hmmmmm :44:bir kaç bitkini karışımından olan bi çeşit çay canım..içini ısıtır.toksinleri atar.metoyu hızlandırır..yağ yakımını kolaylaştırır..sana göre değil yanee
Hangi bitkiler bunlar akrepçim:44:. turaba göre değil ama tam bana göreymiş bu dediğin
"Tarifin içindeki baharatlar: karanfil, tarçın, yeni bahar, havlıcan ve zencefil.
''Bu 5 baharatıda kök halinde almanız gerekiyor. temiz bir tülbentin içine 4-5 çubuk tarçın, 1 avuç kadar yenibahar ve karanfil, 2-3 kök zencefil ve 2 -3kök havlucan koyup güzelce paketleyin ağzını bağlayın bir iple...
Yaklaşık 4-5 kiloluk tencereye isteğe bağlı olarak 2 ile 3 kilo arası şeker koyabilirsiniz Biz Adana'da dahada çok şekerli yaparız, isterseniz 1 kilo şekerle de yapabilirsiniz. Tencerenize ağzına kadar su doldurun ve baharat bohçasını koyarak yaklasık 2-3 saat rengi iyice koyulaşana kadar kısık ateşte kaynatın ve sonra kavanozlara koyup buzdolabında saklayabilirsiniz.
Bu arada evinizi missss gibi baharat kokusu saracaktır,açın bütün odalarınızı sarsın koku evinizin her yerini ....tabii baharat kokusunu seviyorsanız...."
alinti
akrep senin bu kaynar bizim lohusa serbeti dedigimiz seye cok benziyor.
Teşekkür ederim canlarım.papatyacım oğlum 1 yaşına girdi hamdolsun. kızım şubat doğumlu canımcım.
Hindirellacım pasta için teşekkürler, süper görünüyor, tam paşama layıkk
Geçmiş olsun canımcım, Allah acil şifalar versin. Bende eşime tütüneson siparişi verdim. pazartesi gelecek inşaalla bırakır o daa
ya benim bilgisayar yine kk yı açmıyor..dün o kadar uğraştım olmadı
öğleden sonra da yurdışından misafirlerim vardı..geç saate kadar oturdular..onlar çıktı işyerini kapattık çıktık o yüzden uğrayamadım buraya ama bir yanım eksikti
önelikle şu çizelgemi değiştireyim hiç uğurlu gelmedi bana yaaaaaaaave bu da şok diyet yapmak isteyen kişiye gelsin
medencim yeni yaşınız hayırlı olsun..kaçırmışım güzelim kusura bakma..nice uzun sağlıklı senelere inşallah..
medencim yeni yaşınız hayırlı olsun..kaçırmışım güzelim kusura bakma..nice uzun sağlıklı senelere inşallah..
madencim bende kaçırmşım nice mutlu sağlıklı seneler
Çok çok teşekkür ederim canlarımRabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin
Teşekkür ederim canlarım.papatyacım oğlum 1 yaşına girdi hamdolsun. kızım şubat doğumlu canımcım.
Hindirellacım pasta için teşekkürler, süper görünüyor, tam paşama layıkk
Geçmiş olsun canımcım, Allah acil şifalar versin. Bende eşime tütüneson siparişi verdim. pazartesi gelecek inşaalla bırakır o daa
bir kaç bitkini karışımından olan bi çeşit çay canım..içini ısıtır.toksinleri atar.metoyu hızlandırır..yağ yakımını kolaylaştırır..sana göre değil yanee
2.TAKIM
akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 66 / 66 / 0 / 0,0%)
turab571( 53,6 / 53,5 / 0,1 / 0,19%)
meden( 60 / 60 / 0 / 0,0%)
hindirella( 61 / / / %)
zulaley( 72,6 / 72,6 / 0 / 0,0%)
clementineee( 67,4 / / / %)
Poseidon83( 61 / / / %)
SUKRANbursa( 56 / 56,4 / -0,4 / -0,71%)
çitlenbikbesyo( 55,7 / 55,5 / 0,2 / 0,34%)
aybukeeselam( 53,9 / 54,4 / -0,5 / -0,93%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 602,6 / 603,2 / -0,6 / -0,10% )
takımımız ne kadar güzel bu hafta böylee :97: çook güzel bir hafta bizi bekliyor şüpheniz olmasın kızlar
canım kaynanam almıştı tütüneson dan ama bırakamadı hala içiyor eşin gerçekten istiyorsa bırakır gerisi para tuzagı yinede senbilirsin hııı ben kaçırmışım bebegine saglıklı uzun ömürversin rabbim
evet akrebim hepimiz koruduk kilocukları ama haftaya eminim süper olucaz yıkıcaz ortalıgı
bide igleşebilsem işleri yeni bitirdim kızımı okula götürdüm şimdi kendime bir çorba yapayım biraz yatayım kuzucuklarım gelene kadar canlarım benim sabah 3 de başıma gelmiş anne iyileştinmi diyorlar çok duygulandım
benim küçük sıralamaya çalışıyor bu ara,elim hep üstünde düşmesin diye,bir de ağırız tabii benim bel fire vermeye başladı yine..öyle miskin miskin dolanıyorum evde..canı yanınca iş yapasın da gelmiyor,bir kalksam ütü yemek ellerimden öpecek ama bir kalkabilsemmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?