Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben şahsen girebildiğim zamanlarda akşam yazıyorum giremediğim zaman ertesi gün yazıyorum bir problem olmuyor. Ama hiç parça parça yazmıyoruz

herkese gunaydinlar
bende açıkögretim okuyorum son sınav mayıs sonu ben de hiiiiç çalışamıyorum kızım hergün dışarı istiyor ev,yemek falan okumak zor yaaa..
zor ama okumak lazim. kendimizi motive edelim surekli guncellenmezsek zamanin gerisinde kaliriz. hadi memnulerimize ders calisma surelerimizi de ekleyelim. tum ders calismasi gereken akadaslara soruyorum, ne dersiniz?

sevgili gül grubundan sevgili turabcım bence o kekten yapmalısın..ya da bugün ebru şallı nın yaptığı çilekli keki izledin mi muhteşem bişey ya denicem ama bu hafta değil

izledim kek benimde hosuma gitti ama bence o son goserdikleri hazir hali ebru sallinin yaptigi degil onceden hazirliyorlar. cunku iyi cirpmadiki seker ve yumurtayi. zaten esmer seker cok zor eriyor ben sekeri once sutle ocakta biraz isitarak eritiyorum herzaman kekin iyice kaparmasi icin. ben kekimi henuz yapmadim malzemeleri dolaptan cikardim ama unum az, yarim olcu yapmayi denerim herhalde. ama kizim uyuyorken simdi hemen mesajlarimi yazip ders calisacagim. keki o uyanikken yapabilirim

sevgili gul gurubu kimleriz biz? gul grubundan olanlar ciksin bayanlar kucukken oyunlar oncesi boyle sayisirdik.
evet gul grubunun ince hanimlari sahneye bekleniyorsunuz :79: gunaydinlar dendimi :82: platese son 15 dk.

gül grubu

1.zulaley
2.meden
3.turab571
4.SUKRANbursa
5.çitlenbikbesyo

papatya grubu

1.aybukeeselam
2.banusultan
3.akrep33
4.hindirella
5.Poseidon83

GÜNAYDIN KIZLAR
ya moralım çok bozuk 2 gündür ne bulursam yiyorum güya sigarayı bırakıyorum ama obez olup çıkacam ben gül gurubundayım şanssız bir gurup olacak bu hafta:26::26:
benim ibra tartıda artış şeklinde yön değiştirebilir çok korkuyorum ya
biri beni dövsün

dün sabah kahvaltıda 5 dilim ekmek yedim
bu sabahta aynı
gece 12 de kendime kek yaptım galiba yarım tepsisini yedim
ya biri beni durdursun yoksam obez olup çıkacam

sevgili gul gurubu kimleriz biz? gul grubundan olanlar ciksin bayanlar kucukken oyunlar oncesi boyle sayisirdik.
evet gul grubunun ince hanimlari sahneye bekleniyorsunuz :79: gunaydinlar dendimi :82: platese son 15 dk.

günaydın gül gurubunun çıtı pıtı olmaya çalışırken :18::18::18: obez olma ihtimali yüksek bir üyesi geldi

burdayız turabım

sükrancım bende bırakıyorum gel seninle sigara bırakma yarışına başlayalım 2 haftadır paket almıyorum ama eşimden 2,3 tane içiyorum bugün tekrar doktora gidicem bakalım bugün ne dicek ama o illete yenilmicem bırakıcammmmm

canım doktor diyorki sigarayı bırakmak kilo aldırmaz kendine meşgalebul yemege saldırma zaten nikotin kırizleri saat başı 10 dakika falan sürüyor dayan geçmesini bekle yiyecek yerine bitki çayı içmemi önermişti ve faydası oluyor gerçekten yenilmicez kurtulucazzzz

ben 13 senedir içiyordum bukadar zararı anlatılmıyordu saadece kadınlar içmez ayıp diye bilinirdi bukadar zararlı oldugunu bilseydim asla başlamazdım o illete

günaydın gül gurubunun çıtı pıtı olmaya çalışırken :18::18::18: obez olma ihtimali yüksek bir üyesi geldi

hayırrrrr obez olmicaz sen kendini alıştırmışsın sigarayı bırakıcam kilo alıcam diye yok öyle birşey saglıklı hemde çıtır hatunlar olucaz hadi şeker pesetmekyok birlikte başarıcazzzz :81: :81: :81:

şimdi kalkayımda evi bir toparlıyayım yemegimide yapayım hastaneden gelince görüşürüz şukrancımm :82:

kitap şart şekerim namazların sonunda okuduğun kuran bile olabilir..takvim sayfası bile olabilir..
akrepcim ben senin mesajını okuyup cevapta yazmıştım sen görmemişsin benim mesajımı

bu hafta katılmak istemiştim ama olmadı

kilomuda bildirmiştim yazarsın diye halbuki

bak akrepcim sana yazdığım burda gözden kaçmış neyse önemli değil
tatlım napalım biliyomusun..sen takıma gelebildiğin zaman gel ama cuma bildirimde bulun mutlaka..menüleri de yaz..takım içi yarışmada olursun..en azından genel paylaşımlarda gelmemen problem olmamış olur.
tatlım sabah sıcak suyun kahvaltı öncesi meyven ve kitabın eksik sadece
soyle guzel havuclu cevizli tarcinli bir kek yapasim var, kendime engel oluyorum, canim ev yapimi bir tatli istiyor soyle tam bugday unu ve esmer seker kullanarak yapsam mi acaba kalorisi dusuk olur kizlar ne dersiniz?
ne uğraşıcaksın güzelim..al bitane en çukulatalısından yaş pasta ye afiyetle
suyu ç.ok az içiyosun canım
hindirelllaaaaaaaaa:84::84:
şu çayın içerisinde sinemaki varmı pekii :82:
ayy diyen bak yaa..hindirella menün bugün aynı olmaz dimiii
kuşum süpersin harikasın

Gunaydin arkadaslar

hadi Allah yardimcin olsun Allah tez zamanda kurtulmani saglasin su sigaradan

kizlar burda hava cok sicak ama pencere kapi acamiyoruz yusuf hasta diye. ter icindeyim hala iyilesemedim ama sabah tartildim 200 gram eksik ciktim. 2 gundur hasta hasta geziyoruz o yuzden iyilesemedim

dun bir tanidigimizin bahcesine gittik bayagi ruzgarliydi hava bi de sabah aksam adacayi iciyorum vichs surdum iki gecedir yine de hastayim ya

sabahları zaten sıcak su içerim.yazacagımı düşünemmiştim ilk zaman.bunuda eklerim yazıma.hergün sıcak su içerim.
kitab ben anlatılıyo sanıyordum.yaw az takvim sayfası bile okuyoruz canımm
sabah kahvaltıdan önce neden mayve? yani bi bağırsaklara faydasımı var yoksa zayıflamayamı..yapıbilirm tabiki.ama ne işe yarıyormuş merak ettim..meyve yerime kuru meyve yiyebilirmiyiz peki..?

Son düzenleme:
allah kolaylık versin...sakız çegneyin derler aceba bi faydası olurmu bilmem en azından ağzın boş durmamış olur.alışkanlık yani..yada salatalık doates gibi şeyler atıştırmaya çalışş..inşallah kolayca brakırsın.

günaydın hanımlarr
günaydınn.

geçmiş olsun..havalar bi düzelmediki..nasıl giyderecegimizi şaşırdık(

Son düzenleme:
bende küçük uyurken lesli yaptım 3 mil..ondan bari kurtuldum.zaman bulamıyorum değilse..

Son düzenleme:
ya posi ben sana ne diyeyim...ne gezenti kızsın ayol..hasta ettin çocuğu da kendini de.otur evinde,iyileş,sonra nereye gidersen git...tövbe tövbe...rüzgar çok zararlı çocuklara,bize de tabii..şimdi ben senin ablan olacaktım ki

Dervişin biri gezerken ayaksız bir tilki gördü, hayrete düştü. 'Nasıl yaşar bu h...ayvan, ne yer ne içer?' diyerek, Allah'ın lütfuna hayran oldu.

Derken bir arslan çıkageldi, ağzında çakal taşıyordu. Görkemli ve korkunç hayvan avının bir kısmını yedi, doyunca kalanını bırakıp gitti. Tilki artığa doğru sürünerek yaklaştı ve afiyetle yiy...ip karnını doyurdu.

Tilkinin yiyeceğinin ayağına geldiğini gören Derviş, kendi kendine: 'Bir tilkinin rızkını ayağına gönderen Allah, benimkini neden göndermesin?' diyerek, çalışmasına gerek olmadığını, bir köşeye çekilip oturabileceğini düşündü.

Düşündüğü gibi de yaptı: 'Rızkım Allah'ın görünmeyen hazinesinden gelir, gayret etmem gerekmiyor.' diyerek beklemeye başladı.

Bekledi, bekledi... Ne gelen ne giden... Günler geçip gitti. Derviş zayıfladı, eridi, bir deri bir kemik kaldı. Güçsüz ve bitkin bir haldeyken, bulunduğu mescidin mihrabından bir ses duydu:

'Ey tembel adam!' diyordu ses, 'kendini ayaksız bir tilkiye benzeterek neden miskin miskin oturuyorsun? Kalk! Yırtıcı arslan ol. Başkasının artığına göz dikmeyi bırak. Sana yakışan artık yemek değil, artık bırakmaktır.

Gücüyle arslan gibi olan, başkasından yiyecek bekler mi? Haydi kalk! Kolları sıva. Çalış ve rızkını kazan. Hem kendin ye, hem muhtaçlara yedir.'

'Elimi tutun' diyerek başkasına el uzatma!

KÜÇÜK BİR TEST ( SİZ NE YAPARDINIZ ? )

Japonyada Saygın bir firmada Yönetim işe girmek isteyenlere bir soru sormuş ve
en uygun cevabı veren kişiyi işe almışlar.
Sorunun ilginç tarafı sorunun dogru yada yanlış cevabı olmaması.
...İşte soru: Kapkara yagmur bulutları şiddetli bir yagmurun gelecegini işaret ediyor.
Karanlık Yağmurlu bir gece şimşekler çakıyor gök gürlüyor tam bir fırtına ve siz gece 02.00 da tek başınıza çok ıssız bir yolda ilerlıyorsunuz.
Arabanız sadece iki kişilik ve ileride bir otobüs duragı var.Otobüs durakları size geçmişinizi hatırlattıgı için sizi hep hüzünlendirir.Ve böyle bir gece otobus duragına yaklaştıkca durakta 3 kişi oldugunu farkedersiniz.
Bitanesi geçmişte hayatınızı kurtarmış olan doktor.
Digeri ise çok yaşlı hasta ve neredeyse ölmek üzere olan yaşlı bir adam.
3.kişi ise yıllardır tanışma hayalini kurdugunuz uzaktan deli gibi sevdiginiz fakat bir türlü cesaret edip tanışamadıgınız kişi.
Hava gitikce kötüleşiyor ve arabanızda sadece 1 kişilik yer var.
Böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız...?

Şimdi devamını okumadan siz bir düşünün arkadaslar siz olsaydınız ne yapardınız ve düşündüğünüz gercekten içinizden geceni yoruma yazarsanız sevınırım...şimdiden teşekkürler..

Katılanların cevapları:

Yaşlı adamı en yakın hastaneye götürürdüm.
Doktora hayatımı boçlu olduğumun için onu alırdım.
Hayatımın insanını alırdım.

Katılanların yüzde doksanı aynı cevabı vermiş yaşlı adamı alırdım demişler.

Ancak sadece bir kişi farklı bir cevap vermiş ve onu almışlar işe.
İşte o kişinin cevabı :arabadan iner anahtarı doktora verirdim tıpkı benim hayatımı kurtardıgı gibi ölmek üzere olan yaşlı adamında hayatını kurtara bilirdi.Ve bende böylece hayatımın insanıyla baş başa kalıp onu tanıma fırsatı bulabilirdim.

Evet arkadaslar.
Bence bu çokta düşünülmeyecek bir cevap degildir.Ama insan oğlu bencildir.Kimse arabayı vermeyi düşünmez... YA SİZ..?

inşallah posicim geçmiş olsun ama banunda dedigi gibi çok geziyorsun dinlenmessen igleşemessin canımcım
bende küçük uyurken lesli yaptım 3 mil..ondan bari kurtuldum.zaman bulamıyorum değilse..

ooohhh maaşallah ben hiçbişi yapmadım yani spor yok ama evimi temizleyip yemegimi yaptım sıgaradan sonra bagımlısı oldugum amigurumi örüyorum şimdi bagımlılık yaptı bende
şimdi kızımı okula götürüp geleyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…