sabah 1 elma:81: 1 bar su sıcak su yokmenüm
sabah 1 elma 1 bar su
kahvaltı
ara 6,7 tane çilek
ögleyok
akşam 4 kş patates 2 kş pilav 1 ks cacık
bolsu spor yok 3 kupa yeşil çay
biraz öncede 1 sarımsak yuttum
akrebim kitabı unutuyorum ama hergün okuyorum 1 cüz 21.lema ve cevşen
sabah 1 bardak ılık su:81:selam şekerler..
menümü yazayım..
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı peynir,zeytin,
2 dilim ekmek,çay,reçel..
ara yok
öğle 1 tabak nar ekşili mısır
ara 1 elma
akşam 1 pors.tavuk yemeği
2 dilim ekmek
1 pors.pilav
yoğurtlu salata
1 büyük lokum...
2 litre su
1 maden suyu...
geçmiş olsun canım.Merhaba arkadaşlar,
giremiyorum oğlumdan fırsat bulup, yine hastalndı. canım sıkılıyor, sürekli kucak istiyor, doğru dürüst uyuyamıyor. zar zor bir mesaj yazıyorum. geçmişi okuyamadım.
senin kız da mı hasta canım..geçmiş olsun..selam kızlar
dün gece kızım başıma iş açtı mutfağın halısına kustu ama öyle böyle değil..şimdi onu yıkamam lazım akşam görüşürüz inşallh..
inşallah canım..sen çok takılma eşinle alakalı gelişmelere..her şey güzel olur merak etmeeeeee kıslar nerelerdesiniz bakalım neler yapıyorsunuz ben fazla sıktım kendimi songünlerde ve bugün sokaga attım kendimi çarşı pazar dolaştım çok iyigeldi kendime geldim biraz eşimde hala hastanede iyi haberlerle gelir inşallah
canım öncelikle kusura bakma olurmu..ben görmemişim demekki perşembe giremediğim anlara denk gelmiş..
sevgili başkan yardımcım görmedimi acabaa
kızlar cuma kilo bildirimi yapan kayboluyor ortadan..ben cuma günü paylaşıma listeyi atamadım..nette problem vardı..az kalsın cezalı takım oluyorduk..ve burda durumu farkedecek kimse yoktu
misafir olduğun için menü kontrolü yapmıyorum canım..sen ortama göre dikkatli olursun artık..
:
ahhh canımmm kolay gelsin en nefret ettigim şey geçen ay büyük oglum kustu kendi odalarının halısına inan yıkayamadım attım halıyı yıkasaydım herhal hastanelik olurdum
Zulaley ve aybuke nin bebeleri yaramazgillerden demek
Aslnda halilarin ustune serilen battaniyeye benzer seylerden serseniz cunku bebekler illaki kirleticek surekli hali temizlemekten daha kolay olur. bi de tez zamanda esin iyilesir ins. sen de cok dua et
Meden gecmis olsun canim.
sabah 1 elma:81: 1 bar su sıcak su yok
kahvaltı:81: içerik ???
ara 6,7 tane çilek:81:
ögleyok
ara yok :81:
akşam 4 kş patates 2 kş pilav 1 ks cacık:81:
bolsu :81:
spor yok
3 kupa yeşil çay:81:
biraz öncede 1 sarımsak :81:
hergün okuyorum 1 cüz 21.lema ve cevşen :81:
sabah 1 bardak ılık su:81:
meyve yok:81:
kahvaltı peynir,zeytin,
2 dilim ekmek,çay,reçel..:81:
ara yok
öğle 1 tabak nar ekşili mısır:81:
ara 1 elma:81:
akşam 1 pors.tavuk yemeği:81:
2 dilim ekmek
1 pors.pilav
yoğurtlu salata:81:
1 büyük lokum...
2 litre su :81:
1 maden suyu:81:
bitki çayı yok
kitap yok
geçmiş olsun canım.
senin kız da mı hasta canım..geçmiş olsun..
ilik su:80:
meyve yok
kahvalti 1 yumurta 1 dilim kasar ceyrek simit, 1 ck cikolata 2 tek sekerli cay:81:
ara 1 dilim kek 1 bardak yesil cay
oglen 4 kasik bulgur pilavi bir kase kuru fasulye, tursu:81:
ara 1 kase puding 1 kupa sekersiz kahve ile (hic icmezdim canim istedi)
aksam 2 kasik bulgur pilavi 2 kasik kuru fasulye 1/2 kase yogurt:81:
ara yarim elma:81:
1,5 saat normal tempoda yuruyus :81:
ve bu esnada teklif uzerine yedigim kucuk bir cesit gofret
3 lt su:81:
20 syf kitap:81:
hedefe ulaşmaktan korkuyorsan söyle de bilelim güzelim
ahhh canımmm kolay gelsin en nefret ettigim şey geçen ay büyük oglum kustu kendi odalarının halısına inan yıkayamadım attım halıyı yıkasaydım herhal hastanelik olurdum
ölçülerim
gögüs 98
bel 83
göbek 93
kalça 105
yaaa gögüslerim de küçülüyo sinir oluyorum :84:
evet yaramazgillerden malesef her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor.çok inat kendini yerlere atıyor.hafta sonu dolmuşa bindik diye yerlerde yattı inene kadar ağladı.bu çocuk büyürse ben çok sabırlı biri olurum heralde..ya da sinir hastası
normalde seriyorum ama mutfakta ince halılardan var oraya sermedim.geçenlerde de oturma odasının halınsının örtüsünü yıkadım bir gün açık kaldı o gün kustu olacak oluyor.hala çıkmadı lekesi böğürtlen hoşafı içmişti ..
benim kizimida araba tutuyor artik hafta sonlari onunla disari cikamaz olduk. iki sefer arabada basimiza gelince teshisi koyduk. 1 yolculukta 3 defa arka arkaya kusunca cok uzuldum kizima hem midesi bosaldi gucsuz kaldi eve gelesiye kadar uyudu. odur budur artik uzun yola gitmiyoruz. bir sey yedirmemek en mantiklisi boyle bir durumda, cunku tetikliyor. cocukken bende de vardi oradan biliyorumhasta değil dün akşam geldik eve bizim kızı araba tutuyor midesi bulanıyor.gelince sütünü içirdim kustu..otobüslerde rezil oluyoruz ya poşetle geziyoruz..bi arabamız olsaydı..dün ilk defa çok içten istedim bunu..
ölçülerim
gögüs 98
bel 83
göbek 93
kalça 105
ölçülerim
gögüs 98
bel 83
göbek 93
kalça 105
dün tam menümü yazmıştım kızım bilg. kapattı.
5:30 sıcak su kuru kayısı
8:30 1 elma
9:30 2 dilim kepekli ekmekten peynirli yağsız tost
çok az helva yeşil çay
11:30 1 kase k-fleaks
13:00 3 malta eriği
15:30 1 por yeşil fasulye 2 minik biber dol.4 k. yoğurt yarım dilim k.ekmek
17:30 1 avuç leblebi 3-4 minik gofret
20:00 salata 2 k. yoğurt
su 1,5 -2 arası
45 dk plates
45 dk yürüyüş
dün bir yağmura yakalandık yürüyüşten gelirken bi sitenin altına girdik.komşunun oğlu bizi almaya geldi.:2:inşallah hasta olmayız.
vee sevgili eşimin umrunda bile değildi çok sinir oldum ve ilk defa konuşmuyorum.sadece, yağmurun yağacağı belli gitmeseydiniz dedi..bu aralar çok sık trtışmaya başladık dua istiyorum sizden..ama her seferinde üstünü kapattığımızda benim içimde acısı kalıyor bir defa gelip gönlümü almaz bu sefer konuşmıcam.
sen 98 küçük diyorsan benimö ki emzirmeden sonra çok küçüldü şu anda 80:92:
bu rada ölçülerim
göğüs:80
bel:72
kalça:92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?