yaaa benimkiler niye küçülmüyo:26::26::26: bana doktor masrafı açıyo
sen 98 küçük diyorsan benimö ki emzirmeden sonra çok küçüldü şu anda 80:92:
bu rada ölçülerim
göğüs:80
bel:72
kalça:92
evet canım emzirme sonrası oluyor bu bayanlarda..benim büyük kızımda neredeyse dümdüz olmuştu.sonra kilo falan almadığım halde eski formlarına kavuştular..şimdi de gevşeme var ama pilates sayesinde herhalde sarkma olmadı..
günaydın arkadaşlar.hala ölçü belirtmeyen var,onları yazalım..bir de turabçım sen onları bir mesajda toplasan kaptan yardımız olarak,meden listeye ekler çocuğu iyileşince..
ilik su:81:menum
ilik su
meyve yok
kahvalti 09.00 1 dilim koy ekmegi, 1 kasarli yumurta 2 tek sekerli cay
ara 2 yesil cay 1 kase puding
14.00 1 parca tavuk bulgur pilavi yesillik ayran
ara 1 kase puding yesil cay biraz kaju.
aksam 1 muz
1 saat tempolu yuruyus
tum gun temizlik
3 lt su
kahvaltı 2 bardak çay 6 adet bisküvi 3 tane tuzlu kurabiyegünaydın kızlar
ben hala ölçülerimi yazamadım ya
dünkü menüm kahvaltı 2 bardak çay 6 adet bisküvi 3 tane tuzlu kurabiye biraz peynir işyerinde ne bulduysam hehe
öğle yarım porsiyon pilav ve 1 kase cacık
akşam 1 kase çekirdek 3 bardak kolaüf bu kolayı icat edeni
3 litre veya daha fazla su 1 saat yürüyüş
2 fincan kahve film izledim kitap yokders bilem çalışmadım:18: 2 ay sonra sınavım var ve ben başlamadım bile çalışmaya:18:
bu yediklerinle ne kadar sağlıklı olabilirki sene bedenin ve ölçülerinyaaa benimkiler niye küçülmüyo:26::26::26: bana doktor masrafı açıyo
5:30 sıcak su kuru kayısı:81:dün tam menümü yazmıştım kızım bilg. kapattı.
5:30 sıcak su kuru kayısı
8:30 1 elma
9:30 2 dilim kepekli ekmekten peynirli yağsız tost
çok az helva yeşil çay
11:30 1 kase k-fleaks
13:00 3 malta eriği
15:30 1 por yeşil fasulye 2 minik biber dol.4 k. yoğurt yarım dilim k.ekmek
17:30 1 avuç leblebi 3-4 minik gofret
20:00 salata 2 k. yoğurt
su 1,5 -2 arası
45 dk plates
45 dk yürüyüş
dün bir yağmura yakalandık yürüyüşten gelirken bi sitenin altına girdik.komşunun oğlu bizi almaya geldi.:2:inşallah hasta olmayız.
vee sevgili eşimin umrunda bile değildi çok sinir oldum ve ilk defa konuşmuyorum.sadece, yağmurun yağacağı belli gitmeseydiniz dedi..bu aralar çok sık trtışmaya başladık dua istiyorum sizden..ama her seferinde üstünü kapattığımızda benim içimde acısı kalıyor bir defa gelip gönlümü almaz bu sefer konuşmıcam.
ben yine unuttum canım yaagünaydın arkadaşlar.hala ölçü belirtmeyen var,onları yazalım..bir de turabçım sen onları bir mesajda toplasan kaptan yardımız olarak,meden listeye ekler çocuğu iyileşince..
evet anım çok haklısın..hepsi aynı bunlarınaybükecim erkeklerin olaylara bakış açısıyla bizimki çoook farklı..bizim gibi ince ve duyarlı olmalarını beklersen daha çok üzülürsün..sana abla tavsiyesi adam umursamazsa sen daha umursamaz ol,ondan rahat davran,ilgisizleş bak nasıl sorgulamaya başlıyor hemen..azıcık kendini çekivereceksin arada..çok üstüne düşünce annelik yapmanı bekliyorlar eşliğin yanında.bırak o seni nazlasın,neyin eksik ki ondan..bir de böyle dene bakalım.sonuca varmayan tansiyonu yükselten tartışmalardan iyidir...
aaa bakın söylemeyi unuttum ben geçen haftasonu ebrunun tüm cd sini aldım..toplam 3 cd de toplamışlar..başlangıç ilki 3. süde selülit savarmış..ilk cd de bir kaç bölüm yaptım..plates topu ile başlayınca hareketler bıraktım.şimdi pates topu almalıyımevet canım emzirme sonrası oluyor bu bayanlarda..benim büyük kızımda neredeyse dümdüz olmuştu.sonra kilo falan almadığım halde eski formlarına kavuştular..şimdi de gevşeme var ama pilates sayesinde herhalde sarkma olmadı..
sıcak su yokgünaydın kızlarr yaa dünden beri bilgisayara dkunamadım ösledim sizleri kıslarrr
ya regl oldum yaa şişim resmen ama güne süper başladım
dünkü menüm
sabah 1 kase kflakes
ara yeşil elma
öğlen 1 kase mercimek çorba 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 ayran
akşam
1 kase mercimek orba 2 yemek kaşığı barbunya
egzersiz yapamadım dün 6da geldim eve
hayırlı olsun canım.Allah devamına erdirsin..ben de hatim yaptım...geçtiğimiz cuma bitirdim henüz duasını yapamadım..bir kaç kişi olsun istiyorum ama bakalım artık..ama bugun süper başladım güne
plates yaptım az önce ebruyla eğer kısmet olursa akşam üstü 35-40 dk yürüyüş yapacağım
ya bu cuma 54lü rakamlar görürüm inş. ama regl oldum yaa
hem bu haftaya etkisi olacak hemde tam namazlarımı düzene sotum
aaaaaaaa size söylemeyi unuttum bu hafta kurana geçtim kızlar yeni öğreniyordum
ama bu hafta artık geçtim çok mutlyum ama işte 1 hafta ara verecğiz
kitap unutuyordum az kalsın meal okuyorum onu söylemiştim birde ilmihale başladım
sıcak su yok
meyve yok
sabah 1 kase kflakes:81:
ara yeşil elma:81:
öğlen 1 kase mercimek çorba 1 dilim kepek ekmeği:81:
ara 1 ayran:81:
akşam
1 kase mercimek orba 2 yemek kaşığı barbunya:81:
su yok
bitki çayı yok
spor yok
hayırlı olsun canım.Allah devamına erdirsin..ben de hatim yaptım...geçtiğimiz cuma bitirdim henüz duasını yapamadım..bir kaç kişi olsun istiyorum ama bakalım artık..
:81:
aybükecim erkeklerin olaylara bakış açısıyla bizimki çoook farklı..bizim gibi ince ve duyarlı olmalarını beklersen daha çok üzülürsün..sana abla tavsiyesi adam umursamazsa sen daha umursamaz ol,ondan rahat davran,ilgisizleş bak nasıl sorgulamaya başlıyor hemen..azıcık kendini çekivereceksin arada..çok üstüne düşünce annelik yapmanı bekliyorlar eşliğin yanında.bırak o seni nazlasın,neyin eksik ki ondan..bir de böyle dene bakalım.sonuca varmayan tansiyonu yükselten tartışmalardan iyidir...
merhabalar arkadaslar
bugun kizima yazlik kiyafet alisverisine gittim, lazimlikta aldim yavas yavas alisitirayim diyorum. cok ac birsekilde eve geldik. size bir bakam dedim.
tamamdir banucum ben toplarim onlari birara, bende olcunmedim ama henuz. sabah yada ac karnina olculmem lazim cunku yemek yiyince bes aylik hamile karni seklini alan bir gobegim var.
evet benimde sabah kalkinca hic kilo problemim yok, dumduz bir karnim oluyor ama kahvaltidan sonra gobekli biri oluveriyorumbugün zülaley turab ve ben hep birlikte alışverişe gitmişiz ben de kız kardeşimin düğünü için kendime bişeyler aldım.turab senin kız 10 aylık değil mi lazımlık için erken değil mi?ben bile almadım daha:26:
senin vücut yapın benimkine çok benziyor sanırım.. karnımı içime çektiğim zaman kilo olarak hiç sorunum yok ama evet ya ben 5 aylıkken de karnım bu kadardı diyorum bazen..bu ra pilates yapıyorum diye mekiği bıraktım göbek çıktı yine..
sabahya ben menülere su eklemeyi unutuyorum su içmediğimden değil yani
iyi akşamlar kızlar sabah demiştim bgune süper başladım ve bitirdim
eğer her günüm böyle geçse varya haftada 1,5 kilo veririm
neyse anlatayım menümü yazayım
sabah
1 küçük kaşarlı tost
ara
1 avuç leblebi
öğlen
1 kase çorba 1 dilim kepek ekmeği
ara
2 büyük fincan yeşil çay 1 salatalık
akşm
2 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 yemek kaşığı barbunya 1 bardak ayran
vee sabah plates akşamda elma tarçın karabiberli çaydan içiyorumm
suyumuda yazayım 1.5 litre
sıcak su 1 kuru kayısı 1kuru incir:81:tartıya çıkmaktan korkuyorum:83: buğün doğum günümüz vardı ve fazla yedim sanırım
sıcak su 1 kuru kayısı 1kuru incir
1 elma
kahvaltı biraz fındık biraz balık kraker ve 1 galeta(akrebim bu nasıl kahvaltı diceksin ama canım istemedi..)
ara yarım simit KADAR cevizli çörek 1 br süt
ögle 1 simit bir ayran (dışardaydım çok açtım ilk gördüğüm pastaneye girdim)
ara 1 elma(bu günü ancak bunlar kurtarır)
akşam felaketi: 1 dilim pasta 3 mercimek köfte 1 kurabiye yarım yeşillikli gözleme:83::83:
1 lt kadar su
1 br bitki çayı
1,5-2 saat yürüyüş
kitap nasıl namaz
"bu kasvet dünyasında kalmadı özlediğim
namaz vaktinden başka anını gözlediğim"
necip fazıl
dün sabah 500 ml su:81:günaydın 2. takım çıtırları..
2 akşamdır giremiyorum menümü şimdi yazayım bari..
dün sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase müsli
ara 1 elma
öğle eşimle kahvaltı
dom.,sal.,biber,peynir,zeytin
2 dilim ekmek,reçel,çay[artık şarküteri tüketmiyorum,
sosis,sucuk,salamları çıkardım menümden.]
ara 1 dilim soslu ekmek
akşam çok bol yeşillikle hazırlanmış 1 tabak kısır
söğüş domates salatalık
1 çay,1 -2 adet jalepeno turşusu..
2 lt su
40 dakika pilates
1 adet kitap
yazar sandra brown,şahidin korkusu,368 sayfa...suç işleyen kendi ailesine tanıklık yapan bir avukatın hikayesi...
hayırdır arkadaşlar nerelerdesinizz
ben dün alışverişimi yaptım 42 beden olmuşum çok mutluyumtabiki sizlerin sayesinde canlarım benim ben tek başıma asla zayıflayamazdım
bugünde kızımın yine kortej yürüyüşü vardı yeni geldik eve yarında çok yogunum kahvaltıya misafirlerim var saat1 de kızımı provaya götürücem 3 de alıp kuaföre gidicez oradanda resim çekinmek için sütüdyoya oradan eve ogullarıda alıp kızım okul gecesine gidicezzzzzzzzz
nasıl becericem yetiştiricem hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun
bugün zülaley turab ve ben hep birlikte alışverişe gitmişiz ben de kız kardeşimin düğünü için kendime bişeyler aldım.turab senin kız 10 aylık değil mi lazımlık için erken değil mi?ben bile almadım daha:26:
senin vücut yapın benimkine çok benziyor sanırım.. karnımı içime çektiğim zaman kilo olarak hiç sorunum yok ama evet ya ben 5 aylıkken de karnım bu kadardı diyorum bazen..bu ra pilates yapıyorum diye mekiği bıraktım göbek çıktı yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?