Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hadi şekerim 52 yi görde mezun edelim seni buradan. ilk mezunu verme vaktimiz geldi artık.
insaallah medencim cok motive ldum bak simdi. su elimdeki malt iceceginide ictikten sonra bu haftaki hedefime kararli adimlarimi atmaya basliyorum
olursun citlenbikcim, iki gun denge bozuldu diye birseycik olmaz, hedef kilolarimiza ulsatigimizdada zaman zaman dengeler bozulacak ama biz hepten sapitmadikca vucut o muazzam dengesi ile bizim aldigimiz gidalari haftalik aylik dengeleyecek. yani sunu demek istiyorum bir gun karbonhidratimi fazla kacirdik ilerleyen gunlerde sebzeye agirlik verirsek vucut onu dengeleyecek ve biz hic kilo almadan mutlu ince guzel zarif narin hanimefendi yasayip gidecegiz

menum
12.00 kahvalti
17.00 1/2 kase pilav, 1 por. edirne usulu ciger, salata, ayran
21.00 1 dilim kek, 1 malt icecegi :83: ( ders calisiyorum ama enerjiye ihtiyacim vardi)
2lt su
30 dk tempolu yuruyus

benimde cumartesi çok güzel pazar berbat gibiydi.havalar beni çok etkiliyor cumartesi günlük güneşlikti temizlik yaptım sonra eşimle kızımla yürüyüşe çıktık ama bugün hava yağışlı kızım mızmız diş sancısı ve sanki kilo aldım gibi hissediyorum ya da bağırsaklarım yine az çalışıyor ondandır inşallah..
neyse yarın platesle güzel bi güne başlamak istiyorum inşallah hava da güzel olur..menüm de berbat bugün ooof ne kadar olumsuzum bugün ya
sadece yorgunluktan yine de rabbime çok şükür..

günaydın kızlar kdv son gün diye cuma cumartesi o kadar çok çalıştıkkı neti açamadım bile çok merak etmiştim yarış sonucunu biz birinci olmuşuz yaşasın yuppiiiiii
birincilik sevincimi bile yaşayamadım doya doya tamgaz ileri
ya gidecek yada gidecek bu kilolar

herkeze sevinçli mutlu bir hafta diliyorum bu arada kızlar ya sigarayı bırakmaya çalışıyorum bu aralar ama hedefimden şaşacam diye korkuyorum 2 gündür sigara içmiyorum ama bu seferde sürekli bişeyler atıştırmak istiyor canım napcam ben :84::84::84:

günaaayyydııııın herkesee..
ohh aman probhlem fatura olsun canım..çok merak ettik seni

sağol kaptancım buradan ayrı kalınca üzerime bir vazgeçmişlik çöktü cuma 60,5 tim bildirim yapamayınca saldım kendimi 500 gramı geri aldımbenim bi silkelenip kendime gelmem lazım vee medene yetişmeem lazııııım

hepinizden taktikler bekliyorum özellikle akrep senden bazen verdin mi 2 kilo birden veriyosun bende bu hafta iyi bir kilo vermek istiyorum

"Sigarayı bırakmakla Elde Edilecek Yararlar Şunlardır:
Sigarayı bırakanlar içmeye devam edenlerden daha uzun yaşar. Sigarayı bırakmak, akciğer kanseri, kalp krizi, kronik akciğer hastalıkları ve solunum yolu hastalıklarına yakalanma riskini azaltır. Sigarayı bırakanların sağlıkla ilgili şikayetleri azalır. Yiyeceklerin tadını ve kokusunu çok daha iyi almaya başlarlar. Kendilerini çok daha iyi hissederler, eğer bu enerjiyi düzenli yürüyüşler veya başka türlü bir spora dönüştürmeyi başarırlarsa düzenli spor yapmanın getirdiği başka avantajları da elde edebilirler. Bu, sigarayı bırakınca alınabilecek kilolarla ilgili sorunlara da çözüm getirmiş olacaktır. Ayrıca, sigara içmek maliyetli bir iştir. Sigarayı bırakınca, bu masraf sona ermiş olacaktır. "
zulaleyde birakmaya calisiyor canim, beraber birakin insaallah.

hepinizden taktikler bekliyorum özellikle akrep senden bazen verdin mi 2 kilo birden veriyosun bende bu hafta iyi bir kilo vermek istiyorum
haftaya verirsin hindirellacim dur biz bir kez daha birinciligi tadalim diyecegim ama kiyamam sen nasil verilecegini cok iyi biliyorsun tecrubelendin artik. hadi goreyim seni verirsin sen en az 1000 gr.

herkese gunaydin bu arada
plates vaktine kadar biraz temizlik yapacagim hizli hizli plates ardindanda insaallah leslie ile yururum. sonrada ders calsimaliyim herkese sevgiler....

babamdan biliyorum o da sürekli mısır patlttırırdı. hııım sen gül grubundansın dimi..sen de mısır patlat unuttursun sigarayı

ya da neyse ya kıyamadım ben ce aklına gelince meyve ye..bitki çayı iç..inşallah bırakırsın..

tatlım paylaşımım bol akrebin kurallarına dayanma gücüm yüksek diyosan hemen gel
bize de hoşgeldin demek düşsün

tatlım paylaşımım bol akrebin kurallarına dayanma gücüm yüksek diyosan hemen gel
bize de hoşgeldin demek düşsün

paylaşımımın çok olacagından hiç şüpheniz olmasın.
zaten bende sizin istedigniiz gibi dengeli beslenerek kilo veriyorum.amaç kalıcı kilo vermez zaten.kurallarını biliyorum canım.tek istedigim şey ben kitap okuyamıyorum.yani zamanım olmuyo.ya zaman olunca ev işleriyle uguraşıyorum yada nete giriyorum.ya yemek yiyor oluyorum.akşam zamanım oluyo az ondada spor yapmaya çalışıyorum.ama yinede bi deneyecegim kitabı..kabul edilirsem bende hoşbulduk diyeyim..

hoşgeldin papatya..bize uğurlu geldiği gibi sana da uğurlu gelir 2. takım inşallah..

akrepcim ben senin mesajını okuyup cevapta yazmıştım sen görmemişsin benim mesajımı

bu hafta katılmak istemiştim ama olmadı

kilomuda bildirmiştim yazarsın diye halbuki

bak akrepcim sana yazdığım burda gözden kaçmış neyse önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…