of off ..maşallah .afiyet olsun.da .yaramasın inşallah
dün sondu bu sabah yarış moduna girdim cumaya umarım kilo ibrem aşağıya düşer
bilgisayarıma yazdım ben zayıflıyorum az yiyecem diye
iş arkadaşlarım gülüyorlar ama bakıp bakıp ilham alacam bide avucumun ortasına yazıp öğlen ve akşam yemeklerinde masadamı okusam yemeğe başlayınca herşeyi unutuyorumda
Son söz olarak, Dorothy Law Nolte’un aşağıdaki satırları bu konuda söylenmesi gerekenleri çok güzel bir biçimde dile getirmiyor mu?
Çocuk yaşadıklarından öğrenir…
Eğer bir çocuk eleştiriyle yaşarsa,kınamayı öğrenir.
Eğer bir çocuk düşmanlıkla yaşarsa, savaşmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk utançla yaşarsa, suçlu hissetmeyi öğrenir.
Eğer bir çocuk hoşgörü ile yaşarsa, sabırlı olmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk övgüyle yaşarsa, değer vermeyi öğrenir.
Eğer bir çocuk alayla yaşarsa, utanmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk adil yaşarsa, adaleti öğrenir.
Eğer bir çocuk güvenceyle yaşarsa, inanmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk dürüstlükle yaşarsa, doğruyu öğrenir.
Eğer bir çocuk yüreklendirmeyle yaşarsa, kendine güvenmeyi öğrenir.
Eğer bir çocuk arkadaşlıkla yaşarsa, dünyada sevgiyi bulmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk onaylamayla yaşarsa, kendinden hoşlanmayı öğrenir.
ben 1 ay sonra 20 olcm üniversitede okuyorum 1. sınıftayıme kızlar nassınız..sizleride tanımak isterim.çalışıyormusuz.evlimisin çoluk çocuk..hımm...msn de falan görüşüyormusunuz yada facede..bana sormak istediginizde olursa buyrun..
kolay gelsin canım..peki plates alatlarin varmı.şu lastikten falan.onlar olmadanda yapabilirmiyizki.ben hiç denemedim plates .izledim az bi denem istedim edemedim yaaw..
plates biraz basta zorlar ama sonra cok keyif verir rahatlatir inceltir.kolay gelsin canım..peki plates alatlarin varmı.şu lastikten falan.onlar olmadanda yapabilirmiyizki.ben hiç denemedim plates .izledim az bi denem istedim edemedim yaaw..
kizim uyudu nihayet. o uyurken ders calisiyorum bende plates yapmiyorm cok fazla. takima ilk geldigim zamanlarda haftanin 6 gunu yapardim buyuk bir keyifle simdi en fazla 2 3 defa yapiyorum.kolay gelsin..bende birazdan başladım temizlige:) plates yok bende
biz bir aralar kirmizi bileklik takmistik takimca oca cok ise yariyor. kalorili birsey yemek istedigin zaman ona bakip bir gun ince narin bir hanim olarak kendini hayal ediyorsun, yeme istegi falan kalmiyor.dün sondu bu sabah yarış moduna girdim cumaya umarım kilo ibrem aşağıya düşer
bilgisayarıma yazdım ben zayıflıyorum az yiyecem diye
iş arkadaşlarım gülüyorlar ama bakıp bakıp ilham alacam bide avucumun ortasına yazıp öğlen ve akşam yemeklerinde masadamı okusam yemeğe başlayınca herşeyi unutuyorumda
ben o kadinin yerinde olsam kendim ayakta durur 6 yasindaki cocugumu oturturdum. yinede husnu zan etmek gerekirse belki kadinin ayakta duracak yada cocugunu kucaginda tasiyacak hali yoktur.hep diyoruz ya şimdiki gençlik asi bizi dinlemiyor otobüste yer vermiyor büyüklerine saygısı yok diye
bence onların kusuru yok en büyük kusur anne ve babalarda gibi geliyor bana
bir çocuk doğuyor masum saf melek ama anne ve baba olarak sanki bi tek o varmış gibi davranıyoruz biraz bencil benim oğlum benim kızım kızmayalım üzmeyelim her istediğini yapalım e tabi sonuçta doğal olarak onlarda biraz şımarıyor
tabi ben daha çocuk yetiştirmedim belki tecrübeli değilim hatta daha evlenemedim bile
misal sabah işe gelirken tıklım tıklım metroda anne yan koltuğa 6 yaşındaki oğlunu otortuyor aslında o anne küçücük çocuğa büyüklerine saygısızlığı öğretiyor bunun doğru bir davranış olduğunu düşünüyor o çocuk büyüyünce doğal olarak kimseye yer vermez büyüklerini düşünmez anne babasınıda düşünmez doğal olarak
kıymet vermek çok güzel ama abartmadan
hoşgeldiniz..bende yeniyim burda:)
hımm 2005 demek..okulamı gidiyo ana sınıfınamı..maşallh .senin yaş kaç bakimm.çalışıyormusun.sizidi tanrımak isterim
rüyalara giriyo artıkın kilolar.
kolay gelsin canım..peki plates alatlarin varmı.şu lastikten falan.onlar olmadanda yapabilirmiyizki.ben hiç denemedim plates .izledim az bi denem istedim edemedim yaaw..
Tünaydınnn
Bugün oğluşumun doğum günü. Rabbime şükürler olsun, hamdolsun.
Şimdi ev temizliğine girişmem lazım. işim çok, akşama misafirlerim olacak.
Canımcım ben 32 yaşındayım. bir kızım bir oğlum var. kızım ana sınıfına gidiyor. oğlum için doğum iznine ayrıldım halada çalışmıyorum ama ramazandan sonra tekrar başlayacağım kısmet olursa. birazcık yazın tadınıda evde çıkarayımda öyle başlayayım diyorum.
canım tavsiye ederim pilatesi. çok etkili bir spor türü. ben 3 hafta sonra sonuçlarını almaya başlamıştım. çok güzel sıkılaştırıyor. benim sadece büyük topum var. lastik yerine kalın mus tül çoraplardan, küçük top yerinede 2 kırlent kullanıyorumaletlerini alacağım aslında ama bir fırsat bulupta çıkıp inceleyemedim, araştıramadım. bu şekildede yapabiliyorum rahatça. birazda ondan üstüne düşemedim almak için.
başlarken zorlanırsın. ya aşlangıç cd sini kullanacaksın yada hareketleri yavaş yavaş az az yapacaksın. ben ilk 1 hafta hareketleri az az yaptım, yarıda bıraktım çoğnulukla. sonra zamanla alışıyorun zaten.
teşekkürler yarın bi deneyeyim şu platesi
plates biraz basta zorlar ama sonra cok keyif verir rahatlatir inceltir.
aletlerle yapmasi daha keyifli bende hepsi var. ozellikle kucuk topu ve lastikleri tavsiye ederim cok is goruyorlar.
kizim uyudu nihayet. o uyurken ders calisiyorum bende plates yapmiyorm cok fazla. takima ilk geldigim zamanlarda haftanin 6 gunu yapardim buyuk bir keyifle simdi en fazla 2 3 defa yapiyorum.
biz bir aralar kirmizi bileklik takmistik takimca oca cok ise yariyor. kalorili birsey yemek istedigin zaman ona bakip bir gun ince narin bir hanim olarak kendini hayal ediyorsun, yeme istegi falan kalmiyor.
tecrube ile sabittir
ben simdi takmiyorum bilekligin metal kizimlari alerji yapinca cikardim.
ben o kadinin yerinde olsam kendim ayakta durur 6 yasindaki cocugumu oturturdum. yinede husnu zan etmek gerekirse belki kadinin ayakta duracak yada cocugunu kucaginda tasiyacak hali yoktur.rahatsizdir belkide bilemezsin. ben 5-6 aylik hamileydim disardan anlasilmiyordu, trende gidip gelirken oturuyordum mecbur belki disardan bakanlar yer vermedigim icin kizmislardir bana
Tünaydınnn
Bugün oğluşumun doğum günü. Rabbime şükürler olsun, hamdolsun.
Şimdi ev temizliğine girişmem lazım. işim çok, akşama misafirlerim olacak.
Canımcım ben 32 yaşındayım. bir kızım bir oğlum var. kızım ana sınıfına gidiyor. oğlum için doğum iznine ayrıldım halada çalışmıyorum ama ramazandan sonra tekrar başlayacağım kısmet olursa. birazcık yazın tadınıda evde çıkarayımda öyle başlayayım diyorum.
canım tavsiye ederim pilatesi. çok etkili bir spor türü. ben 3 hafta sonra sonuçlarını almaya başlamıştım. çok güzel sıkılaştırıyor. benim sadece büyük topum var. lastik yerine kalın mus tül çoraplardan, küçük top yerinede 2 kırlent kullanıyorumaletlerini alacağım aslında ama bir fırsat bulupta çıkıp inceleyemedim, araştıramadım. bu şekildede yapabiliyorum rahatça. birazda ondan üstüne düşemedim almak için.
başlarken zorlanırsın. ya aşlangıç cd sini kullanacaksın yada hareketleri yavaş yavaş az az yapacaksın. ben ilk 1 hafta hareketleri az az yaptım, yarıda bıraktım çoğnulukla. sonra zamanla alışıyorun zaten.
dün yediklerimi yazim bi güzel kızın bana
sabah müsli ve layt süt yedim
öğle biraz peynir ve form bisküvi yedim 1 paket
akşam 2 tabak pilav yedim biri sade bir kurufasülyeli
1 bardakta kola içtim
akşam misafirim vardı
2 dolu kaşık patates salatası 2 dilim kaşarlı börek 1 dilimde kek yedim 1 bardakta kola içtim
ve eritmeden yattım
aslında dün yediklerimi yazıp yazmamak konusunda kararsızdım fakat ben bu lafları hakettim başıma geliceklere razıyım güzelce bi utanimde bidahada yemim diye yazmaya karra verdim
eveett istediğiniz yorumu yapabilirsiniz menüme
ben 1 ay sonra 20 olcm üniversitede okuyorum 1. sınıftayıminternetle aram fazla iyi değil bir buraya giriyorum msn face kullanmıyorum msn var ama mail için falan...
lastik ve büyük topum var ilk hafta zorlanırsın 2. hafta alışırsın canım bence hemen başlamalısın kilo verirken vcudun kendini bırakmaması için iyi oluyor sıkılaştırıyor vee esnek oluyorsunbüyük top yerine 2 3 yastık koyarsın üst üste benimde küçük topum yok küçük minderle idare ediyorum lastik yerinede mus çorap dene(medenin buluşu)
plates biraz basta zorlar ama sonra cok keyif verir rahatlatir inceltir.
aletlerle yapmasi daha keyifli bende hepsi var. ozellikle kucuk topu ve lastikleri tavsiye ederim cok is goruyorlar.
kizim uyudu nihayet. o uyurken ders calisiyorum bende plates yapmiyorm cok fazla. takima ilk geldigim zamanlarda haftanin 6 gunu yapardim buyuk bir keyifle simdi en fazla 2 3 defa yapiyorum.
biz bir aralar kirmizi bileklik takmistik takimca oca cok ise yariyor. kalorili birsey yemek istedigin zaman ona bakip bir gun ince narin bir hanim olarak kendini hayal ediyorsun, yeme istegi falan kalmiyor.
tecrube ile sabittir
ben simdi takmiyorum bilekligin metal kizimlari alerji yapinca cikardim.
ben o kadinin yerinde olsam kendim ayakta durur 6 yasindaki cocugumu oturturdum. yinede husnu zan etmek gerekirse belki kadinin ayakta duracak yada cocugunu kucaginda tasiyacak hali yoktur.rahatsizdir belkide bilemezsin. ben 5-6 aylik hamileydim disardan anlasilmiyordu, trende gidip gelirken oturuyordum mecbur belki disardan bakanlar yer vermedigim icin kizmislardir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?