Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

neyse ki ataleti attım üstümden pilatesime geri döndüm...içim rahatladı sanki..yok ben spor yapmayınca ağır bir yük biniyor üstüme,tüm gün neşesiz oluyorum..verdiği adrenaline ihtiyacım var demek ki...sizler neler yapıyorsunuz kızlar..menülere yazmaya başlayalım dakikalarımızı yine..

07papatya antalyadamısın
birde yaş kaç canım senin

ben alanyada yaşıyordum canım.ama 6 aydır artık kahramanmaraşta yaşıyoruz.eşimin tayiniyle artık burdayız.8,5 yıl alanyada yaşıdık.çom seviyorum oraları..(
senin yaş kaç.sen nerde yaşıyorsun .çalışıyormusun

ya gecen hafta biz birinci olduk bu haftada papatya grubu tatsin birinciligi. kendim icin yiyorsam boyle olayim
ya hzair ipin ucunu bu kadar kazirmisken birde uzumlu cevizli kek yapsam :44: haftaya bir temelli baslasam mi

ayy battı balık yan gider deme bacım yaa.bence etme bu hafta iyi depoladın.artık yavaş yavaş azalt bari..:))

evet spor olunca iyi oluyorda..menüler akşam yada ayrın gibi oluyor dimi..bende gün biterken yazıyorum menülermi iyimi ediyomki..:26:

ben 29 yaşındayım öğretmenim afyonun bir ilçesinde yaşıyorum
19 aylık bir kızım var veee vermem gereken tam 5 kilom var

ben 29 yaşındayım öğretmenim afyonun bir ilçesinde yaşıyorum
19 aylık bir kızım var veee vermem gereken tam 5 kilom var

ben yaşımı yazmammışım ya.aslında daha önce yazdım ama görmemişsin.31 yaşındayım..
5 yaşında ve 15 aylık iki kızım var benimdee..

Son düzenleme:
merhaba kizlar ´simdi viyanadayim cok kosusturmam var birsuru isim var
burdan sonra da turkiyey egelicem galiba firsat buldugumda yazarim ben size.

sabah tartildim 60.9 bu hastalik bize kotu geldi kilo aldirtti ama gecen haftaya gore 100gram vermisim en azindan

Akrep yarin bildirim yapamicam simdi yaziyorum kilomu

evet yaaa kuzu lara geçmesineşim igleşti şimdide benden korkuyor bana bulaştırma nolursun 1 aydır perişanım diyor canım beni yaaa adam benden 5 mt uzakta duruyor

nasıl oldun zulaley iyileşebildin mi biraz...bahar hastalığı da kolay geçmiyor ya,3 tane çocuk,yardımcı olamayan bir eş,işin zor bacım yaa..allah yardımcın olsun..

kızlar ben bugunkü menümü yazayım
sabah
1 kase kflakes
ara
2 tane eti form çörek otlu bis.
öğlen
1 porsiyon makarna yarım kase salataa
ara
1 yeşil elma
akşam
şuana kadar yok

bu akşam sohbete gideceğim inş orda kaçırmam
ama kaçırmıyacağım diye söz verdim kendime tam tartı öncesi
birde plates yaptırcam kızlara akşam bakalım azcık atıştırrım

banusultan iftiharsız sunar
sabah 1 soda
1 kase meyveli müsli
1 elma
öğle 2 dilim ekmek
domates,salatalık,
peynir,zeytin,çay,2 kaşık biber kavurması
ara 1.5 dilim ıslak kek
akşam sayamadığım kadar lokma:26::26::26::26:
zeytin,peynir,çay
domates,salatalık,biber...
35 dakika pilates
yeşil çay..
öptüm kızlar şimdi ailemle ilgilenmek istiyorumm..uno saati..

iyi akşamlar menümü yazıyorum
sabah 3-4 kuru kayısı su ardından kahvaltı
öğlen çorba simit peynr közlenmiş kırmızı biber reçel zeytin çay
akşam tavuklu pilav yanında küçük biber turşusu ayran
bide az önce kek yedim
2 lt su yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:
kizlarr bu gunlerde kendime hakim olamiyorum dersem yalan olur cunku olma cabam bile yok. ben dogum oncesi kilomdayim ya suan herhalde rahatladim saldim kendimi.
kendime daha zayif olmak icin nedenler bulmam , motive olmam lazim.
bugunku yediklerimi buraya yazmayayim musadenizle....

:79:

ya gecen hafta biz birinci olduk bu haftada papatya grubu tatsin birinciligi. kendim icin yiyorsam boyle olayim
ya hzair ipin ucunu bu kadar kazirmisken birde uzumlu cevizli kek yapsam :44: haftaya bir temelli baslasam mi

evet evet yap afiyet bal şeker olsun yalnız bu hafta herkes tartıdan korkuyor:83::83:
bugün hiç giremedim misafirlerim vardı sadece ben artıdayım sanmıştım..ne oldu bize yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…