Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sende hoşgeldin nurceng evet öğretmenim

iyi akşamlar kızlar dereceye girmişiz ama kaçıncıyız bilmiyorum :81: :81:

ya evet sonuçlar çok önceden belli oluyordu eskiden şimdi durum nasıl bilmiyorum
durum ne merak ediyorum

iyi geceler kizlar, bugun misafirim vardi yeni gittiler

onlarla balkond aoturduk ve bogazim daha kotu oldu

bu arada 2. olmusuz tebrik ederim hepinizi

ben simdi yatiyim bu bogazla uyuyabilirsem tabi

kızlar hayırlı sabahlar düün gece bir kita okudum
sabah namazına nasıl kalkılır ? diye
bakın şimdi bu saatte namaz saatini bekliyorum rabbim ne büyük çok isteyince oluyor yaaa

kızlar günaydın ya kdv son gün 2 günden beri canım çıktı çalışmaktan bu günde yoğunum hangi grup kazandı yaaaaaa bilemedim kim kupayı aldı

ah tatlım seni eklemeyi unutmuşum ben yaa çok özür diliyorum senden..
dün burda olağanüstü şeyler oldu..bu aralar mersin epey karışık..takaıma gelmeyen kızlar da istanbulda, eh istanbul da epey karışık..aklım onlara da takıldı..akşam yatarken bile düşünüyordum inşallah kızların başına kötü bişii gelmemiştir diye
az önce paylaşımda farkettim listelere bakarken farkettim..büyük bir dalgınlık olmuş

kızlar günaydın ya kdv son gün 2 günden beri canım çıktı çalışmaktan bu günde yoğunum hangi grup kazandı yaaaaaa bilemedim kim kupayı aldı

henüz hesaplamadım şekerim.. az sonra olurmu tatlım..
sana da kolay gelsin..

Günaydınn günaydın, yine yağmurlu birgün yaşıyoruz.

canımcım şöyle bir durum varki 2 gruptanda birer arkadaş kilo bildirimi yapmadı, onun için askıda aldı galiba sonuç:26::26:

hhoşbulduk canım sen de hoşgeldin..

kızlar hayırlı sabahlar düün gece bir kita okudum
sabah namazına nasıl kalkılır ? diye
bakın şimdi bu saatte namaz saatini bekliyorum rabbim ne büyük çok isteyince oluyor yaaa

çok büyük canım..
sana ufacık acizane bir tiyo da benden..yatsı namazını kılınca sabah namazına rahatlıkla ağırlık olmadan kalkabiliyorsun..yatsıyı kılıp, yatmadan önce sabah namazına kalkabilmek için dua edersen kaldırılıyorsun..
tecrübeyle sabitlenmiştir

canımcım senin oğlan belkide emeklemeden yürüyecektir. bazı çocuklar öyle oluyor çünkü. benim kızım emeklemeden yürüdü oğlumda emekledi erkenden.

iyi geceler kizlar, bugun misafirim vardi yeni gittiler

onlarla balkond aoturduk ve bogazim daha kotu oldu

bu arada 2. olmusuz tebrik ederim hepinizi

ben simdi yatiyim bu bogazla uyuyabilirsem tabi
çok geçmiş olsun canım..boğazını orda varmıdır bilmiyorum ama vichs lesen ve sarsan çok faydası olur..ve sırtını ve göğsünü sonra da yatsan..
Günaydınn günaydın, yine yağmurlu birgün yaşıyoruz.

canımcım şöyle bir durum varki 2 gruptanda birer arkadaş kilo bildirimi yapmadı, onun için askıda aldı galiba sonuç:26::26:

burda dün sabahtan bugün sabaha kadar hiç durmadı..sabah namazında tek tük çiseliyordu sadece..şu an yağmıyor ama her an yağacak gibi bulanık..
tatlım dün erken gittim eve..normalde bir bulut görsem çizme giyen ben dün topuklu iskarpinlerimi giymiştim.ve de pantolonla..nasılsa güneş çıkar diye..azcık yağıp güneş çıkar çünkü burda..
yağmurda etek giyerim ve tabii uzun çizme..ama dün kesilmeyen yağmurda dışarı çıkmak zorunda kalınca ayaklarım fecii ıslandı..pantolonum bile..bir de soğuk olunca kötü oldum..hemen eve geçtim yoksa ıslak ve soğuk kesin hasta olurdum..
o yüzden hesaplama bugüne kaldı şekercim..

dün akşam giremedim kızımı uyuturken ben de uyuyakalmışım..
sabah sıcak su kahvaltı
ara 1elma
ögle 1 kase k-fleaks
yarım kase mercimek ç.
ara çeyrek bazlama arası 2 tavuk burger 2 domates
akşam 2 tavuk burger boool salata
ya bi yerde kızımı yarım poğaçasını yedim ama nerde bilmiyorum..bi de biraz kaju fıstık:78:
1 br yeşil çay
1 br 5i 1 yerde
40 dk plates
100 mekik
su 1lt ancak

1. grup:

verilen toplam kilo: (2,2)
verilen kilo yüzdesi: (0,71%)

2. grup:

verilen toplam kilo: (2,6)
verilen kilo yüzdesi0,83%)

ve kazanan 2. grup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…