Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugünkü menüm öncelikle sıcak su
kahvaltı
ara 2 beyp. kurusu 5i 1 yerde
ara 1 kase k-fleaks
ögle1 kepçe mercimek ç. 1 por.mantarlı köfte ardından 1 çokonat :83:
akşam 1 tabak peynirli makarna ev yapımı

1.5 lt kadar su
50 dk yürüyüş
50 mekik
2 br bitki çayı
kimseler kalmamış bende yatıyım bari..

yok canım ne yürümesi..yerlerde sürünüyor,yuvarlanıyor,emekleme de yok..bunların babası 15 aylık yürümüş,büyüğü 14 aylıkken yürüdü,bu da babasına çekti herhalde geç yürüyecek..ama geç yürümenin de faydası var,kızım hiç düşmeden 2 günde koşturmaya geçmişti..erken yürüyünce kafa çarpmaları falan beni korkutuyor,geç olsun kolay olsun..7 aylık yürüyen yeğenimden biliyorum,haftada bir acile gidiyorlardı..

kızlar benim kızında çok erken yürüdü 6 aylıktı koltukları sürüyordu balkonun demirlerine tutunup dışaıyı seyrediyordu erkenden ayaga kalkmaları zararlı bacakları yamuk oluyormuş kızım uyanıkken hep kucagımda tutuyordum ayakta durmaması için herkezi seferber etmiştim kim boşsa aslıyı kucagında tutuyordu geç olsun güç olmasın

Günaydııınnn .... herkese iyi pazarlarr.
bugün kraliçe kahvaltısı yaptımm çok yedim galiba:78:
hava çok güzelll, bugün eşimle parka gidecez. güzelce yürürümm

bende çok duygulanıyorumAllah herkesin yavrusunu kendilerine bağışlasın. evlat çokkk farklı birşey.
evet beni şeker rakibim şimdi grup arkadaşıyız. daaa ben bu hafta koruma haftası diye düşünüyordum hepp. hatta 2 hafta koruma haftası yapayım diyordum. çünkü artık az kaldı verilecek kilolar. sağlam adımlarla gitmek istiyorum.

seninde az kaldı 70 e, biraz daha sabır canımcım.

Son düzenleme:
kızlar merhaba...
ben burçak aranıza yeni katıldım.
takım yarışmalarına ben de katılmak istiyorum.
boyum 165 kilom 69.4
10 mart dan itibaren yediklerime dikkat ediyorum. 72.8 den 68.7e indim 10 nisana kadar.
yaptığımsa 6 hatta 7-8 öğün yemek yemek ve mutlaka 2-3 fincan demleme yeşilçay içmekti.
motivasyonum biraz düştü. sizlerden destek almak istiyorum.
şu an 69.4 kilodayım.

takımınızda yer varsa beni de aranıza alır mısınız?
sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum.

benımkı de cok erken basladı yurumeye hep dustu dedıgın gıbı.
günaydın kızlarrrrr

gunaydınnn

hosgeldın burcak

takım kaptanımız gelsın bakalım takımda yer varsa basımız ustunede yerın var

hosgeldın burcak

takım kaptanımız gelsın bakalım takımda yer varsa basımız ustunede yerın var

posedion83 teşekkür ederim. dün akşam 1.takıma yazmıştım orada ki bir mesajdan dolayı yer olmadığını düşünüp bugün sizin takımınıza yazmıştım.
tatlım ordan takıma deneme sonucunda alınabileceğimi belirttiler.
biliyorum size de mahçup oldum.
yanlış anlamazsanız orada başlıyacağım.
teşekkürler cevabın için...
sağlıklı beslenmeler.

selamlar.:)
bende sizleri arada okuyan birisiyim.
kendimce diyet yapıyorum üç ay oldu dün..dengeli ve sağlıklı beslenerek elimden geldigincede spor yaparak kurkulmaya çalışıyorum kilolarımdan..sizlere arad takip ettigimiz için yer olmayacagını düşündügüm için teklif edememiştim.maşallah kalabalıksınız..bende arada motivemi kaybediyorm.şubat anneleriyle diyet yapıyoruz bizde.ne yiyoruz ne içiyoruz yazıp birbirimizi motive ediyoruz.ama biraz disinlinde istiyorum arada.beni bu olmuş şu olmamış.bak zayıflamak için şunuda dene.denilmesini isterim.tavsiye edilmesini ve tevsiye vermesini severim..aranızda mümkünsa katılmak isterim.egerki yoksada üzülmem :9 arada yine elir sizleri okurum.akrep kurallarınıda biliyorum.dedimya arada sadece izi değil çogu grupları okuyorum kim birinci olmuş kim olmamış.birinci olan ne yapmışta o kadar kilo vermiş genelde okuyorum işte.ama akrebin kaptallığı hoşuma gidiyor.ama şu kitap okuma işini ciddi yapabiliyormuşunuz.ah benim hiç zamanım olmuyor.yada emile kitap alsam anca 5 ayda biter sanırım.iki çocukla zor ..çok zor..eşimde eline kitap alacagına sinavlara hazırlan diyor:)) neyse çok yazdım.kusura bakmayın.cevap almak isterim akrepten..olmasada arada sizlerle sohbet etmek isterim.teşekkürler..bol şanss herkese..

tmm canım..msn den sana hesaplama cetveli gönderiim istersen......ll in var dimii..gerçi ben hazır yollicam sana..listeleri sen de yaparsın o zaman
tamam pazartesi bakalim masnden bana bir anlatirsin olmadi. bende yaparim listeleri sen mesgul oldugun zamanlarda.
tebrik ederim zulaleycim sayende grubumuz birinci oldu

bu bazen avantaj oluyor bende stresli oldugum zamanlar sanki midemde kaya var gibi lokma sigmaz icine. bazilari tam tersi stresli iken yer.

1. grup:

verilen toplam kilo: (2,2)
verilen kilo yüzdesi: (0,71%)

2. grup:

verilen toplam kilo: (2,6)
verilen kilo yüzdesi0,83%)

ve kazanan 2. grup

amanin yandaaaaannn

kizlar erkek kardesim burda takima ugrayamiyorum birinciligimizi bile kutlayamadik ikinci grupla tadina vara vara
1.zulaley
2.meden
3.turab571
4.SUKRANbursa
5.çitlenbikbesyo
Al sana gul gibi bir grup daha. haydi arkadaslar benim bu hafta 52yi gormem lazim. tam gaz ileriiiiii

Son düzenleme:

doğru canım ya geçolsunda güçolmasın vakti saati gelince yürürinşallah

günün ilk menüsünü yazayım çok yüzüm olmasa da..bu gün gündeydim,şimdi geldim.
500 ml su
kahvaltı[abartmadan]
ara ve öğlen yok
gün de börek hariç her ikramdan 1 adet.
akşam yemiyorum haliyle
artık1 yeşil çay
1 soda
ve en fazla 1 elma yerim çok acıkırsam
ama şu an full haldeyim..
hepinize iyi akşamlar.
yarın görüşmek dileğiyle esenkalın..
[kendimi trt spikeri gibi hissettim ayol]

takımdaki motivasyon gerçekten farklı oluyor. canımcım inşaallah girersin aramıza. ama giremezsen bile herzaman bekleriz sohbet etmeye.
bende bir şubat annesiyimbenim kızımda şubat doğumlu.

hadi şekerim 52 yi görde mezun edelim seni buradan. ilk mezunu verme vaktimiz geldi artık.

herkese hayırlı akşamlar kızlar aman hafta sonu daha yorucu oluyor bee
ona koş buna koş kadın olmak zor bu hafta sonum çok kötü geçti kızlar
ne denge kaldı ne öğün tam sopalık oldum ama
çok az vaktim kaldı 6 mayısta tam 54 olmam lazım 55.7yim
yarın yine sıkı bir tempoyla cumaya kadar 900-1000gr versem
öbür haftada 54 olurum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…