Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah
1 kase nesfit
ara
yarım paket eti form pirinç patlağı şkersiz çay
öğlen
kepekli ekmeğe tost 2 bardak ayran 1 kase şehriye çorbası
ara yok
akşam
yarım kase şehriye çorbası 2 kaşık bezelye yemeği 1 kaşık pilav salata
bu arada okuldan gelir gelmez plates yaptım 50 dakka falan
kızlar kendimi süer hissediyorum en ideal kilom 50 buna ulaşınca bırakmıycam kendimi
bu normal yemek düzenim olsun istiyorum sporu bırakmak istemiyorum
ebru şallı gibi fiziğim olsun istiyorum çok mu yaaa ben beden eğitimciyim çok şeymi
doğumdan sonra vicüdum acayip deforme oldu spor ve bitkisel yağlarla düzelicem inş.

ya kızlar bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen
40-45 dk plates kaç kalori yaktırıyor?
birde bi sitede yediklerimi ve hareketlerimi yazıyorum - çıkıyor yani daha yiyebilirmiyim ?

40 dk pilates enaz 400 cal eder..
yediklerim
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle 1 paket mısır patlağı,1 kase yoğurt
ara yok
akşam 1 pors.fasulye
2 dilim ekmek
1 pors.pilav
bol salata
ve 2 top dondurma...:18::18::18:
2.5 lt su
35 dakika pilates
45 dakika leslie
yeşil çay...
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
ya sağlığın grevimi olur allahtan acil şifalar dilerim

evet maglesef gırevdeler doktorlar yarın ne olur bilmiyorum

aslında çok haklısın çok iyi gelir ama kendi işyerimiz bırakıp gidemez eşim yufka imalatçısı işçiler elemanlar bırakıp gidemez bide çok üşengeç yürüyelim diye hergün yalvarıyorum yok yürütemiyorum adamı ama artık benim zayıfladıgımı görünce oda dikkat etmeye başladı birazda yürüse daha saglıklı olacak hııı bide 2 paket sigara içiyor

18 yaşında başlamış hastalıgı tedavi gördü ama busene yeniden başladı işte yattıgı yerden kalkamıyor ben kaldırıyorum canım yaaa çok morelim bozuk biran önce igleşir inşallah
gecmis olsun canim ins. bir an once iyilesir. sana da Allah sabir versin

canim sikma canini evliliginizin ilk yillari orda oturursunuz siz de hem kaynanadan ailelerden uzak olmasi daha iyi olur.
sagolcanım allah razıolsun

keşke akrebim denemez bile tedaviye başlicak inşallah şu doktorlar gırevi bırakırsa

merhaba arkadaşlar naılsınız iyimisiniz sizleri özledim kilo verme nasıl gidiyor.uzun zamandır siteyegiremedim ben uğramak istedim ama sitede sorun vardı.akrebim,turabcım,banucum,hindirellacım,zülaley,meden,secdenur,ervam nasılsınız hayat nasıl gidiyo umarım iyiinizdir.ben 56 lı rakamlarda dolanıyorumvalla.aslında 2- 2.5 kilo falan daha vermek istiyorum ama diyeti bıraktım ya nasıl vereceğim bilmiyorum

neden olmasınki canımcım, istersen ve çalışırsan olur inşaallah. bende senin gibi ideal kiloma geldikten sonrada bitki çaylarımı, pilatesimi ve yürüyüşümü ve 6 öğün yeme düzenimi devam ettirmeyi planlıyorum. haftada 2-3 gün pilates ve yürüyüş yapacam inşaallah. zayıf kalmakiçin değil sadece sağlıklı olmak için de tabiikide.

ya kızlar bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen
40-45 dk plates kaç kalori yaktırıyor?
birde bi sitede yediklerimi ve hareketlerimi yazıyorum - çıkıyor yani daha yiyebilirmiyim ?

canım ebru şallı maxiplus günlerinde 450-500 cal yakıyoruz diyordu 40 dk yapıyorduk o zaman.
- ise kesinlikle dahada yiyebilirsin.

Bugünkü menüm;

Sabah - Limonlu Sıcak Su
Sabah - Normal Kahvaltı
Ara - 1 Hurma, 1 Lokma Kurabiye
Öğle - 1 Kase Special K, 1/5 Gözleme
Ara - 1 Hurma
Akşam - Biraz Menemen, 1 Kaşık kadar Makarna Salatası, 2 Lokma Ekmek, 2-3 çatal Kahvaltılık Sos

4 Bitki Çayı, 2-2,5 Litre Su

45 dk Pilates

Bugün yürüyüş yapmadım bol bol temizlik ve 2 saat ütü yaptım.

Merhabalar canımcım, biz iyiyiz çok şükür. burada zayıflamaya devam ediyoruz sen nasılsın nasıl gidiyor işler. Oğluşun iyidir inşaallah. canım vereceğin kilo çok az kalmış zaten. biraz spor eklesen hayatına gider o kalan karayağda.

Herkese hayırlı geceler arkadaşlarım, oğluşum huysuzlandı, uykusu geldi. onu uyutayım sonrada ben uyuyayım. uyuyabilirsem tabiii

menüm
kalkınca sıcak su
normal kahvaltı
1 kase k-fleaks
ögle yarım gözleme salata
ara 2 tuzlu bis.1 br çay
akşam havuçlu patatesli et yemeği cacık
ara 1 elma

30 dk plates
100mekik
2lt ye yakın su
2 br bitki çayı
bugün sabahtan beri giremedim kızım çok huysuzdu şu dişler çıksa artık rahatlasak öyle dışarda komşularda dolaştık hiç planladığım gibi bi gün olmadı ne temizlik yapabildim ne de ders çalıştım ne kitap okudum bi tencere yemeği zor yaptırdı..ama çok şükür diyorum.. bugün duyduğum şeyler bana ne kadar az şükrettiğimi farkettirdi..ne sıkıntılı insanlar var onları görünce kocaman bi ELHAMDULİLLAH dedim.ya bi bebeğim olmasaydı ya eşimle sorunlu olsaydım...

"O sizin için kulakları gözleri ve gönülleri inşa edendir, ne az şükrediyorsunuz?" 23/78

evet kızlar yarın büyük gün ama benim moralim bozuldu yaa
sabah yine tartıldım tam 56 kiloyum yarın sabah nasıl 55 olcam ben yaa
canım sıkıldı ben 1. olcaktım ya

merhaba Nurcengcim hos geldin ugra arada sirada merak ediyoruz seni. oglusun nasil neler yapiyor?

turabcım çok güzel olmuş teşekkür ederim
gule gule kullan canim hadi bu hafta oradan en az 500 gr gidiyor. bugun son gun

gunaydinlar arkadaslar
bugun sabah taritida 51.3 lu birseyler gorunce agzim acik kaldi. sevindim kulagima mezuniyet canlari calindi halbuki benim 1.2 den fazla verdigim hafta olmadi
sonra tartidan bir indim -2.4 gosteriyor tartinin ayari bozulmus -2.4 gosteriyor. pilleri cikarip takinca ruya bozuldu

Son düzenleme:

çok güldüm yaaaa

Günaydınn
pilatesimi yaptım ugünde, son gün hazırlıklarını yapmaya başladım yanii
pilates yapıyorum kendimi seviyorummm:119::119:, zayıflıyorum kendimi seviyorummmm:124::124:

evet kızlar yarın büyük gün ama benim moralim bozuldu yaa
sabah yine tartıldım tam 56 kiloyum yarın sabah nasıl 55 olcam ben yaa
canım sıkıldı ben 1. olcaktım ya

üzülme canım yaa bugün bol bol bitki çayı, yeşilçay, rezene, adaçayı iç, sporada devam et yarına kalmaz o fazlalıklar. belki güne biraz ödemle başlamışsındır. çünkü dün bişey yememişsinki kilo olsun.

varya böyle şaşkınlıklıa ve korkuyla :18::18kudum ilk satırı. elden gidiyor birincilik dedim. sonrada rahat bir nefes aldım
tabii işin şakası bu, vermiş olsaydın daha çok sevinirdim

öyledir dimi amden yaa okadar dikkat hevesle çıktımki tartının üstüne 55e yakın bişeyler çıkacam die bi baktım 56 nasıl canım sıkıldı ama pes etmek yok
hatta sabah okula o moral bozukluğla geldim mis pohaça kokusuna dayanamıyordum neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…