eşim çok hasta1 ramatizması var 1 aydır agrıları vardı ama dünden beri çok fena oturup kalkamıyor bile doktorlarda gırevdeymiş hastaneyede gide miyoruz yani ugrayamıyorum takıma
2. takımın 1. grubu sizde durumnlar nasıl ?
ben sözümü tutuyorum sopalar hazırlanır bak ona göre
tatlım benim cd de var..ben çok farkettim..göğüslerim önce daha düşüktü..göğüs kasları düzenli çalışınca cidden çok estetik duruyor artıktavsiye ederim canım
bakalım toplamda hangi grup yenicekyenilen grup cuma kilo listesini hazırlicak ona göre
eşim çok hasta1 ramatizması var 1 aydır agrıları vardı ama dünden beri çok fena oturup kalkamıyor bile doktorlarda gırevdeymiş hastaneyede gide miyoruz yani ugrayamıyorum takıma
ya kızlar sevgilim şirketi trabzonda iş almış şantiyeye onu gönderceklermiş 15 veya en fazla 20 güne kadar gidecez diyor napcam ben ya bursa nere trabzon nere 20 saat yol
nasıl görcem sevgilimi hafta sonu cumartesi bile 6 ya kadar çalışıyoruz yanınada gidemem offf ya canım çok sıkkın
onun umurunda değil gibi geldi pohçanı hazırla senide götürcem diyo
ne kadar kalacak şükran...arada o gelir belki...mesafelerle aşk ta zor yaşanıyor ama seven bekler sağlık olsun..
bugünkü pilateste resmen yağlar terle aktı gitti...akşama 60 dakikalık sporla da bir güzel parlatırım bugünkünü.sonra da baygın yatarım herhalde..
sukrancim bu resim sana gelsin3 veya 4 yıl kadar orada kalması gerekiyor bu gidişle yaşlı gelin olacam
cok cok gecmis olsun Zulaleycim. romatizma zor cok gec yasta bile gorulebiliyor. Allah beterinden saklasin.eşim çok hasta1 ramatizması var 1 aydır agrıları vardı ama dünden beri çok fena oturup kalkamıyor bile doktorlarda gırevdeymiş hastaneyede gide miyoruz yani ugrayamıyorum takıma
gecmis olsun canim ins. bir an once iyilesir. sana da Allah sabir versineşim çok hasta1 ramatizması var 1 aydır agrıları vardı ama dünden beri çok fena oturup kalkamıyor bile doktorlarda gırevdeymiş hastaneyede gide miyoruz yani ugrayamıyorum takıma
ya kızlar sevgilim şirketi trabzonda iş almış şantiyeye onu gönderceklermiş 15 veya en fazla 20 güne kadar gidecez diyor napcam ben ya bursa nere trabzon nere 20 saat yol
nasıl görcem sevgilimi hafta sonu cumartesi bile 6 ya kadar çalışıyoruz yanınada gidemem offf ya canım çok sıkkın
tatlış yarın senin için oylama yapıcaz..sonucunu hep birlikte görücez inşallahteşekkürler..bugün platese başladım çok mutluyum baya ise yarıcak gibi inş..benim deneme süresi ne kadar sürüyooo..:26:
evet canım ben de çok severim..çok faydalı üstelik..normalde onu şekerle kaynatırlar ama ben şeker katmıyorum..ikram ederken almak isteyen şeker katıyor..ben şekersiz içiyorum..akreep....sabah kaynar yapmışsın bizim için ellerine sağlık tatlımben çok severim cevizli falan ....ablam adanadaydı bi ara onun yanında içmiştim çok beğenmiştim....
vardır onda da bir hayır canım..ya kızlar sevgilim şirketi trabzonda iş almış şantiyeye onu gönderceklermiş 15 veya en fazla 20 güne kadar gidecez diyor napcam ben ya bursa nere trabzon nere 20 saat yol
tatlım eşin öğle ya da akşam öğünüyle birlikte 1 diş sarımsak yutsun..romatizma da çok etkili sarımsak..şifa olur inşallah.eşim çok hasta1 ramatizması var 1 aydır agrıları vardı ama dünden beri çok fena oturup kalkamıyor bile doktorlarda gırevdeymiş hastaneyede gide miyoruz yani ugrayamıyorum takıma
cindy crawford.. soy ismi umarım doğru yazmışımdır..ykm den almıştım cd yi..geçmiş olsun canımcım, Allah acil şifalar versin..ne grevi ya öyle:26::26:böyle saçmalık olurmu hiçç
kıs yüreğimi ağzıma getirdin
sukrancim bu resim sana gelsin
madem okadar uzun sene orada calisacak belki sende orada onunla yasarsin birsure. Ayrilik zor.
Eki Görüntüle 181098
tatlış yarın senin için oylama yapıcaz..sonucunu hep birlikte görücez inşallah
evet canım ben de çok severim..çok faydalı üstelik..normalde onu şekerle kaynatırlar ama ben şeker katmıyorum..ikram ederken almak isteyen şeker katıyor..ben şekersiz içiyorum..
vardır onda da bir hayır canım..
yaa sen evli ve bir çocuklu değilmiydin:26:aklım karıştı iyice.
neyse hala yemek yemedim.bugün sonunda alabildiğim elmamın birini yemem lazım sanırsam
tatlım eşin öğle ya da akşam öğünüyle birlikte 1 diş sarımsak yutsun..romatizma da çok etkili sarımsak..şifa olur inşallah.
cindy crawford.. soy ismi umarım doğru yazmışımdır..ykm den almıştım cd yi..
severek yapıyorum ve kısa sürede farkediliyor..ağırlık çalışması var,karate tekmeleri var,yer hareketleri var..2 kg lık dambıllarımla çalışıyorum..forum'dan alırken spor hocası en ideali 2 kg lık olur demişti..
kesin kesin kuşum zayıflıyoruz yaa açız bee akrebim dün gece yattım karnımdan nasıl gurul gurul ötüyorr ama olsun 36 beden için değerkızlar ben donuyorum yaaayağımın dibindeki sobayı da açtım..dışarda yazlıklarla gezenleri gördükçe daha bir kötü oluyorum..
şimdi bu üşüme neye işarettir sizce:18: çooook fazla kilo verdiğime işaret olabilirmi acebaaa
Akrep her isareti kilo vermeye yoruyorsunhadi insaallah oyle olsun ver tabi ama makul rakamlar olsun 1. grup olarak toplamda bizim toplamimizdan 100 gr daha az verseniz yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?