Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhabalar kızlar iyisiizdir inşallah ben çok yogunum bugün gelemedim takıma yarın görüşürüz inşallah

hoşgeldin papatya

tüm takım arkadaşlarım misafirler herkese merhaba
ya bugun malum okuldayım ama odamı işgal ettiler sabahtan beri
neyseki hayırlı bir iş için kızılaydan kan bağışı için geldiler
neyse bugun kendimi düzene soktum çok şükür
sabah
1 kase nesfit
ara
2 galeta 1 ayran
öğlen
3 ızgara köfte 1dilim kepekli ekmek
ara
et form piriç patlağı
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum çünkü hala okuldayım evdede yemek yok
muhtemelen bi çorba yaparım bide menemen ohh bide cacık sanırımm acıktım
hiiiiiiiiii bide kızılaycılar bana çokoprens bırakmışlar onun yarısını yedim az önce
ağzımı tatlı tatlı hissedince aklıma gheldi

tüm takım arkadaşlarım misafirler herkese merhaba
ya bugun malum okuldayım ama odamı işgal ettiler sabahtan beri
neyseki hayırlı bir iş için kızılaydan kan bağışı için geldiler
neyse bugun kendimi düzene soktum çok şükür
sabah
1 kase nesfit
ara
2 galeta 1 ayran
öğlen
3 ızgara köfte 1dilim kepekli ekmek
ara
et form piriç patlağı
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum çünkü hala okuldayım evdede yemek yok
muhtemelen bi çorba yaparım bide menemen ohh bide cacık sanırımm acıktım
hiiiiiiiiii bide kızılaycılar bana çokoprens bırakmışlar onun yarısını yedim az önce
ağzımı tatlı tatlı hissedince aklıma gheldi

selam kızlar,menümü yazayım..
sabah 600 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle 4 küçük dolma,1 kase yoğurt
ara 1 küçük kase karışık çerez
akşam bol yoğurtlu 1 pors.mantı..
birazdan spora gidiyorum,gelince 1 fincan yeşil çay içerim..
görüşürüz..

merhabalar kızlar iyisiizdir inşallah ben çok yogunum bugün gelemedim takıma yarın görüşürüz inşallah

hoşgeldin papatya

teşekkür ederim arkadaşım:))

arkadaşlar afiyet olsun..

kimse yok ama ben kendimden bahsedeyim..
1.63 boyundayım.şuan 58 kiloyum.hedefim inşallah 50 olmlak.eskisi gbi yani.
şuanki kilolarım doğum kilosudur.allah bağışlarsa iki kızım varbüyük agustosta 5 olacak.küçügüm ise henüz 15 aylık..doğumdan çıktığımda 60 kiloydum fakat lohusalıkta onu ye bunu ye tam 10 kilo aldım.tartıda 70 kiloyu görünce o an tamam dedim...kızım 12 aylık olunca artık diyet zamanı diye başladım işte.kendimi sıkmadın.her guruptan az az yiyerik.akşamlarıda daha erken saatlere alıp diyetim devam etmeye çalışorum..evimde bisikletim var kondisyon değil ama öyle pedalleri dönüyo işte.onunla kızlarım akşam uyuduklarında hemen bisiklete binip ne kadar yapabilirsem yapmaya çalışıyorum.bazen 30 dk.bazende 1 saat cevirmişligim oluyo.değişiyo yani.(küçük uyanmazsa)tatlıya kaçamak yapıyorum.dayanamıyorum.ama bu aralar fazlalaştırdım: dayanacagım inşallah..
arada haftanın üç yada 4 günü leslie yapıyorum şuan 3 mil yapıyorum .hatta az önce yaptım.basit biziklet ama basenlerde çok işe yarıyo çok memnunum yani..:))
sormak istediginiz olursa buyrun efendim..

Son düzenleme:

allah bağışlasın kızlarını yaş kaç bu arada

arkadaşlar çogunluk ve sık sık gündüzleri girerim.akşamları çocuklardan pek fırsatım olmuyor.olsada zamınım eşim geçiyor bilgisayarın başına..o yüzden akşamları daha az katılırım.ama g
ündüs ben hep burdayım inşallah..
zaman oldugunca akşamlarıda girmeye gayret ederim..şimdilik iyi akşamlarr..
menü yazayımmı bilemedim bugün ama ben yine yazayım ..
sabah
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
domates
salatalık
ve maydanoz

ara 1 elma

öglen
1 tabaga yakın bulgur pilavı bugün gündüz dışardaydım o yüzden ögle yemegim geç oldu.onu beklemeden ben karnımı duyurdum.
1 bardak ayran

ara
3 kuru kayısı
yeşil çay

akşam
şimdi yedim
4 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
3 kaşıkdolusu yogurt

üstüne yeşil çay
2 litre su
30 dk hızlı tempo yürüyüş(dışarda olduumdan yürüdüm)
leslie 3 mil.
akşamada bisiklet ceviririm oda umarım 30dk dan az olmaz.
herkese iyi akşamlar..

süper

:97:
günaydın..
turabcım sen açıkögretim mi okuyorsun hangi bölüm..

yok Aybukecim. ben ingilizce ogretmeniyim, universteyi yurt disinda okudugum icin, yurt disi mezunlarinin girdigi bir sinav + KPDS ye girmem lazim. onlara hazilanip duruyorum.
yani diplomamin denkligini almak istiyorum. yoksa Turkiyede devlet okullarinda calisamam. 2012 de bir devlet okulunda ogretmen olabilme gayretindeyim. gerci bebekle hic ders calisamiyorum ama ona bir care dusunuyorum bugunlerde :97:

soyle guzel havuclu cevizli tarcinli bir kek yapasim var, kendime engel oluyorum, canim ev yapimi bir tatli istiyor soyle tam bugday unu ve esmer seker kullanarak yapsam mi acaba kalorisi dusuk olur kizlar ne dersiniz?

teşekkür ederimm..sizler beni.ben sizi beraber motive edecegiz..

seni öyle iyi anlıyorumki.sözde bende bi devlet memuru olmak istiylor ama çocuklardan bi türlü ders çalışamayan biriyim.eşimde çocuklar uyuyunca çılış dyor dezlere.ama o zamanda ben çotan yorulmuş ve uykusu gelmiş birisi oluyorum
benim iyi motive oldugum saatler sabahları .yani sabah iyi dersçalışır iyi anlarım ama o saattlerdede çocuklardan hiç zaman olmuyor.bende bu durumdan ne yapacagımı bilemiyorum(

papatyacim sende hosgeldin aramiza keyifli bol paylasimlar bekliyoruz :129:

teşekkür ederim turacım..paylaşım bende bol olur.o yönden şüpheniz olmasın
ayrıca ev yapımı keklartabikide az kalorili olur diger satılanlara göre.şekerini çok az koyarsan.artı hiç şeker koymadan kuru meyvelerleve kepek unuyla yapacagın kekler daha musum tabi..ama bir iki dilimle yetinirsin.ben asla yapmıyorum çünkü ben dibini görmeden rahat edemem.en iyisi yapmamak

aynen kizim saat sekizde uyur genelde ama tam o saatlerde esim gelir yine calisamam aksamlari cok verimsiz oluyor. puffff ne yapacagiz yaaa.

yapmasamda kurtulamam ben bu sefer satin alirim en iyisi yapmak icinde ne oldugunu bilirim bahanem hazir.
ama bugun gec oldu artik yarin sabaha hazir ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…