günaydınlar..
bende işlere başlamadam bakmak istedim.
menülerinizi günün sonundamı bi liste olarakmı yazıyorsunuz yoksa parça parça o an yediklerinizimi yazıyorsunuz.nasılsa ona göre uyalım.yoksa isteyen nasıl istersemi..?
ben şahsen girebildiğim zamanlarda akşam yazıyorum giremediğim zaman ertesi gün yazıyorum bir problem olmuyor. Ama hiç parça parça yazmıyoruz
zor ama okumak lazim. kendimizi motive edelim surekli guncellenmezsek zamanin gerisinde kaliriz. hadi memnulerimize ders calisma surelerimizi de ekleyelim. tum ders calismasi gereken akadaslara soruyorum, ne dersiniz?bende açıkögretim okuyorum son sınav mayıs sonu ben de hiiiiç çalışamıyorum kızım hergün dışarı istiyor ev,yemek falan okumak zor yaaa..
sevgili gül grubundan sevgili turabcım bence o kekten yapmalısın..ya da bugün ebru şallı nın yaptığı çilekli keki izledin mi muhteşem bişey ya denicem ama bu hafta değil
sevgili gul gurubu kimleriz biz? gul grubundan olanlar ciksin bayanlarkucukken oyunlar oncesi boyle sayisirdik.
evet gul grubunun ince hanimlari sahneye bekleniyorsunuz :79: gunaydinlar dendimi :82: platese son 15 dk.
sevgili gul gurubu kimleriz biz? gul grubundan olanlar ciksin bayanlarkucukken oyunlar oncesi boyle sayisirdik.
evet gul grubunun ince hanimlari sahneye bekleniyorsunuz :79: gunaydinlar dendimi :82: platese son 15 dk.
GÜNAYDIN KIZLAR
ya moralım çok bozuk 2 gündür ne bulursam yiyorum güya sigarayı bırakıyorum ama obez olup çıkacam ben gül gurubundayım şanssız bir gurup olacak bu hafta:26::26:
benim ibra tartıda artış şeklinde yön değiştirebilir çok korkuyorum ya
biri beni dövsün
dün sabah kahvaltıda 5 dilim ekmek yedim
bu sabahta aynı
gece 12 de kendime kek yaptım galiba yarım tepsisini yedim
ya biri beni durdursun yoksam obez olup çıkacam
günaydın gül gurubunun çıtı pıtı olmaya çalışırken :18::18::18: obez olma ihtimali yüksek bir üyesi geldi
kitap şart şekerimpaylaşımımın çok olacagından hiç şüpheniz olmasın.
zaten bende sizin istedigniiz gibi dengeli beslenerek kilo veriyorum.amaç kalıcı kilo vermez zaten.kurallarını biliyorum canım.tek istedigim şey ben kitap okuyamıyorum.yani zamanım olmuyo.ya zaman olunca ev işleriyle uguraşıyorum yada nete giriyorum.ya yemek yiyor oluyorum.akşam zamanım oluyo az ondada spor yapmaya çalışıyorum.ama yinede bi deneyecegim kitabı..kabul edilirsem bende hoşbulduk diyeyim..
akrepcim ben senin mesajını okuyup cevapta yazmıştım sen görmemişsin benim mesajımı
bu hafta katılmak istemiştim ama olmadı
kilomuda bildirmiştim yazarsın diye halbuki
tatlım napalım biliyomusun..sen takıma gelebildiğin zaman gel ama cuma bildirimde bulun mutlaka..menüleri de yaz..takım içi yarışmada olursun..en azından genel paylaşımlarda gelmemen problem olmamış olur.bak akrepcim sana yazdığım burda gözden kaçmış neyse önemli değil
tatlım sabah sıcak suyun kahvaltı öncesi meyven ve kitabın eksik sadecearkadaşlar çogunluk ve sık sık gündüzleri girerim.akşamları çocuklardan pek fırsatım olmuyor.olsada zamınım eşim geçiyor bilgisayarın başına..o yüzden akşamları daha az katılırım.ama g
ündüs ben hep burdayım inşallah..
zaman oldugunca akşamlarıda girmeye gayret ederim..şimdilik iyi akşamlarr..
menü yazayımmı bilemedim bugün ama ben yine yazayım ..
sabah
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
domates
salatalık
ve maydanoz
ara 1 elma
öglen
1 tabaga yakın bulgur pilavı bugün gündüz dışardaydım o yüzden ögle yemegim geç oldu.onu beklemeden ben karnımı duyurdum.
1 bardak ayran
ara
3 kuru kayısı
yeşil çay
akşam
şimdi yedim
4 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
3 kaşıkdolusu yogurt
üstüne yeşil çay
2 litre su
30 dk hızlı tempo yürüyüş(dışarda olduumdan yürüdüm)
leslie 3 mil.
akşamada bisiklet ceviririm oda umarım 30dk dan az olmaz.
herkese iyi akşamlar..
ne uğraşıcaksın güzelim..al bitane en çukulatalısından yaş pasta ye afiyetlesoyle guzel havuclu cevizli tarcinli bir kek yapasim var, kendime engel oluyorum, canim ev yapimi bir tatli istiyorsoyle tam bugday unu ve esmer seker kullanarak yapsam mi acaba kalorisi dusuk olur kizlar ne dersiniz?
suyu ç.ok az içiyosun canımnette bi yavaşlık var yazdıklarım da iki kere çıkıyor..neyse bugünkü mönüm
06:00 sıcak su 2 kuru kayısı
09:30 kahvaltı
12:00 1 elma 1 beyp.kurusu
14:001 kase merc. çor.az kabak mücver yarım dilim ekmek 2-3 çatal salata
ara bisküvili pasta:18::18ah pasta ah sen beni yaktın ben seni yakamadım)
19:30 1 kase mantar çorb. az kabak mücver salata
3 br bitki çayı
suyu sayamadım ama 1,5 lt kadar
45 dk plates
100 mekik
işte bu kadar hayırlı geceler
hindirelllaaaaaaaaa:84::84:öncelikle herkese günaydın diyorum şu uyuşukluğu bşir türlü atamadım üzerimden sporumu çok güzel yapıyorum ama yediklerime dikkat edemiyorum bide kız kardeşim geldi:18:
dünkü menüm
sabah su ve kahvaltı
12 de bir küçük hamburger menü
1 de çikolatali süt
5 de bir parça börek
7 de bir tabak muhallebi 2 eti puf:84::84:
2 lt su 50 dk pilates 40 dk yürüyüş
şu çayın içerisinde sinemaki varmı pekii :82:sana da günaydın..valla cumya kadar sabredemedim bi tartılıyım dedim keyfim kaçtı artı çıkıyorum.aman gül grubu duymasın:83:bağırsaklarım felaket yine ne yapsam çalışmıyolar..normalde ishal yapan bi çay içtim yine de
cumaya az kaldı ne yapıcam beeen
ayy diyen bak yaa..hindirella menün bugün aynı olmaz dimiiiakrep duymasın o çaydan içtiğini:96nun yerine sabah aç karına 3/4 adet kayısı üstüne sıcak su içsen hem bağırsaklarına zarar vermemiş olursun hemde daha çok faydasını görürsün
yadaaaa akrep hoşafnı deneyebilirsin
kuşum süpersin harikasınGÜNAYDIN KIZLAR
ya moralım çok bozuk 2 gündür ne bulursam yiyorum güya sigarayı bırakıyorum ama obez olup çıkacam ben gül gurubundayım şanssız bir gurup olacak bu hafta:26::26:
biri beni dövsün
bu sabahta aynı
burdayız turabım
sükrancım bende bırakıyorum gel seninle sigara bırakma yarışına başlayalım 2 haftadır paket almıyorum ama eşimden 2,3 tane içiyorum bugün tekrar doktora gidicem bakalım bugün ne dicek ama o illete yenilmicem bırakıcammmmm
canım doktor diyorki sigarayı bırakmak kilo aldırmaz kendine meşgalebul yemege saldırma zaten nikotin kırizleri saat başı 10 dakika falan sürüyor dayan geçmesini bekle yiyecek yerine bitki çayı içmemi önermişti ve faydası oluyor gerçekten yenilmicez kurtulucazzzz
ben 13 senedir içiyordum bukadar zararı anlatılmıyordu saadece kadınlar içmez ayıp diye bilinirdi bukadar zararlı oldugunu bilseydim asla başlamazdım o illete
kitap şart şekerimnamazların sonunda okuduğun kuran bile olabilir..takvim sayfası bile olabilir..
tatlım napalım biliyomusun..sen takıma gelebildiğin zaman gel ama cuma bildirimde bulun mutlaka..menüleri de yaz..takım içi yarışmada olursun..en azından genel paylaşımlarda gelmemen problem olmamış olur.
tatlım sabah sıcak suyun kahvaltı öncesi meyven ve kitabın eksik sadece
ne uğraşıcaksın güzelim..al bitane en çukulatalısından yaş pasta ye afiyetle
suyu ç.ok az içiyosun canım
hindirelllaaaaaaaaa:84::84:
şu çayın içerisinde sinemaki varmı pekii :82:
ayy diyen bak yaa..hindirella menün bugün aynı olmaz dimiii
kuşum süpersin harikasın
allah kolaylık versin...sakız çegneyin derler aceba bi faydası olurmu bilmem en azından ağzın boş durmamış olur.alışkanlık yani..yada salatalık doates gibi şeyler atıştırmaya çalışş..inşallah kolayca brakırsın.GÜNAYDIN KIZLAR
biri beni dövsün
bu sabahta aynı
günaydınn.günaydın hanımlarr
Gunaydin arkadaslar
hadi Allah yardimcin olsun Allah tez zamanda kurtulmani saglasin su sigaradan
kizlar burda hava cok sicak ama pencere kapi acamiyoruz yusuf hasta diye. ter icindeyim hala iyilesemedim ama sabah tartildim 200 gram eksik ciktim. 2 gundur hasta hasta geziyoruz o yuzden iyilesemedim
dun bir tanidigimizin bahcesine gittik bayagi ruzgarliydi hava bi de sabah aksam adacayi iciyorum vichs surdum iki gecedir yine de hastayim ya
ya posi ben sana ne diyeyim...ne gezenti kızsın ayol..hasta ettin çocuğu da kendini de.otur evinde,iyileş,sonra nereye gidersen git...tövbe tövbe...rüzgar çok zararlı çocuklara,bize de tabii..şimdi ben senin ablan olacaktım kiGunaydin arkadaslar
kizlar burda hava cok sicak ama pencere kapi acamiyoruz yusuf hasta diye. ter icindeyim hala iyilesemedim ama sabah tartildim 200 gram eksik ciktim. 2 gundur hasta hasta geziyoruz o yuzden iyilesemedim
dun bir tanidigimizin bahcesine gittik bayagi ruzgarliydi hava bi de sabah aksam adacayi iciyorum vichs surdum iki gecedir yine de hastayim ya
Gunaydin arkadaslar
bende küçük uyurken lesli yaptım 3 mil..ondan bari kurtuldum.zaman bulamıyorum değilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?