Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar biz birazdan evden cikicaz
eger cumaya kadar net bulamazsam cuma gunu kilomu 61.2 olarak paylasima ekleyebilirisniz.
Akrebe de ozelden mesaj yazdiomki gozden kacmasin diye

Allah yolunuzu açık etsin canımcım. Güzel bir tatil geçirirsin inşaallah. bu arada 500 gramda gitmiş gözümden kaçmadı

BANUSULTAN Başlangıç Nisan Mayıs 1 Aylık İncelme Toplam İncelme Yüzde Göğüs 105 95 94 1 11 % 10
Bel 95 85 82 3 13 % 14
Kalça 115 99 98 1 17 % 15
TOPLAM 315 279 274 5 41 % 13

BANUSULTAN Başlangıç Nisan Mayıs Nisanda Verilen Kilo Toplam Verilen Kilo Yüzde KİLO 80 67,5 66 1,5 14 % 18

Maşallah banucum cm olarak %13, kilo olarak %18 oranında incelmişsin. Süpersinnn
(Bilgiler 1 Mayıs itibariyle alınmıştır.)

Son düzenleme:
Ben daha önce vucut ölçüleri için bir tablo hazırlama fikrini önermiştim. kabul edilme oranı çok az oldu. formatını daha önceden hazırlamıştım zaten. Gönül isterdiki herkese yapabilseydim.
banucum çok istiyordu ve tüm bilgileride tamam olduğu için ona özel bir tablo oluşturdum. umarım beğenir. Excelde yaptığım tablo daha güzel ama buraya ancak bu kadar aktarılabiliyor. yada ben daha fazlasını bulamadım.
Zülaleyim sende vermişsin ölçülerini ancak başlangıç ölçülerin yoktu. nasıl yapacağımı bilemedim.
Turabcımın son ölçülerini göremedim. belki vermişsindir benmi atladım acaba:26:
Başkada bir kendim kaldım. bende ölçüm yapmam lazım. sabah inşaallah fırsatım olurda ölçümümü yapabilirim.

Son düzenleme:
offff canım sıkıldı ya..bıktım artık kilo vermeye çalışmaktan sürekli aklımda bunun olması sıktı beni kızlar motivasyona ihtiyacım var..şu 4 kilo için uzun zamandır uğraşıyorum..kaç gündür pilatesde yapmıyorum.verip verip alıyorum.artık turab'a da yetişemem. kilo için mutsuz olmak istemiyorum ama heralde bi 10 kilo fazlam olsaydı ümitsizlikten veremezdim..şu anda reglim yakın balon gibi şiştim ve nasıl bi psikolojiyse biraz kilo aldığım zaman ümitsiz olup daha çok yiyorum ve ardından mutsuz oluyorum.ayyyyyy destan gibi olmuş..yarın tartılıcam 54 den fazla olmak istemiyorummmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
kendimi toplamam lazımönce şu ödemden kurtulmam lazım yoksa daha çok yerim ben..karnımın biraz düzleştiğini görmem bile az yediriyor..gidip elma ve çilek alıcam yarın meyve ağırlıklı beslenmem lazım..neyse görüşürüz kızlar

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

canımm bu senin ilk anneler günün degilmi çok güzel açıklamışsın annemiz herşeyimiz yeni bir reklamvar bayılıyorum insanın başına iyi yada kötü bir olay geldiginde hemen anne diyorrr

turabım yapma etme bana sırtını dönme inan aklım hep buradaydı sıkınntılar üst üste geldi eşimin hastalıgı arkasından benim hastalıgım birde kızım gırip oldu allaha şükür şimdi hepimizde iyiyiz yoksa ben takımımı asla ihmal etmem :13:

canımcım naptınya pisikopata baglamışsın dur sakin ol regl sıkıntısı normaldir yemege saldırma yada meyve sebzeye ver kendini kuru üzüm ve kuru kayısıyı eksik etme evinden benim canım abur cubur çektiginde hemen yeşil çayımı demleyip 1 avuç kuru üzüm 2,3 tane kuru kayısı yiyorum

çok güzel açıklamışsın yarın kaptanım sana cevap verir şeker maaşallah 3 dayda çok güzel kilo vermişsin :81: :81: :81:

medencim neolduyaaa ne güzel gidiyordu kilocuklar hemen mezunolmak istiyorsun
geçmiş olsun bebişlerinede bahardan herkez hasta canım kızımın okulunda ögrencilerin yarısı hasta benimki daha iyi allaha şükür

iyi akşamlar kızlar..annemlerden yeni döndüm..çoook yorgun ama canlarımı gördüğüm için de çok mutluyum..
sizleri de özledim bu arada..hepinizin anneler gününü can-ı gönülden kutluyorum ve kocaman öpüyorum..

canım arkadaşım ellerine emeğine sağlık..çok çok teşekkür ederim..zahmet etmişsin ama bir o kadar güzel olmuş..o kadar işinin arasında...:116::116::116::116::116::71

canim ben ikinci kez yazmadim ama en kisa zamanda yazacagim soz kusura bakma. emegine saglik
dogru yoldasin, benim tickerimdaki yeni rakamlara bak belki ilham olur

guzel kilo vermissin ve azimlisin Allah amacina ulastirsin saglikla insaallah. kaptanimiz uygun bulursa aramizda gormek isteriz.

Günaydınn ve hayırlı haftalar herkese,
Bugün hava yine çok güzel görünüyor. Kayınvalidem bugün akşam yada yarın gidecek, o gitmeden bugün en azından 20-30 dakika markete gidip gelsem. biraz hava almış olurum açılırım diyorum.
Bugün pilates yaptım çok şkür. İnşallah bu hafta komple yapabilirim.

Teşekkür ederim canımcım. Bizde doktora biz bakamıyoruz herhalde bu çocuğa sürekli hasta oluyor dedik. O da normal dedi. Bu dönemde havalardan böyle dedi. Çok çocuk hasta diyor.
Zülaleycim böyle yeterli deniliyor bana. bende etkilendim galiba sözlerden. eşimde pek memnun değil gibi. 5 li rakamları görüp bitireceğim artık. Bu hafta olmazsa haftaya mezun olayım.

canım arkadaşım ellerine emeğine sağlık..çok çok teşekkür ederim..zahmet etmişsin ama bir o kadar güzel olmuş..o kadar işinin arasında...:116::116::116::116::116::71

Rica ederim canımcım. beğendiğine sevindim.

günaydın herkese..bugün platesimi yaptım.kızım müsade ettiği kadar
zaten emziren biriyle yarışmak hiç iyi bi fikir değildi..:95::95:
bu arada şükran ve hindirella kayıplara karıştı nerdeler yahu:26:

sana bol yuruyus tavsiye ediyorum aybukecim, kesinlikle kilo vermeyi hizlandiriyor.
bugun bende plates yaptim az bira kizim cok rahat durmadi yaparken .

dunku menum
ilik su
10.00 1 dilim ekmek peynir domates tek sekerli 2 cay
ara 3 kurabiye 2 sekersiz cay
19.00 ekmek arasi domates peynir.
21.00 elma
yatmadan bir bardak sut
2 lt su
3 saat yuruyus (gezinti)

merhaba kızlar..15 günde 2 mezun çıkaracak gibi duruyoruz..hayırlısıyla biz de mezun olalım inşallah..sonra da 2. takım mezunları topiği açar oradan devam ederiz...

merhaba kızlar daha yeni girebildim topige çocuklar dün akşam modemin üzerine su sıçratmışlar çalışmıyordu tam tamire gönderecektim sonkez denedim ve çalıştı çok sevindim tabi sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamda gelem

merhaba kızlar..15 günde 2 mezun çıkaracak gibi duruyoruz..hayırlısıyla biz de mezun olalım inşallah..sonra da 2. takım mezunları topiği açar oradan devam ederiz...

evet süper oluryaaa banucum seninde azkaldı ikimiz birlikte mezun oluruz

tabi canım senbilirsin hayırlısı olsun benim esas hedefim 60 yada 65 ama yazın ablam kızkardeşim gelecek takıma ugrayamam genelde annemde oluyorum 68 ulaşıp tekrar nasip olursa okullar açılınca devam etmek istiyorum bakalım nasip tabi

selam kızlar
yeni gelebildim takımıma şükür..kk yı açtım..öncelikle paylşıma bakmayı adet edindim herzaman..
ufff bi açtım karışmş ortalık..ben de maydanz olmuşum
okumaya takılınca zaman epey geçti..tabii bir yandan da kendi işimle uğraş..ancak gelebildim..
nasılsınız şekercikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…