güzelim ama sen de takımdasın,sadece çok kalabalık olduğumuz için kim mezun olursa ancak onun yerine geçerek yarışmaya da dahil olacaksın dedi ya akrep..gerçekten gereksiz alınganlık etmişsin.hani boş yer var da mı yazılmadı adın...sen dön paylaşıma bence..kafan dolu anlıyorum,beraber dertleşiriz işte...akrepcim neden ben alınmadım takıma anlam veremedim neyse sana kızmıyorum seninde vardır bi bildiğin deyip konuyu uzatmıcam
neyse canım bende buraya uğrayıp takıma alındığımı zannedip boşuna paylaşımda bulunmuşum
hepinize iyi zayıflamalar diliyorum çok kahrımı çektiniz allaha emanet olun umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız
ben baştan market gibi büfe gibi bir alanda sandım eşini..o yüzden eleman gitti deyince ne var bulunur yenisi demiştim..iş yufkacılık olunca eleman değil işinde usta birini aradığınızı farkettim..bu durumda zor tabii.ayrılma gerekçeleri ne ki güzelim..bu işsizlik ortamında iş mi beğenmiyor insanlar,siz mi tatmin edemiyorsunuz çalışanınızı..önce sorunu saptamalı tabii.kendi işin olmasının zor yanları bunlar..sen de istemez miydin eşin 7 de gitsin akşam 6 da gelsin.ama ekmek parası ne yapalım..önce sağlık diyelim..allah gönlünüze göre versin inşallah..son günlerede hep kötü haberlerle geliyorum
dün gece eşim geldi hani eleman ayrılıyor diye bahsetmiştim ya işte onun yerine başkasını almıştık oda işten ayrılmış artık kocacım sabah 7 de gidecek gece 1 de gelecek eve çok morelim bozuk romatizma agrıları hala aynı iyileşseydi bukadar üzülmezdim kendimde hastayım çok canım sıkkın çokkkkk
vardır bundada bir hayır inşallah
sabah 500 ml oda sıcaklığında su:81:herkese iyi akşamlar...
bu gün
sabah 500 ml oda sıcaklığında su
kahvaltı domates,salatalık,peynir
zeytin,2 dilim ekmek,çay...
ara 1 muz
öğle 1 dilim lazanya,1 bardak meyve suyu
ara 5 adet minik bisküvi,
akşam 1 tabak imam bayıldı,2 dilim ekmek
2 litre su
1 yeşil çay
1 maden suyu
spor yok
kitap almaya çıkamadığım için o da yok maalesef..
ben baştan market gibi büfe gibi bir alanda sandım eşini..o yüzden eleman gitti deyince ne var bulunur yenisi demiştim..iş yufkacılık olunca eleman değil işinde usta birini aradığınızı farkettim..bu durumda zor tabii.ayrılma gerekçeleri ne ki güzelim..bu işsizlik ortamında iş mi beğenmiyor insanlar,siz mi tatmin edemiyorsunuz çalışanınızı..önce sorunu saptamalı tabii.kendi işin olmasının zor yanları bunlar..sen de istemez miydin eşin 7 de gitsin akşam 6 da gelsin.ama ekmek parası ne yapalım..önce sağlık diyelim..allah gönlünüze göre versin inşallah..
güzelim ama sen de takımdasın,sadece çok kalabalık olduğumuz için kim mezun olursa ancak onun yerine geçerek yarışmaya da dahil olacaksın dedi ya akrep..gerçekten gereksiz alınganlık etmişsin.hani boş yer var da mı yazılmadı adın...sen dön paylaşıma bence..kafan dolu anlıyorum,beraber dertleşiriz işte...
tatlım sen kilo bildirmi yapmışmıydın:26:
tabi ki bunda da vardır bir hayır şekerim..
ben ısrarla sarmısak diyorum..sen de eşinde..mneünle birlikte bir diş sarımsak..bölebilirsin koay yutmak için..inan hastalığın da geçer kolay kolay hasta da olmazsın Allah'ın izniyle..Rabbim şifasını yaratmış şekerim..diğer ilaçlar bir yeri iyi ediyor ama diğer yeri mahvediyor..yazık kimyevi maddeler
sıcak su
kahvaltı önesi meyve
sabah
yarım yumurta kaşarlı ekmek peynir zeytin domates salatalık:81:
ara yoköğlen yok
ara
akşam domalan diye bi yöresel sebze gibi bişey ama az yedim :81:
su
bitki çayı
spor
kitap
pozitiflikten kaldı:88:
kocaman bir negatifsin maalesefbu hafta 200 gr vermişsin haftaya fazlasıyla alırsın bu şekilde gidersen benden söylemesi..
vermek istiyorsan menüleri düzelt..pozitif ol şekercim:80:
sabah 1 bardak su
meyve yok
kahvaltı(içeriği de yazalım):80:
ara 1 elma:81:
ögle 1 kase çorba 1 dl ekmek:81yeşillik veya salata veya turşu veya yoğurt eklenebilirdi)
ara yok
akşam 3 kaşık kuru fasulye bi ks yogurtlu makarna:81akşam fakir olucağımıza öğlen fakir olmuş menümüz)
biraz önce 1 elma yedim birazda kuru üzüm (oh oh oh:89: umarım hemen üstüne yatmamışızdır..en az 2 saat sonra uyumak lazım..ve o arayı öğle akşam arası yapabilirdik..öğle yemeyine ara yapmayına tabi ki mide bişiiler ister ki vüudun eksiğini kapasın gün bitmeden..öyle proğramlanmış çünkü..ama vücut da geç saatte gelen besini depo yapmakla proğramlanmışyağ yapma hücreleri kasayı kapamış çünkü..nöbetçi elemanlar minumuma inmiş..)
tam bilmiyorum ama bol bol su :81:
3 kupa yeşil çay:81:
spor mazeretli
kitap yok
tatlım pozitifliği yanlış kullanıyosun..dikkat et iç sıkıntısına girmek üzeresin..gelişen durumları olduğu gibi kabullenmeyi öğren..yanından geçen seli tutamazsın..ısrar edersen seni de alır götürür..
mevlam görelim neyler..neylerse güzel eyler..
sabah ılık su:81:
meyve yok
kahvaltı bir yumurta bir dilim ekmek 1 taze sıkılmış portakal suyu 1 dilim kaşar:81:
ara 1 dilim kek 2 şekersiz çay:81:
öğle yarım por bamya 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt:81:
ara yok
akşam 1 tabak ton balıklı makarna :81:
ara bir dilim kek 3 şekersiz çay(hoppalaaaaraları karıştırmak alışkanlığımız olmuş )
1 saat yürüyüş:81:
2 lt su:81:
birazdan yeşil çay içeceğim(içildimi)
kitap ::81:tesbih taneleri diye bir kitaba başladım yüreğim dayanırsa bitiririm
ermeni göçü ve ülkemizdeki ermeni kardeşlerimizin yaşadıkları maduriyet konulu
tatlım pozitifsin ama pozitifliği sınırdan geçiş olarak kullanıyorsun..sınıra yaklaştıkça rehavet kaplamış seni..arandaki bağ çok incelmiş..pozitiflik bizim hayat boyu düşüncemiz olsun..
dikkat et kaplumbağa ile tavşan hikayesindeki tavşan durumuna düşmeyesin
ben baştan market gibi büfe gibi bir alanda sandım eşini..o yüzden eleman gitti deyince ne var bulunur yenisi demiştim..iş yufkacılık olunca eleman değil işinde usta birini aradığınızı farkettim..bu durumda zor tabii.ayrılma gerekçeleri ne ki güzelim..bu işsizlik ortamında iş mi beğenmiyor insanlar,siz mi tatmin edemiyorsunuz çalışanınızı..önce sorunu saptamalı tabii.kendi işin olmasının zor yanları bunlar..sen de istemez miydin eşin 7 de gitsin akşam 6 da gelsin.ama ekmek parası ne yapalım..önce sağlık diyelim..allah gönlünüze göre versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?