Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eeeee kıslar nerelerdesiniz bakalım neler yapıyorsunuz ben fazla sıktım kendimi songünlerde ve bugün sokaga attım kendimi çarşı pazar dolaştım çok iyigeldi kendime geldim biraz eşimde hala hastanede iyi haberlerle gelir inşallah

sabah 1 elma:81: 1 bar su sıcak su yok
kahvaltı:81: içerik ???
ara 6,7 tane çilek:81:
ögleyok
ara yok :81:
akşam 4 kş patates 2 kş pilav 1 ks cacık:81:
bolsu :81:
spor yok
3 kupa yeşil çay:81:
biraz öncede 1 sarımsak :81:
hergün okuyorum 1 cüz 21.lema ve cevşen :81:
sabah 1 bardak ılık su:81:
meyve yok:81:
kahvaltı peynir,zeytin,
2 dilim ekmek,çay,reçel..:81:
ara yok
öğle 1 tabak nar ekşili mısır:81:
ara 1 elma:81:
akşam 1 pors.tavuk yemeği:81:
2 dilim ekmek
1 pors.pilav
yoğurtlu salata:81:
1 büyük lokum...
2 litre su :81:
1 maden suyu:81:
bitki çayı yok
kitap yok
Merhaba arkadaşlar,
giremiyorum oğlumdan fırsat bulup, yine hastalndı. canım sıkılıyor, sürekli kucak istiyor, doğru dürüst uyuyamıyor. zar zor bir mesaj yazıyorum. geçmişi okuyamadım.
geçmiş olsun canım.
selam kızlar
dün gece kızım başıma iş açtı mutfağın halısına kustu ama öyle böyle değil..şimdi onu yıkamam lazım akşam görüşürüz inşallh..
senin kız da mı hasta canım..geçmiş olsun..

Son düzenleme:
inşallah canım..sen çok takılma eşinle alakalı gelişmelere..her şey güzel olur merak etme

Vaktiyle birbirini çok seven iki kardeş varmış. Büyüğü Halil.

Küçüğü ise İbrahim......

Halil, evli çocuklu.

İbrahim ise bekârmış...

Ortak bir tarlaları varmış iki kardeşin...

Ne mahsul çıkarsa, iki pay ederlermiş.

Bununla geçinip giderlermiş...

Bir yıl, yine harman yapmışlar buğdayı.

İkiye ayırmışlar.

İş kalmış taşımaya.

Halil, bir teklif yapmış :

İbrahim kardeşim; Ben gidip çuvalları getireyim. Sen buğdayı bekle.

Peki, abi demiş İbrahim...

Ve Halil gitmiş çuval getirmeye... .

O gidince, düşünmüş İbrahim:

Abim evli, çocuklu. Daha çok buğday lazım onun evine

Böyle demiş ve

Kendi payından bir miktar atmış onunkine...

Az sonra Halil çıkagelmiş.

Haydi İbrahim. De miş, önce sen doldur da taşı ambara.

Peki abi.

İbrahim, kendi yığınından bir çuval doldurup düşer yola.

O gidince, Halil düşünür bu defa:

Der ki:

Çok şükür, ben evliyim, kurulu bir düzenim de var.

Ama kardeşim bekâr.

O daha çalışıp, para biriktirecek. Ev kurup evlenecek.

Böyle düşünerek,

Kendi payından atar onunkine birkaç kürek.

Velhasıl, biri gittiğinde, öbürü, kendi payından atar onunkine.

Bu, böyle sürüp gider.

Ama birbirlerinden habersizdirler.

Nihayet akşam olur.

Karanlık basar.

Görürler ki, bitmiyor buğdaylar.

Hatta azalmıyor bile.

Hak teala bu hali çok beğenir.

Buğdaylarına bir bereket verir, bir bereket verir ki...

Günlerce taşır iki kardeş, bitiremezler.

Şaşarlar bu işe...

Aksine çoğalır buğdayları.

Dolar taşar ambarları.

Bugün 'bereket' denilince, bu kardeşler akla gelir.

Bu bereketin adı: Halil İbrahim bereketidir​

canim haklisin ama ben gecen cuma sabahin korunde basladim kosusturmaya aksam ancak eve girebildim. ins. evde oldugumda ozellikle cuma gunleri takip ediyorum zaten

valla bu misafirlik bana yaricakmi bilmiyorum dun shrin yarisini bugun de oteki yarisini yuruduk. ins. tartida faydasini gorurum

ahhh canımmm kolay gelsin en nefret ettigim şey geçen ay büyük oglum kustu kendi odalarının halısına inan yıkayamadım attım halıyı yıkasaydım herhal hastanelik olurdum

Zulaley ve aybuke nin bebeleri yaramazgillerden demek
Aslnda halilarin ustune serilen battaniyeye benzer seylerden serseniz cunku bebekler illaki kirleticek surekli hali temizlemekten daha kolay olur. bi de tez zamanda esin iyilesir ins. sen de cok dua et

Meden gecmis olsun canim.

Son düzenleme:

evet yaramazgillerden malesef her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor.çok inat kendini yerlere atıyor.hafta sonu dolmuşa bindik diye yerlerde yattı inene kadar ağladı.bu çocuk büyürse ben çok sabırlı biri olurum heralde..ya da sinir hastası
normalde seriyorum ama mutfakta ince halılardan var oraya sermedim.geçenlerde de oturma odasının halınsının örtüsünü yıkadım bir gün açık kaldı o gün kustu olacak oluyor. hala çıkmadı lekesi böğürtlen hoşafı içmişti ..

hasta değil dün akşam geldik eve bizim kızı araba tutuyor midesi bulanıyor.gelince sütünü içirdim kustu..otobüslerde rezil oluyoruz ya poşetle geziyoruz..bi arabamız olsaydı..dün ilk defa çok içten istedim bunu..

haklisin akrepcim haklisin ne diyeyim.
dogru soze laf yok surada hedefime bir kac adim kalmis bir yekinsem hedef benim.

ahhh canımmm kolay gelsin en nefret ettigim şey geçen ay büyük oglum kustu kendi odalarının halısına inan yıkayamadım attım halıyı yıkasaydım herhal hastanelik olurdum

zulaley sen ne ilginc kadinsin yaa haliyi mi attin sanki tsort atmis gibi soyluyorsun.
ay cok guldum buna yaa

ölçülerim
gögüs 98
bel 83
göbek 93
kalça 105

yaaa gögüslerim de küçülüyo sinir oluyorum :84:

plates yapsaydin dimdik olurlardi

cok komiksiniz yaa icerigi bile saymissin. cocukcagiz kusmus siz haliyi dusunuyorsunuz
kusmakta cok zor birsey.

benim kizimida araba tutuyor artik hafta sonlari onunla disari cikamaz olduk. iki sefer arabada basimiza gelince teshisi koyduk. 1 yolculukta 3 defa arka arkaya kusunca cok uzuldum kizima hem midesi bosaldi gucsuz kaldi eve gelesiye kadar uyudu. odur budur artik uzun yola gitmiyoruz. bir sey yedirmemek en mantiklisi boyle bir durumda, cunku tetikliyor. cocukken bende de vardi oradan biliyorum

olculerimi yarin yazacagim arkadaslar bugun o isteksizlige ragmen tum evimin isini bitirdim . ve pilim bitti.
yarina kuruyan camasirlari utulemek kaldi. menum geliyor bana musade..............

Son düzenleme:
menum
ilik su
kahvalti 09.00 1 dilim koy ekmegi, 1 kasarli yumurta 2 tek sekerli cay
ara 2 yesil cay 1 kase puding
14.00 1 parca tavuk bulgur pilavi yesillik ayran
ara 1 kase puding yesil cay biraz kaju.
aksam 1 muz
1 saat tempolu yuruyus
tum gun temizlik
3 lt su

günaydın kızlar
ben hala ölçülerimi yazamadım ya
dünkü menüm kahvaltı 2 bardak çay 6 adet bisküvi 3 tane tuzlu kurabiye biraz peynir işyerinde ne bulduysam hehe
öğle yarım porsiyon pilav ve 1 kase cacık
akşam 1 kase çekirdek 3 bardak kola üf bu kolayı icat edeni
3 litre veya daha fazla su 1 saat yürüyüş
2 fincan kahve film izledim kitap yok ders bilem çalışmadım:18: 2 ay sonra sınavım var ve ben başlamadım bile çalışmaya:18:

dün tam menümü yazmıştım kızım bilg. kapattı.
5:30 sıcak su kuru kayısı
8:30 1 elma
9:30 2 dilim kepekli ekmekten peynirli yağsız tost
çok az helva yeşil çay
11:30 1 kase k-fleaks
13:00 3 malta eriği
15:30 1 por yeşil fasulye 2 minik biber dol.4 k. yoğurt yarım dilim k.ekmek
17:30 1 avuç leblebi 3-4 minik gofret
20:00 salata 2 k. yoğurt
su 1,5 -2 arası
45 dk plates
45 dk yürüyüş
dün bir yağmura yakalandık yürüyüşten gelirken bi sitenin altına girdik.komşunun oğlu bizi almaya geldi.:2:inşallah hasta olmayız.
vee sevgili eşimin umrunda bile değildi çok sinir oldum ve ilk defa konuşmuyorum.sadece, yağmurun yağacağı belli gitmeseydiniz dedi..bu aralar çok sık trtışmaya başladık dua istiyorum sizden..ama her seferinde üstünü kapattığımızda benim içimde acısı kalıyor bir defa gelip gönlümü almaz bu sefer konuşmıcam.

günaydın arkadaşlar.hala ölçü belirtmeyen var,onları yazalım..bir de turabçım sen onları bir mesajda toplasan kaptan yardımız olarak,meden listeye ekler çocuğu iyileşince..

aybükecim erkeklerin olaylara bakış açısıyla bizimki çoook farklı..bizim gibi ince ve duyarlı olmalarını beklersen daha çok üzülürsün..sana abla tavsiyesi adam umursamazsa sen daha umursamaz ol,ondan rahat davran,ilgisizleş bak nasıl sorgulamaya başlıyor hemen..azıcık kendini çekivereceksin arada..çok üstüne düşünce annelik yapmanı bekliyorlar eşliğin yanında.bırak o seni nazlasın,neyin eksik ki ondan..bir de böyle dene bakalım.sonuca varmayan tansiyonu yükselten tartışmalardan iyidir...

sen 98 küçük diyorsan benimö ki emzirmeden sonra çok küçüldü şu anda 80:92:
bu rada ölçülerim
göğüs:80
bel:72
kalça:92

evet canım emzirme sonrası oluyor bu bayanlarda..benim büyük kızımda neredeyse dümdüz olmuştu.sonra kilo falan almadığım halde eski formlarına kavuştular..şimdi de gevşeme var ama pilates sayesinde herhalde sarkma olmadı..

akrep hanım kardeşim senin de ölçülerini alalım bir zahmet.sanki önceden de yazmadın diye hatırlıyorum..merakımı acil gideriver bakemmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…