Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese gunaydinlar. ikinci grup nasil gidiyor sporlar beslenmeler.
son iki gunumuzu cok iyi degerlendirmeliyiz. istanbulda yagmur var yuruyus hayal oldu ama plates ve leslie ile yuruyebilirim. haydi herkes hareketlensin bakalim.

tickerlariniz itina ile yapilir degistirilir
turab bana da yardımcı olur musun.çizelge konusunda ben de değiştiremiyorum..
sende yaz bana boyunu baslangic, simdiki ve hedef kilonu yenisini yapayim

herkese günaydın..haydi 1. grup cumaya son 2 gün...en az 500 gram bekleniyor herkesten...

kaynar yaptım kızlar, üstü bol cevizli,size de hazırladım buyrun birlikte içelim

Son düzenleme:
Günaydınn
ben şimdi plates yapmaya gidiyorum bitince görüşürüz. bugünü kaçırmamak lazım nede olsa maxi plus günü bugün:87::87:

bu yanlara hareketi belin incelmesi içinmi:26:ben göğüsler için bir hareket istyorum aslında. günlük düzenli bir hareket yapmam lazım ama ne yapsam onu bilmiyorum. çok etkili bir hareket bilen varsa bana söyleyin..

gunaydin kizlar,

2. grubum cok ozur dilerim ya. ben kendimi cok hasta hissediyorum

dun oglen leslieyle yurudum dus aldim sonra disari yusufu oynatmaya parka ciktim eve geldigimde hastaydim. ustelik yusuf hala icli icli oksuruyor.

cumaya az kaldi ama benim kolumu kaldiracak halim yok spr felan yapamam bugun yarinbogazim da agriyor bogazimda tas var sanki

"biz erkekler "kim oldugumuz" ,"ne is yaptigimiz", "ne kadar kazandigimiz" konusundaki duslerimizi kovalamazsak yok oluruz."
"erkegin hedefledigi bu uc sey gerceklesmedikce bunun disindaki hic birseye odaklanamaz. cunku cocuklugundan itibaren sahip cikma, koruma, gecindirme duygularina odakli yetistirilmislerdir. Eger akli bu konulara takilmissa henuz kim oldugunu, ne is yaptigini saptayamamis ve istedigi gerekli parayi kazanamiyorsa, size karsi davranislari istediginiz bicimde olmayacaktir..
Erkegin gozu oduldedir ve henuz yasaminda istedigi noktaya ulasamamissa , bu odul siz olmayabilirsiniz . erkeklerin iki noktaya birden odaklanmalari mumkun degildir.
duslerine odaklanmasini saglayarak, vizyonunu paylasarak, planini uygulamasini destekleyerek istedigi noktaya ulasmasina yardimci olabilirsiniz.. Ulasmayi umdugu noktaya gelince daha iyi, daha mutlu bir insan olacagi icin sizde mutlu olacaksiniz."

gecmis olsun posicim, bol bol sivi almaya devam et biraz dinlen kendini daha iyi hissedeceksin. yusufunda bol sivi almasi lazim bol sivi balgami en iyi cozen seydir. ihlamur adacayi onada iyi gelir, yada bugu yapabilirsin bogazini yumusatir yusufcugun.

ne olursa olsun kim olursa olsun her şeyden önce o bir insan

tatlım neden bu cümlede acaip bir can sıkıntısı ve sitem havası aldım..

birincisi: ben zaten o kişiyi insan olarak gördüğüm için yorum yaptım..

ikincisi: müslüman ülkesinde bir müslüman olarak geçmişte yaptığı inancıma ters olan açıklamalara haklı olduğum halde tepkimi bile vermedim..sadece gelişmelerdeki tezatlığı dile getirdim..

üçüncüsü: yardım etmek yerine ilgisizliği tercih eden, yardım taleplerine elinden geldiği halde sırtını dönenlere hep kızmışımdır.yardım edilmeyişine cidden hem üzüldüm hem de sinirlendim. o bir insan ve ne olursa olsun o an yardıma muhtaç..yardım etme yüceliğini zaten dinimiz emreder bize..bu yüzden hepimiz için dua ettim böyle bir durumdan Allah sığınırım diye..her okuyan kendi içinde etmiş olsun istedim bu duayı..biz değilmiyiz dünyaya hükmeden o yüce ordunun torunları ki onlar; silah bırakıp el aman diyen düşmanını vurmamış,esir düşen düşman askerlerinden yaralı olanları tedavi etmiş ve hepsini aç susuz bırakmadan misafir gibi ağırlamış iman ve inanç deryalarıdırlar..

biz yaradılanı severiz Yaradandan ötürü güzelim
aynı dili konuşup aynı duyguları paylaşırken gereksiz alınganlıklarla üzmeyelim birbirimizi olurmu

veeeeeeeeeee 55.8 sabah tartıldım çoook mutluyum
ama dedim size cuma sabahı 55 olucam hatta biraz daha sıksam 54.8 bile olurum ehehehehe
bugun okuldayım sabah nesfit yedim bir kase
ara yaptım kendime etinin pirinç patlağı çok seviyorum onu yaa,
inş eve gidince bugunun platesini yaparım internetten çok faydalı yaa yeşil çay plates ooo süper ikili

tickerlariniz itina ile yapilir degistirilir

sende yaz bana boyunu baslangic, simdiki ve hedef kilonu yenisini yapayim

bu sekilde degistiremem. linki elimde olmali.ben sana yenisini yaparim

tamam canım..boyum 155 başlangıç 55.2 şimdi 54.4 hedef 50 yaparsan sevinirim..

bu arada uydumuz yapıldı bugün ğplatese başladımm.amaaaaaaa bugünnmaxi plus mış yeni başlayanlar önermiyoruz dedi ben de yorulduğum yere kadar yaptım..30 dk olmuştur.50 de mekik çektim yeşil çayımı içtim.cumaya az kaldııııı

geçmiş olsun posicim duş alıp dışarı çıkman hiç olmamış..yusufa da geçmişolsun.bu arada yusuf en sevdiğim isim kızımın ismi yüsra erkek olursa da yusuf istiyorum ama yusuf isimli çocuklar sıkıntılı olurmuş diye duydum eseften(sıkıntı) geldiği için??? sizin yusuf nasıl...

tatlım o hareket çok tehlikeli..ben bir ara düzenli yapıyordum..bir anda hareket edemez hale geldim..eğilip kalkamıyordum..kendi başıma yatamıyordum..robot gibi kaskatı olmuştum..fena bir ağrı da cabası..kesin belfıtığı deyip doktora gittim hemen..tahlil film ve ultrason sonuçları temiz çıktı tabi ben ısrarla kötü bişey bekliyorumağrıdan duramıyorum çünkü..meğersem böbrek ve beli çevreleyen kasları kötü incitmişimrahatsızlandığım gün o hareketi epey fazlalaştırmıştım..aynı hareketi düzenli artırarak yapan bir tanıdığım da yine aynı şekilde rahatsızlandı..
ben o hareketi asla yapmıyorum artık
elma sirkeli ilik su
08.00 rutin kahvalti
ara 3 kucuk eti browni :83: 2 kupa yesil cay
oglen 4 parca izgara et bir kase pilav,bir kase yogurt
aksam 1 porsiyon serbetli tatli 2 bardak cay :83:
30 dk yuruyus
3 lt su
şerbetli tatlı :86:
tatlım akşam yene tatlıya kadar süpermiş ama tatlı bozmuş..bu tür şeyleri sabah ertele canım
herkese gunaydinlar. ikinci grup nasil gidiyor sporlar beslenmeler.
son iki gunumuzu cok iyi degerlendirmeliyiz. istanbulda yagmur var yuruyus hayal oldu ama plates ve leslie ile yuruyebilirim. haydi herkes hareketlensin bakalim.
yağmurmuu ayy bizim burası da sıcak ..bir serinliyor bir sıcak oluyor..yarım kollu giyenler var ama bence çok erken yazlıklar için..tam hastalık havası
herkese günaydın..haydi 1. grup cumaya son 2 gün...en az 500 gram bekleniyor herkesten...
inşallah canım inşallah :92:
tatlım benim cd de var..ben çok farkettim..göğüslerim önce daha düşüktü..göğüs kasları düzenli çalışınca cidden çok estetik duruyor artıktavsiye ederim canım
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine..sıcak şeyler iç.kabuk tarçınlı ıhlamur gibi..yağla kendini de yusufuda..yatın bigüzel terleyin..gitsin tüm toksinler rahatlarsınız tatlım
bu kitabı almalıyım
2. takımın 1. grubu sizde durumnlar nasıl ?
ben sözümü tutuyorum sopalar hazırlanır bak ona göre
bakalım toplamda hangi grup yenicek yenilen grup cuma kilo listesini hazırlicak ona göre

SABAH KAHVALTIM BİR DİLİM FORM EKMEK KÜÇÜCÜK BİR PARÇA PEYNİR
ara limınlu yeşil çay 1 fincan kahva 1 fincan çay ve 2 su bardağı su
öğle yemeği 1 porsiyon bulgur pilavı 1 kase elma hoşafı
ama doymadım ben ya kendimi araya saklayayım

yusuf iyi ya boyle hasta olmazdi aslinda ama uzun suredir burun akintisi ve oksuruk var. cok da uslu bir bebek aslinda.

tesekkur ederim kizlar, cumaya nasil olcak bilmiyorum ins. bu hastalik beni zayiflatir dicem ama aksama kadar oturup da zayiflanmazki

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1SSvFP/weight.png
al bakalim senide 50 yaptim bunu cizelge kismina yapistir. suanki havalara uygun bir konsept oldu kilo degisikliklerini her hafta ben islerim linkini kaydediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…