Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2.TAKIM 203. etap takım içi bireysel dereceleri

1.zulaley( 74 / 72,6 / 1,4 / 1,89%)
2.meden( 61 / 60 / 1 / 1,64%)
3.turab571( 54,4 / 53,6 / 0,8 / 1,47%)
4.SUKRANbursa( 56,8 / 56 / 0,8 / 1,41%)
5.çitlenbikbesyo( 56,4 / 55,7 / 0,7 / 1,24%)
6.aybukeeselam( 54,4 / 53,9 / 0,5 / 0,92%)
7.banusultan( 66,5 / 66 / 0,5 / 0,75%)
8.akrep33 (0%)hindirella(0%)clementineee( 0%)
9.Poseidon83( 60,6 / 61 / -0,4 / -0,66%)

204. etap yarışma grubu

gül grubu

1.zulaley
2.meden
3.turab571
4.SUKRANbursa
5.çitlenbikbesyo

papatya grubu

1.aybukeeselam
2.banusultan
3.akrep33
4.hindirella
5.Poseidon83​

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...
öncelikle 2. grubu kutluyorum...[zulaleye şükredin yoksam yenmiştik..]
uğrayamadığım içinde kusura bakmayın,küçüğüm 8. dişini çıkarıyor ama ne çıkarmak,ateş,kabızlık,ağlama hepsi bir arada...bir yandan ablasının 23 nisan hazırlıkları derken şimdi oturabildim...
bu hafta grup yerine çiçek isimleri çok iyi fikir kaptanım akrebim...yine aynı takımdayız,hayırlı olsun...
2. liğimiz de hayırlı olsun,ama haftaya 1.lik bizim olmalı değil mi....
nurceng çim hoşgeldin,ben de bu kız habersiz kayboldu,niye ki diye gönül koyuyordum,iyi ki geldin...

bu arada hevesle bize katılmak isteyen aybüke arkadaşımıza ben de olumlu yaklaşıyorum...aramızda olmasına sevinirim..

son hazırlıklarımızı yapıp okula geçeceğiz birazdan...kızımın saç makyaj işleri var..süsülü ne olacak...bir sene bekliyor o makyaj için...

2. grubu tebrik ederim bendeherbiriniz için.
akrepçim çiçek ismi fikri gerçekten çok güzel. çok beğendim

vavv zülaleyimle aynı gruptayız

gunaydin kizlar

bana ragmen 2. grup kazanmis tebrik ediyorum

biz de dun misafirlerle gec saate kadar balkonda oturduk simdi esimin de bogazi agriyor

kalktigimizdan beri nane limon iciyoruz

burda 4 gun ardarda tatildi ustelik hava da cok guzel, gezerek degerlendirmek vardi ama sansimiza boyle oldu cikip gezemiyoruz

simdi ben 2. papatya grubundayim. ins. bu hafta yuzunuzu kara cikarmam ama bu hafta ici yusufun asisina ve vize almaya viyanaya gitmemiz gerekiyor ben gittigimiz gun kilomu yazarim siz cuma gunu o kilodan hesaplarsiniz beni olur mu?

selam kızlar ya yorgunluktan gölzerimi açamıyorum
sabah erken kalktım çelenk sunma stad töreni derken mahfoldum
birde kızım benimlyedi onun peşinden koşmakyordu
ama svincini görmeliydiniz yaa işte adı üstünde çocuk bayramı

yaaa bana kocaman bi sopa çekin kızlar bügün bi kaçamak yaptım

sucuk ekmek yedim ben yaa hemde kocaman

vaybe bana bak şaşırdım yazık kocamın hastalıgı bana yaradı canım benim iyileşti allaha şükür

oyyy bebişim ya nasıl canı yanıyordur benucum jel kullanıyormusun çok rahatlatıyor geçmiş olsun

son hazırlıklarımızı yapıp okula geçeceğiz birazdan...kızımın saç makyaj işleri var..süsülü ne olacak...bir sene bekliyor o makyaj için...

benimkide 4 gözle 5 mayısı bekliyor okul geceleri olacak şimdidden çok heyacanlı

evet canlar ben geldim ama kimseler yok
bugün çok yogundu kızmı 23 nisan yürüyüşleri vardı çok güzeldi bandoyla yürüdüler
nedense ben çok duygulanırım oyunlarını oynarken millet gülüp alkışlıyo ben aglıyorum çok duygulanıyorum
evet medencim hep rakiptik şimdi aynı takımdayız
ben buhafta 72 olmak istiyorum hala kıyafet almadım 70 olmayı bekliyorum

Önemli değil canım.haftaya eklersin artık olur mu canım?aman dikkat et kalabalığa girme olur mu?

biz de gösteriden geldik.showları harikaydı çocukların..bir güzel eğlendik:124::124::124::124::124:[küçüğümün izin verdiği kadar.]şimdi de hemen yemeği attım fırına size bakayım dedim...nasıl yorgunum anlatamam..uykusuzluk bir yandan,ev ve çocuklar bir yandan..şu saatte yatacak yer arıyorum...

evet canım her türlü ilacımız mevcut ama bir türlü rahatlama yok...5 dişi bir arada çıkardı 8. ayda bu kadar zorlanmadı..şimdi niye ağır geçiyor çözemedim..yemeden de kesildi..nazar mı oldu yavrum acaba yaa..hep te okuyorum ama kilosu biraz fazla ya çevremdekiler kendilerininkileriyle kıyaslayıp duruyor..ben de sinir oluyorum..herkesin evladı kendine...biz ufak değiliz ki çocuğumuz ufak tefek olsun...

az kaldı canım sık dişini..yıllardır görmediğin kiloda olmak ve daha fazlasını hedeflemek nasıl bir duygu,harika değil mi...sen 70 ben 65 olalım yeşil çay kupalarımızı tokuşturalım...

benimde büyük oglumu rahatlatmamıştı ama kızma çok iyi geliyordu demekki her çocuk bir olmuyor nazar dege bili bişi anlatıcam ortanca oglum 9 aylıktı 12 kiloydu anneme gidicem dedim eşim izinvermemişti ama genede gitmiştim durak annemlerin kapısının hemen önünde komşular oglumu gördü ve tombiş diye bayabi sevdiler ve annemi evine girergirmez kardeşim kucagımdan aldı çay yerdeymiş görmedi devirdi ve oglum kucagından kaynar suyun içine düştü çok fena yanmıştı hala çok üzülürüm yazarken bile aglıyorum ve 2 ay heçti birde kaynanamlarda diger bacagı yandı 2. şoktu tabi annemde yandı ddiye bana çok kızmışlardı rabbim işte kannanamın kucagından fırlayı verdi yine yandı çok dikkat et okunmuş suyla yıka yavrunu çok uzatmışımm

az kaldı canım sık dişini..yıllardır görmediğin kiloda olmak ve daha fazlasını hedeflemek nasıl bir duygu,harika değil mi...sen 70 ben 65 olalım yeşil çay kupalarımızı tokuşturalım...

evet ya 8 senedir hiç 72 olmamıştım azkaldı

senin bebiş nasıl nurceng çim..bakıcından memnun musun...iş güç nasıl gidiyor..
teyzesi iyi işte fenadeğil üstdişçıkardı geçen hafta mahvetti bizi bu hafta iyişükür.bakıcıdan çok memnunuz valla.işler nasıl olsun çok yorucu okul kermesi vardı onunhazırlığı sonra 23 nisan öğrencilerim bursluluk ınavına girecek çok yoğunumev işi oğlum derken nasıl?iyimi banucum daha saymıyım az sonra misafir gelecek uğraştım biraz bi bakıyım dedim.senin bebiş yürüyo mu?

ben de takıma alındım mı?

hadi papatya grubu gösterelim bu hafta kendimizi..:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…