zuzu ozaman 1 mayıs 52 kilo mezuniyet hepsi uçmuş gitmiş olur
07papatya antalyadamısın
birde yaş kaç canım senin
ya gecen hafta biz birinci olduk bu haftada papatya grubu tatsin birinciligi. kendim icin yiyorsamboyle olayim
ya hzair ipin ucunu bu kadar kazirmisken birde uzumlu cevizli kek yapsam :44: haftaya bir temelli baslasam mi
neyse ki ataleti attım üstümden pilatesime geri döndüm...içim rahatladı sanki..yok ben spor yapmayınca ağır bir yük biniyor üstüme,tüm gün neşesiz oluyorum..verdiği adrenaline ihtiyacım var demek ki...sizler neler yapıyorsunuz kızlar..menülere yazmaya başlayalım dakikalarımızı yine..
ben alanyada yaşıyordum canım.ama 6 aydır artık kahramanmaraşta yaşıyoruz.eşimin tayiniyle artık burdayız.8,5 yıl alanyada yaşıdık.çom seviyorum oraları..(
senin yaş kaç.sen nerde yaşıyorsun .çalışıyormusun
ayy battı balık yan gider deme bacım yaa.bence etme bu hafta iyi depoladın.artık yavaş yavaş azalt bari..:))
evet spor olunca iyi oluyorda..menüler akşam yada ayrın gibi oluyor dimi..bende gün biterken yazıyorum menülermi iyimi ediyomki..:26:
ben 29 yaşındayım öğretmenim afyonun bir ilçesinde yaşıyorum
19 aylık bir kızım var veee vermem gereken tam 5 kilom var
ondan umidimi kestim ben zaten , gitti giden. ama havalar bir isinsa bir yuruyuse cikabilsem kizimla 1 haftada gider o yaglarda havalar yagmurlu gidiyor bu ara.
afiyet olsun canım.:))
hadi bakalım .inşallah istedigin gibi birini bulursun.
güle güle hayırlı yolculuklar.
..senin evde pizza tükkanımı var
afiyet olsun...ayrıca geçmiş olsun.daha bende grip olmadım valla olcam diyede korkuyom.en başta çocuklara geçer diye ödm kopuyo.ıhlamur iç iyi gelir.:)
evet canım 3 tanecik büyük 12 ortanca 8 küçük 5 yaşında bende 29 yaşında genç bir anneyimzulaley 3 çocukmu var sende:)))
:83::83::83:
misafirlerime yaptigim pizza var evde. yani bir dilim yazdigima bakmayin hamuru cok cok ince
ve kare kare dilimler, cok masumlar yanison bir dilim kaldi kekide dun kayinvalideme gotrdum.
evde olunca yeniyor.
evet bende hemen komşulara dagıtıyorum yoksa yeniyor
sagol canım beni düşündün hazulaley
gecmis olsun canimcim, inan dun yataga girdim aklima sen geldin bugun hic ugramadi bukiz dedim merak ettim seni. Allah sifalar versin.
geçmiş olsun canım umarım çabuk iyileşirsin
nikotin krizleri benide vuruyor gece 12 de ev sahibime gidip bi tane istedim
çok kötü oldu yarışalım birbirimizi motive edelim
bide çay ve türk kahvesi içiyorum akşamları hep kahveyle içerdim o yüzden 3 gündür kahvede içmiyorumhayırrr yapma başkalarından isteyince kendini daha kötü hissedersin eşim çok geç gelir onu hiç beklemem hemen yatardım ama şimdi gelsede 1 tane sigara içsem diye bekliyorummm ama dayandım içmedim inşallah bırakırızzzzzz
ben kuru üzümve kuru kayısı yiyorum kırizlerde dene bence kalorisi hem düşük hem yag yapmaz :13:evet ya sen ben bu hafta gül gurubunda patlama olacak diye çok korkuyorum uf ya
nikotin krizlerini çikolatayla bastırınca böyle oluyor işte
bugun çok keyifsizim kızlar yaa
hava çok kötü bulutlu güneş yok içim daha çok karardı ya
okuldayım hiç derse giresim yok odamda kös kös oturuyorum
aynen şeker burasıda yagmurlu yaz geliyorderken kış geri geldi
günaydın arkadaşlar.. yarına tartılmak korkutuyor beni..bu hafta enerjim çok düşük nedense...kursa gidiyorum ama evde hiç bir şey yaptığım yok...bu gün biraz zorlayayım kendimi de pilatesi bari yapayım...
havalardan banucum ısınamadık busene
ya gecen hafta biz birinci olduk bu haftada papatya grubu tatsin birinciligi. kendim icin yiyorsamboyle olayim
ya hzair ipin ucunu bu kadar kazirmisken birde uzumlu cevizli kek yapsam :44: haftaya bir temelli baslasam mi
yapma yaaa tek başınasın bebişte yiyemez 1 tepsi kek ye ye bitmez yapma ne oldu sana turabım
kızlar bende durum ne bilmiyorum ama 3 gündür çok iştahsızım yarın ne olacak bakalım birlikte görecez bir mucize olsada 72.0 görsem :82: süper olur
ben yaşımı yazmammışım ya.aslında daha önce yazdım ama görmemişsin.31 yaşındayım..
5 yaşında ve 15 aylık iki kızım var benimdee..
evet yaaa kuzu lara geçmesineşim igleşti şimdide benden korkuyor bana bulaştırma nolursun 1 aydır perişanım diyorcanım beni yaaa adam benden 5 mt uzakta duruyor
evet canım 3 tanecik büyük 12 ortanca 8 küçük 5 yaşında bende 29 yaşında genç bir anneyim
evet bende hemen komşulara dagıtıyorum yoksa yeniyor
sagol canım beni düşündün ha
hayırrr yapma başkalarından isteyince kendini daha kötü hissedersin eşim çok geç gelir onu hiç beklemem hemen yatardım ama şimdi gelsede 1 tane sigara içsem diye bekliyorummm ama dayandım içmedim inşallah bırakırızzzzzz
ben kuru üzümve kuru kayısı yiyorum kırizlerde dene bence kalorisi hem düşük hem yag yapmaz :13:
aynen şeker burasıda yagmurlu yaz geliyorderken kış geri geldi
havalardan banucum ısınamadık busene
yapma yaaa tek başınasın bebişte yiyemez 1 tepsi kek ye ye bitmez yapma ne oldu sana turabım
kızlar bende durum ne bilmiyorum ama 3 gündür çok iştahsızım yarın ne olacak bakalım birlikte görecez bir mucize olsada 72.0 görsem :82: süper olur
ben artıda çıkmazsam şükredeceğim canım yaa.bu gün bir de aylık misafirim gelince akrep hoşafından medet ummaya başladım...hayırlısı,hiç artıya çıkmadan mezun olmak istiyorum inşallah..
merhabalar kızlar hala hastayımbi bakam dedim neler yapıyorsunuz geçmişi bi okuyayım
herkese Gunaydinlar bu arada. bugun songun ve ben artidayimtabi bu supriz bir durum degil menulerime bakilirsa.
Allahim havalar isinsin lutfen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?