sende hoşgeldin nurceng evet öğretmenimmedencim hoşbulduk canım.daha takıma alınmadım ama olsun sizlerle olmakgüzel ya.turabcım benim oğlan hala emeklemedi ya neden bilmiyorum.emzirmeye devam ediyormusun sen?
çitlenbikbesyo akbüke hoşgeldiniz?çitlenbik öğretmen misin sen?
banu nasıl acaba cevap vermedi.
akrebim özelden msj atarım sana olur mu?
iyi akşamlar kızlar dereceye girmişiz ama kaçıncıyız bilmiyorum :81: :81:
medencim hoşbulduk canım.daha takıma alınmadım ama olsun sizlerle olmakgüzel ya.turabcım benim oğlan hala emeklemedi ya neden bilmiyorum.emzirmeye devam ediyormusun sen?
kızlar günaydın ya kdv son gün 2 günden beri canım çıktı çalışmaktan bu günde yoğunum hangi grup kazandı yaaaaaa bilemedim kim kupayı aldı
kızlar günaydın ya kdv son gün 2 günden beri canım çıktı çalışmaktan bu günde yoğunum hangi grup kazandı yaaaaaa bilemedim kim kupayı aldı
medencim hoşbulduk canım.daha takıma alınmadım ama olsun sizlerle olmakgüzel ya.turabcım benim oğlan hala emeklemedi ya neden bilmiyorum.emzirmeye devam ediyormusun sen?
kızlar hayırlı sabahlar düün gece bir kita okudum
sabah namazına nasıl kalkılır ? diye
bakın şimdi bu saatte namaz saatini bekliyorum rabbim ne büyük çok isteyince oluyor yaaa
kızlar hayırlı sabahlar düün gece bir kita okudum
sabah namazına nasıl kalkılır ? diye
bakın şimdi bu saatte namaz saatini bekliyorum rabbim ne büyük çok isteyince oluyor yaaa
hhoşbulduk canım sen de hoşgeldin..
tatlım hedefini 1 mayıs olarak değiştirirmisin..
çok geçmiş olsun canım..boğazını orda varmıdır bilmiyorum ama vichs lesen ve sarsan çok faydası olur..ve sırtını ve göğsünü sonra da yatsan..iyi geceler kizlar, bugun misafirim vardi yeni gittiler
onlarla balkond aoturduk ve bogazim daha kotu oldu
bu arada 2. olmusuz tebrik ederim hepinizi
ben simdi yatiyim bu bogazla uyuyabilirsem tabi
Günaydınn günaydın, yine yağmurlu birgün yaşıyoruz.
canımcım şöyle bir durum varki 2 gruptanda birer arkadaş kilo bildirimi yapmadı, onun için askıda aldı galiba sonuç:26::26:
iyi akşamlar hepinize unutulan 3 fatura yüzünden 3 gündür internetimiz yoktu inşallah sizi zor durumda bırakmamışımdır özür dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?