Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ve günün ilk menüsü geldi...sıcak sıcakkkk...
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
1 kase dondurma,1 avuç çiğdem
öğle 1 paket mısır patlağı,1 kase yoğurt
ara 1 muz
akşam 1.5 pors.makarna,yoğurt...
2 litre su,1 soda,1 yeşil çay..
özel gün sebebiyle spor yok..
yemekten yemeyince makarna çok fazla kaçtı.
bir yandan doğum öncesi kıyafetlerim bollaşıyor diye sevinirken niye kaçamakları arttırdım bilmem.kızıyorum kendime..
neyse gidip biraz uzanayım,belimden rahat oturamıyorum..görüşürüz arkadaşlar..

sabah su sıcak ?? soğuk??
meyve
kahvaltı:81:
ara çiğdem nedir canım???
öğle:canım sevmedim ne bu böyle..sen evdesin üstelik..normal yemek bol salata yok sanki çalışıyomuşsunda olanla idare etmişsin gibi..kız akşam yemeğine saldıracaksın sonra
ara:81:
akşam:81:
su:81:
bitki çayı:81:
spor mazeretli

banu bugün menüyü verdi..diğer arkadaşlar en geç yarın sabah sıralıyorlar ve ben tek tek tek sorguluyorum..çok pis renide edicem dağıtanı kendini bırakanı ona göre

herkese hayırlı geceler kızlar
bugun sabah canım çok sıkıldı 200gr vermiş olmama
menüm
sabah
yarım yumurta kaşarlı ekmek peynir zeytin domates salatalık
ara yoköğlen yok
akşam domalan diye bi yöresel sebze gibi bişey ama az yedim

ben bu hafta sonu kaçamak falan yapmıycm
tam gaz ileri öbür cuma 54lü bir rakam mutlaka göreceğim inş.

şimdi çıkayım az sonra yatsı okunacak biraz arınalım az kuran okuyayım ve yatayım
yarın sabah dev.yatılıve bursluluk sınavı var bende gözetmenim okula gideceğim
herkese iyi geceler

izmirde çekirdeğe çiğdem derler
ben sadece izmirde bilirdim banusultanda aynı şeyden bahsediyor büyük ihtimal
simitede gevrek

banu bugün menüyü verdi..diğer arkadaşlar en geç yarın sabah sıralıyorlar ve ben tek tek tek sorguluyorum..çok pis renide edicem dağıtanı kendini bırakanı ona göre

amanin bunu bu saattemi söyler insan yiyen yedi yiyeceğini :18::18:
yeşil çay demleyeyim bari menüyü kurtarır belkim
eski akrep geri döndü bak buna sevindim işte :129::130::128:

biraz uyumuşum kendime geliyorum yavaş yavaş ben hasta olunca kuzularımında sesi çıkmıyor beni üzmemek için neler yapıyorlar görseniz canlarım benim

hemen menümü yazayım tekrardan yatıcamm
sabah 1 bardak su
kahvaltı
ara 1 elma
ögle 1 kase çorba 1 dl ekmek
akşam 3 kaşık kuru fasulye bi ks yogurtlu makarna
biraz önce 1 elma yedim birazda kuru üzüm
tam bilmiyorum ama bol bol su 3 kupa yeşil çay

zulley gelmiş :80::80:
nasıl oldun zulaleyim hadi iyileş gel artık takıma olmuyor sensiz
bu hafta kilo verme haftamız ona göre

buda benim menüm
sabah ılık su
kahvaltı bir yumurta bir dilim ekmek 1 taze sıkılmış portakal suyu 1 dilim kaşar
ara 1 dilim kek 2 şekersiz çay
öğle yarım por bamya 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
akşam 1 tabak ton balıklı makarna
ara bir dilim kek 3 şekersiz çay
1 saat yürüyüş
2 lt su
birazdan yeşil çay içeceğim
kitap tesbih taneleri diye bir kitaba başladım yüreğim dayanırsa bitiririm
ermeni göçü ve ülkemizdeki ermeni kardeşlerimizin yaşadıkları maduriyet konulu

akrepcim neden ben alınmadım takıma anlam veremedim neyse sana kızmıyorum seninde vardır bi bildiğin deyip konuyu uzatmıcam

neyse canım bende buraya uğrayıp takıma alındığımı zannedip boşuna paylaşımda bulunmuşum

hepinize iyi zayıflamalar diliyorum çok kahrımı çektiniz allaha emanet olun umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız

merhaba kizlar, korktugum gibi kilo bildirimim gozden kacmis,

herkes de kilo koruma haftasi yapmis bu haftayi,

Lolocum ben en son saydigimda takimda denemede olanlarla birlikte 12 den fazla kisi cikmisti
yogun doneme denk geldin ondandir, bir iki hafta beklesen mutlaka yer acilir takimda. yine burda kal sen ya

yediklerime gelince
oglen vakti aburcubur yedim diyim en iyisi cunku yediklerim turkiyede yok nasil anlatacagimi bilmiyorum
aksama dogru kucuk bir cukulata
aksam da 4,5 kasik ispanak yemegiyle 6,8 kasik makarna ve 7,8 tane cilek yedim

bu nasil menu diceksiniz biliyorum ama sabah ymek yemege firsat bulamadan yusufu toparlaldigim gibi disari ciktim vizeye gittim ordan yusufun doktoruna gidip asimizi olduk ordan da ben doktora gittim ve aksam anca eve geldim menudeki anormallik bu yuzden :26:

günaydın kızlar..
akrepçim menü sorgulamaya aynen devam canım.ben iyice coştum bu aralar..biraz dizginlenmeye ihtiyacım var açıkçası..
evet çiğdem çekirdek demek..tüm yaz tatilllerim izmir de geçtiği için bir çok şeyi kapmışım demek..annem de bana izmir de hamile kalmış,doğum olmasa da kalım yerim izmir yani.
bir de güzelim ben öğlen yemek formunda yersem asla akşam masasına oturamıyorum,eşimde ters oluyor o zaman..aslında ne güzel olurdu öğlen yiyip akşam salatayla öğün savmak...

evet izmirde çidem derizbiz çekirdege çekirdek diyince satanlar bile yüzüne bakar neyyyyy istiyorsunuz diye

son günlerede hep kötü haberlerle geliyorum
dün gece eşim geldi hani eleman ayrılıyor diye bahsetmiştim ya işte onun yerine başkasını almıştık oda işten ayrılmış artık kocacım sabah 7 de gidecek gece 1 de gelecek eve çok morelim bozuk romatizma agrıları hala aynı iyileşseydi bukadar üzülmezdim kendimde hastayım çok canım sıkkın çokkkkk

vardır bundada bir hayır inşallah

canım gereksiz alınganlıklar hem kızdırıyor hem de üzüyor beni..ben sana açıklamamı yaptım daha ne..
genel paylaşım listesinde değil de takım içi yarışmamızda olursun dedim..önemli olan bizlerle olmak dimii sonuçta..
genel paylaşım listesinde o kadar çok kişi ayrıldı ve kişi geri döndü dedim ki artık nerdeyse takım olarak mimlenicez..ve bu da kısa aralıklarla oluyor ve ciddiyetten uzaklaşıyor gibi..zaten son geri dönen üyeyle alakalı problem olmuş ben de görmemişim uyarıyı..hala uğraşıyorum çözüm için..
konu böyle iken ayrılmak için 1000 defa düşünün çünkü ben genel paylaşım listesine almak için 2000 defa düşünücem..ama dier türlü takım içinde beraber oluruz..
ben sana takımdasın demişim sen takımdaymışım gibi paylaşımda bulundum demişsin..
tatlım arkadaşlıklar kural gerektirirmi..
biz hep birlikte destek olup veriez kiloları dedik..daha ne diyelim:132:

tabi ki bunda da vardır bir hayır şekerim..
ben ısrarla sarmısak diyorum..sen de eşinde..mneünle birlikte bir diş sarımsak..bölebilirsin koay yutmak için..inan hastalığın da geçer kolay kolay hasta da olmazsın Allah'ın izniyle..Rabbim şifasını yaratmış şekerim..diğer ilaçlar bir yeri iyi ediyor ama diğer yeri mahvediyor..yazık kimyevi maddeler

çekirdekmiiii
ayy ben de otsu felan bişii tahmin etmiştim

tatlım öğlen ye akşam salata ile savştur..benim gibi yap..kendine de koy yemek ama yapıak uğraşıak bişiiler bul..salata ye yemek yiyomuş gibi yap

tatlım sen kilo bildirmi yapmışmıydın:26:

sıcak su
kahvaltı önesi meyve
sabah
yarım yumurta kaşarlı ekmek peynir zeytin domates salatalık:81:
ara yoköğlen yok
ara
akşam domalan diye bi yöresel sebze gibi bişey ama az yedim :81:
su
bitki çayı
spor
kitap
pozitiflikten kaldı:88:
kocaman bir negatifsin maalesef bu hafta 200 gr vermişsin haftaya fazlasıyla alırsın bu şekilde gidersen benden söylemesi..
vermek istiyorsan menüleri düzelt..pozitif ol şekercim:80:

sabah 1 bardak su
meyve yok
kahvaltı(içeriği de yazalım):80:
ara 1 elma:81:
ögle 1 kase çorba 1 dl ekmek:81yeşillik veya salata veya turşu veya yoğurt eklenebilirdi)
ara yok
akşam 3 kaşık kuru fasulye bi ks yogurtlu makarna:81akşam fakir olucağımıza öğlen fakir olmuş menümüz)
biraz önce 1 elma yedim birazda kuru üzüm (oh oh oh:89: umarım hemen üstüne yatmamışızdır..en az 2 saat sonra uyumak lazım..ve o arayı öğle akşam arası yapabilirdik..öğle yemeyine ara yapmayına tabi ki mide bişiiler ister ki vüudun eksiğini kapasın gün bitmeden..öyle proğramlanmış çünkü..ama vücut da geç saatte gelen besini depo yapmakla proğramlanmışyağ yapma hücreleri kasayı kapamış çünkü..nöbetçi elemanlar minumuma inmiş..)
tam bilmiyorum ama bol bol su :81:
3 kupa yeşil çay:81:
spor mazeretli
kitap yok
tatlım pozitifliği yanlış kullanıyosun..dikkat et iç sıkıntısına girmek üzeresin..gelişen durumları olduğu gibi kabullenmeyi öğren..yanından geçen seli tutamazsın..ısrar edersen seni de alır götürür..
mevlam görelim neyler..neylerse güzel eyler..

sabah ılık su:81:
meyve yok
kahvaltı bir yumurta bir dilim ekmek 1 taze sıkılmış portakal suyu 1 dilim kaşar:81:
ara 1 dilim kek 2 şekersiz çay:81:
öğle yarım por bamya 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt:81:
ara yok
akşam 1 tabak ton balıklı makarna :81:
ara bir dilim kek 3 şekersiz çay(hoppalaaa araları karıştırmak alışkanlığımız olmuş)
1 saat yürüyüş:81:
2 lt su:81:
birazdan yeşil çay içeceğim(içildimi)
kitap ::81:tesbih taneleri diye bir kitaba başladım yüreğim dayanırsa bitiririm
ermeni göçü ve ülkemizdeki ermeni kardeşlerimizin yaşadıkları maduriyet konulu

tatlım pozitifsin ama pozitifliği sınırdan geçiş olarak kullanıyorsun..sınıra yaklaştıkça rehavet kaplamış seni..arandaki bağ çok incelmiş..pozitiflik bizim hayat boyu düşüncemiz olsun..
dikkat et kaplumbağa ile tavşan hikayesindeki tavşan durumuna düşmeyesin

benim dünkü menüm
sirkeli ballı sıak su

1 elma

peynir, zeytin, pide, karışık çerez, 3 dilim baklava

1 elma

karışık çerez(badem, antep fıstığı, sarı leblebi, kabak çekirdeği, fındık)yemek yemeye fırsatım olmadı..

1 elma

akşam menüm:balkondan çöp karıştıranları görüne halime şükretmek
çok fakir(fakir kuru ekmek bile bulamadı)

2 fincan kaynar,yarım kupa açık çay

kitap:sadist

spor:60 dk yürüyüş

su:3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…