Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

posim hedef kilon kaçtı senin..
kızlar hedef kilolarınızı liste halinde toplarmısınız..hedef kilosunu en son yazan arkadaştan alıp kendi hedefinizi de ekleyin..en kısa zamanda paylaşıma iletmem gerekiyor..

kızlar paylaşım alanını da okuyun olurmu takıma geldiğinizde..olurda gözümden kaçan bizlik bir durum olduğunda da hatırlatın hemen..
gelişmelerle yakından ilgilenelim ama hepbirlikte :13:

Son düzenleme:
iyi geceler kizlar

biz bugun de gezdik yakinlarda selale var oraya gittik,
yarin da tunusa gitmeyi planliyorduk 1 hafta da oralarda gezicektik ama tunusta da yarin icin sokaga cikma yasagi ilan edilmis. planlarimiz altust oldu. buralarda oldukca yazmaya devam edicem. 1 hafta daha iznimiz var. belki de evde otururuz

kizlar kusura bakmayin gunler cok dolu geciyor sik yazamiyorum, kilom da her hafta artiyor hamilemiyim neyim :26: ay sonu belli olur ne oldugu.

hadi kendimi anladim gezmelerden tozmalardan vakit bulamiyorum siz neden az paylasimda bulunuyorsunuz? tekrar toplasalim ya buraya kimse olmasa da yazalim kizlar. ben buraya her geldiigmde o saatte kimse olmuyor burda ama ben yine de yaziyorum sonradan gelir gorur kizlar diye

kizlar ben yatiyorum simdi

yarin oglen vakti turkiyeye gelicez, net buldukca rapor vericem ben size burdan.

cuma gunu musait olmazsam persembeden ya da carsambadan kilo bildirimi yaparim, bildirim yaparken akrepcim sana ozelden de yazarim ki cuma gunu benim kiloyu sayfa sayfa aramak zorunda kalmazsin ins.

hadi turab az kaldı hedefine bi gayret..son kilolar zor oluyor ama emzirmek de kolaylaştırır..ben emzirmeyi bırakınca aldım tekrar..bak sana yetişicem ona göre 600 gr kaldı..
yakalayamazsin sen o 600 u 1000 yap bakem ben bugun sabah tam 53.00 gosteriyordum az daha 52 yi gorecektim. hep tarti gunu sonrasi daha iyi bir rakam goruyorum yaa.
son gunlerde yuruyuslerimi aksatmiyorum tek basina yuruyus bile bana kilo verdiriyor. birde emzirirsem oooh yansin kara yaglar
sen emziriyormuydun??

paylaşım alanını nerden takip ediyoruz..bilmiyorum
diyet gruplari bolumunde "cuma zayiflama gruplari uyelerinin paylasim alani " diye bir topik var oradan takip ediyoruz.
maasallah posicim sana imrendim, en sevdigim seydir seyahat etmek, bugunlerde cok istiyorum yeni biryer gormek. esime soyluyorum yeni bir sehir gidelim gorelim diye o mesgul, kazanmaktan harcamaya vakti yok. inan cesaretimi toplarsam kizimi alip yalniz bile gidebilirim bir tura katilip, o kadar istekliyim yani. yanima bir arkadas bulsam hic cekinmem alirim kizimi giderim.
iyilestiniz mi bari yusufun oksurugu gecti mi?

Son düzenleme:
bugunku menu
ilik su
kahvalti 1/4 simit 2/4 su boregi 1 domates 2 sekersiz cay 1parmak helva
ara 2krabiye 1 sekersiz cay
oglen 1 kase mercimek corbasi
ara 2 kurabiye 2 yesil cay
aksam 2 kase yogurt corbasi bir dilim ekmek
ara 1 elma
2 tek sekerli cay
3 litre su
1 saat yuruyus
kitap 4-5 sayfa

Gunaydin kizlar

turabcim biz de ilk defa bu kadar uzun izin aldik 2 hafta izinliyiz. gecen hafta viyanaya gidip islerimizi hallettik biraz da gezdik. bu hafta da illa bi yere gidelim diye sikistiriyorum esimi cunku benim esim evde duramaz sikilir sikilinca da yine ise gider. izin bosa gitmesin bari izinli izinli ise gidecegine kocami alip bi yerlere goturtmeye calisiyorum. ama tunus da iptal oldu canim bugun istanbula gidiyoruz belki ordan ankara diyarbakir dolasiriz hic yoktan iyidir.

yaaaaaaaaaaa:84::84:ben emzirmiyorum keşke emzirseymişim verirdim kilolarımı..tam 1000 olmuş seni yakalamam lazım..

merhabalar kızlar 3 gündür ugrayamıyorum iyisinizdir inşallah
sıkıntılar hastalıklar bitti allaha şükür artık buradayım inşallah biran önce hedefime ulaşmak istiyorum
aslında bana 65 daha iyi olur ama 68 razıyımmm

kızlar ben bu birkaç gündür fazla cozuttum son 4 gün bari dikkat edeyimde kiloları geri almıyayım inşallah yeni kendime geldim yürüyüşe tekrar başlicam inşallah

anneler gununuz kutlu olsun arkadaslar

Anne arayıştır çocukluğu,parkları,bahçeleri,bitmek bilmeyen oyunları ve akşam yemekleridir.Huzurdur,güçtür,inançtır umutsuzluğa karşı.Hastalandığımızda ilaçtan önce virüslerle savaşan kahramandır.Anne candır.Anne özleyiştir.Anne kaybettikten sonra en çok aranılan adrestir.
Allah anne olmak isteyen herkesin kucagini doldursun, aratmasin.

yaaaaaaaaaaa:84::84:ben emzirmiyorum keşke emzirseymişim verirdim kilolarımı..tam 1000 olmuş seni yakalamam lazım..
emzirmek gibisi varmi, sana istahla gelen, gecikince homurdana homurdana emen, biri bitince digerini acmaya calisan bebegi izlemek gibisi..... hele teninin tenine deymesi.
kilo verdirmeside cabasi.

sizi gorduk daha iyi olduk zulaley hanim
cok gecmis olsun canim Allah herzaman mutluluklar versin.

kizlar biz birazdan evden cikicaz
eger cumaya kadar net bulamazsam cuma gunu kilomu 61.2 olarak paylasima ekleyebilirisniz.
Akrebe de ozelden mesaj yazdiomki gozden kacmasin diye

"""Her türlü hizmete layık,tüm güzelliklerin;en güzeli,hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden sürekli verici,elleri ayakları öpülesi,annemin ve tüm annelerin''ANNELER GÜNÜ ''kutlu olsun.İmkanımız olsada 365 gün onların hizmetinde olsak.Tüm dostlarımı Allah ana duası alanlardan etsin."""

Merhaba canlarım,

bende bugün oğlum hariç herkesi evden gönderdim, oğlumla başbaşa kaldım. bacağıma sarılıp ağlayıp duruyor. bacağıma sarılmazsa dolaptaki fincanlara sarıyor. 12:30da bilgisayarı açtım buraya girmek için ve mesajı gönderebildiğim saate bakın. iyileşemedi gitti çocuklar, ikiside başlangıçta neyse şimdide aynılar, ne geriledi nede ilerledi diyebilirim. sadece kızımın karın ağrısı bitti. ikisinide yarın yine bir doktora götürecem bakalım. baharında etkisi olabilirmi oğlumda acaba:26: allerjik bronşit olduğu için. biraz önce ayakta sallayarak zorla uyuttum, burnu tıkanıyor sıksık , uyuması emmesi çok zor oluyor. bu gece yinee hiç iyi uyumadık.

neyse ben bir karar verdim hedef kilomu 59 a yükselttim. ve muhtemelen iyi bir performansla bu hafta sonu mezun olabilirim. aslında 57 olmayı istiyordum ama zamanla gider kalan 2 kiloda. normal zamanlarda veremezsem bile ramazanda kesin gider. çünkü ben ramazan ayında mutla 2-3 kilo veriyorum.

Zaten 2 haftadırda paylaşımım hiçççç iyi değillkendimi suçlu gibi hissediyorum, aklımın bir kenarındada burası oluyor sürekli, paylaşım yapamıyorum diyerek sıkıntım artıyor.
Bugünde hava o kadar güzelki ben dışarı çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum. eşimle pınarbaşına gitmiş olsam nasıl iyi olurdu. bahçeyle ilgileniyorlarmış, sonrasında balığa gidecek. bende gitseydim. bahçeyle ilgilenmek istiyorum. kayınvalidemgil oraya taşınırken en çok bahçe işleriyle ilgilenebileceğim diyerek sevinmiştim , kendimize güzel bir bahçe tasarlamak
istemiştim. orada kendimiz yetiştirelim meyvemizi sebzemizi istemiştim. ama 2 yıldır elimi bile süremiyorum.

Böyle güzel bir günde karamsar bir talo çizdim galiba. ben mutluyum, pozitif düşünmeliyim. Allah!a şükürler olsun verdiği tüm nimetler için. Daha büyük hastalıklardan korusun evlatlarımızı. bunlar nedir ki 2 hafta dişimzi sıkacaz sonra inşaallah geçecek. üzülüyorum tabi ama beynime olumlu sinyaller göndermeyi dua etmeyi ve şükretmeyi de ihmal etmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…