lazimlik meselesinede gelince " bezsiz bebek " diye bir kitap okudum ve dogustan bile alistirmak mumkunmus. kayinvalidemde eskilerin 6 aylikken alistirdiklarini soyledi. bende denemek istiyorum, kitaptaki taktikleri deneyecegim.
yalniz sunu ogrendim kitaplar surecleri cok basitlestiriyorlar. okuyunca zannediyorsunki adimlari takip edince hemencicik olu verecek sonuc ama yazildigi kadar kolay olmuyor. bilmiyorum ya iki yasina gelmeden tuvalet aliskanligini kazansinda iki yasini doldurunca oyun gruplarina gotureyim diyorum kreslerdeki.
ya turap benimde 19 aylık bir kızım var bende başlamak istiyrum aslında hazır gibi ama
hatta kapının arkasına geçip çişş falan diyo yavaş yvaş başlıyayım diyorum
sende deneyimlerini yaz olurmu
yarın benim bu şişkinliğim geçmezse cumaya çok şişko çıkarım.napıcaaaazzz
ya turap benimde 19 aylık bir kızım var bende başlamak istiyrum aslında hazır gibi ama
hatta kapının arkasına geçip çişş falan diyo yavaş yvaş başlıyayım diyorum
sende deneyimlerini yaz olurmu
baslayalim kizlar zamani gelmis gibi sizinkilerinde.. cok geciktirmemek lazim ya buyudukce kotu duruyor kocaman cocuklarin bezli olmasi hos gelmiyor.benim kızımda 17 aylık altını değiştirirken çiş diyorum o da söylüyor ben de yaza alıştırmak istiyorum çünkü cildi çok hassas ıslak mendilden falan pişik oluyor yıkayarak kullanıyorum.
elma sirkesi içebiliyorsan süper ödem attırıyor ben her sabah kalkınca ve akşam yatarken mutlaka içerim 1 bardak suyun içine 2 yekkaşıgı koy sıcak içemiyorum ben normal ılık suyla içiyorum sıcak suyla çok fena bogazımı yakıyor içine balda koya bilirsin istersen
sabah ılık su:81:hiç kimse yokmu bugun yaw nerelerdesiniz kızlar?
birde hani geçen hafta aramıza katılan papatya vardı o yok bu hafta
neyse ben günü şöyle özetliyeyim size
sabah ılık su
1 kase nesfit
ara
yarım paket eti pirinç patlağı
öğlen
1 orta boy kasede ton balıklı salata+2 küçük dilim kızarmış kepek ekmeği
ara
8 tane çilek birde kızıma pataesli kek yapmıştım
azcık ondan kaçırdım ne yalan söyliyeyim
akşam
en geç 1 saat içinde küçük kase patates salatası ve ayran var menüde
vee okuldan gelince p.tesnin platesini izledim ve yaptım çok iyi geliyor ya
su 1,5 litre 2 litre elmalı tarçınlı çay
kalkınca:sıcak su 3 kuru kayısıkızlar bugün o kadar saçma oldu ki karnımda acayip bi şişlik var regl öncesi ve kabızlık sabahtan beri sulu şeyler yiyorum..
kalkınca:sıcak su 3 kuru kayısı
sirkeli su kuru kayısı
kahvaltı: 1 kase k-fleaks
ara 1 elma 2 galeta
ögle:1 kase k-fleaks
ara:1 simit 1 br süt
ara:yarım elma
akşam:çilek 1 kase k-fleaks
ve 2-3 br akrep hoşafı içtim.
su yine az malesef 1lt kadar
1 br 5i 1 yerde
20+20hızlı tempo yürüyüş
30 dk pilates
kitap gözümün nuru namaz ve kızımı yetiştiriyorum.
bu arada bugün kadın doğuma gittim adetim çok uzun sürdüğü ve karın ağrısı için yumurtalıklarımda kist göründü.ama kesinlik için adetliyken tekrar gidicem.dua edin kötü olmasın bunun biçok çeşiti varmış sanırım..
iki yemek kaşığı değil iki tatlı kaşığı tatlım..ben sıak su ile yapıyorum..sirkesi fazla olmazsa boğaz yakmaz..elma sirkesi içebiliyorsan süper ödem attırıyor ben her sabah kalkınca ve akşam yatarken mutlaka içerim 1 bardak suyun içine 2 yekkaşıgı koy sıcak içemiyorum ben normal ılık suyla içiyorum sıcak suyla çok fena bogazımı yakıyor içine balda koya bilirsin istersen
menüüüü:88:kıslar ugrayamadım ama pek sessizmiş takım kayınvalidemler vardı şimdi gittiler
yarın ugrayamam cumaya görüşürüz inşallah :80: :80:
menü yazmadım çünkü tambir felakettiiiiii
sıak su yokgünaydın kızlar 2 gündür giremedim
işler biraz karışık menümü yazayım bana biraz kızın
kahvaltı normal ekmekten tost peynir zeytin çay
ara yok sabah çok yemişim
öğle: en sediğim yemek vardı patlıcan oturtma 2 porsiyon yedimyoğurt ve çorba
ara yok
akşam nohut cacık pilav
kitap elif şafak pinhan bitti sınava hazırlanayım artık
su 2 litre 4 çay 3 fincan kahve gün boyu
bitki çayı içmeyi unuttum
Sevdiğim ikinci kadınsın sen
...................Yangın, yayılmadan çok rahatlıkla uçup oradan uzaklaşması mümkünken yavrularının yanında kalmayı tercih etmişti. Alevler, bulunduğu yere varıp küçücük bedenini kavurmaya başladığında hiç kıpırdamadan kalmıştı.
Bedeni, yanıp kavrulmuştu, ama geriye hiç ölmeyecek bir “anne” heykeli bırakmıştı…
*Hayatın Bize Sunduğu En Büyük Nimetin Kıymetini Bilelim*..
......................
"Tamam, geçti" dedim yavaşça. "Adam gitti. Şimdi emniyettesin."
Uzun bir sessizlik oldu. Sonra, hayret ve şaşkınlıkla şu sözleri duydum:
"Baba, sen misin?"
alıntı
bence de nerrdesiniz kızlar ya böyle yazasım da gelmiyor kimsecikler yok..ben menümü yazıyım da bi gören olur heraldebanucum senin su " kendini geri cekme" metodu cok ise yariyormus.
herkese tavsiye ederim.
Akrebim nasil bu takimi canlandiracagiz ya, papatya nede kayboldu?
medenin oglu nasil oldu acaba?
zulaleeyy amigurumiye sardin demi
ya hadi gelin su son kilolarida verelim beraber mezuniyet partimiz ne oldu :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?