insaallah medencim cok motive ldum bak simdi. su elimdeki malt iceceginide ictikten sonra bu haftaki hedefime kararli adimlarimi atmaya basliyorumhadi şekerim 52 yi görde mezun edelim seni buradan. ilk mezunu verme vaktimiz geldi artık.
olursun citlenbikcim, iki gun denge bozuldu diye birseycik olmaz, hedef kilolarimiza ulsatigimizdada zaman zaman dengeler bozulacak ama biz hepten sapitmadikcaherkese hayırlı akşamlar kızlar aman hafta sonu daha yorucu oluyor bee
ona koş buna koş kadın olmak zor bu hafta sonum çok kötü geçti kızlar
ne denge kaldı ne öğün tam sopalık oldum ama
çok az vaktim kaldı 6 mayısta tam 54 olmam lazım 55.7yim
yarın yine sıkı bir tempoyla cumaya kadar 900-1000gr versem
öbür haftada 54 olurum dimi
herkese hayırlı akşamlar kızlar aman hafta sonu daha yorucu oluyor bee
ona koş buna koş kadın olmak zor bu hafta sonum çok kötü geçti kızlar
ne denge kaldı ne öğün tam sopalık oldum ama
çok az vaktim kaldı 6 mayısta tam 54 olmam lazım 55.7yim
yarın yine sıkı bir tempoyla cumaya kadar 900-1000gr versem
öbür haftada 54 olurum dimi
kizlar erkek kardesim burda takima ugrayamiyorum birinciligimizi bile kutlayamadik ikinci grupla tadina vara vara
1.zulaley
2.meden
3.turab571
4.SUKRANbursa
5.çitlenbikbesyo
Al sana gul gibi bir grup daha. haydi arkadaslar benim bu hafta 52yi gormem lazim. tam gaz ileriiiiii
ohh aman probhlem fatura olsun canım..çok merak ettik seni
herkeze sevinçli mutlu bir hafta diliyorum bu arada kızlar ya sigarayı bırakmaya çalışıyorum bu aralar ama hedefimden şaşacam diye korkuyorum 2 gündür sigara içmiyorum ama bu seferde sürekli bişeyler atıştırmak istiyor canım napcam ben :84::84::84:
herkeze sevinçli mutlu bir hafta diliyorum bu arada kızlar ya sigarayı bırakmaya çalışıyorum bu aralar ama hedefimden şaşacam diye korkuyorum 2 gündür sigara içmiyorum ama bu seferde sürekli bişeyler atıştırmak istiyor canım napcam ben :84::84::84:
haftaya verirsin hindirellacim dur biz bir kez daha birinciligi tadalimhepinizden taktikler bekliyorum özellikle akrep senden bazen verdin mi 2 kilo birden veriyosun bende bu hafta iyi bir kilo vermek istiyorum
herkese gunaydin bu arada
plates vaktine kadar biraz temizlik yapacagim hizli hizli plates ardindanda insaallah leslie ile yururum. sonrada ders calsimaliyim herkese sevgiler....
selamlar.:)
bende sizleri arada okuyan birisiyim.
kendimce diyet yapıyorum üç ay oldu dün..dengeli ve sağlıklı beslenerek elimden geldigincede spor yaparak kurkulmaya çalışıyorum kilolarımdan..sizlere arad takip ettigimiz için yer olmayacagını düşündügüm için teklif edememiştim.maşallah kalabalıksınız..bende arada motivemi kaybediyorm.şubat anneleriyle diyet yapıyoruz bizde.ne yiyoruz ne içiyoruz yazıp birbirimizi motive ediyoruz.ama biraz disinlinde istiyorum arada.beni bu olmuş şu olmamış.bak zayıflamak için şunuda dene.denilmesini isterim.tavsiye edilmesini ve tevsiye vermesini severim..aranızda mümkünsa katılmak isterim.egerki yoksada üzülmem :9 arada yine elir sizleri okurum.akrep kurallarınıda biliyorum.dedimya arada sadece izi değil çogu grupları okuyorum kim birinci olmuş kim olmamış.birinci olan ne yapmışta o kadar kilo vermiş genelde okuyorum işte.ama akrebin kaptallığı hoşuma gidiyor.ama şu kitap okuma işini ciddi yapabiliyormuşunuz.ah benim hiç zamanım olmuyor.yada emile kitap alsam anca 5 ayda biter sanırım.iki çocukla zor ..çok zor..eşimde eline kitap alacagına sinavlara hazırlan diyor:)) neyse çok yazdım.kusura bakmayın.cevap almak isterim akrepten..olmasada arada sizlerle sohbet etmek isterim.teşekkürler..bol şanss herkese..
tatlım paylaşımım bol akrebin kurallarına dayanma gücüm yüksekdiyosan hemen gel
bize de hoşgeldindemek düşsün
paylaşımımın çok olacagından hiç şüpheniz olmasın.
zaten bende sizin istedigniiz gibi dengeli beslenerek kilo veriyorum.amaç kalıcı kilo vermez zaten.kurallarını biliyorum canım.tek istedigim şey ben kitap okuyamıyorum.yani zamanım olmuyo.ya zaman olunca ev işleriyle uguraşıyorum yada nete giriyorum.ya yemek yiyor oluyorum.akşam zamanım oluyo az ondada spor yapmaya çalışıyorum.ama yinede bi deneyecegim kitabı..kabul edilirsem bende hoşbulduk diyeyim..
sende hoş geldin demekki senin gelmeni bekliyomuşm ben :))
cumaları kilo bildiriminde bulunabilirim akrepcim
eşim şu an iyimi değilmi bilemiyorum bi kuşku bi şüphe içerisinde yaşamaya çalışıyorum
bilemiyorum eşimin sağlık durumu konusunda kafam çok karışık beklemedeyiz anlıcan
cumaları bildirim yapıcam inşallah çok kötü bi olay yaşamazsam bildirim yapmaya devam edicem bi sorun olursada yazarım zaten inşallah bişey olmasında tabiki
ben stresten yedikçe yedim ipin ucunu baya bi kaçırdım dün gece oğlum bile anne bu aralar genişlemeye başladın diyo
ayrıca çok aşırı sinirli oldum herşeye kızıyorum sinirlenince ellerim uyuşuyo gözlerim çok az görmeye başlıyo
başımda zonkluyo
neyse kilo verdikçe kendimi daha iyi hissedeceğime eminim
temmuzun ilk haftasında kardeşimin nişanı var şamandıra gibi gitmek istemiyorum
bazen az bildirim yaparsam kızma kesin bişey olmuşturda gelememişimdir hiç yoksa en az günde bir kere yediklerimi yazmak için giricem
yeni kurallar varsa bana bildirirseniz bende uyarım
ayy ne kadar özlemişim burda olmayı şimdi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?