yarım gün 250-300 arasında burada...sen de evde olacağın için fazlası gereksiz olur..kizlar size bir fikir danismaya geldim utu arasinda.
haftanin 5 gunu 12.00- 17.00 arasi ben ders calisirken kizima bakacak biri bulmak istiyorum. sizce ne kadar para teklif etmeliyim yaa?
kizlar size bir fikir danismaya geldim utu arasinda.
haftanin 5 gunu 12.00- 17.00 arasi ben ders calisirken kizima bakacak biri bulmak istiyorum. sizce ne kadar para teklif etmeliyim yaa? [/
QUOTE]
yaşadığın yere görede değişiyo aslında.bencede 200 iyidir.
menümü yazayım,spora gideceğim birazdan...
1 bardaK su
kahvaltı 1 dilim börek,1 dilim ekmek
dom.,sal.,peynir,zeytin,çay...
ara 1 dilim kek
öğle 1 tabak patates salatası
ara 1 elma
akşam 1 tabak yoğutlu biber
2 dilim ekmek..
gelince de yeşil çayımı içerim hürrem cadısını izlerken..
görüşürüz kızlar..
afiyet olsun.şmdi hepsini yakarsın..:122:
dün yediklerimi yazim bi güzel kızın bana
sabah müsli ve layt süt yedim
öğle biraz peynir ve form bisküvi yedim 1 paket
akşam 2 tabak pilav yedim biri sade bir kurufasülyeli
1 bardakta kola içtim
akşam misafirim vardı
2 dolu kaşık patates salatası 2 dilim kaşarlı börek 1 dilimde kek yedim 1 bardakta kola içtim
ve eritmeden yattım
aslında dün yediklerimi yazıp yazmamak konusunda kararsızdım fakat ben bu lafları hakettim başıma geliceklere razıyım güzelce bi utanimde bidahada yemim diye yazmaya karra verdim
eveett istediğiniz yorumu yapabilirsiniz menüme
teşekkür ederim:89:başarılı biokul hayatın olsun tatlım.daha genceciksin negüzel..biz epey olduk
patesi yarınr bi deneyeyim..
250 iyi bence evin okula da yakınmış öğrenci olabilir. çocuk gelişimi okuyan..kizlar size bir fikir danismaya geldim utu arasinda.
haftanin 5 gunu 12.00- 17.00 arasi ben ders calisirken kizima bakacak biri bulmak istiyorum. sizce ne kadar para teklif etmeliyim yaa?
teşekkür ederim:89:
250 iyi bence evin okula da yakınmış öğrenci olabilir. çocuk gelişimi okuyan..
gelelim bugünkü menümeeeee
sabah su ve tiramisu
rezene çayı
öğlen yağsız tavada kızarmş sucuk peynr zeytin reçel 2 dilim ekmek 3 çay 2 lokma çikolata
akşam 1 tane közlenmiş kırmızı biber 1 dilim kep. ekmğ. 1 kase yoğurt yarım porsiyon pirinç lapası
50 dk pilates akşamda biraz aerobik tarzı hareketler yaparım 20 dk falan 2 lt su
bende çayımı hürremi izlerken içicem
nasıl kızlar menülerim düzelmeye başladı dimi:26:
maalesef bende bugün kaçamak ettim.off..
bende menümü yazayım.ekstar bişiy çıkmaz diye düşünüyorum.
sabah 1 bardak sıcak su.2 tane kuru kayısı
kahvaltı
ara
1 elma 1 galeta
öglen 1 tabak taze fasulye
2 kaşık yogurt
karışık bol salata
1 dilim ekmek
ara
3 bardak gelir sanırım patlamış mısır
bi pakette çikolatalı bisküvi yedim:78:
akşam menüyü sıktım
bi küçük kase yogurt
yeşillerden oluşan salata(marol roka tere sogan)
1 dilim ekmek(aslanda ekmek yemeseydim iyiydide.şimdi gece çok acıkırım belki diyle böyle ettim)
2 litreyi geçmiştir su
1 kupa yeşil çay yine az oldu dur şimdibi daha içeyim
30 dk leslie (aslında 45 dak sürüyo ama bugün dayanamıdım)
100 mekik
yine gece bisiklet olur inşallah
afiyetler olsunn..hürremmi seyrediyosunuz..hımmm..benim bi dizim yohh
arada ezele bakıyom oda bsiklet ceririken can zıkıntısı olmasın diye.ama bu aralar sanırım takılmaya başladım.zaten bitecekmişte..eh sonunu bari izleyim dedim ama çok dehşet bi dizi.ben izlerken korkuyom öyle biri ölüyo((
mısırı yağsız patlattıysan vücuda faydası bile varama o bisküvi olmamış
yok canım yaa.kıza patlattım.az yağ vardı..biliyom bisküvide olmadı.off..
önceki sezon izliyordum da bu sezon takip edemedim 1 bölüm kaçırınca ipin ucu kaçıyor
üzülme canım akşam dengelemişsin ya benim pazartesi günkü menüme ne demeliydi kabus gibi
aynen.bi ara ilk başladıgında kardeşim bakıyorken bende ona eşlik ediyordum.sonra o bakmayınca bende izlimyordum.zaten ne olup bitiyo takipte edememiştim .iyice bırakmıştım ama şimdi takılır oldum..
yarım gün 250-300 arasında burada...sen de evde olacağın için fazlası gereksiz olur..
tesekkurler arkadaslar, bende 200 demeyi dusunuyorum 3 hafta kaldi zaten sinava.yaşadığın yere görede değişiyo aslında.bencede 200 iyidir.
cok iyi olur aslinda bir universte ogrencisi bulsam ama birbirimize referansli olmamiz lazim oda bana guvenemeyebilir bende ona. :44:
250 iyi bence evin okula da yakınmış öğrenci olabilir. çocuk gelişimi okuyan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?