günaaayyydııııın herkesee..
sağol kaptancım buradan ayrı kalınca üzerime bir vazgeçmişlik çöktü cuma 60,5 tim bildirim yapamayınca saldım kendimi 500 gramı geri aldımbenim bi silkelenip kendime gelmem lazım vee medene yetişmeem lazııııım
kimse yok ama ben kendimden bahsedeyim..
1.63 boyundayım.şuan 58 kiloyum.hedefim inşallah 50 olmlak.eskisi gbi yani.
şuanki kilolarım doğum kilosudur.allah bağışlarsa iki kızım varbüyük agustosta 5 olacak.küçügüm ise henüz 15 aylık..doğumdan çıktığımda 60 kiloydum fakat lohusalıkta onu ye bunu ye tam 10 kilo aldım.tartıda 70 kiloyu görünce o an tamam dedim...kızım 12 aylık olunca artık diyet zamanı diye başladım işte.kendimi sıkmadın.her guruptan az az yiyerik.akşamlarıda daha erken saatlere alıp diyetim devam etmeye çalışorum..evimde bisikletim var kondisyon değil ama öyle pedalleri dönüyo işte .onunla kızlarım akşam uyuduklarında hemen bisiklete binip ne kadar yapabilirsem yapmaya çalışıyorum.bazen 30 dk.bazende 1 saat cevirmişligim oluyo.değişiyo yani.(küçük uyanmazsa)tatlıya kaçamak yapıyorum.dayanamıyorum.ama bu aralar fazlalaştırdım: dayanacagım inşallah..
arada haftanın üç yada 4 günü leslie yapıyorum şuan 3 mil yapıyorum .hatta az önce yaptım.basit biziklet ama basenlerde çok işe yarıyo çok memnunum yani..:))
sormak istediginiz olursa buyrun efendim..
soyle guzel havuclu cevizli tarcinli bir kek yapasim var, kendime engel oluyorum, canim ev yapimi bir tatli istiyorsoyle tam bugday unu ve esmer seker kullanarak yapsam mi acaba kalorisi dusuk olur kizlar ne dersiniz?
kimse yok ama ben kendimden bahsedeyim..
1.63 boyundayım.şuan 58 kiloyum.hedefim inşallah 50 olmlak.eskisi gbi yani.
şuanki kilolarım doğum kilosudur.allah bağışlarsa iki kızım varbüyük agustosta 5 olacak.küçügüm ise henüz 15 aylık..doğumdan çıktığımda 60 kiloydum fakat lohusalıkta onu ye bunu ye tam 10 kilo aldım.tartıda 70 kiloyu görünce o an tamam dedim...kızım 12 aylık olunca artık diyet zamanı diye başladım işte.kendimi sıkmadın.her guruptan az az yiyerik.akşamlarıda daha erken saatlere alıp diyetim devam etmeye çalışorum..evimde bisikletim var kondisyon değil ama öyle pedalleri dönüyo işte .onunla kızlarım akşam uyuduklarında hemen bisiklete binip ne kadar yapabilirsem yapmaya çalışıyorum.bazen 30 dk.bazende 1 saat cevirmişligim oluyo.değişiyo yani.(küçük uyanmazsa)tatlıya kaçamak yapıyorum.dayanamıyorum.ama bu aralar fazlalaştırdım: dayanacagım inşallah..
arada haftanın üç yada 4 günü leslie yapıyorum şuan 3 mil yapıyorum .hatta az önce yaptım.basit biziklet ama basenlerde çok işe yarıyo çok memnunum yani..:))
sormak istediginiz olursa buyrun efendim..
inşallah yapmamışsındır kız aynı gurupdayız veremesekte almayalım yapma etme :18: :18: :18:
:97:
yok Aybukecim. ben ingilizce ogretmeniyim, universteyi yurt disinda okudugum icin, yurt disi mezunlarinin girdigi bir sinav + KPDS ye girmem lazim. onlara hazilanip duruyorum.
yani diplomamin denkligini almak istiyorum. yoksa Turkiyede devlet okullarinda calisamam. 2012 de bir devlet okulunda ogretmen olabilme gayretindeyim. gerci bebekle hic ders calisamiyorum ama ona bir care dusunuyorum bugunlerde :97:
:97:
yok Aybukecim. ben ingilizce ogretmeniyim, universteyi yurt disinda okudugum icin, yurt disi mezunlarinin girdigi bir sinav + KPDS ye girmem lazim. onlara hazilanip duruyorum.
yani diplomamin denkligini almak istiyorum. yoksa Turkiyede devlet okullarinda calisamam. 2012 de bir devlet okulunda ogretmen olabilme gayretindeyim. gerci bebekle hic ders calisamiyorum ama ona bir care dusunuyorum bugunlerde :97:
soyle guzel havuclu cevizli tarcinli bir kek yapasim var, kendime engel oluyorum, canim ev yapimi bir tatli istiyorsoyle tam bugday unu ve esmer seker kullanarak yapsam mi acaba kalorisi dusuk olur kizlar ne dersiniz?
arkadaşlar çogunluk ve sık sık gündüzleri girerim.akşamları çocuklardan pek fırsatım olmuyor.olsada zamınım eşim geçiyor bilgisayarın başına..o yüzden akşamları daha az katılırım.ama g
ündüs ben hep burdayım inşallah..
zaman oldugunca akşamlarıda girmeye gayret ederim..şimdilik iyi akşamlarr..
menü yazayımmı bilemedim bugün ama ben yine yazayım ..
sabah
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
domates
salatalık
ve maydanoz
ara 1 elma
öglen
1 tabaga yakın bulgur pilavı bugün gündüz dışardaydım o yüzden ögle yemegim geç oldu.onu beklemeden ben karnımı duyurdum.
1 bardak ayran
ara
3 kuru kayısı
yeşil çay
akşam
şimdi yedim
4 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
3 kaşıkdolusu yogurt
üstüne yeşil çay
2 litre su
30 dk hızlı tempo yürüyüş(dışarda olduumdan yürüdüm)
leslie 3 mil.
akşamada bisiklet ceviririm oda umarım 30dk dan az olmaz.
herkese iyi akşamlar..
arkadaşlar çogunluk ve sık sık gündüzleri girerim.akşamları çocuklardan pek fırsatım olmuyor.olsada zamınım eşim geçiyor bilgisayarın başına..o yüzden akşamları daha az katılırım.ama g
ündüs ben hep burdayım inşallah..
zaman oldugunca akşamlarıda girmeye gayret ederim..şimdilik iyi akşamlarr..
menü yazayımmı bilemedim bugün ama ben yine yazayım ..
sabah
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
domates
salatalık
ve maydanoz
ara 1 elma
öglen
1 tabaga yakın bulgur pilavı bugün gündüz dışardaydım o yüzden ögle yemegim geç oldu.onu beklemeden ben karnımı duyurdum.
1 bardak ayran
ara
3 kuru kayısı
yeşil çay
akşam
şimdi yedim
4 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
3 kaşıkdolusu yogurt
üstüne yeşil çay
2 litre su
30 dk hızlı tempo yürüyüş(dışarda olduumdan yürüdüm)
leslie 3 mil.
akşamada bisiklet ceviririm oda umarım 30dk dan az olmaz.
herkese iyi akşamlar..
inşallah canım benim pek umudum yok ama
haftaya verirsin hindirellacim dur biz bir kez daha birinciligi tadalimdiyecegim ama kiyamam sen nasil verilecegini cok iyi biliyorsun tecrubelendin artik. hadi goreyim seni verirsin sen en az 1000 gr.
bu hafta olmasada geçicem mutlaka seniHayırlı akşamlarr
bugün dışarda işlerim çoktu giremedim maalesef. İnaallah güzel bir hafta olur hepimiz için.
sen söyleyene kadar farketmiyorum bilem. ben yine seni geçmişmiyim şekercimuçman lazım bana yetişmen için diyecem ama 2 hafta süren var yetişirsin ve hatta geçersin bile sen beni.
Canımcım hoşgeldin takımımıza. Allah bağışlasın evlatlarını. kızların ikiside şubat ayı doğumlumu yoksa.Maşallah sen kapmışsın işin sırrını zaten. :81::81:
günaydın kızlar.keyifler nasıl..ev işlerine dalmadan bir selam vereyim dedim..aralarda uğrarım...
öncelikle herkese günaydın diyorum şu uyuşukluğu bşir türlü atamadım üzerimden sporumu çok güzel yapıyorum ama yediklerime dikkat edemiyorum bide kız kardeşim geldi:18:
dünkü menüm
sabah su ve kahvaltı
12 de bir küçük hamburger menü
1 de çikolatali süt
5 de bir parça börek
7 de bir tabak muhallebi 2 eti puf:84::84:
2 lt su 50 dk pilates 40 dk yürüyüş
bu hafta olmasada geçicem mutlaka seni
papatyacım hoşgeldin aramızasen benim bu menüme aldanma bu haftalık böyle oldu
sana da günaydın..valla cumya kadar sabredemedim bi tartılıyım dedim keyfim kaçtı artı çıkıyorum.aman gül grubu duymasın:83:bağırsaklarım felaket yine ne yapsam çalışmıyolar..normalde ishal yapan bi çay içtim yine de
cumaya az kaldı ne yapıcam beeen
hindirella bişeyler yapmamız lazım..
aynen kizim saat sekizde uyur genelde ama tam o saatlerde esim gelir yine calisamamaksamlari cok verimsiz oluyor. puffff ne yapacagiz yaaa.
yapmasamda kurtulamam ben bu sefer satin alirimen iyisi yapmak icinde ne oldugunu bilirim bahanem hazir.
ama bugun gec oldu artik yarin sabaha hazir ederim
Hayırlı akşamlarr
bugün dışarda işlerim çoktu giremedim maalesef. İnaallah güzel bir hafta olur hepimiz için.
sen söyleyene kadar farketmiyorum bilem. ben yine seni geçmişmiyim şekercimuçman lazım bana yetişmen için diyecem ama 2 hafta süren var yetişirsin ve hatta geçersin bile sen beni.
Canımcım hoşgeldin takımımıza. Allah bağışlasın evlatlarını. kızların ikiside şubat ayı doğumlumu yoksa.Maşallah sen kapmışsın işin sırrını zaten. :81::81:
sağol arkadaşım.inşallah şu iki ay içinde gitse ahh.tatillere falan başlamadan .off ama 7 kiloyuda 2 aydaveremem.mecbur uzuyacak..inşallah yapmamışsındır kız aynı gurupdayız veremesekte almayalım yapma etme :18: :18: :18:
allah bagışlasın canım verirsin kilocuklarıda kakımla süper oluyor kilo vermek zevkli oluyor
teşekkür ederim:)hoşgeldin papatyamenün çok güzel..
nette bi yavaşlık var yazdıklarım da iki kere çıkıyor..neyse bugünkü mönüm
06:00 sıcak su 2 kuru kayısı
09:30 kahvaltı
12:00 1 elma 1 beyp.kurusu
14:001 kase merc. çor.az kabak mücver yarım dilim ekmek 2-3 çatal salata
ara bisküvili pasta:18::18ah pasta ah sen beni yaktın ben seni yakamadım)
19:30 1 kase mantar çorb. az kabak mücver salata
3 br bitki çayı
suyu sayamadım ama 1,5 lt kadar
45 dk plates
100 mekik
işte bu kadar hayırlı geceler
öncelikle herkese günaydın diyorum şu uyuşukluğu bşir türlü atamadım üzerimden sporumu çok güzel yapıyorum ama yediklerime dikkat edemiyorum bide kız kardeşim geldi:18:
dünkü menüm
sabah su ve kahvaltı
12 de bir küçük hamburger menü
1 de çikolatali süt
5 de bir parça börek
7 de bir tabak muhallebi 2 eti puf:84::84:
2 lt su 50 dk pilates 40 dk yürüyüş
bu hafta olmasada geçicem mutlaka seni
papatyacım hoşgeldin aramızasen benim bu menüme aldanma bu haftalık böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?