Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

amanın bu ne kız

menüm sabah sirkeli su
kahvaltı
ara 1 elma
ögle 1 küçük ks çerez 1 avuç kuru üzüm 4 fincan yeşil çay
ara yok
akşam biraz menemen 3 çatal makarna
2 lt su
40 dk okulyolu yürüyüş

kızlar çok hastayım kocayı iyileştirip kendim hastalandım kış boyu gırip olmadım şimdi çok fenayım bide nikotin kırizlerim vuruyo çok kötüyüm ama içmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

afiyet olsun canım.:))

tesekkurler arkadaslar, bende 200 demeyi dusunuyorum 3 hafta kaldi zaten sinava.

cok iyi olur aslinda bir universte ogrencisi bulsam ama birbirimize referansli olmamiz lazim oda bana guvenemeyebilir bende ona. :44:

hadi bakalım .inşallah istedigin gibi birini bulursun.

güle güle hayırlı yolculuklar.

..senin evde pizza tükkanımı var

afiyet olsun...ayrıca geçmiş olsun.daha bende grip olmadım valla olcam diyede korkuyom.en başta çocuklara geçer diye ödm kopuyo.ıhlamur iç iyi gelir.:)

günaydın kızlar
ben bu gün evde yokum anneme gidicem kuran okutulacağı için ben baya bi kalori yakarım tabi takviye yapmassam

ben kilomu tekrar yazimde belki yarın çok yorgun olurum uyuyakalırım

86 500

ayy kilom çok güzelmiş gibi bide habire tekrar ediyorumya kendime çok gıcık oluyorum

poseidon 83 çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsiniz

amanın bu ne kız

hadi bakalım .inşallah istedigin gibi birini bulursun.

..senin evde pizza tükkanımı var
:83::83::83:
misafirlerime yaptigim pizza var evde. yani bir dilim yazdigima bakmayin hamuru cok cok ince
ve kare kare dilimler, cok masumlar yani son bir dilim kaldi kekide dun kayinvalideme gotrdum.
evde olunca yeniyor.

herkese Gunaydinlar bu arada. bugun songun ve ben artidayim tabi bu supriz bir durum degil menulerime bakilirsa.
Allahim havalar isinsin lutfen!!

zulaley
gecmis olsun canimcim, inan dun yataga girdim aklima sen geldin bugun hic ugramadi bukiz dedim merak ettim seni. Allah sifalar versin.

günaydın arkadaşlar.. yarına tartılmak korkutuyor beni..bu hafta enerjim çok düşük nedense...kursa gidiyorum ama evde hiç bir şey yaptığım yok...bu gün biraz zorlayayım kendimi de pilatesi bari yapayım...

geçmiş olsun canım umarım çabuk iyileşirsin
nikotin krizleri benide vuruyor gece 12 de ev sahibime gidip bi tane istedim
çok kötü oldu yarışalım birbirimizi motive edelim
bide çay ve türk kahvesi içiyorum akşamları hep kahveyle içerdim o yüzden 3 gündür kahvede içmiyorum

allah kabul etsin canım:)

:83::83::83:
misafirlerime yaptigim pizza var evde. yani bir dilim yazdigima bakmayin hamuru cok cok ince
ve kare kare dilimler, cok masumlar yani son bir dilim kaldi kekide dun kayinvalideme gotrdum.
evde olunca yeniyor.
hımm kendini aklıyonsun öylemi.iyi hadi afiyet olsun:))

herkese Gunaydinlar bu arada. bugun songun ve ben artidayim tabi bu supriz bir durum degil menulerime bakilirsa.
Allahim havalar isinsin lutfen!!

günaydın..ama normal ya iyi yedin sen bu hafta .haftaya telafi eodersin.ayrıca hedefe az kalmasıda seni rahatlatıyordur dimi:))

günaydın..hadi bakalım platesbelki enerji verir sana.insanın günü hep aynı olmuyorki zaten..haftaya toparlarsın..

tebriklerr

günaydınlaaaar
poseidon geçmiş olsun lolo Allah kabul etsin..

günaydın sanada canım..ne bölümü okuyorsun sen.

bugun çok keyifsizim kızlar yaa
hava çok kötü bulutlu güneş yok içim daha çok karardı ya
okuldayım hiç derse giresim yok odamda kös kös oturuyorum

hımm kendini aklıyonsun öylemi.iyi hadi afiyet olsun:))
günaydın..ama normal ya iyi yedin sen bu hafta .haftaya telafi eodersin.ayrıca hedefe az kalmasıda seni rahatlatıyordur dimi:))
amaninnnn naptın yaww

evet ya sen ben bu hafta gül gurubunda patlama olacak diye çok korkuyorum uf ya
nikotin krizlerini çikolatayla bastırınca böyle oluyor işte
ya gecen hafta biz birinci olduk bu haftada papatya grubu tatsin birinciligi. kendim icin yiyorsam boyle olayim
ya hzair ipin ucunu bu kadar kazirmisken birde uzumlu cevizli kek yapsam :44: haftaya bir temelli baslasam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…