posim hedef kilon kaçtı senin..
kızlar hedef kilolarınızı liste halinde toplarmısınız..hedef kilosunu en son yazan arkadaştan alıp kendi hedefinizi de ekleyin..en kısa zamanda paylaşıma iletmem gerekiyor..
benim hedef kilom 52.00
kızlar paylaşım alanını da okuyun olurmu takıma geldiğinizde..olurda gözümden kaçan bizlik bir durum olduğunda da hatırlatın hemen..
gelişmelerle yakından ilgilenelim ama hepbirlikte :13:
turab:52
aybukeeslem:50
yakalayamazsin sen o 600 u 1000 yap bakemhadi turab az kaldı hedefine bi gayret..son kilolar zor oluyor ama emzirmek de kolaylaştırır..ben emzirmeyi bırakınca aldım tekrar..bak sana yetişicem ona göre 600 gr kaldı..
diyet gruplari bolumunde "cuma zayiflama gruplari uyelerinin paylasim alani " diye bir topik var oradan takip ediyoruz.paylaşım alanını nerden takip ediyoruz..bilmiyorum
maasallah posicimiyi geceler kizlar
biz bugun de gezdik yakinlarda selale var oraya gittik,
yarin da tunusa gitmeyi planliyorduk 1 hafta da oralarda gezicektik ama tunusta da yarin icin sokaga cikma yasagi ilan edilmis. planlarimiz altust oldu. buralarda oldukca yazmaya devam edicem. 1 hafta daha iznimiz var. belki de evde otururuz
kizlar kusura bakmayin gunler cok dolu geciyor sik yazamiyorum, kilom da her hafta artiyor hamilemiyim neyim :26: ay sonu belli olur ne oldugu.
hadi kendimi anladim gezmelerden tozmalardan vakit bulamiyorum siz neden az paylasimda bulunuyorsunuz? tekrar toplasalim ya buraya kimse olmasa da yazalim kizlar. ben buraya her geldiigmde o saatte kimse olmuyor burda ama ben yine de yaziyorum sonradan gelir gorur kizlar diye
maasallah posicimsana imrendim, en sevdigim seydir seyahat etmek, bugunlerde cok istiyorum yeni biryer gormek. esime soyluyorum yeni bir sehir gidelim gorelim diye o mesgul, kazanmaktan harcamaya vakti yok. inan cesaretimi toplarsam kizimi alip yalniz bile gidebilirim bir tura katilip, o kadar istekliyim yani. yanima bir arkadas bulsam hic cekinmem alirim kizimi giderim.
iyilestiniz mi bari yusufun oksurugu gecti mi?
yakalayamazsin sen o 600 u 1000 yap bakemben bugun sabah tam 53.00 gosteriyordum az daha 52 yi gorecektim. hep tarti gunu sonrasi daha iyi bir rakam goruyorum yaa.
son gunlerde yuruyuslerimi aksatmiyorum tek basina yuruyus bile bana kilo verdiriyor. birde emzirirsem oooh yansin kara yaglar
sen emziriyormuydun??
yaaaaaaaaaaa:84::84:ben emzirmiyorum keşke emzirseymişim verirdim kilolarımı..tam 1000 olmuş seni yakalamam lazım.
diyet gruplari bolumunde "cuma zayiflama gruplari uyelerinin paylasim alani " diye bir topik var oradan takip ediyoruz.
maasallah posicimsana imrendim, en sevdigim seydir seyahat etmek, bugunlerde cok istiyorum yeni biryer gormek. esime soyluyorum yeni bir sehir gidelim gorelim diye o mesgul, kazanmaktan harcamaya vakti yok. inan cesaretimi toplarsam kizimi alip yalniz bile gidebilirim bir tura katilip, o kadar istekliyim yani. yanima bir arkadas bulsam hic cekinmem alirim kizimi giderim.
iyilestiniz mi bari yusufun oksurugu gecti mi?
turab:52
aybukeeslem:50
Poseidon83: 55
emzirmek gibisi varmi, sana istahla gelen, gecikince homurdana homurdana emen, biri bitince digerini acmaya calisan bebegi izlemek gibisi..... hele teninin tenine deymesi.yaaaaaaaaaaa:84::84:ben emzirmiyorum keşke emzirseymişim verirdim kilolarımı..tam 1000 olmuş seni yakalamam lazım..
sizi gorduk daha iyi olduk zulaley hanimmerhabalar kızlar 3 gündür ugrayamıyorum iyisinizdir inşallah
sıkıntılar hastalıklar bitti allaha şükür artık buradayım inşallah biran önce hedefime ulaşmak istiyorum
aslında bana 65 daha iyi olur ama 68 razıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?