Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar size bir fikir danismaya geldim utu arasinda.
haftanin 5 gunu 12.00- 17.00 arasi ben ders calisirken kizima bakacak biri bulmak istiyorum. sizce ne kadar para teklif etmeliyim yaa?

haftanin 5 gunu 12.00- 17.00 arasi ben ders calisirken kizima bakacak biri bulmak istiyorum. sizce ne kadar para teklif etmeliyim yaa?
yarım gün 250-300 arasında burada...sen de evde olacağın için fazlası gereksiz olur..

menümü yazayım,spora gideceğim birazdan...
1 bardaK su
kahvaltı 1 dilim börek,1 dilim ekmek
dom.,sal.,peynir,zeytin,çay...
ara 1 dilim kek
öğle 1 tabak patates salatası
ara 1 elma
akşam 1 tabak yoğutlu biber
2 dilim ekmek..
gelince de yeşil çayımı içerim hürrem cadısını izlerken..
görüşürüz kızlar..

maalesef bende bugün kaçamak ettim.off..
bende menümü yazayım.ekstar bişiy çıkmaz diye düşünüyorum.

sabah 1 bardak sıcak su.2 tane kuru kayısı

kahvaltı

ara
1 elma 1 galeta

öglen 1 tabak taze fasulye
2 kaşık yogurt
karışık bol salata
1 dilim ekmek

ara
3 bardak gelir sanırım patlamış mısır
bi pakette çikolatalı bisküvi yedim:78:

akşam menüyü sıktım
bi küçük kase yogurt
yeşillerden oluşan salata(marol roka tere sogan)
1 dilim ekmek(aslanda ekmek yemeseydim iyiydide.şimdi gece çok acıkırım belki diyle böyle ettim)

2 litreyi geçmiştir su
1 kupa yeşil çay yine az oldu dur şimdibi daha içeyim
30 dk leslie (aslında 45 dak sürüyo ama bugün dayanamıdım)
100 mekik
yine gece bisiklet olur inşallah

başarılı biokul hayatın olsun tatlım.daha genceciksin negüzel..biz epey olduk
patesi yarınr bi deneyeyim..
teşekkür ederim:89:
250 iyi bence evin okula da yakınmış öğrenci olabilir. çocuk gelişimi okuyan..

gelelim bugünkü menümeeeee
sabah su ve tiramisu
rezene çayı
öğlen yağsız tavada kızarmş sucuk peynr zeytin reçel 2 dilim ekmek 3 çay 2 lokma çikolata
akşam 1 tane közlenmiş kırmızı biber 1 dilim kep. ekmğ. 1 kase yoğurt yarım porsiyon pirinç lapası
50 dk pilates akşamda biraz aerobik tarzı hareketler yaparım 20 dk falan 2 lt su
bende çayımı hürremi izlerken içicem

nasıl kızlar menülerim düzelmeye başladı dimi:26:

Son düzenleme:

afiyetler olsunn..hürremmi seyrediyosunuz..hımmm..benim bi dizim yohh
arada ezele bakıyom oda bsiklet ceririken can zıkıntısı olmasın diye.ama bu aralar sanırım takılmaya başladım.zaten bitecekmişte..eh sonunu bari izleyim dedim ama çok dehşet bi dizi.ben izlerken korkuyom öyle biri ölüyo((

Son düzenleme:

mısırı yağsız patlattıysan vücuda faydası bile var ama o bisküvi olmamış

önceki sezon izliyordum da bu sezon takip edemedim 1 bölüm kaçırınca ipin ucu kaçıyor

önceki sezon izliyordum da bu sezon takip edemedim 1 bölüm kaçırınca ipin ucu kaçıyor

aynen.bi ara ilk başladıgında kardeşim bakıyorken bende ona eşlik ediyordum.sonra o bakmayınca bende izlimyordum.zaten ne olup bitiyo takipte edememiştim .iyice bırakmıştım ama şimdi takılır oldum..

aynen.bi ara ilk başladıgında kardeşim bakıyorken bende ona eşlik ediyordum.sonra o bakmayınca bende izlimyordum.zaten ne olup bitiyo takipte edememiştim .iyice bırakmıştım ama şimdi takılır oldum..

valla haftanın her günü bir dizi var annemin sayesinde bende takip eder oldum aptal kutusu nasıl da izlettiriyor kendisini

iyi akşamlar 2. takımın güzel insanları nasılsınız bugun ? geçmişi okuyamadım
hemen menümü yazayım
sabah
1 simit
ara yok
öğlen
1 kase yayla çorbası 1 patates 1 köfte
ara 2 tane eti frm çikolata kaplı
akşam
1 porsiyon makarna yarım kase salata azcık domalan(ya burda çok meşhur bi sebze gibi bişey)

birazcık mekik çektim bol yeşil çay birde form çayı

yarım gün 250-300 arasında burada...sen de evde olacağın için fazlası gereksiz olur..

yaşadığın yere görede değişiyo aslında.bencede 200 iyidir.
tesekkurler arkadaslar, bende 200 demeyi dusunuyorum 3 hafta kaldi zaten sinava.

250 iyi bence evin okula da yakınmış öğrenci olabilir. çocuk gelişimi okuyan..
cok iyi olur aslinda bir universte ogrencisi bulsam ama birbirimize referansli olmamiz lazim oda bana guvenemeyebilir bende ona. :44:

Merhaba kizlar,

ben yarin sabah Viyanaya gidicem, cuma gunu burda degilim. o yuzden yarin sabah tartilip kilomu yarin yazicam

ins. cuma sabahi bir gun onceden yaptigim bildirim gozden kacmaz

ben yine net buldukca giricem kizlar, dua edin iyileselim hala oksuruyoruz ve hastayiz

bugunku menum
09.00 ilik su, 1 bardak taze portakal suyu, 2 dilim pizza bir dilim kek
ara 1dilim pizza bir dilim kek 2 yesil cay
13.00 2 dilim pizza 1 kase patates salatasi
17.00 1 por. bamya, 2 kasik pilav, 1 kase yogurt.
22.00 1 bardak sut
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…