Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

süpersin canımyaa, nasıl mutlu oluyor insan dimi böyle olunca. birde hedefine ulaşsan değmeyelim senin keyfine o zaman

süpersin canımyaa, nasıl mutlu oluyor insan dimi böyle olunca. birde hedefine ulaşsan değmeyelim senin keyfine o zaman

evet canımah bide 5'li rakamlara düşsem kendime yeni yeni ciciler alsam
yaa kızlar kot bedenlerinden anlıyormusunuz? mesela 28 beden kaç oluyor? ben kot alırken 30 alıyordum yani eski kotlarım 30 beden ilk aldığımda belinden 2 parmak incelttiriyorum kalça oturuyor bel de boşluk kalıyor. şimdi ben o kotlarımı bi daha daralttırcam yani 28 bedene denk gelecek
2/3 kilo verdiğimde de alacağım kotlar 27/28 beden olacak zannımca

İsveç Lund Helena Jernstroem Üniversitesi 300 bayan üzerine yaptıkları ilmi bir arştırma sonuçuna göre çok kahve içen bayanların göğüslerinin küçüldüğü belgelenmiştir.Günde 3 defa bir bardak kahve göğüsleri oldukca küçültebiliyor.

düşünsene gece olmuş şimşekler çakıyor sen ormanda o evde yanlızsın korku filmi gibi

:18: :18: BEN KOÇ KORKAGIMDIR CÜSSEMEGÖRE HEP MÜSTAKİL BİR EV İSTERDİM SONRADAN EŞİMDEDİKİ DÜŞÜNSENE BEN EVDE YOKUM GECE KARANLIK VE YAGMURLU NAPARSIN DEDİ VE O AN VAZ GEÇTİM VE DAİRE ALMAYA KARAR VERMİŞTİK VE ALDIK
evet öğlen tutamadım kendimi biraz fazla kaçtı bu gün daha dikkatli olacağım....:26:

kısın hadi kendine gel öglen tutamadım akşam tutamadım yok öle cumaya ne kaldı

erkenden sevinmeye başlamışız

öyleyizdir inşallah insan allah rızasını düşününce insanların memnun olup olmadıklarına bakmıyor canım annem hep dertlenirdim kayın validem den annem derdi allah rızası için yap onun için degil canım annem

kızlar sabahın nurundan beri ayaktayım öğleye misafirlerim var elmalı kurabiye börek kısır etimekli tatlı yaptım ve akşama annemler gelecek onlarada 3 çeşit yemek hazırladım ve annemin kermesine 2 tepsi tremisu yaptım yorgunluktan belim agrıyor şimdi misafirlerimi bekliyorum

maşallaaah

canım bu haberi nerde okudun? özelden gönderebilir misin?
tşk...

ay zulaleycim işte yapmadan olmuyor..en az 5 çeşit çıkarıyorsun ,tadına bile baksan günlük kotayı dolduruyorsun..valla ben bu şehre yeni taşındığıma çok memnnum.eski arkadaş grubumla haftada 5 kez toplanırdık...o zaman hayatta kilo falan veremezdim...ne pikniğimiz,ne mangal partimiz,ne günlerimiz,çaylarımız,gece gezmelerimiz biterdi..rabbim iyi kararlamış hakkımda,çok şükür..

28 beden 36 ya denk geliyor diye biliyorum..ben de bir zamanlar 27 giyiyordum hindirellacım..şimdi anı olarak o kotlarımdan birini saklıyorum..kızım giyer ,ben artık mümkün değil sığmam içine..

28 beden 36 ya denk geliyor diye biliyorum..ben de bir zamanlar 27 giyiyordum hindirellacım..şimdi anı olarak o kotlarımdan birini saklıyorum..kızım giyer ,ben artık mümkün değil sığmam içine..
biraz baktımda bazı yerlerde 36 bazılarında 38 yazıyor :44:
27 olmasada 29 giyersin canım

ya sorma öyle olmuş bende yeni farkettim tamam canım çok sevinirim yaarsan
başlancıç 57.7
şuan 56.7
hedef 50
bu kadar canım şimdiden teşekkürler

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w4GB42r/weight.png
citlenbikcim bunu cizelge kismina kopyala yapistir.[/QUOTE]

teşekkür ederim bakalım olacakmı

maasallah kizlar bugun muhabbete bayagi cosmusuz sayfalari okumaktan cevap yazmaya firsat kalmiyor ben geldim ya simdi herkes gider

ben de sabah kalktim bir bardak suyla bir kuru incir yedim.
sonra kahvaltida bayagi abarttim sosis peynir zeytin salatalik pekmez ve bayagi ekmek yedim :26:
sonra tam plates yapicaktim esim geldi ona yemek verdim plates yapmadim sonra esim gidince yusuf uyumustu ben de lesliyle 3 mil yurudum dusumu aldim geldim.

ben buraya geldim geleli daha da kilo aliyorum diyet yapiyorum aksam ymeicem diye dusunup kahvaltida ne bulduysam yiyorum o da beni sisiriyor galiba kendim icin dogru kilo verme yolunu bulmaliyim

Lolo benim de gun icinde surekli agzima bisey atasim geliyor ben de bir kuruyemis dolduriyim evi o zaman

bende platesimi yaptım daha hiç oturmadım malum bugun evdeyim
ve temizlik günü şimdi fırsat yaratıp 15-20 dakkika mekik çekeceğim
bugun süper basen çalıştık yaa

Devesiyle birlikte çölde yürümekte olan bir bedevi, güçlükle yürüyen, susuzluktan dudakları kurumuş bir adama rastlamış. Adam, bedeviyi görünce su istemiş; bedevi de devesinden inip ona su vermiş. Suyu içen adam birden bedeviyi iterek deveye atladığı gibi kaçma...ya başlamış.

Bedevi arkasından bağırmış: "Tamam, deveyi al ...git ama senden bir ricam var: Sakın bu olayı kimseye anlatma!"

Bu isteği tuhaf bulan hırsız, biraz duraklayıp nedenini sormuş. Bedevi şöyle yanıtlamış:

"Eğer anlatırsan; bu olay, her yere yayılır ve insanlar bir daha çölde muhtaç birini görünce yardım etmezler..."

MENFAATİMİZE GÖRE DEĞİL, VİCDANIMIZA GÖRE YAŞAYACAĞIMIZ BİR HAYAT DİLEĞİYLE!..​

diyet olarak düşünürsen aklın yemeklerde kalır canım o yiyecekleri ağzına götürürken alacağın kalorileri oluşacak yağları sonrasında duyacağın pişmanlığı ve bunları eritmek için ne kadar çaba sarfedeceğini düşün inşallah beyaz ekmek tüketmiyorsundur.

bu yazıyı daha bu sabah okudum bıçaklanan Bedri Baykam'a yardım etmeyen arabasına binip giden insan için sitem olarak yazmışlardı sözlükte

PAPATYA ve KELEBEK

Günlerden bir gün, evrenin bir noktasında, küçük bir tırtıl gözlerini
hayata açmış. Doğal içgüdüleri ile hemen beslenmeye başlamış.
Ne bulursa yemiş. Bir süre sonra, yeterince büyüdüğünde,
...kendine güvenli bir yer bulup, bir koza örmeye başlamış.
Bu kozanın içinde geçirdiği uzunca bir sürenin sonunda da, rengarenk kanatlı bir kelebek olup çıkmış.

Minik kelebek, uçabiliyor olmanın da verdiği mutlulukla uçmaya başlamış. Dağlar tepeler aşmış, ormanın her yerini dolaşmış.
Derken bir vadiye gelmiş. Rengarenk çiçeklerin bulunduğu bir vadiye.
Etrafına şaşkın şaşkın bakarken, vadinin öbür ucunda bir papatya görmüş. Bir anda afallamış. Ne düşüneceğini, ne yapacağını bilememiş. içinden "Ne muhteşem bir çiçek" diye geçirmiş.
Ve vakit kaybetmeden yüzlerce renkli, hoş kokulu çiçeğin
üzerinden geçip doğruca onun yanında almış soluğu.

"Merhaba" demiş papatyaya, "sizi uzaktan gördüm ve yanınıza gelmek istedim.". Nazlı papatya şöyle bir bakmış konuğuna ve "Merhaba" demiş, "ben de yalnızlıktan sıkılmıştım zaten." Ve konuşmaya başlamışlar. Kelebek ona hayat hikayesini, nerede dünyaya geldiğini, geçtiği ormanı, tepeleri anlatmış.

Papatya da ona kendinden bahsetmiş. Birbirlerinden gerçekten hoşlanmışlar. Kelebek bütün zamanını papatyayla geçirmiş.
Gece olunca beraber yıldızları ve ateş böceklerinin danslarını seyretmişler. Gündüz olunca kelebek, kanatlarıyla papatyayı güneşin yakıcı ışınlarından korumuş. Minik kelebek papatyayı çok
sevmiş. O kadar çok sevmiş ki, bir türlü onun yanından ayrılamamış.
Papatyanın da onu sevip sevmediğini merak ediyormuş. Ama cesaret edip de bunu papatyaya söyleyememiş bir türlü. Onu kırmaktan, incitmekten, bu yüzden kaybetmekten korkmuş. Papatya da
kelebeği çok sevmiş ama o da bir türlü söyleyememiş sevgisini. Duygularının karşılığının olmayacağından, bu yüzden kelebeği kaybedeceğinden korkmuş. Böylece iki sevgili yan yana ama sevgilerini paylaşmadan sürekli sohbet etmişler.

Böylece saatler saatleri kovalamış. Günler geçip de, kelebek artık zamanı kalmadığını, gücünün tükendiğini anlayınca, papatyaya dönmüş ve; "Üzgünüm ama senden ayrılmam gerekecek" demiş.
Papatya buna bir anlam verememiş. "Neden" demiş. "Yoksa benim yanımda mutsuz musun?". "Hayır" demiş kelebek. "Bilakis, sen benim hayatıma anlam kattın. Fakat biz kelebeklerin ömrü sadece üç gündür. Ve ben de ömrümü tamamladım. Artık kelebeklerin hiç ölmediği bir yere gitmeliyim."

Papatya bu duruma çok üzülmüş ama yapacak bir şey yokmuş zaten. Kelebek artık hiç gücünün kalmadığını, daha fazla tutunamayacağını fark ettiğinde, son bir gayretle papatyaya "SeNi seviyorum"
diyebilmiş ancak. Papatya donakalmış. Sadece "Bende..." diyebilmiş kelebeğin arkasından. Ardından da gözyaşlarına boğulmuş.

İçinden "Keşke onun da beni sevdiğini bilseydim.
Keşke onu sevdiğimi söyleyebilseydim." diye geçirmiş.
Papatya, sevdiğinin onu sevdiğini bilmeden geçirdiği günlerin acısına dayanamamış. Bir süre sonra yaprakları önce solmuş, sonra da dökülmeye başlamış.
Her düşen yaprakta papatya, "seviyormuş" diye geçirmiş içinden.

İşte o günden beri, bunu bilen aşıklar,
sevgililerine soramadıklarını hep papatyalara sormuş:
"Seviyor mu, sevmiyor mu?"...​

Bismillâhirrahmânirrahîm
Allah’a itaat edin, Resulullaha itaat edin ve onlara karşı gelmekten sakının!
Eğer ona sırtınızı dönerseniz bilin ki
peygamberimizin görevi sadece tebliğden ibarettir.
Mâide Sûresi 92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…