Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı akşamlarr
bugün dışarda işlerim çoktu giremedim maalesef. İnaallah güzel bir hafta olur hepimiz için.

sen söyleyene kadar farketmiyorum bilem. ben yine seni geçmişmiyim şekercimuçman lazım bana yetişmen için diyecem ama 2 hafta süren var yetişirsin ve hatta geçersin bile sen beni.

Canımcım hoşgeldin takımımıza. Allah bağışlasın evlatlarını. kızların ikiside şubat ayı doğumlumu yoksa. Maşallah sen kapmışsın işin sırrını zaten. :81::81:

soyle guzel havuclu cevizli tarcinli bir kek yapasim var, kendime engel oluyorum, canim ev yapimi bir tatli istiyor soyle tam bugday unu ve esmer seker kullanarak yapsam mi acaba kalorisi dusuk olur kizlar ne dersiniz?

inşallah yapmamışsındır kız aynı gurupdayız veremesekte almayalım yapma etme :18: :18: :18:

allah bagışlasın canım verirsin kilocuklarıda kakımla süper oluyor kilo vermek zevkli oluyor

inşallah yapmamışsındır kız aynı gurupdayız veremesekte almayalım yapma etme :18: :18: :18:

evet zulaleycim bu seferde ayni gruptayiz bu haftada ayni performans bekleniyor efem
yapmadim canimcim bu aksam aksam yemegi bile yemedim, acikmadim nedense, ama kayinvalidemlerde telafi ettik olculu bir sekilde
zulaley buarada bende amigurumiye merak saldim
ilk calismam yakinda biter

menum
elma sirkeli ilik su
08.00 kahvalti
12.00 1 kase kadar ciger, 1 kase bulgur pilavi, 1 kase yogurt
ara 1 bardak sut 2 cici bebe ( tatli bulamayinca kizimin buskivilerinden tirtikladim)
19.00 1 kase cilek
ara 1 kurabiye 2 sekersiz cay
30 dk plates 15 dk leslie
3 lt su

merhaba arkadaşlar..bugün sabahtan okuldaydımöğleden sonramboştu miafirim vardı onlar gidince toparlamaoğlumu doyurmauyutma saat şimdiyi buldu.
bugünkü menüm
sabah 9.30 1 bardak çay1 poğaçaokulda yedim (kahvaltı yapmamıştım.)
ara yok
3.30 da 1 bardak çay küçük bi dilimbörek,1şekerpare,1 kase makarna salatası,1 gofret,2 yağlı gevrek
ara su
akşam 10da geç kaldım yarım porsiyon yoğurtlu ıspanak yemeği 2 dilim ekmek şimdi çay ve suiçerim
herese iyi geceler

bende açıkögretim okuyorum son sınav mayıs sonu ben de hiiiiç çalışamıyorum kızım hergün dışarı istiyor ev,yemek falan okumak zor yaaa..

bende açıkögretim okuyorum son sınav mayıs sonu ben de hiiiiç çalışamıyorum kızım hergün dışarı istiyor ev,yemek falan okumak zor yaaa..

soyle guzel havuclu cevizli tarcinli bir kek yapasim var, kendime engel oluyorum, canim ev yapimi bir tatli istiyor soyle tam bugday unu ve esmer seker kullanarak yapsam mi acaba kalorisi dusuk olur kizlar ne dersiniz?

sevgili gül grubundan sevgili turabcım bence o kekten yapmalısın..ya da bugün ebru şallı nın yaptığı çilekli keki izledin mi muhteşem bişey ya denicem ama bu hafta değil

benim sevgili papatya grubum nerde acaba..banu hindirella poseidon akrebimiz fırtına öncesi sessizliktir inşallah:18::18:yoksa kupa gidicek

hoşgeldin papatyamenün çok güzel..

hoşgeldin papatya menün çok güzel..

nette bi yavaşlık var yazdıklarım da iki kere çıkıyor..neyse bugünkü mönüm
06:00 sıcak su 2 kuru kayısı
09:30 kahvaltı
12:00 1 elma 1 beyp.kurusu
14:001 kase merc. çor.az kabak mücver yarım dilim ekmek 2-3 çatal salata
ara bisküvili pasta:18::18ah pasta ah sen beni yaktın ben seni yakamadım)
19:30 1 kase mantar çorb. az kabak mücver salata
3 br bitki çayı
suyu sayamadım ama 1,5 lt kadar
45 dk plates
100 mekik
işte bu kadar hayırlı geceler

günaydın kızlar.keyifler nasıl..ev işlerine dalmadan bir selam vereyim dedim..aralarda uğrarım...

öncelikle herkese günaydın diyorum şu uyuşukluğu bşir türlü atamadım üzerimden sporumu çok güzel yapıyorum ama yediklerime dikkat edemiyorum bide kız kardeşim geldi:18:
dünkü menüm
sabah su ve kahvaltı
12 de bir küçük hamburger menü
1 de çikolatali süt
5 de bir parça börek
7 de bir tabak muhallebi 2 eti puf:84::84:
2 lt su 50 dk pilates 40 dk yürüyüş

haftaya verirsin hindirellacim dur biz bir kez daha birinciligi tadalim diyecegim ama kiyamam sen nasil verilecegini cok iyi biliyorsun tecrubelendin artik. hadi goreyim seni verirsin sen en az 1000 gr.

inşallah canım benim pek umudum yok ama
bu hafta olmasada geçicem mutlaka seni

papatyacım hoşgeldin aramıza sen benim bu menüme aldanma bu haftalık böyle oldu

günaydın kızlar.keyifler nasıl..ev işlerine dalmadan bir selam vereyim dedim..aralarda uğrarım...

sana da günaydın..valla cumya kadar sabredemedim bi tartılıyım dedim keyfim kaçtı artı çıkıyorum.aman gül grubu duymasın:83:bağırsaklarım felaket yine ne yapsam çalışmıyolar..normalde ishal yapan bi çay içtim yine de
cumaya az kaldı ne yapıcam beeen

hindirella bişeyler yapmamız lazım..

akrep duymasın o çaydan içtiğini:96nun yerine sabah aç karına 3/4 adet kayısı üstüne sıcak su içsen hem bağırsaklarına zarar vermemiş olursun hemde daha çok faydasını görürsün
yadaaaa akrep hoşafnı deneyebilirsin

e iyi bari.şimdi sen yapmışsındır ozaman keki:)

sağol canım.büyük agustos doğumlu.2006 yıl..küçük aslında şubat doğumlu bile degilbiraz erkenci oldu benim kız.ocak 28 de doğdu.ama şubat annneleriyle bi aile gibi olduk ayrılamadık:)
senn kız ne kadarlık canım..hangi yıl yani.

allah bagışlasın canım verirsin kilocuklarıda kakımla süper oluyor kilo vermek zevkli oluyor
sağol arkadaşım.inşallah şu iki ay içinde gitse ahh.tatillere falan başlamadan .off ama 7 kiloyuda 2 aydaveremem.mecbur uzuyacak..

hoşgeldin papatyamenün çok güzel..
teşekkür ederim:)

afiyet olsun.

aydanmayayım dimi:)
arada oluyo böyle.önemli olan tekrarlamamak.ahh ben bazen üst üste oluyo ama .olmayacak inşallah artık.

günaydınlar..
bende işlere başlamadam bakmak istedim.
menülerinizi günün sonundamı bi liste olarakmı yazıyorsunuz yoksa parça parça o an yediklerinizimi yazıyorsunuz.nasılsa ona göre uyalım.yoksa isteyen nasıl istersemi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…