kendime şaşırıyorum dün akşam sadece salata yedim hemde erken saatte ve gece acıkmadım şimdide bir tabak makarnayı bitiremedim fazla geldiben yaaa daha geçen sene mc donalds ta 2 menü birden yiyen ben sınırsız pizzada 8/9 dilimin dibine vuran ben aferin bana o koca mideyi küçülttüğüm için:87::87::81::81:
ben grubuma güveniyorum şekercimm, benim 1 günlük kaçamağım haricinde süper gidiyoruzz. bende o kaçamağın acısını çıkartıyorum zaten. böyle gruba güvenilmezmi :124::124::124:
süpersin canımyaa , nasıl mutlu oluyor insan dimi böyle olunca. birde hedefine ulaşsan değmeyelim senin keyfine o zaman
düşünsene gece olmuş şimşekler çakıyor sen ormanda o evde yanlızsın korku filmi gibi
evet öğlen tutamadım kendimi biraz fazla kaçtı bu gün daha dikkatli olacağım....:26:
Akşam geç yattım ama sabah erkenden kalktım, mis gibi dereotlu poğaça yaptım, sabah eşimin kahvaltısına yetiştirdim. sevgili eşime sıcacık poğaçalarla kahvaltı yaptırdım.
Dışarıda yağmur yağıyor öğleden sonra iyi olursa dışarda yürürüm. yoksa evde yürücem.
1.grup süper gidiyoruzbirincilik bizimdir
iyi olmazmı süperrrya ben diyorum 2.grup gülüp geçiyor herhal, işte ortada bakın menüye, sağlam adımlarla geliyoruzz
çok güzelll çok harika bir davranış, siz nasılda iyi gelinlersiniz böylee, maşalllah...
kızlar sabahın nurundan beri ayaktayım öğleye misafirlerim var elmalı kurabiye börek kısır etimekli tatlı yaptım ve akşama annemler gelecek onlarada 3 çeşit yemek hazırladım ve annemin kermesine 2 tepsi tremisu yaptım yorgunluktan belim agrıyor şimdi misafirlerimi bekliyorum
İsveç Lund Helena Jernstroem Üniversitesi 300 bayan üzerine yaptıkları ilmi bir arştırma sonuçuna göre çok kahve içen bayanların göğüslerinin küçüldüğü belgelenmiştir.Günde 3 defa bir bardak kahve göğüsleri oldukca küçültebiliyor.
kızlar sabahın nurundan beri ayaktayım öğleye misafirlerim var elmalı kurabiye börek kısır etimekli tatlı yaptım ve akşama annemler gelecek onlarada 3 çeşit yemek hazırladım ve annemin kermesine 2 tepsi tremisu yaptım yorgunluktan belim agrıyor şimdi misafirlerimi bekliyorum
evet canımah bide 5'li rakamlara düşsem kendime yeni yeni ciciler alsam
yaa kızlar kot bedenlerinden anlıyormusunuz? mesela 28 beden kaç oluyor? ben kot alırken 30 alıyordum yani eski kotlarım 30 beden ilk aldığımda belinden 2 parmak incelttiriyorum kalça oturuyor bel de boşluk kalıyor. şimdi ben o kotlarımı bi daha daralttırcam yani 28 bedene denk gelecek
2/3 kilo verdiğimde de alacağım kotlar 27/28 beden olacak zannımca
biraz baktımda bazı yerlerde 36 bazılarında 38 yazıyor :44:28 beden 36 ya denk geliyor diye biliyorum..ben de bir zamanlar 27 giyiyordum hindirellacım..şimdi anı olarak o kotlarımdan birini saklıyorum..kızım giyer ,ben artık mümkün değil sığmam içine..
Günaydın günaydın pozitif keyifli günler
kendimi harika hissediyorum. Pilatesimi yaptım. veeee Bugünkü pilates tek kelimeyle müthiştiii!!!! harikaydııı!!!! süper bir kalça günü oldu. resmen maxi plus kalça günüydü.
ya sorma öyle olmuş bende yeni farkettim tamam canım çok sevinirim yaarsan
başlancıç 57.7
şuan 56.7
hedef 50
bu kadar canım şimdiden teşekkürler
diyet olarak düşünürsen aklın yemeklerde kalır canım o yiyecekleri ağzına götürürken alacağın kalorileri oluşacak yağları sonrasında duyacağın pişmanlığı ve bunları eritmek için ne kadar çaba sarfedeceğini düşünmaasallah kizlar bugun muhabbete bayagi cosmusuzsayfalari okumaktan cevap yazmaya firsat kalmiyor ben geldim ya simdi herkes gider
ben de sabah kalktim bir bardak suyla bir kuru incir yedim.
sonra kahvaltida bayagi abarttim sosis peynir zeytin salatalik pekmez ve bayagi ekmek yedim :26:
sonra tam plates yapicaktim esim geldi ona yemek verdim plates yapmadim sonra esim gidince yusuf uyumustu ben de lesliyle 3 mil yurudum dusumu aldim geldim.
ben buraya geldim geleli daha da kilo aliyorum diyet yapiyorum aksam ymeicem diye dusunup kahvaltida ne bulduysam yiyorum o da beni sisiriyor galibakendim icin dogru kilo verme yolunu bulmaliyim
Lolo benim de gun icinde surekli agzima bisey atasim geliyor ben de bir kuruyemis dolduriyim evi o zaman
Devesiyle birlikte çölde yürümekte olan bir bedevi, güçlükle yürüyen, susuzluktan dudakları kurumuş bir adama rastlamış. Adam, bedeviyi görünce su istemiş; bedevi de devesinden inip ona su vermiş. Suyu içen adam birden bedeviyi iterek deveye atladığı gibi kaçma...ya başlamış.
Bedevi arkasından bağırmış: "Tamam, deveyi al ...git ama senden bir ricam var: Sakın bu olayı kimseye anlatma!"
Bu isteği tuhaf bulan hırsız, biraz duraklayıp nedenini sormuş. Bedevi şöyle yanıtlamış:
"Eğer anlatırsan; bu olay, her yere yayılır ve insanlar bir daha çölde muhtaç birini görünce yardım etmezler..."
MENFAATİMİZE GÖRE DEĞİL, VİCDANIMIZA GÖRE YAŞAYACAĞIMIZ BİR HAYAT DİLEĞİYLE!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?