İsveç Lund Helena Jernstroem Üniversitesi 300 bayan üzerine yaptıkları ilmi bir arştırma sonuçuna göre çok kahve içen bayanların göğüslerinin küçüldüğü belgelenmiştir.Günde 3 defa bir bardak kahve göğüsleri oldukca küçültebiliyor.
bu yazıyı daha bu sabah okudum bıçaklanan Bedri Baykam'a yardım etmeyen arabasına binip giden insan için sitem olarak yazmışlardı sözlükte
evet haberi dün akşam izledim..çok şaşırdım..
her defasında inanca inanana saygı duymayan bay! inançsız canı yanınca, can derdine düşünce nasıl telaşa düşmüş yardım çığlıkları atıyordu..çok şaşırdım..
elimde olmadan düşündüm..
ömür baki değil..
ölümü var..
kabri var..
ahireti var..
sorgusu var suali var..
burda arabanın biri durmazsa biri durup yardım eder mutlaka..
çabanın boşa olduğu yerlerde ne olacak halimiz..
hem dünyada hem ahirette böylesi zor durumlardan sana sığınırım Allahım...
bende platesimi yaptım daha hiç oturmadım malum bugun evdeyim
ve temizlik günü şimdi fırsat yaratıp 15-20 dakkika mekik çekeceğim
bugun süper basen çalıştık yaa
bugünkü menüm
sabah ılık su kahvaltı
5'i bir yerde
öğlen makarna
akşam yeşil mercimek çorbası yeşillik salatası
1 2 saat sonra yine 5'i bir yerde
25 dk yürüyüş,50 dk pilates 2,5 lt su hiç ara öğün yapmamışım:122::122::122:
öncelikle yemeye besmeleyle başla canım her lokmanın tadını çıkar uzun uzun çiğne hızlı yeme doyduğunu hissettiğinde de kendini tabağını bitirmek için zorlama bırak..bitki çayıda iştah kesiyor yani benim kesiyor şahsen hee bide yemek yemeden önce su iç
maasallah kizlar bugun muhabbete bayagi cosmusuzsayfalari okumaktan cevap yazmaya firsat kalmiyor ben geldim ya simdi herkes gider
ben de sabah kalktim bir bardak suyla bir kuru incir yedim.
sonra kahvaltida bayagi abarttim sosis peynir zeytin salatalik pekmez ve bayagi ekmek yedim :26:
sonra tam plates yapicaktim esim geldi ona yemek verdim plates yapmadim sonra esim gidince yusuf uyumustu ben de lesliyle 3 mil yurudum dusumu aldim geldim.
ben buraya geldim geleli daha da kilo aliyorum diyet yapiyorum aksam ymeicem diye dusunup kahvaltida ne bulduysam yiyorum o da beni sisiriyor galibakendim icin dogru kilo verme yolunu bulmaliyim
Lolo benim de gun icinde surekli agzima bisey atasim geliyor ben de bir kuruyemis dolduriyim evi o zaman
bugünkü menüm
sabah ılık su kahvaltı
5'i bir yerde
öğlen makarna
akşam yeşil mercimek çorbası yeşillik salatası
1 2 saat sonra yine 5'i bir yerde
25 dk yürüyüş,50 dk pilates 2,5 lt su hiç ara öğün yapmamışım:122::122::122:
hem burada sadece kilolarımızı değil sorunlarımızıda paylaşıyoruz mutluluklarımızıdaben hep o yüzden diyorum iyiki 2. takıma girmişim diye..
nerden anladin simdi sen bunuturab branşın ingilizceymiş benim lisedeyken hayalini kurduğum meslekti ingilizce öğretmenliği hala içimde uktedir.
hadi gule gule kullan. haftalik kilo degisimini islerim ben burada oldugum surece.oldu oldu:)))
kızlar sabahın nurundan beri ayaktayım öğleye misafirlerim var elmalı kurabiye börek kısır etimekli tatlı yaptım ve akşama annemler gelecek onlarada 3 çeşit yemek hazırladım ve annemin kermesine 2 tepsi tremisu yaptım yorgunluktan belim agrıyor şimdi misafirlerimi bekliyorum
amanin ikinci takimmaasallah takima 3 5 saat girmesek gecmisi okuya ouya bitiremiyoruz. yeni bir durum alismak zaman alicak.
nerden anladin simdi sen bunucok seviyorum bransimi ama yapamiyorum meslegimi. kizima ogretiyorum bende ingilizce
hadi gule gule kullan. haftalik kilo degisimini islerim ben burada oldugum surece.linki kaydettim kendime. orada degistirince kiloyu direk kk ya yansiyor. sen yanlis yeri kopyaliyordun buyuk ihtimalle.
harika bir kitap okuyorum alinti yazsam kitabin tamamini yazasim var.
Steve Harvey" Kadin gibi davran erkek gibi dusun"
bu kitap bana kocami anlamayi ogretiyor.yarin kizim uslu durursa bazi seyleri sisinle paylasmak istiyorum. cok begendim bu kitabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?