menüm
sabah 1 elma 1 bar su
kahvaltı
ara 6,7 tane çilek
ögleyok
akşam 4 kş patates 2 kş pilav 1 ks cacık
bolsu spor yok 3 kupa yeşil çay
biraz öncede 1 sarımsak yuttum
sana da selam güzelim.balzac demek,harika..fransız klasikleri de en az rus klasikleri kadar güzeldir..ben de arada okur aldığım zevkin yıllarca hiç azalmamasına şaşarım..utanarak da söyliyim kilom 61,2 idi. bu hafta sıkı denetim ilan edilmiş hemen cumartesi opazar menülerimi yazıyorum
cumartesi
sabah sıcak su kayısı kahvaltıda mıhlama
öğlen gezmeye birr porsiyon dil balığı yedim yanında yeşillik
akşam kuymak 2 dilim ekmek
2 lt su
pazar
sabah su ardından kahvaltı
öğlen mıhlama yanında yeşillik 3 dilim ekmek
akşam misafirlerimiz vardı saat 5'de 2 çay 2 dilim havuçlu kek(ben yaptım şekeri az) 2 lokma kurabiye
2,5 lt su gücüm yeterse 30 dk pilates yapacağım
kitap olarak balzac vadideki zambağı okuyorum.
cuma cumartesi ablam ve 3 şımarık çocuğu bizdeydi. yaramaz çocuğa katlanabilirim ama şımarık çocuğa hiç tahammülüm yok.cumartesi hep beraber gezmeye gittik aman Allah'ım bu ne dedim ya her istediğinin yapılmasına alışmışlar sonuç ortada arsız gözü doymaz çocuklar çok şikayet ettim inşallah benim çocuklarım öyle olmazlar.:18: tabi bu yetiştirilme tarzıyla ilgili..
yarında ölçülerimizi yazalım kızlar
kızlar ben geldim
geçmişi okudum çok yorgunum..akrebim bu hafta çok sıkıyız galiba ..ben yarın yazsam menülerimi hatırlamıyorum..15 mayısa şu göbeğimden kurtulmam lazım kardeşimin düğünü var..
menum
sabah: disarda kalhvati ettik, 2 catal cukulata, zeytin, 2 degisik peynir cesdi, biraz menemen ve biraz ekmekle cay ictim.
kahvatidan sonra orman yuruyusu yaptik nehirde botla gezdik. oralarda hicbirsey yemedim
saat 5 gibi bikac tane cilek yedim
sonra bir arkadasa bebek gormeye gitti orda aksam yemegi niyetine 2 pogaca, bir dilim kek ve patates salatasi yedim
evet ya,spora gitsem hocamız ölçü alacaktı,ama hala belimden rahatsızım,biraz zor giderim.artık kendim alır yazarım..
yazalım bende pek degişiklik yoktur ama olsunyarında ölçülerimizi yazalım kızlar
kıslar bugün 5 de kalktım çamaşır bılaşık evi topladım işlerim bitti sayılır erken kalkmak çok güzel ama herzaman beceremiyorum işteşimdide amigurumi örüyorumm
ne iyi yapmışsın canım yaa..ben de küçük tombişi taşımaktan belimi ağrıttım..zar zor dolanıyorum evde..
havada çok kasvetli insanın canı iyice sıkılıyor 4 gözle bekliyorum yaz gelsin artık izmir hiç bukadar uzunbir kış görmemiştirnerelerdesiniz kizlar nedir bu sessizligin hikmeti.
bugun bende pek bir isteksizlik var birikmis islerden kaynaklanan bir umutsuzluk sanirimbitmeyecekmis gibi yani. yaramaz kizimda uyumadi bir turlu. ona bakacak birinide bulamadim zaten. biraz enerji bulursam olcunup yazacagim gun bitmeden.
2.TAKIM 204. ETAP Etap 9.su ne kadar güzel 9. olmuşuz
2.TAKIM
TAKIM İÇİ SIRALAMA
1.çitlenbikbesyo( 55,7 / 55,5 / 0,2 / 0,34%)
2.turab571( 53,6 / 53,5 / 0,1 / 0,19%)
3.meden( 60 / 60 / 0 / 0,0%)
4.hindirella( 61 /61/0/0,0%)
5.Poseidon83( 61 / 61 / 0 /0,0%)
6.akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
7.banusultan( 66 / 66 / 0 / 0,0%)
8.zulaley( 72,6 / 72,6 / 0 / 0,0%)
9.SUKRANbursa( 56 / 56,4 / -0,4 / -0,71%)
10.aybukeeselam( 53,9 / 54,4 / -0,5 / -0,93%)
YARIŞMA GRUPLARI
AZ ŞİŞKO
GRUBU
1.çitlenbikbesyo
2.turab571
3.meden
4.hindirella
5.Poseidon83
ÇOK ŞİŞKO
GRUBU
1.akrep33
2.banusultan
3.zulaley
4.SUKRANbursa
5.aybukeeselam
ilik su:80:selamlar arkadaslar
kizim uyudu kendime zaman ayirma zamanim geldi nihayet.
menumu yazam
ilik su
kahvalti 1 yumurta 1 dilim kasar ceyrek simit, 1 ck cikolata 2 tek sekerli cay
ara 1 dilim kek 1 bardak yesil cay
oglen 4 kasik bulgur pilavi bir kase kuru fasulye, tursu
ara 1 kase puding 1 kupa sekersiz kahve ile (hic icmezdim canim istedi)
aksam 2 kasik bulgur pilavi 2 kasik kuru fasulye 1/2 kase yogurt
ara yarim elma
1,5 saat normal tempoda yuruyus ve bu esnada teklif uzerine yedigim kucuk bir cesit gofret
3 lt su
20 syf kitap
sabah 1 bardak ılık ballı limonlu su:81:gelelim bugunkü menüme
sabah 1 bardak ılık ballı limonlu su
kahvaltı 1 yeşil elma
ara maviyeşil çikolata
öğlen 1 simit 1 bardak ayran
ara yok
akşam 1 yemek kaşığı kabak yemeği 1 yemek kaşığı erişte
az sonra 1 porsiyon meyve yemeği planlıyorum
vee ayrıca tam 1 saat egzersiz yaptım
canım öncelikle kusura bakma olurmu..ben görmemişim demekki perşembe giremediğim anlara denk gelmiş..canim persembe gunu viyanaya uctum o yuzden bildirimimi de persembe sabahi yaptim ama olsun ben de cok kilo verememistim zaten.
gelelim menuye
yaninda kaldigim aile gec kalkti ben de yusufu sabah yedirdim ama kahvalti icin onlari bekliyim dedim
sabah 12 de
biraz peynr 2 zeytin biraz bal bir bardak cay
saat 2 de yine sabahki ayni menu kahvaltilik ama ekmek yok
ara muz ve biraz cilek
aksam pizza ve salata
cay ve az nerdeyse sekersiz muhallebi ( ogluma yaptigim muhallebini artani)
spor olarak alisveris yaptik eve geldigimde pestilim cikmisti bacaklarim cok agriyordu
kizlar menum bugunlerde cok bozuk biliyorum ama baskaksinin evinde ne bulduysam artik. ins. haftaya kosusturmadan dolayi kilo vermis olurum
tamam canım geldiğini gördm ama anlam verememiştim sonra elektiriğinin gittiğini düşünmüştüm senden açıklama bekliyordum..teşekkür ederim anım açıklama için..face, msn ya da tel nosu hangisi sana uyarsa bana özelden yazarsan böyle durumlarda çözümsüz kalmayız şekercim..herkese merhaba cuma günü kilomu bildirmek için baya bi debelendim ama başaramadım foruma 3 4 kere cvp yazdım çıkmadı akrep turab ve medene msj atmayı denedim gitmedi tickerımla göstermeye çalıştım internet çok yavaştı 2 haftadır kilomu bildiremedm size karşı çok mahcubum keşke birinizin mail adresini daha önceden alsaydım umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdi bi geçmişi okuyacağm
cumartesiutanarak da söyliyim kilom 61,2 idi. bu hafta sıkı denetim ilan edilmiş hemen cumartesi opazar menülerimi yazıyorum
cumartesi
sabah sıcak su kayısı kahvaltıda mıhlama
öğlen gezmeye birr porsiyon dil balığı yedim yanında yeşillik
akşam kuymak 2 dilim ekmek
2 lt su
pazar
sabah su ardından kahvaltı
öğlen mıhlama yanında yeşillik 3 dilim ekmek
akşam misafirlerimiz vardı saat 5'de 2 çay 2 dilim havuçlu kek(ben yaptım şekeri az) 2 lokma kurabiye
2,5 lt su gücüm yeterse 30 dk pilates yapacağım
kitap olarak balzac vadideki zambağı okuyorum.
cuma cumartesi ablam ve 3 şımarık çocuğu bizdeydi. yaramaz çocuğa katlanabilirim ama şımarık çocuğa hiç tahammülüm yok.cumartesi hep beraber gezmeye gittik aman Allah'ım bu ne dedim ya her istediğinin yapılmasına alışmışlar sonuç ortada arsız gözü doymaz çocuklar çok şikayet ettim inşallah benim çocuklarım öyle olmazlar.:18: tabi bu yetiştirilme tarzıyla ilgili..
eğer bu hafta cuma 60 kiloyla buraya gelmezsem bana istediğiniz cezayı verin ne derseniz yapacağım size söz veriyorum etim sizin kemiğimde kara yağlarımda...
hatta o cezayı siz bana bu haftadan vermeye başlayın hazırım
Merhaba arkadaşlar,
giremiyorum oğlumdan fırsat bulup, yine hastalndı. canım sıkılıyor, sürekli kucak istiyor, doğru dürüst uyuyamıyor. zar zor bir mesaj yazıyorum. geçmişi okuyamadım.
selam kızlar
dün gece kızım başıma iş açtı mutfağın halısına kustu ama öyle böyle değil..şimdi onu yıkamam lazım akşam görüşürüz inşallh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?