e iyi bari.şimdi sen yapmışsındır ozaman keki:)
sağol canım.büyük agustos doğumlu.2006 yıl..küçük aslında şubat doğumlu bile degilbiraz erkenci oldu benim kız.ocak 28 de doğdu.ama şubat annneleriyle bi aile gibi olduk ayrılamadık:)
senn kız ne kadarlık canım..hangi yıl yani.
sevgili gul gurubu kimleriz biz? gul grubundan olanlar ciksin bayanlarkucukken oyunlar oncesi boyle sayisirdik.
evet gul grubunun ince hanimlari sahneye bekleniyorsunuz :79: gunaydinlar dendimi :82: platese son 15 dk.
sakin ol Sukrancim, kendini rahatlat az, kilo almadanda gayet tabi birakabilirsin sigarayi. papatyanin onerdigi sakiz cigneme fikri hosuma gitti.ben senin yerinde olsam bol bol gezer eglenir yeni birseyler denerdim. bu gibi durumlarda gercekten cok yardimci oluyor. mesela hic gormedigin yeni bir sehri gidip gezmek gibi...GÜNAYDIN KIZLAR
ya moralım çok bozuk 2 gündür ne bulursam yiyorum güya sigarayı bırakıyorum ama obez olup çıkacam ben gül gurubundayım şanssız bir gurup olacak bu hafta:26::26:
benim ibra tartıda artış şeklinde yön değiştirebilir çok korkuyorum ya
biri beni dövsün
dün sabah kahvaltıda 5 dilim ekmek yedim
bu sabahta aynı
gece 12 de kendime kek yaptım galiba yarım tepsisini yedim
ya biri beni durdursun yoksam obez olup çıkacam
Allah gonlune gore versin canim, darisi bizim basimiza...bu cümlen beni okadar mutlu ettiki..teşekkür ederim canım duygular aynı şekilde..iş konusunda dualarınızı bekliyorum,,inşallah olur diye dua ediyorum benim için çok önemli..ama çalışmak değil önemli olan,,,sosyal hizmetlerde o kimsesiz çocukların yardımına koşmak onlara annelik yapmak..sağlık memuru olarak işe alınıcam inşallah ama sadece işimle kalmayacağım senelerdir atanmayı bekliyorum.bu işin başvurusununu son gün öğrendim ve o songün apar topar evraklarımı yetiştirdim,,herşeyde vardır diyorum bir hayır..eğer olursa çokkk ama çok mutlu olucam bir sürü daha çocuğum olucak,,onaları sevgiyle şevkatle kucaklamak istiyorum...rabbime dua ediyorum inşallah olur inşallah..sizde dua edin olurmu benim için
700 gr kaldi gibi emin degilim 52 yi gorunce mi ayrilsam yoksa 52.00 a mi duzlesem bilemedim :44:merhabakızlar ben akşamları girebiliyorumancak.nasılsınız turab mezuniyetine kaç gram kaldı artık?
canlarım merhaba çoookkk özledim sizi net problemimi biliyorsunuz neyseki problem artık haloldu çookkk sevindim
problem cumartesi günü çözüldü fakat annem rahatsızlandığı için annemin yanına koştum üzüntüyle ve telaşla allaha şükür annemde iyi iyleştirdim geldim...annem diyor benim ilacım senmişsin güzel kızım diyeçokk seviyorum canım annecimi..neyse cime işte burdayım:)))
pazar ankaraya gidiyorum çarşamba dönücem,,shçek sağlık memuru alıyordu başvurmuştum kpss puanımla elemeleri geçmişim mülakata çağırıyolar inşallah onuda geçerim..dualarınızı bekliyorum,,öpüyorum fıstıklarımmm..
afiyet olsun.menümü yazayım.akşama misafirim var,azıcık işlerim kaldı,onları halledeyim.
sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara yok
öğle 2 dilim börek
domates,salatalık,peynir,zeytin,çay..
ara yok...[temizlik ve ikramlıklarla uğraşırken kaynadı aralar...]
akşam 1 pors.patates salatası,çay...
yalnız harika bir çikolatalı ıslak kek yaptım
akşama muhakkak 1 dilim yerimmm...
haydi görüşürüz arkadaşlar...
hımm tamam ozaman.sen çalışıyormusun.ee evlemisin accık anlatın bakiimm bende sizi tanıyamm:))akrep hoşafıııı :80:
ye anacıım ye sen olurmu..yaza sen 70 ben 50 olduğuymda el sallarım sana o ekmek kadayıfların yerken sen olurmu
ayy hem kel hem de fodulum diyosun ayol bu kadar da olmazkii :89:
yok kuşum yaa zamansızlıktan..
bir de benim menüler pek dikkate alınmıyor nasılsa görünmez menü diyorum zamanım olursa yazarım diyorum tabbii ertelenen işe zaman yetermi hep ertelendiğiyle kalıyor..
ahh bana da laazım şööle eli sopalı :82:
herkese selam kızlar malum bugun temizlik günümdü
acayip yoruldum yediklerimi yazayım
sabah
1 kase nesfit
ara
yok
öğlen
1 parça peynir 1 paket ülker altınbaşak
ara
2 parça börek
akaşam
yarım porsiyon izmir köfte
2 fincan yeşil çay spor yapamadım şuana kadar ama belki
netten plataes yaparım
menüm
sabah su kahvaltı(meyve yoktu evbde)
öğlen omlet 3 dilim ekmek 2 çay
ara sıcak çikolata
akşam yarım simit 2 çay
yemekten yarım saat snra muz
2 rezene 2 lt su 50 dk pilates 25 dk yürüyüş
nasıl ama akrep
afiyet olsun..sizende hedefinize az kalmış.merhabakızlar ben akşamları girebiliyorumancak.nasılsınız turab mezuniyetine kaç gram kaldı artık?
bugünkü menüm
sabah 1 yeşil çay 1 yumurta ,kk peynir,domates,salatalık,1 dilim ekmek
öğle yarım kivi 1 portakal
5 te 1 porsiyon mantı,birkaç sarma,2kurabiye,1 dilim kek,1 küçük poğaça,2 br çay
8 de 2 br çay1 küçcük dilim börek,1 kurabiye
yatmadan su içerim iyi geceler herkese
hımm 2005 demek..okulamı gidiyo ana sınıfınamı..maşallh .senin yaş kaç bakimm.çalışıyormusun.sizidi tanrımak isterimHayırlı geceler canlarım, bugünde giremedim buraya, bu hafta yoğunum.cumaya kadar yoğun olacağım görünüyor.ama gündüz bensizlik farkediliyoru dimi itiraf edin hadi bakiim bugün formumdaydım, acayip megalamonım bugün.
yarında sabah erkenden çıkacam, oğlumun aşısı var. hemen yaptırıp geleyim diyorum. pilatesime yetişmem lazım. sonrasındada ev temizliği yapmalıyım. sil süpür toz al. yarın güzel bir günn. akşama hazırlıkk varr yanii.
Benim kızım 2005 doğumlu canımcım.senin kızında bir kova yainii.
işte geldiimm burdayımm ben bu işte ustayımmm.
günaydın diyemedim ammaa hayırlı geceler diledimve pilatesimide yaptımm
bugun ogretmen arkadaslar bendeydi kizlar dolayisiyle pisirdim ve yedim
menum
elma sirkesi kalmadi evde almak lazim
08.00 kahvalti
12.00 pilav, az et, ayran
ara biraz ananas
19.00 2 dilim pizza, 1 kase salata, 1 dilim havuclu cevizli tarcinli keksonunda yaptim kekimi.
tam bugday unu ve esmer seker kllanarak hafif bir kek yaptim.
günaaydııın
buyrun kahvaltı yapalım..güne güzel ve enerjik başlayalım
günaaaaydıındün akşam ben seviyorum diye kardeşim tramisu yapmış akşam bi çatal tadına baktım gerisini ayırdım şimdi kahvaltıda yedim
ayyy bide çok ilginç bir rüya gördüm 58 kilo olmuştum şaşırıyorum tartıya iniyorum çıkıyorum aynı. olamaz diyorum 1 günde bu kadar kiloyu veremem :44:eee rüyaaa
günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım bende
sabah 5 dilim ekmek salça yağ sürdüm yedim
öğle 2 dilim ekmek çorba tavuk 2 but küçüktüler
ara 1 bardak kola 1 tane topkek 1 paket bisküvi ağzım boş kalmıyor bu aralar bide tatlı vardı
akşam eve yürüyerek gittim 50 mekik çektim
akşam yemeği 1 çikolata yarım kase leblebi
bu aralar tatlıya sardım ya
hadi bakalım pilatese az kaldı:86:
gunaydilar sevgili arkadaslar.
dun dizimi unutmusum yatelofonuma alarm koyacagim bir dahaki sefere.
nasilsiniz bakalm tum takim platestedir simdi. haydi temizligimi yapayim ugrarim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?