Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar nuru çıkarıyorum şimdi hatırladım..neti gitmişti ..kaç hafta oldu..

tattlım kalabalığa gitmiyoruz ki..
gerek yok zaten biz zaten kalabalığız çok şükür..mideleri almayınca ne kadar karıştırabiliriz diyorlar..
ama bilmiyorlar ki..en güzel kekler; malzemeyi birleştirip iyice karıştırılınca oluyor..
coşkun bir sel gibi kabarıp, dağ gibi yükselir gönül fırını iyice kızdırıldığında..
kanla beslenenlere de şaşırmak düşer...
adları üstünde kan emici onlar..
onlarda doğru yok, güzel yok, beslenme yok..
güzel ve doğru beslenmekten uzak olunca nerden bilsinler
en güzel kekler nasıl yapılır

eeeeeeeee
çitlenbik, hindirella, clementineee nerdesiniz yahuu

gunaydin kizlar

ben hala hastayim ve siskinligim de var maalesef kilom fazla cikti bu hafta yine

bu haftaki kilom 61.0 maalesef 400 gram birden aldim

kizlar birinciligimize giden yolda tas olmam ins. :26:
takimda degilken almamissin takima geldin kilomu aliyorsun simdi

ayy bizim buraya bomba koymuşlar..polisler, kalabalık felan epey bir heyecan doruktaydı
Allah esirgesin aman dikkat. gecmis olsun.

aybükenin katili ???

dur şimdii
beynim durdu..o kadar bomba heyecanından sonra sanırım ben okuma zorluğu yaşıyorum

kızlar nuru çıkarıyorum şimdi hatırladım..neti gitmişti ..kaç hafta oldu..
15 inde duzelecekti guya ama duzelmedi sanirim interneti. bencede cikaralim.
aybukeyi alalim onunda paylasimi guzel bence.

yetiştim inş. kızlar yaa sabahtan beri yaşadığım stres beni mahfetti
sabah arıyolar 23 nisan rovası var gel diye bakıcımız benim boş olduğum günler gelmiyor,
kızı bırakacak kimsem yok
oraya nasıl götüreyim neyse mecbur bakıcının evine bıraktım
pat öğleden sonra seminer var bakıcım benim çocuğun gösteri var diyo napcamı şaşırdım
eşime götürcem hastanede o baksın artık
bide hasta oldum boğazım şiş offff kimsem yok burda yaa neyse durum bu
kilo meselesine gelince sözümü tutamadım tamm 55 olmadım yaa kilom 55.7 ama
yinede bir hafta için iyidi diye düşünüyorum dışardan fark eden bile oldu

Akrep herkesin gecen hafta kac kilo oldugunu bilmiyorum ya sana zahmet sen yapsan hesaplamalari ben zaten oyle yuzdelikle hesaplamasinida bilmiyorum.

tickeriniz guncellenmistir efem

allah razı olsun teşekkür ederim
ya birde kilo bildirimi en son saat 2de diye hatırlıyorum yanlış değil demiii

o 2 nin önünde bir de 1 vardı canım
ben 12:00 son bildirim saati demiştim..hindirella neden gelmedi acaba yaa:26: clementinee da yok
kötü bişii yoktur umarım..

Akrep herkesin gecen hafta kac kilo oldugunu bilmiyorum ya sana zahmet sen yapsan hesaplamalari ben zaten oyle yuzdelikle hesaplamasinida bilmiyorum.

tmm canım..msn den sana hesaplama cetveli gönderiim istersen......ll in var dimii..gerçi ben hazır yollicam sana..listeleri sen de yaparsın o zaman

2.TAKIM

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 66,5 / 66 / 0,5 / 0,75%)
turab571( 54,4 / 53,6 / 0,8 / 1,47%)
meden( 61 / 60 / 1 / 1,64%)
hindirella( 61 / / / %)
zulaley( 74 / 72,6 / 1,4 / 1,89%)
nur_tuanna( 72)
clementineee( 67,4 / / / %)
Poseidon83( 60,6 / 61 / -0,4 / -0,66%)
SUKRANbursa( 56,4 / 56 / 0,8 / 1,41%)
çitlenbikbesyo( 56,4 / 55,7 / 0,7 / 1,24%)
aybukeeselam( 54,4 / 53,9 / 0,5 / 0,92%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 675,3 / 670 / 5,3 / 0,78% )

kayıp aranıyor!!!...
2 üyemiz kaybolmuştur..bulanların ve görenlerin 2. takımın yolunu göstermeleri rica olunur..

Zülaleycim yaa nasıl sevindim anlatamam kendim vermişim gibi. tebrikler şekercim

bencede aybükeyi alalım, katılımı iyi bence.

canlarım maşallah güzel güzel kilolar verilmiş, tebrik ederim herkesi.
sadece posicim eksilerde ama onunkide regl öncesi şişkinliktir kesinlikle. onun için ben onu kilo alımı saymıyorum.
hindirellacığımı merak ettim, o kaçırmazdı mutlaka önemli bir durum olmuştur. :44:

cok utaniyorum ya :26: bi tek ben kilo almisim. gecen hafta da 200 gram almistim ben

yari oburgun regl olucam ins. haftaya daha iyi bir sekilde cikarim karsiniza. yediklerime dikkat edemiyorum spor yapamiyorum sonuc kilo

ama bi yandan da sevindim hepiniz cok guzel kilo vermissiniz maasallah hepinizi tebrik ediyorum iradenizden dolayi. biri de benim kafama kafama vursun da artik kilo veriyim

Zülaleycim yaa nasıl sevindim anlatamam kendim vermişim gibi. tebrikler şekercim

bencede aybükeyi alalım, katılımı iyi bence.

çok sagol canım teşekkürler bende çok şaştım ben üzülünce iştahım kesilir bişi yiyemem eşimin rahatsızlıgı evdeydi sürekli koşturmaca spor azyapmıştım ama iyi oldu haftayada şu kalan 600 gr versem süper olur :80:

şişkinliktir canım üzülme sende benim gibi haftaya fazlasıyla verirsin inşallah

menüm
sabah 2 bar su 1 küçük muz
kahvaltı
ara 2 kaşık dondurma
ara 1 domates
akşam 1 ks taze fasulye salata
2 lt su

şükranınkini yanlış yazmışsın sanırım akrepcim karışmak gibi olmasında
0.4 vermiş sen 0.8 yazmışsın

iyi akşamlar hepinize unutulan 3 fatura yüzünden 3 gündür internetimiz yoktu inşallah sizi zor durumda bırakmamışımdır özür dilerim...

medencim hoşbulduk canım.daha takıma alınmadım ama olsun sizlerle olmakgüzel ya.turabcım benim oğlan hala emeklemedi ya neden bilmiyorum.emzirmeye devam ediyormusun sen?
çitlenbikbesyo akbüke hoşgeldiniz?çitlenbik öğretmen misin sen?
banu nasıl acaba cevap vermedi.
akrebim özelden msj atarım sana olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…