ben gayet iyi gidiyorum. sadece cuma günü tartılıyorum onun için kilo kaybım ne kadar bilemiyorum. ama hissediyorum gidiyor karayağlarr:80::80:
bende emzirme falan derken hem düşük ve hemde çok yumuşak. hangi cd o şekercim. bende yapsam.
geçmiş olsun canımcım, Allah acil şifalar versin..ne grevi ya öyle:26::26:böyle saçmalık olurmu hiçç
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
ya sağlığın grevimi olurallahtan acil şifalar dilerim
bir sorun olduğunu anladım zaten yoksa uğrardın sen...eşine çok geçmiş olsun..ne romatizması eşin canım..eklem mi,yumuşak doku mu....zor tabii ağrıları,iyi bir tedaviye ihtiyacı var...kaplıca düşünmüyor musunuz bu konuda..yüzme de çok etkili romatizma ağrılarına..yardımcı tedavi oluyor...ben de menüsküsten yürüyemez durumdayken 15 gün 3 saat yüzerek koşturmaya başlamıştım,doktorum inanamamıştı..kaslar kuvvetlenince romatizma da geriler diye düşünüyorum...gençken hastalık çekmek te zor ama allah beterinden saklasın,şifasını versin inşallah..
sukrancim bu resim sana gelsin
madem okadar uzun sene orada calisacak belki sende orada onunla yasarsin birsure. Ayrilik zor.
Eki Görüntüle 181098
cok cok gecmis olsun Zulaleycim. romatizma zor cok gec yasta bile gorulebiliyor. Allah beterinden saklasin.
sagolcanım allah razıolsungecmis olsun canim ins. bir an once iyilesir. sana da Allah sabir versin
canim sikma canini evliliginizin ilk yillari orda oturursunuz siz de hem kaynanadan ailelerden uzak olmasi daha iyi olur.
tatlış yarın senin için oylama yapıcaz..sonucunu hep birlikte görücez inşallah
evet canım ben de çok severim..çok faydalı üstelik..normalde onu şekerle kaynatırlar ama ben şeker katmıyorum..ikram ederken almak isteyen şeker katıyor..ben şekersiz içiyorum..
vardır onda da bir hayır canım..
yaa sen evli ve bir çocuklu değilmiydin:26:aklım karıştı iyice.
neyse hala yemek yemedim.bugün sonunda alabildiğim elmamın birini yemem lazım sanırsam
tatlım eşin öğle ya da akşam öğünüyle birlikte 1 diş sarımsak yutsun..romatizma da çok etkili sarımsak..şifa olur inşallah.
cindy crawford.. soy ismi umarım doğru yazmışımdır..ykm den almıştım cd yi..
severek yapıyorum ve kısa sürede farkediliyor..ağırlık çalışması var,karate tekmeleri var,yer hareketleri var..2 kg lık dambıllarımla çalışıyorum..forum'dan alırken spor hocası en ideali 2 kg lık olur demişti..
sabah
1 kase nesfit
ara
yarım paket eti form pirinç patlağı şkersiz çay
öğlen
kepekli ekmeğe tost 2 bardak ayran 1 kase şehriye çorbası
ara yok
akşam
yarım kase şehriye çorbası 2 kaşık bezelye yemeği 1 kaşık pilav salata
bu arada okuldan gelir gelmez plates yaptım 50 dakka falan
kızlar kendimi süer hissediyorum en ideal kilom 50 buna ulaşınca bırakmıycam kendimi
bu normal yemek düzenim olsun istiyorum sporu bırakmak istemiyorum
ebru şallı gibi fiziğim olsun istiyorum çok mu yaaa ben beden eğitimciyim çok şeymi
doğumdan sonra vicüdum acayip deforme oldu spor ve bitkisel yağlarla düzelicem inş.
ya kızlar bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen
40-45 dk plates kaç kalori yaktırıyor?
birde bi sitede yediklerimi ve hareketlerimi yazıyorum - çıkıyor yani daha yiyebilirmiyim ?
merhaba arkadaşlar naılsınız iyimisiniz sizleri özledim kilo verme nasıl gidiyor.uzun zamandır siteyegiremedim ben uğramak istedim ama sitede sorun vardı.akrebim,turabcım,banucum,hindirellacım,zülaley,meden,secdenur,ervam nasılsınız hayat nasıl gidiyo umarım iyiinizdir.ben 56 lı rakamlarda dolanıyorumvalla.aslında 2- 2.5 kilo falan daha vermek istiyorum ama diyeti bıraktım ya nasıl vereceğim bilmiyorum
merhaba Nurcengcim hos geldin ugra arada sirada merak ediyoruz seni. oglusun nasil neler yapiyor?merhaba arkadaşlar naılsınız iyimisiniz sizleri özledim kilo verme nasıl gidiyor.uzun zamandır siteyegiremedim ben uğramak istedim ama sitede sorun vardı.akrebim,turabcım,banucum,hindirellacım,zülaley,meden,secdenur,ervam nasılsınız hayat nasıl gidiyo umarım iyiinizdir.ben 56 lı rakamlarda dolanıyorumvalla.aslında 2- 2.5 kilo falan daha vermek istiyorum ama diyeti bıraktım ya nasıl vereceğim bilmiyorum
gule gule kullan canim hadi bu hafta oradan en az 500 gr gidiyor. bugun son gunturabcım çok güzel olmuş teşekkür ederim
gunaydinlar arkadaslar
bugun sabah tarrita 51.3 lu birseyler gorunce agzim acik kaldi.sevindim kulagima mezuniyet canlari calindi halbuki benim 1.2 den fazla verdigim hafta olmadi
sonra tartidan bir indim -2.4 gosteriyortartinin ayari bozulmus -2.4 gosteriyor. pilleri cikarip takinca ruya bozuldu
evet kızlar yarın büyük gün ama benim moralim bozuldu yaa
sabah yine tartıldım tam 56 kiloyum yarın sabah nasıl 55 olcam ben yaa
canım sıkıldı ben 1. olcaktım ya
gunaydinlar arkadaslar
bugun sabah taritida 51.3 lu birseyler gorunce agzim acik kaldi.sevindim kulagima mezuniyet canlari calindi halbuki benim 1.2 den fazla verdigim hafta olmadi
sonra tartidan bir indim -2.4 gosteriyortartinin ayari bozulmus -2.4 gosteriyor. pilleri cikarip takinca ruya bozuldu
Günaydınn
pilatesimi yaptım ugünde, son gün hazırlıklarını yapmaya başladım yanii
pilates yapıyorum kendimi seviyorummm:119::119:, zayıflıyorum kendimi seviyorummmm:124::124:
üzülme canım yaa bugün bol bol bitki çayı, yeşilçay, rezene, adaçayı iç, sporada devam et yarına kalmaz o fazlalıklar. belki güne biraz ödemle başlamışsındır. çünkü dün bişey yememişsinki kilo olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?