Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kizlar, gece uyuyamadim yusufu pispislamaktan

sabah da cok hasta uyandim, surekli ihlamur iciyorum ama spor yapamiyorum.

bir de bu cumartesi yani 2 gun sonra regl olucam onun da siskinligi var, yarin kilom fazla cikicak gibi geliyor bana

ben de bugün erkenden kalktım duş aldım kahvaltımı yaptım evi süpürdüm plates yaptım..ve kızım uyandı ..erken kalkınca gün çok bereketli oluyor.özellikle kızımdan önce kalkarsam..
hava da açık içim içime sıgmıyor bugün yürüyüşte yaparsam ooooooohh
sizinle zayıflamak çok güzeeeel..

Geçmiş olsun canımcım, inşaallah biran önce iyileşirsiniz sende oğluşunda.

oohh ne verimli bir sabah geçirmişsin öylee..kilolarda gidiyor. daha ne olsun.
bende dışarı çıkıp yürümek istiyorummmm:84::84::84:havalar bu hafta hep bozuk gidiyor. bugünde sanki düzelecekmiş gibi bir hissiyat veriyor gibi, eğer düzleirse hemencecik kendimi dışarı atacağım. Bu kez kayınvalidemin bizde olmasından faydalanamadım bu konuda.

ben geldiiiimmm
hoşgeldiiim demiii
kızımı okula bıraktıktan sonra eve gittim doooğru..hemen bigüzel abdest aldım namazımı kıldım duamı ettim..oooohhh bi rahatladım ki sormayın şimdi geldim oturdum masama..acıktım iyicee yeşil elmamı yiyorum şimdi

Son düzenleme:

tatlım öncelikle cumadan cumaya tartılmaya odaklanırmısın..sık tartılmak motivasyonu bozar..değişen ruh haliyle,her an tartıdaki rakamın görüntüsüyle,her sabah kilo aldım&verdim psikolojisiyle kilo vermek çok zor güzelim..sen doğru beslenme yoluna odaklan..her cuma çıtırlıkda tavan yap

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılız bakalım yarına hazırız inşallah2 . gurup nedir durumlar
eşim daha iyi allaha şükür bugün gittik doktora igne verdi şimdiden faydasını göstermeye başladı allaha şükür kızlar ben eşimi hiç bukadar çaresiz görmemiştim çok etkilendim hala kötüyüm morelim çok bozuk hiç keyfimyok töbe yarabbi namaz kılmak bile gelmiyor içimden ne oldu bana anlayamıyorum elim ayagım tutmaz oldu hasta degilim ama rabbim beterinden saklasın cümlemizi

hoşgeldin akrebim afiyet olsun yagolsun dicem ama elma yiyorsun bende gideyimde yeşil çay demleyip içeyim biran önce kendime gelmem lazım

amin canım hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz işte sabretmek önemli

haklısın aslında ama tutamıyorum kendimi yaa
dur bakalım yarın sabahta tartılayım olmazsa tartıyı kaldırırım

hoş geldin tabeeee ohh yeşil elmaa ya açım ben yaa aslında öğlende yedim ama
hatta işin en kötü tarafı bugun 2 tane günüm var kızlar şimdi okuldayım 4te çıkıcam
gündüz gününüe gidicem akşam 6:30ta da sohbete gidicem ama kaçırmıycam asla

tatlım düzenli gelirim kilo bildirimimi de her hafta yapabilirim dersen aliim seni tekrardan.mezun edelim burdan..
lem gözüm bozulucaktı bir an bir çizelgene bir verdiğin kiloya bakıcam diye uff kalpten gidicem sandım yaa
oyy zaten yarın nasıl olucak kilom nasıl çıkıcak bir de artı çıkarmışım :18: diye düşünürken l iyi bir şok oldu kıııs akşam menüm yeşil elma ve yeşil çay olucak kesin senin tartı yarına sana bir güzellik yaparmış amanıınnn bunu unutmamalıyım
çitlenbiiikkk naptın kuşum sen sohbette hep sohbet et su yudumlayaraktan olarmı kuşuuumm

BAKIŞ AÇILARIMIZ VE HATALARIMIZ Genç bir çift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine taşınmışlar. Sabah kahvaltı ya......parlarken, komşu da
çamaşırları asıyormuş. Kadın kocasına ' Bak, çamaşırları yeterince temiz değil, çamaşır yıkamayı bilmiyor, belki de doğru sabunu kullanmıyor.' demiş. Kocası ona bakmış, hiçbir şey söylememiş, kahvaltısına devam etmiş.
Kadın, komşusunun çamaşır astığını gördüğü her sabah aynı yorumu yapmaya devam etmiş.
Bir ay kadar sonra, bir sabah, komşusunun çamaşırlarının tertemiz olduğunu gören kadın çok şaşırmış 'Bak' demiş kocasına ' Çamaşır yıkamayı öğrendi sonunda, merak ediyorum, kim öğretti acaba ?'

Kocası: 'Ben bu sabah biraz erken kalkıp penceremizi sildim' diye cevap vermiş.​

BU FOTOĞRAF !!

Bayatladı diye ekmek atana,
Tabağında pirinç tanesi bırakana,
2 gün ...üst üste aynı yemeği yedim diye hayıflanana,
Bu çay bayat diye caycıya çıkışana,
Lüks lokantalarda 150gr ete dünyanın parasını ödeyenlere,
Elmanın kabuğunu kalın soyana,
Hep daha fazla isteyene,
3 tabak yemekle doymayana,
Tasarruf yapmayıp israf edenlere,
Bir ders olması dileğiyle…

İKİ ŞEY!...

Iki sey 'Kalitesiz Insan'in ozelligidir :
1- Sikayetcilik 2- Dedikodu
Iki sey cozumsuz gurunen problemleri bile cozer :
1- Bakis acisini degistirmek 2- Karsindakinin yerine kendini koyabilmek
Iki sey yanlis yapmani engeller:
1- Şahıs ve olaylari akil ve ...kalp suzgecinden gecirmek 2- Hak yememek
Iki sey kisiyi gozden dusurur :
1- Demagoji (Laf kalabaligi) 2- Kendini agira satmak (ovmek, vazgecilmez gostermek)
Iki sey insani 'Nitelikli Insan' yapar :
1- Iradeye hakim Olmak 2- Uyumlu Olmak
Iki sey 'Ekstra Deger' katar :
1- Hitabet ve diksiyon egitimi almak 2- Anlayarak hizli okumayi ogrenmek
Iki sey geri birakir :
1- Kararsizlik 2- Cesaretsizlik
Iki sey kasif yapar :
1- Nitelikli cevre 2- Biraz delilik
Iki sey omur boyu bosa kurek cekmemeni saglar :
1- Baskin yetenegi bulmak 2- Sevdigin isi yapmak
Iki sey basarinin sirridir :
1- Ustalardan ustaligi ogrenmek 2- Kendini guncellemek
Iki sey basariyi mutlulukla beraber yakalamanin sirridir :
1- Niyetin saf olmasi 2- Ruhsal farkindalik
Iki sey seni milyonlarca insandan ayirir :
1- Sorunun degil, cozumun parcasi olmak 2- Hayata ve her seye yeni (ozgun, orijinal, farkli) bakis acisiyla yaklasabilmek
Iki sey gelismeyi engeller :
1- Asirilik (mubalaga, abarti, ifrat, tefrit) 2- Felakete odaklanmis olmak
Iki sey cozum getirir :
1- Tebessum (gulumseme) 2- Sukut (susmak)
Iki seyin degeri kaybedilince anlasilir:
1- Anne 2- Baba
Iki sey geri alinmaz:
1- Gecen zaman 2- Soylenen soz
Iki sey gercek sondur:
1- Cennet 2- Cehennem
Iki sey ulasmaya degerdir:
1- Sevgi 2- Bilgi
Iki sey "hayatta onemli olan her sey" icindir :
1- Nefes alabilmek 2- Nefes verebilmek​

Akrepçi döktürmüşsün yine, çok iyi oluyor bu yazıları okumak sağolasın.
nasıl gidiyor benim şeker grubum. yarın kupayı kaldıracakmıyız acaba:44:
ben cumartesi haricinde diğer 6 gün çok iyiydim ama yarın tartıya nasıl yansır bilemiyorum. umutsuzluğa yeryok diyerekten gitmiştir 1 kg diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. pozitif olalımki pozitif olsun sonuç

Çok sevindim canımcım, çok zor gerçekten evde bir hastanın olması, psikoloji mahvoluyor ama önemli olan sabredebilmek. Allah yardımcımız olsun her konuda.

Bugün yürüyüşümü yapamadım hala gideyimde eşim gelmeden önce leslie ile yürüyeyim.
leslie ile yürüyen arkadaşlar bana hangi linkten yürüyüş yaptığınızı yazarsanız sevinirim. ben you tube kullanıyordum ama sıkıldım artık bundan. farklı bir video istiyorum aartıkk

akrepcim olur valla tekrardan katılayım ve vereyim kalan 2-3 kiloyu olur mu?yrın sabah bildiririm kilomu.giremezsen bilin ki siteye giremiyorum demektir.bütün sitelere giriyo bazen kk ne girilmiyobazen.
turabcım medencim iyiyim be oğlumda iyi şükür yeni üst diş çıkardı 1 tane ama hala emeklemiyo sürekli yürütmemi istiyo yada kucakta.yürüteç kullanmadım önermediler.sizin bebişler nasıl?

İyi oğlum çok şükür canımcım, yaşına girecek inşaallah haftaya. yürümeye başladı artık, tabi arada düşüyor. bu arada aramıza tekrardan hoşgeldin.

Bugünkü menüm;
Sabah - Limonlu sıcak su
Sabah - Kahvaltı (normalden daha iyi yaptım bugün)
Ara - 2 Hurma, 2 Çay k. çikolata, biraz mısır çerezi
Öğle - 1Kase Special K, yarım salatalık (oğlumun mamasındanda yedim)
Ara - yok
Akşam - 3 Kaşık Tavuk Yemeği, 1 Kaşık Pilav, biraz yoğurt

4-5 Bitki çayı, 2-2,5 litre su

50 dk pilates
60 dk yürüyüş

tartı günü öncesi hazırlıklarım bitmiştir, sadece bitki çayı içeceğim. yarın sonucu merakla bekliyorum :97::97: bugün erkenden yatayım da yansın uçsun gitsin karayağlarım herkese hayırlı gecelerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…