akrepcim olur valla tekrardan katılayım ve vereyim kalan 2-3 kiloyu olur mu?yrın sabah bildiririm kilomu.giremezsen bilin ki siteye giremiyorum demektir.bütün sitelere giriyo bazen kk ne girilmiyobazen.
turabcım medencim iyiyim be oğlumda iyi şükür yeni üst diş çıkardı 1 tane ama hala emeklemiyo sürekli yürütmemi istiyo yada kucakta.yürüteç kullanmadım önermediler.sizin bebişler nasıl?
tickerini degistirdim aybukecim. ve gayet iyi vermissin bende son zamanlara 400 500 den fazla veremiyorum. gecen cumartesi 54.00 gosterirken bugun 53.6 yim gercekte 400 vermisim yani.herkese hayırlı cumalar..
ben de tartıldım 53.9
ben de sevinmiştim 500 gr gitmiş diye sizinkileri okuyunca
bu yarış çok işe yaradı galiba gitmiş karayağlar en az ben verdim sanırım
neyse ben platese yeni başladım bi dahaki hafta faydasını görürüm inşallah
kızlar 1saat tempolu yürüyüşle kaç kalori yakılır..
500 gram daha hafifim..66 yım yani...kızlar bu hafta bizim takım kesin 1.sizce...
canım bana özelden face msn ya da tel yazarsan böyle durumlarda bana ulaşabilirsin..kilo bildirimi çok önemliakrepcim olur valla tekrardan katılayım ve vereyim kalan 2-3 kiloyu olur mu?yrın sabah bildiririm kilomu.giremezsen bilin ki siteye giremiyorum demektir.bütün sitelere giriyo bazen kk ne girilmiyobazen.
turabcım medencim iyiyim be oğlumda iyi şükür yeni üst diş çıkardı 1 tane ama hala emeklemiyo sürekli yürütmemi istiyo yada kucakta.yürüteç kullanmadım önermediler.sizin bebişler nasıl?
canım ben yazmıştım ama bak okuyamamışsın..tekrar soruyorum şeker...her zaman düzenli girebileceksen aliim seni takıma olurmu..pek geçmişi okuyamadım kızlar
akrepcim guruba tekrar alındımmı bilemiyorum ama
ben genede ilomu yazim
86.5
baya bi kilo almışım dimi(
tatlım sen 2. grubun ben de 1 grubun toplamlarını hesaplayalım olurmu..yüzde olarak..
eger diger takimlardan kendini soklayip 3 4 kilo birden veren olmadiysa, evet bencede birinciyiz...
aybukenin katili iyi bence alalim takima
aybükenin katili ???
dur şimdii
beynim durdu..o kadar bomba heyecanından sonra sanırım ben okuma zorluğu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?