yok canım ne yürümesi..yerlerde sürünüyor,yuvarlanıyor,emekleme de yok..bunların babası 15 aylık yürümüş,büyüğü 14 aylıkken yürüdü,bu da babasına çekti herhalde geç yürüyecek..ama geç yürümenin de faydası var,kızım hiç düşmeden 2 günde koşturmaya geçmişti..erken yürüyünce kafa çarpmaları falan beni korkutuyor,geç olsun kolay olsun..7 aylık yürüyen yeğenimden biliyorum,haftada bir acile gidiyorlardı..teyzesi iyi işte fenadeğil üstdişçıkardı geçen hafta mahvetti bizi bu hafta iyişükür.bakıcıdan çok memnunuz valla.işler nasıl olsun çok yorucu okul kermesi vardı onunhazırlığı sonra 23 nisan öğrencilerim bursluluk ınavına girecek çok yoğunumev işi oğlum derken nasıl?iyimi banucum daha saymıyım az sonra misafir gelecek uğraştım biraz bi bakıyım dedim.senin bebiş yürüyo mu?
yok canım ne yürümesi..yerlerde sürünüyor,yuvarlanıyor,emekleme de yok..bunların babası 15 aylık yürümüş,büyüğü 14 aylıkken yürüdü,bu da babasına çekti herhalde geç yürüyecek..ama geç yürümenin de faydası var,kızım hiç düşmeden 2 günde koşturmaya geçmişti..erken yürüyünce kafa çarpmaları falan beni korkutuyor,geç olsun kolay olsun..7 aylık yürüyen yeğenimden biliyorum,haftada bir acile gidiyorlardı..
teşekkür ederim papatya grubundayım alındım galiba
evet canlar ben geldim ama kimseler yok
bugün çok yogundu kızmı 23 nisan yürüyüşleri vardı çok güzeldi bandoyla yürüdüler
nedense ben çok duygulanırım oyunlarını oynarken millet gülüp alkışlıyo ben aglıyorum çok duygulanıyorum
evet medencim hep rakiptik şimdi aynı takımdayız
ben buhafta 72 olmak istiyorum hala kıyafet almadım 70 olmayı bekliyorum
alındıntabiki şekerama siz papatyalar olarak fazla yorulmayın emi canım
benımkı de cok erken basladı yurumeye hep dustu dedıgın gıbı.yok canım ne yürümesi..yerlerde sürünüyor,yuvarlanıyor,emekleme de yok..bunların babası 15 aylık yürümüş,büyüğü 14 aylıkken yürüdü,bu da babasına çekti herhalde geç yürüyecek..ama geç yürümenin de faydası var,kızım hiç düşmeden 2 günde koşturmaya geçmişti..erken yürüyünce kafa çarpmaları falan beni korkutuyor,geç olsun kolay olsun..7 aylık yürüyen yeğenimden biliyorum,haftada bir acile gidiyorlardı..
günaydın kızlarrrrr
kızlar merhaba...
ben burçak aranıza yeni katıldım.
takım yarışmalarına ben de katılmak istiyorum.
boyum 165 kilom 69.4
10 mart dan itibaren yediklerime dikkat ediyorum. 72.8 den 68.7e indim 10 nisana kadar.
yaptığımsa 6 hatta 7-8 öğün yemek yemek ve mutlaka 2-3 fincan demleme yeşilçay içmekti.
motivasyonum biraz düştü. sizlerden destek almak istiyorum.
şu an 69.4 kilodayım.
takımınızda yer varsa beni de aranıza alır mısınız?
sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum.
hosgeldın burcak
takım kaptanımız gelsın bakalım takımda yer varsa basımız ustunede yerın var
tamam pazartesi bakalim masnden bana bir anlatirsin olmadi. bende yaparim listeleri sen mesgul oldugun zamanlarda.tmm canım..msn den sana hesaplama cetveli gönderiim istersen......ll in var dimii..gerçi ben hazır yollicam sana..listeleri sen de yaparsın o zaman
tebrik ederim zulaleycim sayende grubumuz birinci olduçok sagol canım teşekkürler bende çok şaştım ben üzülünce iştahım kesilir bişi yiyemem eşimin rahatsızlıgı evdeydi sürekli koşturmaca spor azyapmıştım ama iyi oldu haftayada şu kalan 600 gr versem süper olur :80:
1. grup:
verilen toplam kilo: (2,2)
verilen kilo yüzdesi: (0,71%)
2. grup:
verilen toplam kilo: (2,6)
verilen kilo yüzdesi0,83%)
ve kazanan2. grup
hoşbuldukzülaley naılsın bakalım nasılgidiyor zayıflama?bilmiyorum oğlumu valla10ayını doldurdu ama emeklemiyohoşgeldin nurceng emeklemedende yürüye bilir
yok canım ne yürümesi..yerlerde sürünüyor,yuvarlanıyor,emekleme de yok..bunların babası 15 aylık yürümüş,büyüğü 14 aylıkken yürüdü,bu da babasına çekti herhalde geç yürüyecek..ama geç yürümenin de faydası var,kızım hiç düşmeden 2 günde koşturmaya geçmişti..erken yürüyünce kafa çarpmaları falan beni korkutuyor,geç olsun kolay olsun..7 aylık yürüyen yeğenimden biliyorum,haftada bir acile gidiyorlardı..
selamlar.:)
bende sizleri arada okuyan birisiyim.
kendimce diyet yapıyorum üç ay oldu dün..dengeli ve sağlıklı beslenerek elimden geldigincede spor yaparak kurkulmaya çalışıyorum kilolarımdan..sizlere arad takip ettigimiz için yer olmayacagını düşündügüm için teklif edememiştim.maşallah kalabalıksınız..bende arada motivemi kaybediyorm.şubat anneleriyle diyet yapıyoruz bizde.ne yiyoruz ne içiyoruz yazıp birbirimizi motive ediyoruz.ama biraz disinlinde istiyorum arada.beni bu olmuş şu olmamış.bak zayıflamak için şunuda dene.denilmesini isterim.tavsiye edilmesini ve tevsiye vermesini severim..aranızda mümkünsa katılmak isterim.egerki yoksada üzülmem :9 arada yine elir sizleri okurum.akrep kurallarınıda biliyorum.dedimya arada sadece izi değil çogu grupları okuyorum kim birinci olmuş kim olmamış.birinci olan ne yapmışta o kadar kilo vermiş genelde okuyorum işte.ama akrebin kaptallığı hoşuma gidiyor.ama şu kitap okuma işini ciddi yapabiliyormuşunuz.ah benim hiç zamanım olmuyor.yada emile kitap alsam anca 5 ayda biter sanırım.iki çocukla zor ..çok zor..eşimde eline kitap alacagına sinavlara hazırlan diyor:)) neyse çok yazdım.kusura bakmayın.cevap almak isterim akrepten..olmasada arada sizlerle sohbet etmek isterim.teşekkürler..bol şanss herkese..
kizlar erkek kardesim burda takima ugrayamiyorum birinciligimizi bile kutlayamadik ikinci grupla tadina vara vara
1.zulaley
2.meden
3.turab571
4.SUKRANbursa
5.çitlenbikbesyo
Al sana gul gibi bir grup daha. haydi arkadaslar benim bu hafta 52yi gormem lazim. tam gaz ileriiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?