günaydın güllerim papatyalarım.hepinize kilo kayıplı bir gün diliyorum...
günün ilk bildirimi benden,sabitim,çok şükür kilo almamışım..
haydi sizleri görelim..
evet yaaa kuzu lara geçmesineşim igleşti şimdide benden korkuyor bana bulaştırma nolursun 1 aydır perişanım diyorcanım beni yaaa adam benden 5 mt uzakta duruyor
ben artıda çıkmazsam şükredeceğim canım yaa.bu gün bir de aylık misafirim gelince akrep hoşafından medet ummaya başladım...hayırlısı,hiç artıya çıkmadan mezun olmak istiyorum inşallah..
çıkmamışsındır inşallah canım rahatladık bence bana herkez yeter çok güzel oldun diyor ama 6 lı rakamları görmek istiyorum
bugün dahada kötüyüm eşimde bugün çok kötü sabah 5 de kalktık ikimizde agrılarla o hastaneye gitti tekrar bakalım ne dicekler tabi benim hasta olmam daha kötü yatamıyorum ev işi ev dagınıkken asla yatamam sinir oluyorum kendime ögleye kadar evi toparlıyayımda çocuklar gittikten sonra dinlenirim inşallah :2: :2:nasıl oldun zulaley iyileşebildin mi biraz...bahar hastalığı da kolay geçmiyor ya,3 tane çocuk,yardımcı olamayan bir eş,işin zor bacım yaa..allah yardımcın olsun..
sagol canımmmmgemiş olsun canım yaa
tebriklergünaydın güllerim papatyalarım.hepinize kilo kayıplı bir gün diliyorum...
günün ilk bildirimi benden,sabitim,çok şükür kilo almamışım..
haydi sizleri görelim..
hadi uzulme bu hareketli hafta sonu sonunda guzel bir rakam gorecegine eminim.sana da günaydın işte beklenen gün cuma..ama pek kilo kayıplı bi cuma olmadı
geçen hafta verdğiğim 500 gr mı geri almışım 54.4 üm..:84:
haftaya kendimize gelelim burada yazanlar çok etkiliyor birbirimizi..
sevgili papatyacıklarımsonucu merak ediyorum ama bugün ögleden sonra çıkıcam pazartesi gelicem.önce arkadaşlarıma oradan yarın sohbete oradan da kayınvalidemlere gidicem..çok yoğun olucak hafta sonum..
tebrikler zulaley kilonu koruyorsun.inşallah hepiniz kilo vermişsinizdir benim kilom sabit 72.6
6 mayista ne vardi ki :44: sok diyeti bosver. bak yarin bile daha iyi bir rakam gorebilirsin ben dun artida iken bugun 100 gr vermis gorunuyorumgünaydın kızlar ya sinirimden ölücem yaaa
55.5 olurmu ya okadar dikkat ettim hiç kaçamak falan yapmadım
sadce 200gr vermişim ben 800-900gr bekliyordum resmen durdu kilo vermem
200gr yaa okadar aç kalmaya yapabildiğim kadar spora rağmen
ağlıcam yaa 6 mayısta 53.7 olmam lazım kızlariddia söz konusu yoksam
tam 10 gün ve 1800grm var napsam şok diyet falanmı yapsam acaba?
akrep duymasın
günaydın kızlar ya alın size bi kilo bildirimide benden + 400 gram almışım pöfffffffff
56.400 ya 1ileri 2 geri bu ne böyle yaaaaa:84::84::84::84::84::84::95:
gül gurubu üzgünüm bu hafta berbat geçti ya
afiyet olsungünaydın arkadaşlar
öncelikle unutmadan dün ne yedim
elma sirkeli ballı sıcak su
yarım elma
2 dilim baklava,peynir,pide,sarmısaklı, naneli ve yoğurtlu yeşilmercimek,nohut,döğme çorbası
2 kabak dolma,lavaş,yoğurtlu çorba,kabak çekiirdeği
60 dk. yürüyüş.
3 litre su
2 çay fincanı cevizli kaynar
1 kupa çok açık çay tabii şekersiz
kitap..yeniay' ı bitirdim.dün sadist' e başladım
ve kilom da yine aynı
takimcak harikayiz yine bu haftaGünaydın ve hayırlı cumalar herkese
bende öncelikle kilo bildirimi yapayım sonrada bir geçmişe bakayım.
Bu hafta kilom aynı.:86::86:
afiyet olsunha soyle ye biraz kendine gel. can bogazdan gelir
akrep bu kaynar dedigin nedir ben hic duymadim daha once?
teşekkürler yarın bi deneyeyim şu platesi
ogulunun doğum günü kutlu olsun.sağlıkla sıhatle büyüsün inşallah.
oglunmu şubat doğumlu.kaç yaşına girdi şimdi.
kaçmış evet ama bugün toparlarsın inşallah.
Meden oğluşunun doğum günü kutlu olsun oğluşunu benim için öp olurmu
menüm sabah sirkeli su
ekahvaltı
ara 1 elma
ögle 1 küçük ks çerez 1 avuç kuru üzüm 4 fincan yeşil çay
ara yok
akşam biraz menemen 3 çatal makarna
2 lt su
40 dk okulyolu yürüyüş
kızlar çok hastayım kocayı iyileştirip kendim hastalandım kış boyu gırip olmadım şimdi çok fenayım bide nikotin kırizlerim vuruyo çok kötüyümama içmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir kaç bitkini karışımından olan bi çeşit çay canım..içini ısıtır.toksinleri atar.metoyu hızlandırır..yağ yakımını kolaylaştırır..sana göre değil yanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?