- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
sabah su sıcak ?? soğuk??ve günün ilk menüsü geldi...sıcak sıcakkkk...
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
1 kase dondurma,1 avuç çiğdem
öğle 1 paket mısır patlağı,1 kase yoğurt
ara 1 muz
akşam 1.5 pors.makarna,yoğurt...
2 litre su,1 soda,1 yeşil çay..
özel gün sebebiyle spor yok..
yemekten yemeyince makarna çok fazla kaçtı.
bir yandan doğum öncesi kıyafetlerim bollaşıyor diye sevinirken niye kaçamakları arttırdım bilmem.kızıyorum kendime..
neyse gidip biraz uzanayım,belimden rahat oturamıyorum..görüşürüz arkadaşlar..
izmirde çekirdeğe çiğdem derlersabah su sıcak ?? soğuk??
meyve
kahvaltı:81:
ara çiğdem nedir canım???
öğle:canım sevmedim ne bu böyle..sen evdesin üstelik..normal yemek bol salata yok sanki çalışıyomuşsunda olanla idare etmişsin gibi..kız akşam yemeğine saldıracaksın sonra
ara:81:
akşam:81:
su:81:
bitki çayı:81:
spor mazeretli
banu bugün menüyü verdi..diğer arkadaşlar en geç yarın sabah sıralıyorlar ve ben tek tek tek sorguluyorum..çok pis renide edicem dağıtanı kendini bırakanı ona göre
2.TAKIM
akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 66 / 66 / 0 / 0,0%)
turab571( 53,6 / 53,5 / 0,1 / 0,19%)
meden( 60 / 60 / 0 / 0,0%)
hindirella( 61 / / / %)
zulaley( 72,6 / 72,6 / 0 / 0,0%)
clementineee( 67,4 / / / %)
Poseidon83( 61 / / / %)
SUKRANbursa( 56 / 56,4 / -0,4 / -0,71%)
çitlenbikbesyo( 55,7 / 55,5 / 0,2 / 0,34%)
aybukeeselam( 53,9 / 54,4 / -0,5 / -0,93%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 602,6 / 603,2 / -0,6 / -0,10% )
takımımız ne kadar güzel bu hafta böylee :97: çook güzel bir hafta bizi bekliyor şüpheniz olmasın kızlar
merhaba kizlar ´simdi viyanadayim cok kosusturmam var birsuru isim var
burdan sonra da turkiyey egelicem galiba firsat buldugumda yazarim ben size.
sabah tartildim 60.9 bu hastalik bize kotu geldi kilo aldirttiama gecen haftaya gore 100gram vermisim en azindan
Akrep yarin bildirim yapamicam simdi yaziyorum kilomu
günaydın kızlar..
akrepçim menü sorgulamaya aynen devam canım.ben iyice coştum bu aralar..biraz dizginlenmeye ihtiyacım var açıkçası..
evet çiğdem çekirdek demek..tüm yaz tatilllerim izmir de geçtiği için bir çok şeyi kapmışım demek..annem de bana izmir de hamile kalmış,doğum olmasa da kalım yerim izmir yani.
bir de güzelim ben öğlen yemek formunda yersem asla akşam masasına oturamıyorum,eşimde ters oluyor o zaman..aslında ne güzel olurdu öğlen yiyip akşam salatayla öğün savmak...
akrepcim neden ben alınmadım takıma anlam veremedim neyse sana kızmıyorum seninde vardır bi bildiğin deyip konuyu uzatmıcam
neyse canım bende buraya uğrayıp takıma alındığımı zannedip boşuna paylaşımda bulunmuşum
hepinize iyi zayıflamalar diliyorum çok kahrımı çektiniz allaha emanet olun umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız
son günlerede hep kötü haberlerle geliyorum
dün gece eşim geldi hani eleman ayrılıyor diye bahsetmiştim ya işte onun yerine başkasını almıştık oda işten ayrılmış artık kocacım sabah 7 de gidecek gece 1 de gelecek eve çok morelim bozuk romatizma agrıları hala aynı iyileşseydi bukadar üzülmezdim kendimde hastayım çok canım sıkkın çokkkkk
vardır bundada bir hayır inşallah
günaydın kızlar..
akrepçim menü sorgulamaya aynen devam canım.ben iyice coştum bu aralar..biraz dizginlenmeye ihtiyacım var açıkçası..
evet çiğdem çekirdek demek..tüm yaz tatilllerim izmir de geçtiği için bir çok şeyi kapmışım demek..annem de bana izmir de hamile kalmış,doğum olmasa da kalım yerim izmir yani.
bir de güzelim ben öğlen yemek formunda yersem asla akşam masasına oturamıyorum,eşimde ters oluyor o zaman..aslında ne güzel olurdu öğlen yiyip akşam salatayla öğün savmak...
merhaba kizlar, korktugum gibi kilo bildirimim gozden kacmis,
herkes de kilo koruma haftasi yapmis bu haftayi,
Lolocum ben en son saydigimda takimda denemede olanlarla birlikte 12 den fazla kisi cikmisti
yogun doneme denk geldin ondandir, bir iki hafta beklesen mutlaka yer acilir takimda. yine burda kal sen ya
yediklerime gelince
oglen vakti aburcubur yedim diyim en iyisi cunku yediklerim turkiyede yok nasil anlatacagimi bilmiyorum
aksama dogru kucuk bir cukulata
aksam da 4,5 kasik ispanak yemegiyle 6,8 kasik makarna ve 7,8 tane cilek yedim
bu nasil menu diceksiniz biliyorum ama sabah ymek yemege firsat bulamadan yusufu toparlaldigim gibi disari ciktim vizeye gittim ordan yusufun doktoruna gidip asimizi olduk ordan da ben doktora gittim ve aksam anca eve geldim menudeki anormallik bu yuzden :26:
sıcak suherkese hayırlı geceler kızlar
bugun sabah canım çok sıkıldı 200gr vermiş olmama
menüm
sabah
yarım yumurta kaşarlı ekmek peynir zeytin domates salatalık
ara yoköğlen yok
akşam domalan diye bi yöresel sebze gibi bişey ama az yedim
ben bu hafta sonu kaçamak falan yapmıycm
tam gaz ileri öbür cuma 54lü bir rakam mutlaka göreceğim inş.
sabah 1 bardak subiraz uyumuşum kendime geliyorum yavaş yavaş ben hasta olunca kuzularımında sesi çıkmıyor beni üzmemek için neler yapıyorlar görseniz canlarım benim
hemen menümü yazayım tekrardan yatıcamm
sabah 1 bardak su
kahvaltı
ara 1 elma
ögle 1 kase çorba 1 dl ekmek
akşam 3 kaşık kuru fasulye bi ks yogurtlu makarna
biraz önce 1 elma yedim birazda kuru üzüm
tam bilmiyorum ama bol bol su 3 kupa yeşil çay
buda benim menüm
sabah ılık su
kahvaltı bir yumurta bir dilim ekmek 1 taze sıkılmış portakal suyu 1 dilim kaşar
ara 1 dilim kek 2 şekersiz çay
öğle yarım por bamya 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
akşam 1 tabak ton balıklı makarna
ara bir dilim kek 3 şekersiz çay
1 saat yürüyüş
2 lt su
birazdan yeşil çay içeceğim
kitap tesbih taneleri diye bir kitaba başladım yüreğim dayanırsa bitiririm
ermeni göçü ve ülkemizdeki ermeni kardeşlerimizin yaşadıkları maduriyet konulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?