Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya turap benimde 19 aylık bir kızım var bende başlamak istiyrum aslında hazır gibi ama
hatta kapının arkasına geçip çişş falan diyo yavaş yvaş başlıyayım diyorum
sende deneyimlerini yaz olurmu

ya turap benimde 19 aylık bir kızım var bende başlamak istiyrum aslında hazır gibi ama

benim kızımda 17 aylık altını değiştirirken çiş diyorum o da söylüyor ben de yaza alıştırmak istiyorum çünkü cildi çok hassas ıslak mendilden falan pişik oluyor yıkayarak kullanıyorum.

kızlar bugün o kadar saçma oldu ki karnımda acayip bi şişlik var regl öncesi ve kabızlık sabahtan beri sulu şeyler yiyorum..
kalkınca:sıcak su 3 kuru kayısı
sirkeli su kuru kayısı
kahvaltı: 1 kase k-fleaks
ara 1 elma 2 galeta
ögle:1 kase k-fleaks
ara:1 simit 1 br süt
ara:yarım elma
akşam:çilek 1 kase k-fleaks

ve 2-3 br akrep hoşafı içtim.
su yine az malesef 1lt kadar
1 br 5i 1 yerde
20+20hızlı tempo yürüyüş
30 dk pilates
kitap gözümün nuru namaz ve kızımı yetiştiriyorum.

bu arada bugün kadın doğuma gittim adetim çok uzun sürdüğü ve karın ağrısı için yumurtalıklarımda kist göründü.ama kesinlik için adetliyken tekrar gidicem.dua edin kötü olmasın bunun biçok çeşiti varmış sanırım..

yarın benim bu şişkinliğim geçmezse cumaya çok şişko çıkarım.napıcaaaazzz

elma sirkesi içebiliyorsan süper ödem attırıyor ben her sabah kalkınca ve akşam yatarken mutlaka içerim 1 bardak suyun içine 2 yekkaşıgı koy sıcak içemiyorum ben normal ılık suyla içiyorum sıcak suyla çok fena bogazımı yakıyor içine balda koya bilirsin istersen

kıslar ugrayamadım ama pek sessizmiş takım kayınvalidemler vardı şimdi gittiler
yarın ugrayamam cumaya görüşürüz inşallah :80: :80:

menü yazmadım çünkü tambir felakettiiiiii

Son düzenleme:

benim kızımda 17 aylık altını değiştirirken çiş diyorum o da söylüyor ben de yaza alıştırmak istiyorum çünkü cildi çok hassas ıslak mendilden falan pişik oluyor yıkayarak kullanıyorum.
baslayalim kizlar zamani gelmis gibi sizinkilerinde.. cok geciktirmemek lazim ya buyudukce kotu duruyor kocaman cocuklarin bezli olmasi hos gelmiyor.
saat sekizde yatmaya alistirdim aksamlari rahat ediyoruz. bunada alistirirsam kendi rahat eder.
bir yerdede lazimliga gida boyasi damlatma fikrini okumustum. cisini yapmadan once her defasinda farkli bir renk damlatiyorsun lazimliga, olusan renkleri gorunce her defasinda merakla gidiyor klozetine.

günaydın kızlar 2 gündür giremedim
işler biraz karışık menümü yazayım bana biraz kızın
kahvaltı normal ekmekten tost peynir zeytin çay
ara yok sabah çok yemişim
öğle: en sediğim yemek vardı patlıcan oturtma 2 porsiyon yedim yoğurt ve çorba
ara yok
akşam nohut cacık pilav

kitap elif şafak pinhan bitti sınava hazırlanayım artık
su 2 litre 4 çay 3 fincan kahve gün boyu
bitki çayı içmeyi unuttum

aynı sıkıntı bendede var bu aralar çok ekmek yedim ondan herhaldebende uygulayayım hemen

sabah ılık su:81:
meyve yok
1 kase nesfit:81:
ara
yarım paket eti pirinç patlağı:81:
öğlen
1 orta boy kasede ton balıklı salata+2 küçük dilim kızarmış kepek ekmeği:81:
ara
8 tane çilek birde kızıma pataesli kek yapmıştım
azcık ondan kaçırdım ne yalan söyliyeyim:81:
akşam
en geç 1 saat içinde küçük kase patates salatası ve ayran var menüde:81:

vee okuldan gelince p.tesnin platesini izledim ve yaptım :81:çok iyi geliyor ya
su 1,5 litre:80: 2 litre elmalı tarçınlı çay:81:
kitap yok

kalkınca:sıcak su 3 kuru kayısı
sirkeli su kuru kayısı:81:
kahvaltı: 1 kase k-fleaks:81:
ara 1 elma 2 galeta:81:
ögle:1 kase k-fleaks:81:
ara:1 simit 1 br süt:81:
ara:yarım elma:81:
akşam:çilek 1 kase k-fleaks:81:

ve 2-3 br akrep hoşafı içtim.:81:
su yine az malesef 1lt kadar
1 br 5i 1 yerde :81:
20+20hızlı tempo yürüyüş:81:
30 dk pilates:81:
kitap gözümün nuru namaz ve kızımı yetiştiriyorum.:81:
iki yemek kaşığı değil iki tatlı kaşığı tatlım..ben sıak su ile yapıyorum..sirkesi fazla olmazsa boğaz yakmaz..
kıslar ugrayamadım ama pek sessizmiş takım kayınvalidemler vardı şimdi gittiler
yarın ugrayamam cumaya görüşürüz inşallah :80: :80:

menü yazmadım çünkü tambir felakettiiiiii
menüüüü:88:
sıak su yok
meyve yok
kahvaltı normal ekmekten tost peynir zeytin çay:81:
ara yok
öğle: en sediğim yemek vardı patlıcan oturtma 2 porsiyon yedim yoğurt ve çorba:81:
ara yok
akşam nohut cacık:81: pilav

kitap elif şafak pinhan bitti :81:sınava hazırlanayım artık
su 2 litre :81:4 çay 3 fincan kahve gün boyu
bitki çayı içmeyi unuttum
spor yok

Bir akşam geç saatte karanlık sokakta yürürken çalılıkların arkasından boğucu çığlık sesleri duydum. Yavaşlayıp sesi dinlediğimde, duyduklarımın boğuşma sesleri olduğunu anladım. Ağır hırıltılar, yırtılan kumaş sesleriydi bunlar. Bir kızın saldırıya uğradığını fark ettim. Müdahale etmeli miydim? Kendi güvenliğim için endişelenmiştim v...e bu gece yeni yolu tercih ettiğim için lanet okudum. Sadece, en yakın telefona gidip polisi mi aramalıyım diye düşündüm. Sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelmesine rağmen, aklımı başıma almam sadece birkaç saniyemi almıştı. Bu arada kızın sesi gittikçe zayıflıyordu. Hızlı bir şekilde hareket etmem gerektiğini biliyordum. Nasıl bırakıp gidebilirdim?

Sonunda kararımı verdim. Kendi hayatımı riske atsam bile, bu meçhul kıza sırtımı dönemezdim.

Cesur ve atletik bir erkek değildim. Güçlü biri olduğumu söylemek de imkânsızdı. O gücü nereden bulduğumu bilmiyorum; ama kıza yardım etmeye karar verdikten sonra gücümün arttığını hissettim. Çalılıkların arkasına koştum ve saldırganı kızın üstünden çektim. Yere düştük, biraz boğuştuk, sonra da saldırgan benden kurtulup kaçtı.

Ağır ağır soluyarak yukarı tırmandım ve ağacın arkasına çömelmiş hıçkırarak ağlayan kıza yaklaştım. Karanlıkta yüzünü tam seçemiyordum. Onu daha çok korkutmamak için biraz uzaktan konuştum.

"Tamam, geçti" dedim yavaşça. "Adam gitti. Şimdi emniyettesin."

Uzun bir sessizlik oldu. Sonra, hayret ve şaşkınlıkla şu sözleri duydum:

"Baba, sen misin?"

alıntı​

2. takımın güzel insanları
kurallarımız günlük beş mesaj yazmak tabii fazlası yine bize kalmış..
benden hatırlatması
sonra yoklamada kırmızı kart alan(kırmı kartın içeriği epey kötü)vay ben duymadım, vay ben okumadım demesin

Köpeği ile yaşayan bir genç İstanbul’da bir bahçe katı daire kiralar. Dairenin önünde bir teras vardır. Yan dairede de ev sahibi yaşlı kadın ve oğlu oturmaktadır. İki dairenin teraslarından birbirine geçilebilmektedir.

Kiracı genç taşınırken ev sahibinin oğlu kiracıya şöyle der:

“Köpeğinize ne olur dikkat edin, annemin tavşanına bir şey... yapmasın. Annem yaşlı, o hayvana da çok bağlandı, tavşana bir şey olursa yaşayamaz. Tavşanın kafesi terasta duruyor, aman dikkat”

Kiracı da dikkat edeceğini söyler.

Gel zaman git zaman, köpek ve tavşanın birbirileri ile hiçbir sorunu olmaz, beyaz tavşan da iyice büyür. Tavşan bazen kafesinde duruyor, bazen de terasta dolaşıyordur.

Bir gece köpek ağzında bir şey ile sahibinin yanına gelir. Sahibi bir de bakar ki köpeğin ağzındaki şey ev sahibinin beyaz tavşanı, ama ölü ve çamur içinde!

Kiracı paniğe kapılır, ölü tavşanı alıp bir güzel yıkar, tüylerini saç kurutma makinesi ile kurutup kabartır ve usulca yan terasa süzülüp tavşanı kafesine bırakır. O gece, suç üzerine kalacak korkusu ile köpeği alıp annesine gider.

Bir hafta sonra döndüğünde ev sahibinin oğlunu görür. Genç kederlidir. Kiracı tedirgin tedirgin ne olduğunu sorar. Ev sahibinin oğlu cevap verir:

“Siz yoktunuz tabi, bilmiyorsunuz… annem vefat etti…”.

Kiracı suçlulukla yutkunarak sorar:

“Başınız sağ olsun, nasıl vefat etti anneniz?”

Ev sahibinin oğlu cevap verir:

“Tavşanı beslemeyi unutmuşuz, hayvancağız ölmüş. Annemle birlikte tavşanı bahçeye gömdük. Ertesi sabah annem tavşanı hortlamış, kafesinde görünce kalbi dayanmadı zavallının"

alıntı​

Sevdiğim ikinci kadınsın sen

İlkini sevmeye mecburdum

Çok iyiliği oldu bana
...
Ve hayatımda hiçbir mecburiyeti onun kadar sevmedim

İlkinin yerini alman mümkün değil

O öğretti bana sevmeyi

O öğretmese sevemezdim seni bile

İnan o tuttuğu için ellerimden

Yürümeyi öğrendim, koşabildim sana

Onun gözlerine benzediği için gözlerin

Alamadım gözlerimi senden

Sana aşığım, seni seviyorum

Hayatım boyunca omuzumda taşıyorum onu

Ve sen her sabahımdasın

Kıskanma

Alfabede bile senin adının baş harfi ondan sonra gelir

Kalbim şimdi senin

Onun kadar sev beni kafi

O doğurdu, sen öldürme

alıntı​

merhaba kizlar, ben nete girip yazmaya ancak firsat bulabildim

bugun aksam ucagiyla eve geri donucektik ama ucak cok doluymus, hava alanindan geri donebiliriz yani eger eve gidemezsek yarin da bildirimimi burda buldgum baska bir tartiyla yapmaya calisicam.

Ünlü doğa parkı Yellowstone National Park’da çıkan bir yangın sonrası görevliler, hasar tespit çalışmaları için ormanda geziyorlardı. Görevlilerden biri, bir ağacın dibinde küller içinde neredeyse kömürden bir heykele dönüşmüş bir kuş gördü.

Görevli, elindeki çubukla hafifçe dokundu kömürleşmiş kuşa. Dokunur dokunmaz kuşun............... kanatları altından üç küçük kuş yavrusunun cıvıldayarak çıktığını gördü. Anne kuş, gelen tehlikeyi fark ederek, yavrularını bir ağacın arkasına getirmiş, kendisinin yanacağını bile bile onları kanatlarının altında saklamıştı.

Yangın, yayılmadan çok rahatlıkla uçup oradan uzaklaşması mümkünken yavrularının yanında kalmayı tercih etmişti. Alevler, bulunduğu yere varıp küçücük bedenini kavurmaya başladığında hiç kıpırdamadan kalmıştı.

Bedeni, yanıp kavrulmuştu, ama geriye hiç ölmeyecek bir “anne” heykeli bırakmıştı…

*Hayatın Bize Sunduğu En Büyük Nimetin Kıymetini Bilelim*..​

banucum senin su " kendini geri cekme " metodu cok ise yariyormus.
herkese tavsiye ederim.

Akrebim nasil bu takimi canlandiracagiz ya, papatya nede kayboldu?
medenin oglu nasil oldu acaba?
zulaleeyy amigurumiye sardin demi
ya hadi gelin su son kilolarida verelim beraber mezuniyet partimiz ne oldu :84:

......................
"Tamam, geçti" dedim yavaşça. "Adam gitti. Şimdi emniyettesin."

Uzun bir sessizlik oldu. Sonra, hayret ve şaşkınlıkla şu sözleri duydum:

"Baba, sen misin?"

alıntı​

Aman Allahim tuylerim diken diken oldu

bence de nerrdesiniz kızlar ya böyle yazasım da gelmiyor kimsecikler yok..ben menümü yazıyım da bi gören olur heralde
kalkınca:sıcak su kuru kayısı sirkeli su
kahvaltı: 1 kase k-fleaks biraz sonra 1 dilim ekmek peynir reçel küçük çatal ucu helva
ara: yarım elma 1 galeta
ögle:3-4 mercimek köftesi kıvırcık azıcık çikolata
ara:çilek 1 merc. köfte kıvırcıkla
akşam:k-fleaks
ara elma yicem

1-1,5 br akrep hoşafı(çok faydasını gördüm)
2 br 5i 1 yerde
spor 15 dk yürüyüş 15 dk pilates(bugün mutfağı temizledim de kızım uyanmadan kalkıp pilates yapamadım)50 mekik çekicem inş.
kitap gözümün nuru namaz

bugünde düzensiz bi menü oldu ama yarın cuma artı çıkmak istemediğim için böyle yaptım.
yarın cuma çıkın artık meydanakupa sahibini bekliyooooooooooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…