Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı cumalar arkadaşlar
kilomu yazayım öncelikle ; değişiklik yok sabitim.
Bugün akşama girebilirim inşaallah, kızımda hasatalandı 3 gündür okula göndermiyorum. 2 hasta çocuk benide fena halde yıprattı. onlar iyi olsunda önemli değil tabii. kayınvalidem ve kayınbabam geldile akşam. çocukları ona emanet ettim ben şimdi bir temizlik yapayım. doğru dürüdt bişey yapamadım bu hafta. sadece bir defa ev süpürüp silebildim o da akşamleyin. mecburiyetten. şimdi şöyle evi tertemiz etmem lazım yoksa ben can sıkıntısından hasta olacağım. hiç rahat edemiyorum ev istediğim gibi temiz olmayınca.
İnşaallah kilolar verilmiştir bu hafta. ve bu arada vucut ölçüleri yazılacaktı ama ben hala ölçmedim bile. tablom hazırdı eğer ölçüler yazıldıysa tabloya yerleştirebilirim akşama.
İnşaallah akşama görüşürüz.

selam kızlar... akrep bizim takıma not bırakmış...
yardıma ihtiyacınız var mı...

ben ucaktan yeni indim hemen tartildim yaziyorum
61.7

ama hemkahvalti ettim hem de ucakta cukuölata yedim o yuzden fazla cikti ama kilomu yazmamis olmiyim diye hemen bildiriyorum

meraba arkadaşlar..ankaradan geldim,,sonucu bekliyorm..hepinizi öpüyorum,,
gecen hafta 69.500 gr dım,şimdi ise 69 kiloyum çokkk mutluyummm..hepinizi öpüyorum

insaallah basaririz akrebim.
sana yazdim bir kac defa msnden cevap alamadim. ben acik tutatyim sen gelince bir seslen bana olurmu?
ben simdi gordum yazdiklarini sagolsun kirmizigul el atmis.

ben kardeş 1. takıma not bırakıcam.maibeyaza sen takip et olurmu canım..
mai den ses çıkmazsa diğer kardeş 7. takıma seslen olurmu..
paylasima aklenmisiz.

cok tesekkur ederiz kirmizigul

insaallah basaririz akrebim.
sana yazdim bir kac defa msnden cevap alamadim. ben acik tutatyim sen gelince bir seslen bana olurmu?
ben simdi gordum yazdiklarini sagolsun kirmizigul el atmis.

turabcım süpersin
bugün cuma ve sen bu saatte görüyorsun benim yazdıklarımı

takım sorumluluğunda başkan için geçerli sorumluluk yardımısı için de gçerli ve diğer arkadaşların da her an hazırda olması lazım..olağan üstü bir durumda mesela hem kaptan hem yardımısı gelemediğinde devreye girmek için..ama görüyorum ki takım gerçekten çok ıssız kalıyor özellikle en kalabalık olması gereken cuma gününde
benim sorumluluğumu biliyor olmam sizlerin ihmal etmesini gerektirmiyor..
kızlar lütfen toparlanın artık...
çünkü takılmış kayıt gibi tekrarlamak istemiyorum bunu

2.TAKIM 205. ETAP

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 66 / 65.5 / 0.5 /0.75 %)
turab571( 53,5 / 53.4 /0.1 /0.19 %)
meden( 60 /60 / 0/0 %)
hindirella( 61 / 61/0 /0%)
zulaley( 72,6 /72 /0.6 /0.83 %)
Poseidon83( 61 /61,7 / -0,7 / -1,15%)
SUKRANbursa( 56,4 / 56 / 0.4 / 0.71%)
çitlenbikbesyo(55,5 / 55.5 / 0 / 0 %)
aybukeeselam( 54,4 /54 / 0.4 / 0.74 %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO (603,2 / 601,9 / 1,3 / 0,22%)

selam kızlar... akrep bizim takıma not bırakmış...
yardıma ihtiyacınız var mı...
ilginiz için çok teşekkür ederim kızlar

Eskimeyen Bir Hikaye

Askerliğini bitirmiş olan genç askerliğini yaptığı şehirden ailesini aradı:

-Anne baba, eve dönüyorum, ama sizden bir şey rica ediyorum. Yanımda bir arkadaşımı da eve getirmek istiyorum.
...
...

-Memnuniyetle, onunla tanışmak isteriz, diye cevapladılar.Oğulları,

-Bilmeniz gereken bir şey var diye devam etti.
.........

-Arkadaşım savaşta ağır yaralandı.Bir mayına bastı ve bir koluyla ayağını kaybetti.Gidecek hiçbir yeri yok, ve onun gelip bizimle kalmasını istiyorum.

-Bunu duyduğuma üzüldüm oğlum. Belki onun başka bir yer bulmasına yardımcı olabiliriz.

-Hayır. Anne,baba,onun bizimle yaşamasını istiyorum.

-Oğlum,dedi babası,bizden ne istediğini bilmiyorsun.Onun gibi özürlü biri bize korkunç bir yük olur.Bizim kendi hayatımız var,bunun gibi bir şeyin hayatımıza engel olmasına izin veremeyiz.Bence bu arkadaşını unutup eve dönmelisin.

O kendi başının çaresine bakacaktır.Oğlu o anda telefonu kapattı. Ailesi ondan bir süre haber alamadı.Ama birkaç gün sonra, polisten bir telefon geldi.

Oğullarının yüksek bir binadan düşüp öldüğünü öğrendiler.Polis bunun intihar olduğuna inanıyordu.

Üzüntü dolu anne-baba oğullarının cesedini tespit etmek için şehir morguna götürüldüler.Onu tanıdılar ve bilmedikleri bir şey daha öğrenince dehşete düştüler:

Oğullarının sadece bir kolu ve bir bacağı vardı.

Çocuklarımız ve sevdiklerimiz için hem dua edelim, hem sadaka verelim, başkalarına karşıda merhametli olalım, yardım edelim. Kader defterinin tamamını okumadığımız için süprizlerin ne olduğunu bilmiyoruz.

Son düzenleme:
sonunda islerimin bir kismini bitirebildim.

ben viyanaya gittikten bir kac gun sonra esim gelmisti yanima. o bir kac gun icinde evi o kadar batirmistiki evi kirlilikten kullanima kapasak yeriydi yani

ben de eve gelir gelmez mutfagi topladim sildim once sonra evi sildim supurdum tuvaleti temizledim makineye camasir attim sonra dus aldim biraz da uyudum kalktim yusufu doyurdum aksam yemegimi ocaga kopydum geldim

daha valizler duruyor hala birsuru is var ama onlari da sonraya biraktim

ucaktan inip eve gelince cok acikmistik disardan lahmacun aldik. bugun iyi beslenemedim yani

son 1 hafta burayi iyi takip edemedim siz neler yaptiniz. olculerinizi de yazmaya baslamissiniz

bu hafta buyuk ihtimalle benim yuzumden yine dereceye giremedik

maasallah hepiniz ya kilo vermis y ada sabit kalmissiniz, ama aslinda ben de kilo vermistim ama sabah 5.30 kahvalti ettik, sonra ucakta da portakalsuyuyla cukulata yedim bunlardan sonra tartilinca fazla ciktim. ama illaki kilo bildirimi yapiyim dedim gecen hafta ztaten bildirirmim gorunmemisti bu hafta da bildirim yapmazsam kara listeye girerdim gerci kilo almaktan kara listeye giriyorum ya ben neyse

ev cok pis kokmus nerden geliyor diyordum yusufun poposundan geliyormus. nasil boyle cesit cesit pis kokulu kaka yapabiliyor bu velet temizleyip geliyim

akrepcim liste paylasimi icin 15.00 gec bir vakit degil, kirmizi el atmasa bile ben vaktinde yetistirebilirdim listeyi. bizim asil meselemiz gunluk paylasimlarimizin yetersizligi ve ben sinavimdan 22 mayisa kadar ben takima gelmek istememe ragmen kendime engel oluyorum cunku bilgisayar basina oturdugum zaman cok uzun kaliyorum. buna ragmen bircok arkadastan cok geliyorum takima. ben butun fazla kilolarimdan bu takim sayesinde kurtuldum, en cokta senin emegin var. istedigini elde edip takimi boslamayi vefasizlik sayarim.
Ayrica herkesin kendince sorunlari var bende oyle bir donemin icinde olarak kendi keyifsizligimle kimseninde tadini kacirmak istemiyorum, hal boyle iken burada gelip laylaylomda olamiyorum. bugunlerde inan kendime hayrim yok.
umit ediyorum hep beraber eski nesemize kavusuruz.

carsamba gunu menum
ilik su
kahvalti rutin peynir simit cay..vs
ara yok (disardaydim)
14.00 1 tabak makarna, 1 kase yogurt
ara 1 tost 1 ayran
19.00 (misafirlerim vardi ) 1 elmali kurabiye 1 dilim kek, ceyrek simit domates peynir bol sekersiz cay
3lt su
1 saat yuruyus

persembe
ilik su
kahvalti herzamankinden
ara karisik cerez iki yesil cay
14.00 yogurtlu patlican kebabi, 1/2 kase patates puresi 1 dilim ekmek
18.00 yogurtlu patlican kebabi, 1 kasik patates puresi
yesil cay cok az soslu misir
1 saat yuruyus
3lt su

cuma
ilik su
kahvalti herzamankinden
ara 1 cikolata, 2 tuzlu zeytinyagli buskivi 2 yesil cay
14.00 1 bardak ayran bir adana( ekmegini cok az yedim) yesillik
aksam 1 elma
1,5 saat yuruyus
3 lt su

hergun ders calisiyorum arada " tespih taneleri" diye kitabimi okuyorum . ortalama gunlk 20 sayfa

Son düzenleme:
gunaydinlar, gunesli bir gun ....
"Kalbinizde olupda hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız,dile getirilmesi mumkun olmayan birşey varya,işte Allah onu biliyor,üzülmeyin"

herkese merhaba nasılsınız 2 gündür menü bildremiyrum
aslnda çok kötü geçiyor şu iki günöle aman aman bişey yemiyorum
keyfim yok boğazım kötü öle bitki çayı meyve falan yiyorum

2.TAKIM 204. ETAP Etap 9.su
akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 66 / 66 / 0 / 0,0%)
turab571( 53,6 / 53,5 / 0,1 / 0,19%)
meden( 60 / 60 / 0 / 0,0%)
hindirella( 61 /61/0/0,0%)
zulaley( 72,6 / 72,6 / 0 / 0,0%)
clementineee 67,4 paylaşım yapmadığından diskalifiye
Poseidon83( 61 / 61 / 0 /0,0%)
SUKRANbursa( 56 / 56,4 / -0,4 / -0,71%)
çitlenbikbesyo( 55,7 / 55,5 / 0,2 / 0,34%)
aybukeeselam( 53,9 / 54,4 / -0,5 / -0,93%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 602,6 / 603,2 / -0,6 / -0,10% )

kızlar acilen toparlanmamız gerek 2 haftadır 9. oluyoruz

ilginiz için çok teşekkür ederim kızlar

tatlım yaa bizim listeyi gördüysen ben geçici olarak ayrıldım takımdan... o yüzden dün mesajını geç gördüm... listeyi kızlar paylaşıma eklemişler... kusura bakma yardımım dokunmadı hiç..

hiç kusur olurmu canım..evet bu hafta öğrendim ayrılmışsın..hayırlısı olsun tatlım..
bu arada şafak kaç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…