bugunku menum
09.00 ilik su, 1 bardak taze portakal suyu, 2 dilim pizza bir dilim kek
ara 1dilim pizza bir dilim kek 2 yesil cay
13.00 2 dilim pizza 1 kase patates salatasi
17.00 1 por. bamya, 2 kasik pilav, 1 kase yogurt.
22.00 1 bardak sut
2 lt su
afiyet olsun canım.:))iyi akşamlar 2. takımın güzel insanları nasılsınız bugun ? geçmişi okuyamadım
hemen menümü yazayım
sabah
1 simit
ara yok
öğlen
1 kase yayla çorbası 1 patates 1 köfte
ara 2 tane eti frm çikolata kaplı
akşam
1 porsiyon makarna yarım kase salata azcık domalan(ya burda çok meşhur bi sebze gibi bişey)
birazcık mekik çektim bol yeşil çay birde form çayı
hadi bakalım .inşallah istedigin gibi birini bulursun.
tesekkurler arkadaslar, bende 200 demeyi dusunuyorum 3 hafta kaldi zaten sinava.
cok iyi olur aslinda bir universte ogrencisi bulsam ama birbirimize referansli olmamiz lazim oda bana guvenemeyebilir bende ona. :44:
güle güle hayırlı yolculuklar.Merhaba kizlar,
ben yarin sabah Viyanaya gidicem, cuma gunu burda degilim. o yuzden yarin sabah tartilip kilomu yarin yazicam
ins. cuma sabahi bir gun onceden yaptigim bildirim gozden kacmaz
ben yine net buldukca giricem kizlar, dua edin iyileselim hala oksuruyoruz ve hastayiz
bugunku menum
22.00 1 bardak sut
2 lt su
menüm sabah sirkeli su
kahvaltı
ara 1 elma
ögle 1 küçük ks çerez 1 avuç kuru üzüm 4 fincan yeşil çay
ara yok
akşam biraz menemen 3 çatal makarna
2 lt su
40 dk okulyolu yürüyüş
kızlar çok hastayım kocayı iyileştirip kendim hastalandım kış boyu gırip olmadım şimdi çok fenayım bide nikotin kırizlerim vuruyo çok kötüyümama içmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
burdayız turabım
sükrancım bende bırakıyorum gel seninle sigara bırakma yarışına başlayalım 2 haftadır paket almıyorum ama eşimden 2,3 tane içiyorum bugün tekrar doktora gidicem bakalım bugün ne dicek ama o illete yenilmicem bırakıcammmmm
canım doktor diyorki sigarayı bırakmak kilo aldırmaz kendine meşgalebul yemege saldırma zaten nikotin kırizleri saat başı 10 dakika falan sürüyor dayan geçmesini bekle yiyecek yerine bitki çayı içmemi önermişti ve faydası oluyor gerçekten yenilmicez kurtulucazzzz
ben 13 senedir içiyordum bukadar zararı anlatılmıyordu saadece kadınlar içmez ayıp diye bilinirdi bukadar zararlı oldugunu bilseydim asla başlamazdım o illete[/QUOTEevet canım ya birbirimize destek olalım hem bu illetten kurtulalım hemde çıtır kız olalım
bende 3 gündür içmiyorum iş arkadaşlarından 2 veya 3 tane içiyorumeh hepte isteyemem dimi o kadar yüzsüs olmayayım
atıştırmalık masama leblebi elma falan getireyim evden
allahtan sabah 5 dilim ekmekten sonra öğle sadece salatayla geçiştirdim
alıntıları silmeden yaz cancazım
tabi senin için daha zordur ben 3 çocuk 1 de koca ev işi yemek derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
bide çayla kahveyle içme alış kanlıgım yoktu oturarak asla içemezdim balkonda ayakta dolana adolana içerdim şimdide balkona 1 legen elma koydum çıkıyorum dolana dolana yiyorum
alıntıları silmeden yaz cancazım
tabi senin için daha zordur ben 3 çocuk 1 de koca ev işi yemek derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
bide çayla kahveyle içme alış kanlıgım yoktu oturarak asla içemezdim balkonda ayakta dolana adolana içerdim şimdide balkona 1 legen elma koydum çıkıyorum dolana dolana yiyorum
zulaley 3 çocukmu var sende:)))
amanın bu ne kız
:83::83::83:hadi bakalım .inşallah istedigin gibi birini bulursun.
..senin evde pizza tükkanımı var
menüm sabah sirkeli su
kahvaltı
ara 1 elma
ögle 1 küçük ks çerez 1 avuç kuru üzüm 4 fincan yeşil çay
ara yok
akşam biraz menemen 3 çatal makarna
2 lt su
40 dk okulyolu yürüyüş
kızlar çok hastayım kocayı iyileştirip kendim hastalandım kış boyu gırip olmadım şimdi çok fenayım bide nikotin kırizlerim vuruyo çok kötüyümama içmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese Gunaydinlar bu arada. bugun songun ve ben artidayimtabi bu supriz bir durum degil menulerime bakilirsa.
Allahim havalar isinsin lutfen!!
bugunku menum
22.00 1 bardak sut
2 lt su
günaydın kızlar
ben bu gün evde yokum anneme gidicem kuran okutulacağı için ben baya bi kalori yakarım tabi takviye yapmassam
ben kilomu tekrar yazimde belki yarın çok yorgun olurum uyuyakalırım
86 500
ayy kilom çok güzelmiş gibi bide habire tekrar ediyorumya kendime çok gıcık oluyorum
poseidon 83 çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsiniz
hımm kendini aklıyonsun öylemi
:83::83::83:
misafirlerime yaptigim pizza var evde. yani bir dilim yazdigima bakmayin hamuru cok cok ince
ve kare kare dilimler, cok masumlar yanison bir dilim kaldi kekide dun kayinvalideme gotrdum.
evde olunca yeniyor.
herkese Gunaydinlar bu arada. bugun songun ve ben artidayimtabi bu supriz bir durum degil menulerime bakilirsa.
günaydın arkadaşlar.. yarına tartılmak korkutuyor beni..bu hafta enerjim çok düşük nedense...kursa gidiyorum ama evde hiç bir şey yaptığım yok...bu gün biraz zorlayayım kendimi de pilatesi bari yapayım...
geçmiş olsun canım umarım çabuk iyileşirsin
nikotin krizleri benide vuruyor gece 12 de ev sahibime gidip bi tane istedim
çok kötü oldu yarışalım birbirimizi motive edelim
bide çay ve türk kahvesi içiyorum akşamları hep kahveyle içerdim o yüzden 3 gündür kahvede içmiyorum
günaydınlaaaar
poseidon geçmiş olsun lolo Allah kabul etsin..
hımm kendini aklıyonsun öylemi.iyi hadi afiyet olsun:))
günaydın..ama normal ya iyi yedin sen bu hafta .haftaya telafi eodersin.ayrıca hedefe az kalmasıda seni rahatlatıyordur dimi:))
amaninnnn naptın yaww
ya gecen hafta biz birinci olduk bu haftada papatya grubu tatsin birinciligi. kendim icin yiyorsamevet ya sen ben bu hafta gül gurubunda patlama olacak diye çok korkuyorum uf ya
nikotin krizlerini çikolatayla bastırınca böyle oluyor işte
ya gecen hafta biz birinci olduk bu haftada papatya grubu tatsin birinciligi. kendim icin yiyorsamboyle olayim
ya hzair ipin ucunu bu kadar kazirmisken birde uzumlu cevizli kek yapsam :44: haftaya bir temelli baslasam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?