Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bir kaç bitkini karışımından olan bi çeşit çay canım..içini ısıtır.toksinleri atar.metoyu hızlandırır..yağ yakımını kolaylaştırır..sana göre değil yanee
hmmmmm :44:

Hangi bitkiler bunlar akrepçim:44:. turaba göre değil ama tam bana göreymiş bu dediğin

evet akrebim sen medene soyle bakalim hangi bitkilermis bunlar

"Tarifin içindeki baharatlar: karanfil, tarçın, yeni bahar, havlıcan ve zencefil.

''Bu 5 baharatıda kök halinde almanız gerekiyor. temiz bir tülbentin içine 4-5 çubuk tarçın, 1 avuç kadar yenibahar ve karanfil, 2-3 kök zencefil ve 2 -3kök havlucan koyup güzelce paketleyin ağzını bağlayın bir iple...

Yaklaşık 4-5 kiloluk tencereye isteğe bağlı olarak 2 ile 3 kilo arası şeker koyabilirsiniz Biz Adana'da dahada çok şekerli yaparız, isterseniz 1 kilo şekerle de yapabilirsiniz. Tencerenize ağzına kadar su doldurun ve baharat bohçasını koyarak yaklasık 2-3 saat rengi iyice koyulaşana kadar kısık ateşte kaynatın ve sonra kavanozlara koyup buzdolabında saklayabilirsiniz.

Bu arada evinizi missss gibi baharat kokusu saracaktır,açın bütün odalarınızı sarsın koku evinizin her yerini ....tabii baharat kokusunu seviyorsanız...."
alinti
akrep senin bu kaynar bizim lohusa serbeti dedigimiz seye cok benziyor.

2.TAKIM

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 66 / 66 / 0 / 0,0%)
turab571( 53,6 / 53,5 / 0,1 / 0,19%)
meden( 60 / 60 / 0 / 0,0%)
hindirella( 61 / / / %)
zulaley( 72,6 / 72,6 / 0 / 0,0%)
clementineee( 67,4 / / / %)
Poseidon83( 61 / / / %)
SUKRANbursa( 56 / 56,4 / -0,4 / -0,71%)
çitlenbikbesyo( 55,7 / 55,5 / 0,2 / 0,34%)
aybukeeselam( 53,9 / 54,4 / -0,5 / -0,93%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 602,6 / 603,2 / -0,6 / -0,10% )

takımımız ne kadar güzel bu hafta böylee :97: çook güzel bir hafta bizi bekliyor şüpheniz olmasın kızlar

evet canım bizde de öyle derler ben şekersiz yapıyorum ama..isteyen atıyor fincanına..acaip de bağışıklığı kuvvetlendiriryor..tam kış çayı

medencim yeni yaşınız hayırlı olsun..kaçırmışım güzelim kusura bakma..nice uzun sağlıklı senelere inşallah..

hindirella alttaydı kayboldu kızlar kilo bildirimde son saat 12:00

ve clementinee ı çıkarıyorum bu hafta..epey bekledik zaten..ve yeni üyelerde de çok acele etmicem..

mesaj alınmıştır akrepcim
ama resmen durdu kilo vermem 200gr neki yaa okadar sıkı programa göre

Son düzenleme:

canım kaynanam almıştı tütüneson dan ama bırakamadı hala içiyor eşin gerçekten istiyorsa bırakır gerisi para tuzagı yinede senbilirsin hııı ben kaçırmışım bebegine saglıklı uzun ömürversin rabbim
bir kaç bitkini karışımından olan bi çeşit çay canım..içini ısıtır.toksinleri atar.metoyu hızlandırır..yağ yakımını kolaylaştırır..sana göre değil yanee

evet akrebim hepimiz koruduk kilocukları ama haftaya eminim süper olucaz yıkıcaz ortalıgı
bide igleşebilsem işleri yeni bitirdim kızımı okula götürdüm şimdi kendime bir çorba yapayım biraz yatayım kuzucuklarım gelene kadar canlarım benim sabah 3 de başıma gelmiş anne iyileştinmi diyorlar çok duygulandım

benim küçük sıralamaya çalışıyor bu ara,elim hep üstünde düşmesin diye,bir de ağırız tabii benim bel fire vermeye başladı yine..öyle miskin miskin dolanıyorum evde..canı yanınca iş yapasın da gelmiyor,bir kalksam ütü yemek ellerimden öpecek ama bir kalkabilsemmm...

bugun enerji doldum ya bir kac gundur esime icten ice kizgindim dun gece konustuk ve hafiflemis hissettim kendimi, kizimla yuruyuse ciktik ve balkonum icin biraz cicek aldim onlari saksilara dikecegim. pazar gunu hava guzel olursa bir balkon kahvaltisi hazirlamak istiyorum.

Sağolasın canımcım. yook benim eşim herhangi bir destek olmadan bırakamıyor. Çok denedi ama olmadı. Sadece bir çip takıyorlardı onunla bıraktı. 1,5 yıl içmedi sonra yeniden başladı. ay çekirdeği yüzündennmişş.iş yerinde ay çekirdeği çitlemiş2-3 hafta 2-3 kg kadar o sigara isteğini depreştirmiş. hepsi bahane aslında. çok kızdım kurtuldum derken yeniden başlaması çokk büyük bir hayal kırıklığı oldu.
Şimdi kendi istedi tütüneson siparişi ver diye. o sadece psikolojik olarak ona destek oluyor bencede. yoksa kesinlikle herşey iradede bitiyor. İnşaallah bırakır bu defada.

çok geçmiş olsun anım dikkat et kendine

herkezden özür diliyorum geç kaldım,,malum ankara yolcusuyum hazırlıklarım vardı sabah erkenden evden çıktım evraklarımı tamamlamak için,,allaha şükür hallettim...veeee kilomu yazıyorum 69.500 ben bu kiloya ulaşacağımı hiç tahmin etmiyordum ama oluyor....hedefime ulaşıcam,,sizi seviyorummm..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…