ay katilimi iste canim sen de anla iste, bi yandan yusuf saldiriyor bu kadar oluyor
gecmis olsun bu arada dikkat edin ya bu aralar kalabalik yerlere gitmemek lazim, malum secimlere yaklasirken herzamanki gibi eylemleri arttiriyorlar kanla oy kazananlar
gunaydin kizlar
ben hala hastayim ve siskinligim de var maalesef kilom fazla cikti bu hafta yine
bu haftaki kilom 61.0 maalesef 400 gram birden aldim
kizlar birinciligimize giden yolda tas olmam ins. :26:
ayy bizim buraya bomba koymuşlar..polisler, kalabalık felan epey bir heyecan doruktaydı
aybükenin katili ???
dur şimdii
beynim durdu..o kadar bomba heyecanından sonra sanırım ben okuma zorluğu yaşıyorum
15 inde duzelecekti guya ama duzelmedi sanirim interneti. bencede cikaralim.kızlar nuru çıkarıyorum şimdi hatırladım..neti gitmişti ..kaç hafta oldu..
yetiştim inş. kızlar yaa sabahtan beri yaşadığım stres beni mahfetti
sabah arıyolar 23 nisan rovası var gel diye bakıcımız benim boş olduğum günler gelmiyor,
kızı bırakacak kimsem yok
oraya nasıl götüreyim neyse mecbur bakıcının evine bıraktım
pat öğleden sonra seminer var bakıcım benim çocuğun gösteri var diyo napcamı şaşırdım
eşime götürcem hastanede o baksın artık
bide hasta oldum boğazım şiş offff kimsem yok burda yaa neyse durum bu
kilo meselesine gelince sözümü tutamadım tamm 55 olmadım yaa kilom 55.7 ama
yinede bir hafta için iyidi diye düşünüyorum dışardan fark eden bile oldu
tickeriniz guncellenmistir efem
allah razı olsun teşekkür ederim
ya birde kilo bildirimi en son saat 2de diye hatırlıyorum yanlış değil demiii
Akrep herkesin gecen hafta kac kilo oldugunu bilmiyorum ya sana zahmet sen yapsan hesaplamalari ben zaten oyle yuzdelikle hesaplamasinida bilmiyorum.
kızlar hayırlı sabahlar bugün 23 nisan kutlica çocuklarım hemen kahvaltı edip çıkıcaz gelince görüşürüz
veeee kilommm 72.6 :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: hala şaşkınım 5 6 kere indim çıktım tartıya
canım bana özelden face msn ya da tel yazarsan böyle durumlarda bana ulaşabilirsin..kilo bildirimi çok önemli
canım ben yazmıştım ama bak okuyamamışsın..tekrar soruyorum şeker...her zaman düzenli girebileceksen aliim seni takıma olurmu..
tatlım sen 2. grubun ben de 1 grubun toplamlarını hesaplayalım olurmu..yüzde olarak..
kızlar aybukeyi alalımmı ne diyorsunuz..acil oylama beklyoruım
canlarım maşallah güzel güzel kilolar verilmiş, tebrik ederim herkesi.
sadece posicim eksilerde ama onunkide regl öncesi şişkinliktir kesinlikle. onun için ben onu kilo alımı saymıyorum.
hindirellacığımı merak ettim, o kaçırmazdı mutlaka önemli bir durum olmuştur. :44:
Zülaleycim yaa nasıl sevindim anlatamam kendim vermişim gibi. tebrikler şekercim
bencede aybükeyi alalım, katılımı iyi bence.
cok utaniyorum ya :26: bi tek ben kilo almisim. gecen hafta da 200 gram almistim ben
yari oburgun regl olucam ins. haftaya daha iyi bir sekilde cikarim karsiniza. yediklerime dikkat edemiyorum spor yapamiyorum sonuc kilo
ama bi yandan da sevindim hepiniz cok guzel kilo vermissiniz maasallahhepinizi tebrik ediyorum iradenizden dolayi. biri de benim kafama kafama vursun da artik kilo veriyim
2.TAKIM
akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 66,5 / 66 / 0,5 / 0,75%)
turab571( 54,4 / 53,6 / 0,8 / 1,47%)
meden( 61 / 60 / 1 / 1,64%)
hindirella( 61 / / / %)
zulaley( 74 / 72,6 / 1,4 / 1,89%)
nur_tuanna( 72)
clementineee( 67,4 / / / %)
Poseidon83( 60,6 / 61 / -0,4 / -0,66%)
SUKRANbursa( 56,4 / 56 / 0,8 / 1,41%)
çitlenbikbesyo( 56,4 / 55,7 / 0,7 / 1,24%)
aybukeeselam( 54,4 / 53,9 / 0,5 / 0,92%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 675,3 / 670 / 5,3 / 0,78% )
kayıp aranıyor!!!...
2 üyemiz kaybolmuştur..bulanların ve görenlerin 2. takımın yolunu göstermeleri rica olunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?