Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepcim tamam o zaman
cuma günleri burdayım yediklerimi yazim bana kızın bende yemim bi daha

dün ne yediğimi hatırlamıyorum tam olar
bu gün yediklerimi unutmam yarından itibaren yazmaya başlarım fırsat bulduğum kadar

perşembe annemin kuranı var oraya gidicem sabahtan bir sürü iş beni bekliyo

bu hafta 86.500 üm cumaya kadar büyük ihtimalle değişmez bunu kullanırsın akrepcim

akrepcim ben yazıyı ilk okuduğumda hepsinide nasıl alabilirim hiç birinide bırakmak uygun olmaz acaba arabaya sıkışsakmı falan diye düşünürken merakıma yenik düşüp yazının devamınıda okudum

doktora araba verebilirim güvenirim ama evet aklıma hiç gelmedi arabayı verip inmek
belkide fazla düşünmedim

bu bencillik değilde yaşadığımız olaylarla alakalıdır bence çevremizde güveneceğimiz insanlar azınlıkta olduğu için evet bence çoğu kişi nefsine yenilip arabayı emanet etmezdi en azından ben etmezdim
o saatte malesef...

tatlım yaa ilgilenen kimse de olmayınca zor tabiii..iyileşme dönemi uzun sürer biraz..dikkat et canım..az sabır..sen güçlü bir şekersin atlatırsın canım
tatlış biz sadece zayıflamaya endekslenmiyoruz..öncelikli hedefimiz sağlık ve tabikii daha dinç ve genç kalma..zayıflama da peşimizden geliyor zaten bunlara dikkat ettikten sonra:103:
kahvaltı öncesi meyve metobolizmayı doğru bir şekilde çalışmaya başlatıyor..bağırsakların gün içinde tıkanmasını önlüyor..var olan tıkanıklığı gideriyor..bizi daha diri daha canlı hale getiriyor.dolayısıyla pırıl pırıl bir cildimiz oluyor..
tatlım mevsimine göre taze meyve öneririm..olmadığında kuru meyve yiyebilirsin ama kuru meyveyi kaynatarak sulu birşekilde tüketirsen daha doğru olur..içeriğinde su yok çünkü fazla yendiğinde böbrekleri zorlar..ayarını iyi bilmek lazım..hoşaf şeklinde yemeklerin yanında tüketirsen süper olur..tabii şekersiz..bir yeşil elmanın yıkandıktan sonra kütür kütür ısıra ısıra yemenin zevkini kuru meyvelerde boşuna arama şekercim bulamazsın
ayyy ne güldüm kız Allahım da seni hep güldürsün emi sen zaten posisnin ablasısın canikom..biz sadece takım değil bir aileyiz şekercim clementinee hala yok ortalıkda bu arada
kuşum boşver sporu ne yapıcaksın..yorma kendini..sen amigurami ör..mesela fil ör kııııs
tamam tatlım anlaştık..sen cuma kilonu bildirirken bu kilonu da yaz unutma olurmu..önemli olan birlikte olmak değilmi bu şekilde de oluruz şekercim..akrebin oklavasından uzak kalırsan işte bööleee kara kara düşünürsün canikom
sen haftaya dua et de benim grupta olma valla acaip süründürürüm seni..ama karşı grupta olursan değme keyfine..yer içer yan gelir yatarsın zulaley gibii
çok enteresan dimii..ben hastayla hayatımın aşkısı arasında gidip geldim sonra da hastada karar kıldım..ama okuyunca alt kısmı gayet mantıklı ve süper buldum..aynen o şekilde yapardım..verirdim anahtarı doktora hemen..kızımm hayatımın insanını bulmuşum bir arabanın lafımı olur..hem araba nedirki zaten Allah iki ayak vermiş şükür..araba yalnızlığa çare olmaz..dert ortağı olmaz..yüreği doldurmaz..cebinde para olduktan sonra araba çoooookk..ama gelgörki aynı parayla hayatının insanını alamazsın..bu şans ya bir kere güler ya da gülmez uff ne kadar konuştum yahuu:89: sanki bööle bir boşluğum varmış gibii

AKREPPPPPPPPPPPPP
bizim gruba bi sopa lazım galibaçayın içinde sinameki vardı malesef çok çaresiz 0N9B
aldım içtim.akşama kadar sıcak su kayısı elma salata herşey yedim faydası olmadı..

Bugün sabah kahvaltımı yaptım
arada 2-3 kuru kayısı ve 1 kase k-fleaks yedim
sonrakızımla yürüyüşe çıktım 1 saat kadar yürüdüm bim'e girene kadar ve ekmek kadayıfını görene kadar herşey çok güzeldi.
Ve ondan yedimm
Dahada bişey yemiyim ben ne yaptım allahım..

eh nasta ile dortor arasında kalmıştım..ama verilen cevap mukemmel..:)

ya bende pek yapamıyormda.işte kızım uylurken vakti varsa hemencecik yapıyorum değilse kalıyor

benimde amacım sağlıklı beslenerek zayıflamak.ara ögünlerde genelde taze meyve tüketirim ben.ama sabah erken saatlerde hiç mevye tükemedim acıkcası.bu güne kadarda bağırsak sorunumda olmadı.yani pek gerek duymadım.yada hiç alışık değilim sabah leyve yemeye.zaten ben meyve yesem sanırım sabah kahvaltı saatimi ileri almak zorunda olabilirim.o zomnda düzenim bozulabilir.yarın bi deneyecegim bakalım ne olacak.belki kuru meyve yersem kahvaltı edeblirim diye aceba yesemmiki dedim.
bu arada bişey dikkatimi çekti sırf meraktan yanlış anlama.akrepcim sen yediklerini yazmıyormusun.yani öyle bi kuralmı var bilmedigim için.yani sen ne yiyon ne içiyon yazıyormusun:26:

:)) yürüdüklerini ona sayarsın artık..

hava çok güzeldi bende kızları alıp çıktım.hem gezdirdim hem bana yürüşüy oldu.kacamakmı desek ama ben kaçamak saymıyorum ögle arası diyelim yarım simit yedim bide ayran..iyi dayandım bugün dışarda

alıntı yapmaya çalıştım ama olmamış

bende 3 gündür içmiyorum iş arkadaşlarından 2 veya 3 tane içiyorum eh hepte isteyemem dimi o kadar yüzsüs olmayayım
atıştırmalık masama leblebi elma falan getireyim evden
allahtan sabah 5 dilim ekmekten sonra öğle sadece salatayla geçiştirdim

sabah
1 bardak sıcak su
kahvaltı

ara 1 elma

öglen
1 haşlama tavuk but
karışık bol salata
2 kaşık yogurt

ara yarım simit
1 ayran

akşam
4 kaşık pırasa
2 kaşık pilav
2 kaşık yogurt

2 litre su
1 fincan yeşil cay ( daha akşamada içerim)
leslie 3 mil
1 saat orta düzey yürüyüş
gece zaman kalırsa bisiklet

herkese iyi akşamlarr

Son düzenleme:
canlarım merhaba çoookkk özledim sizi net problemimi biliyorsunuz neyseki problem artık haloldu çookkk sevindim

problem cumartesi günü çözüldü fakat annem rahatsızlandığı için annemin yanına koştum üzüntüyle ve telaşla allaha şükür annemde iyi iyleştirdim geldim...annem diyor benim ilacım senmişsin güzel kızım diye çokk seviyorum canım annecimi..neyse cime işte burdayım:)))

pazar ankaraya gidiyorum çarşamba dönücem,,shçek sağlık memuru alıyordu başvurmuştum kpss puanımla elemeleri geçmişim mülakata çağırıyolar inşallah onuda geçerim..dualarınızı bekliyorum,,öpüyorum fıstıklarımmm..

kız kısa sürede alıştırmışsın kendine özledik valla..annenin iyi olmasına da sevindim canım...iş konusunda rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah...

menümü yazayım.akşama misafirim var,azıcık işlerim kaldı,onları halledeyim.
sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara yok
öğle 2 dilim börek
domates,salatalık,peynir,zeytin,çay..
ara yok...[temizlik ve ikramlıklarla uğraşırken kaynadı aralar...]
akşam 1 pors.patates salatası,çay...
yalnız harika bir çikolatalı ıslak kek yaptım
akşama muhakkak 1 dilim yerimmm...
haydi görüşürüz arkadaşlar...

kız kısa sürede alıştırmışsın kendine özledik valla..annenin iyi olmasına da sevindim canım...iş konusunda rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah...

bu cümlen beni okadar mutlu ettiki..teşekkür ederim canım duygular aynı şekilde..iş konusunda dualarınızı bekliyorum,,inşallah olur diye dua ediyorum benim için çok önemli..ama çalışmak değil önemli olan,,,sosyal hizmetlerde o kimsesiz çocukların yardımına koşmak onlara annelik yapmak..sağlık memuru olarak işe alınıcam inşallah ama sadece işimle kalmayacağım senelerdir atanmayı bekliyorum.bu işin başvurusununu son gün öğrendim ve o songün apar topar evraklarımı yetiştirdim,,herşeyde vardır diyorum bir hayır..eğer olursa çokkk ama çok mutlu olucam bir sürü daha çocuğum olucak,,onaları sevgiyle şevkatle kucaklamak istiyorum...rabbime dua ediyorum inşallah olur inşallah..sizde dua edin olurmu benim için

akrep hoşafıııı :80:
ye anacıım ye sen olurmu..yaza sen 70 ben 50 olduğuymda el sallarım sana o ekmek kadayıfların yerken sen olurmu
ayy hem kel hem de fodulum diyosun ayol bu kadar da olmazkii :89:
e
bu arada bişey dikkatimi çekti sırf meraktan yanlış anlama.akrepcim sen yediklerini yazmıyormusun.yani öyle bi kuralmı var bilmedigim için.yani sen ne yiyon ne içiyon yazıyormusun:26:
yok kuşum yaa zamansızlıktan..
bir de benim menüler pek dikkate alınmıyor nasılsa görünmez menü diyorum zamanım olursa yazarım diyorum tabbii ertelenen işe zaman yetermi hep ertelendiğiyle kalıyor..
ahh bana da laazım şööle eli sopalı :82:

herkese selam kızlar malum bugun temizlik günümdü
acayip yoruldum yediklerimi yazayım
sabah
1 kase nesfit
ara
yok
öğlen
1 parça peynir 1 paket ülker altınbaşak
ara
2 parça börek
akaşam
yarım porsiyon izmir köfte

2 fincan yeşil çay spor yapamadım şuana kadar ama belki
netten plataes yaparım

menüm
sabah su kahvaltı(meyve yoktu evbde)
öğlen omlet 3 dilim ekmek 2 çay
ara sıcak çikolata
akşam yarım simit 2 çay
yemekten yarım saat snra muz
2 rezene 2 lt su 50 dk pilates 25 dk yürüyüş

nasıl ama akrep

akrep hoşafını yazmıştım bulamıyorum tekrar yazar mısın akrebcim..

merhabakızlar ben akşamları girebiliyorumancak.nasılsınız turab mezuniyetine kaç gram kaldı artık?
bugünkü menüm
sabah 1 yeşil çay 1 yumurta ,kk peynir,domates,salatalık,1 dilim ekmek
öğle yarım kivi 1 portakal
5 te 1 porsiyon mantı,birkaç sarma,2kurabiye,1 dilim kek,1 küçük poğaça,2 br çay
8 de 2 br çay1 küçcük dilim börek,1 kurabiye
yatmadan su içerim iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…