Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

baya bi coşmuşsun çok acıktın galiba neyse saat erken yakarsın heralde

bence o kalan ekmek kadayıfını yeme sen
ayrıca kahve içmek yağ yakımını zorlaştırıyo

canım benim fikrimi sorarsan ben zayıflarken makarna yemiyodum salata süper sosu fazla olmadıkça makarnada belki hafif bi sosla olabilir
fakat ben zayıflarken makarna pilav gibi şeyleri kesmiştim

ben kesmedim sadece akşamları yemiyorum canım erken saatlerde yiyorum ayrıca yağsız ketçapsız mayonezsiz üstüne sadece domates doğrayacağım ve yoğurt

baya bi coşmuşsun çok acıktın galiba neyse saat erken yakarsın heralde

bence o kalan ekmek kadayıfını yeme sen
ayrıca kahve içmek yağ yakımını zorlaştırıyo

kahve konusunda bilgilendirdiğin için teşekkürler bilmiyordum ama kendimi işyerinde daha dinç hissediyorum bir bardak öğleden önce bir bardak öğleden sonra içiyorum genelde

bu arada grup olarak yarışımız varda .. o yüzden bu hafta bol spor yapmamız lazım cumaya kadar

cumaya daha var .... bu kadar emin olma istersen canım

ben kesmedim sadece akşamları yemiyorum canım erken saatlerde yiyorum ayrıca yağsız ketçapsız mayonezsiz üstüne sadece domates doğrayacağım ve yoğurt

makarnan hafif olur domatezle
geçen televizyonda izledim makarnayla pilavla yoğurt yemek hiç iyi değilmiş kalorisi çok fazla coşuyomuş

selam arkadaslar,
bugun hamarat hanim oldum kizimin odasini kapi pencere alt ust perdeleri tullerine kadar yikayarak temizledim simdi sira salonda. cok rahatladim psikolaga gidecegine kadinlar temizlik yapmalilar
bir oda temizleme bir seans tesiri yapiyor
aksama ogretmen arkadaslarla bulusuyoruz ve ikram olayi fena halde abartiliyor ama cok hosuma gidiyor az once birseyler atistirdim arada bir sey yemem ve midemi hazirlarim aksama. yani bilincli kacamak yapiyorum
haydi ben hareketleneyimki aksama alacagim kalorileri simdiden telafi etmeye baslayayim.

turab branşın ingilizceymiş benim lisedeyken hayalini kurduğum meslekti ingilizce öğretmenliği hala içimde uktedir.

aaa hiç bilmiyordum iyi ki söyledin canım

ahh neyle neyin yenmiceni biliyorum ama uyguluyomusun dersen uygulamıyorum
halbuki ne kadar zayıflamıştım bi ara
neyse bildiklerimi artık uygulamaya başlıcam inşallah hep beraber çıtır hatunlar olacağız

kolay gelsin gerçekten evi temizlemek insanı çok rahatlatıyo temiz evde yaşamak gibisi yok

kendime şaşırıyorum dün akşam sadece salata yedim hemde erken saatte ve gece acıkmadım şimdide bir tabak makarnayı bitiremedim fazla geldiben yaaa daha geçen sene mc donalds ta 2 menü birden yiyen ben sınırsız pizzada 8/9 dilimin dibine vuran benaferin bana o koca mideyi küçülttüğüm için:87::87::81::81:

canım kuru kayısı incir falan yiyemezmisin
bende kuru meyvelere dadandım

en güzeli canım, bunlaa kuru elma, kuru armut, yaban mersini gib şeylerdende ekleyebilirsin. çeşitlilik olsun diye...

cumaya daha var .... bu kadar emin olma istersen canım

ben grubuma güveniyorum şekercimm, benim 1 günlük kaçamağım haricinde süper gidiyoruzz. bende o kaçamağın acısını çıkartıyorum zaten. böyle gruba güvenilmezmi :124::124::124:

darısı benim miğdemin başına bende bi küçülte bilsem benim miğdem o kadar büyümüşki
derlerya bi oturuşta koca bi fili bitiririm aynen öyleyim şu an

darısı benim miğdemin başına bende bi küçülte bilsem benim miğdem o kadar büyümüşki
derlerya bi oturuşta koca bi fili bitiririm aynen öyleyim şu an

öncelikle yemeye besmeleyle başla canım her lokmanın tadını çıkar uzun uzun çiğne hızlı yeme doyduğunu hissettiğinde de kendini tabağını bitirmek için zorlama bırak..bitki çayıda iştah kesiyor yani benim kesiyor şahsen hee bide yemek yemeden önce su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…