rahatladim psikolaga gidecegine kadinlar temizlik yapmalilar
bir oda temizleme bir seans tesiri yapiyor
aksama ogretmen arkadaslarla bulusuyoruz ve ikram olayi fena halde abartiliyor ama cok hosuma gidiyor az once birseyler atistirdim arada bir sey yemem ve midemi hazirlarim aksama. yani bilincli kacamak yapiyorum
haydi ben hareketleneyimki aksama alacagim kalorileri simdiden telafi etmeye baslayayim.
canım kuru kayısı incir falan yiyemezmisin
bende kuru meyvelere dadandım
cumaya daha var ....bu kadar emin olma istersen canım
kendime şaşırıyorum dün akşam sadece salata yedim hemde erken saatte ve gece acıkmadım şimdide bir tabak makarnayı bitiremedim fazla geldiben yaaa daha geçen sene mc donalds ta 2 menü birden yiyen ben sınırsız pizzada 8/9 dilimin dibine vuran ben aferin bana o koca mideyi küçülttüğüm için:87::87::81::81:
darısı benim miğdemin başına bende bi küçülte bilsem benim miğdem o kadar büyümüşki
derlerya bi oturuşta koca bi fili bitiririm aynen öyleyim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?