- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
merhaba Nurcengcim hos geldin ugra arada sirada merak ediyoruz seni. oglusun nasil neler yapiyor?
gule gule kullan canim hadi bu hafta oradan en az 500 gr gidiyor. bugun son gun
merhaba kizlar, gece uyuyamadim yusufu pispislamaktan
sabah da cok hasta uyandim, surekli ihlamur iciyorum ama spor yapamiyorum.
bir de bu cumartesi yani 2 gun sonra regl olucam onun da siskinligi var, yarin kilom fazla cikicak gibi geliyor bana
ben de bugün erkenden kalktım duş aldım kahvaltımı yaptım evi süpürdüm plates yaptım..ve kızım uyandı ..erken kalkınca gün çok bereketli oluyor.özellikle kızımdan önce kalkarsam..
hava da açık içim içime sıgmıyor bugünyürüyüşte yaparsam ooooooohh
sizinle zayıflamak çok güzeeeel..
öyledir dimi amden yaa okadar dikkat hevesle çıktımki tartının üstüne 55e yakın bişeyler çıkacam die bi baktım 56 nasıl canım sıkıldı ama pes etmek yok
hatta sabah okula o moral bozukluğla geldim mis pohaça kokusuna dayanamıyordum neredeyse
ben geldiiiimmm
hoşgeldiiim demiii
kızımı okula bıraktıktan sonra eve gittim doooğru..hemen bigüzel abdest aldım namazımı kıldım duamı ettim..oooohhh bi rahatladım ki sormayınşimdi geldim oturdum masama..acıktım iyicee yeşil elmamı yiyorum şimdi
amin canım hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz işte sabretmek önemlimerhaba kızlar nasılız bakalım yarına hazırız inşallah2 . gurup nedir durumlar
eşim daha iyi allaha şükür bugün gittik doktora igne verdi şimdiden faydasını göstermeye başladı allaha şükür kızlar ben eşimi hiç bukadar çaresiz görmemiştim çok etkilendim hala kötüyüm morelim çok bozuk hiç keyfimyok töbe yarabbi namaz kılmak bile gelmiyor içimden ne oldu bana anlayamıyorum elim ayagım tutmaz oldu hasta degilim ama rabbim beterinden saklasın cümlemizi
haklısın aslında ama tutamıyorum kendimi yaatatlım öncelikle cumadan cumaya tartılmaya odaklanırmısın..sık tartılmak motivasyonu bozar..değişen ruh haliyle,her an tartıdaki rakamın görüntüsüyle,her sabah kilo aldım&verdim psikolojisiyle kilo vermek çok zor güzelim..sen doğru beslenme yoluna odaklan..her cuma çırıtlıkda tavan yap
ben geldiiiimmm
hoşgeldiiim demiii
kızımı okula bıraktıktan sonra eve gittim doooğru..hemen bigüzel abdest aldım namazımı kıldım duamı ettim..oooohhh bi rahatladım ki sormayınşimdi geldim oturdum masama..acıktım iyicee yeşil elmamı yiyorum şimdi
tatlım düzenli gelirim kilo bildirimimi de her hafta yapabilirim dersen aliim seni tekrardan.mezun edelim burdan..merhaba arkadaşlar naılsınız iyimisiniz sizleri özledim kilo verme nasıl gidiyor.uzun zamandır siteyegiremedim ben uğramak istedim ama sitede sorun vardı.akrebim,turabcım,banucum,hindirellacım,zülaley,meden,secdenur,ervam nasılsınız hayat nasıl gidiyo umarım iyiinizdir.ben 56 lı rakamlarda dolanıyorumvalla.aslında 2- 2.5 kilo falan daha vermek istiyorum ama diyeti bıraktım ya nasıl vereceğim bilmiyorum
gunaydinlar arkadaslar
bugun sabah taritida 51.3 lu birseyler gorunce agzim acik kaldi.sevindim kulagima mezuniyet canlari calindi halbuki benim 1.2 den fazla verdigim hafta olmadi
sonra tartidan bir indim -2.4 gosteriyortartinin ayari bozulmus -2.4 gosteriyor. pilleri cikarip takinca ruya bozuldu
hoş geldin tabeeee ohh yeşil elmaa ya açım ben yaa aslında öğlende yedim ama
hatta işin en kötü tarafı bugun 2 tane günüm var kızlar şimdi okuldayım 4te çıkıcam
gündüz gününüe gidicem akşam 6:30ta da sohbete gidicem ama kaçırmıycam asla
merhaba kızlar nasılız bakalım yarına hazırız inşallah2 . gurup nedir durumlar
eşim daha iyi allaha şükür bugün gittik doktora igne verdi şimdiden faydasını göstermeye başladı allaha şükür kızlar ben eşimi hiç bukadar çaresiz görmemiştim çok etkilendim hala kötüyüm morelim çok bozuk hiç keyfimyok töbe yarabbi namaz kılmak bile gelmiyor içimden ne oldu bana anlayamıyorum elim ayagım tutmaz oldu hasta degilim ama rabbim beterinden saklasın cümlemizi
akrepcim olur valla tekrardan katılayım ve vereyim kalan 2-3 kiloyu olur mu?yrın sabah bildiririm kilomu.giremezsen bilin ki siteye giremiyorum demektir.bütün sitelere giriyo bazen kk ne girilmiyobazen.
turabcım medencim iyiyim be oğlumda iyi şükür yeni üst diş çıkardı 1 tane ama hala emeklemiyo sürekli yürütmemi istiyo yada kucakta.yürüteç kullanmadım önermediler.sizin bebişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?