Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam şekerler..
menümü yazayım..
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı peynir,zeytin,
2 dilim ekmek,çay,reçel..
ara yok
öğle 1 tabak nar ekşili mısır
ara 1 elma
akşam 1 pors.tavuk yemeği
2 dilim ekmek
1 pors.pilav
yoğurtlu salata
1 büyük lokum...
2 litre su
1 maden suyu...

sana da selam güzelim.balzac demek,harika..fransız klasikleri de en az rus klasikleri kadar güzeldir..ben de arada okur aldığım zevkin yıllarca hiç azalmamasına şaşarım..
demek yeğenlerin kızdırdı seni..ama hak veriyorum sana canım.şımarıklık çocukta bile hoş durmuyor ama nasıl yetiştirirsen öyle de gidiyor..bizim ailede de var bu buldumcuk tavırları...dünya üstünde tek doğuran ve doğurulan kendi ve kendi evlatları gibi davrananlar her ailede çıkıyor maalesef..bir de alıngan oluyorlar,kolaysa bir şey söyle..herkesin evladı kendine kıymetli ama her istediğini yaparak iyi ebeveyn olduklarını mı düşünüyorlar acaba..

menum
sabah: disarda kalhvati ettik, 2 catal cukulata, zeytin, 2 degisik peynir cesdi, biraz menemen ve biraz ekmekle cay ictim.
kahvatidan sonra orman yuruyusu yaptik nehirde botla gezdik. oralarda hicbirsey yemedim
saat 5 gibi bikac tane cilek yedim
sonra bir arkadasa bebek gormeye gitti orda aksam yemegi niyetine 2 pogaca, bir dilim kek ve patates salatasi yedim

kızlar ben geldim
geçmişi okudum çok yorgunum..akrebim bu hafta çok sıkıyız galiba ..ben yarın yazsam menülerimi hatırlamıyorum..15 mayısa şu göbeğimden kurtulmam lazım kardeşimin düğünü var..

günaydın canım arkadaşlarımmmmmm
hepimize saglıklı ve güzelbir hafta geçirmemiz dilegiyle inşallah bu hafta herkez güzelce ve bol bol kara yaglardan kurtulurruz inşallah :81:

hoşgeldin şeker kurtulursun inşallah ama çok az kalmış

süper posicim ormanda yürüyüş aslında bana göre güneşyok agaçların gölgesi altında

evet ya,spora gitsem hocamız ölçü alacaktı,ama hala belimden rahatsızım,biraz zor giderim.artık kendim alır yazarım..

hayırdır banucum belinimi incittin
yarında ölçülerimizi yazalım kızlar
yazalım bende pek degişiklik yoktur ama olsun

kıslar bugün 5 de kalktım çamaşır bılaşık evi topladım işlerim bitti sayılır erken kalkmak çok güzel ama herzaman beceremiyorum işte şimdide amigurumi örüyorumm

gunaydinlar kizlar. dunku yediklerimi yazip temizlige girismem lazim malum hafta sonu ertesi ev hali var cok isim var.
dunku menum
ilik su
kahvalti normal abartisiz bir kahvalti
disardaydik oglen yok arada yarim cikolatali gofret ve bir ihlamur ictim
aksam 2 parca tavuk ayran bol yesillik
2lt su
3 saat ders calisma

merhaba kızlar...ölçü takipçimiz yok ama ben yine de yazayım...meden sakın atlama mesajımı...
göğüs 94
bel 82
kalça 98
haydi kızlar herkes mezuraların başına...bu gün ölçü bildirmeyen kalmasın...bildirmeyene ceza vaaaaarrr...

kıslar bugün 5 de kalktım çamaşır bılaşık evi topladım işlerim bitti sayılır erken kalkmak çok güzel ama herzaman beceremiyorum işte şimdide amigurumi örüyorumm

ne iyi yapmışsın canım yaa..ben de küçük tombişi taşımaktan belimi ağrıttım..zar zor dolanıyorum evde..

nerelerdesiniz kizlar nedir bu sessizligin hikmeti.
bugun bende pek bir isteksizlik var birikmis islerden kaynaklanan bir umutsuzluk sanirim bitmeyecekmis gibi yani. yaramaz kizimda uyumadi bir turlu. ona bakacak birinide bulamadim zaten. biraz enerji bulursam olcunup yazacagim gun bitmeden.

ne iyi yapmışsın canım yaa..ben de küçük tombişi taşımaktan belimi ağrıttım..zar zor dolanıyorum evde..

tabi yaaa tombiş agrıtır belini geçmiş olsun ama büyüyene kadar böyle benimde ortanca çok kiloluydu ve çok aglayan bir bebekti aynı senin gibi sürekli bel agrısı çekerdim yemek yaparken bile kucagıma baglardım ayyyy ne zor günlermiş büyüdüler allaha çok şükür

havada çok kasvetli insanın canı iyice sıkılıyor 4 gözle bekliyorum yaz gelsin artık izmir hiç bukadar uzunbir kış görmemiştir

aman allahım bu hafta sıkı bir program yapmam lazım:18:
günaydın kızlar biraz geç oldu ama ya ben gene 2 gündür keyifsizim giremedim hep yedim ve yattım
en sonunda gebildim
ya benim ölçülerimi almam lazım ama bi tuhafiyeye gidip hemen köşede ölçüvereyim artık evde mezro yok

Merhaba arkadaşlar,
giremiyorum oğlumdan fırsat bulup, yine hastalndı. canım sıkılıyor, sürekli kucak istiyor, doğru dürüst uyuyamıyor. zar zor bir mesaj yazıyorum. geçmişi okuyamadım.

selam kızlar
dün gece kızım başıma iş açtı mutfağın halısına kustu ama öyle böyle değil..şimdi onu yıkamam lazım akşam görüşürüz inşallh..

ilik su:80:
meyve yok
kahvalti 1 yumurta 1 dilim kasar ceyrek simit, 1 ck cikolata 2 tek sekerli cay:81:
ara 1 dilim kek 1 bardak yesil cay
oglen 4 kasik bulgur pilavi bir kase kuru fasulye, tursu:81:
ara 1 kase puding 1 kupa sekersiz kahve ile (hic icmezdim canim istedi)
aksam 2 kasik bulgur pilavi 2 kasik kuru fasulye 1/2 kase yogurt:81:
ara yarim elma:81:
1,5 saat normal tempoda yuruyus :81:
ve bu esnada teklif uzerine yedigim kucuk bir cesit gofret
3 lt su:81:
20 syf kitap:81:
hedefe ulaşmaktan korkuyorsan söyle de bilelim güzelim
sabah 1 bardak ılık ballı limonlu su:81:
kahvaltı 1 yeşil elma kahvaltıda sadece elmamı yedin
ara maviyeşil çikolata diyet ürünlerinden uzak duruyoruz canım..bunun yerine bitter çukulata..tabii aralarda meyve lütfen
öğlen 1 simit 1 bardak ayran kıs bu öğle menüsümüüüü:88:
ara yok
akşam 1 yemek kaşığı kabak yemeği 1 yemek kaşığı erişte:81:
az sonra 1 porsiyon meyve yemeği planlıyorum işte bu planlanan meyve gün aralarına serpiştirilebilirmi acabaa

vee ayrıca tam 1 saat egzersiz yaptım:81:
canım öncelikle kusura bakma olurmu..ben görmemişim demekki perşembe giremediğim anlara denk gelmiş..
sevgili başkan yardımcım görmedimi acabaa
kızlar cuma kilo bildirimi yapan kayboluyor ortadan..ben cuma günü paylaşıma listeyi atamadım..nette problem vardı..az kalsın cezalı takım oluyorduk..ve burda durumu farkedecek kimse yoktu
misafir olduğun için menü kontrolü yapmıyorum canım..sen ortama göre dikkatli olursun artık..
tamam canım geldiğini gördm ama anlam verememiştim sonra elektiriğinin gittiğini düşünmüştüm senden açıklama bekliyordum..teşekkür ederim anım açıklama için..face, msn ya da tel nosu hangisi sana uyarsa bana özelden yazarsan böyle durumlarda çözümsüz kalmayız şekercim..
cumartesi
sabah sıcak su :81:
kayısı:81:
kahvaltıda mıhlama:81:
ara yok
öğlen gezmeye birr porsiyon dil balığı yedim yanında yeşillik:81:
ara yok
akşam kuymak 2 dilim ekmek :81:
2 lt su :81:

mıhlama ve kuymak nedir :26:

pazar
sabah su :81:
meyve yok
ardından kahvaltı :81: içeriği nedir :26:
ara yok
öğlen mıhlama yanında yeşillik 3 dilim ekmek:81:
ara yok
akşam misafirlerimiz vardı
saat 5'de 2 çay 2 dilim havuçlu kek(ben yaptım şekeri az) 2 lokma kurabiye
umarım ilerleyen saatte başaka bişey yenmemiştir
2,5 lt su :81:
gücüm yeterse 30 dk pilates yapacağım- yapıldımı pekii:26:
kitap olarak balzac vadideki zambağı okuyorum.:81:
meyve ve bitki çayı neden yok

hepsi senin olsun canım..sen yeterki bakterili etten olan hamburgerden, koladan, aburuburdan uzak dur ve aralarda meyve ye yeter

Merhaba arkadaşlar,
giremiyorum oğlumdan fırsat bulup, yine hastalndı. canım sıkılıyor, sürekli kucak istiyor, doğru dürüst uyuyamıyor. zar zor bir mesaj yazıyorum. geçmişi okuyamadım.

geçmiş olsun medencim allah tez zamanda şifa versin inşallah
selam kızlar
dün gece kızım başıma iş açtı mutfağın halısına kustu ama öyle böyle değil..şimdi onu yıkamam lazım akşam görüşürüz inşallh..

ahhh canımmm kolay gelsin en nefret ettigim şey geçen ay büyük oglum kustu kendi odalarının halısına inan yıkayamadım attım halıyı yıkasaydım herhal hastanelik olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…