hayırdır canım..noldu senden haber bekliyorduk bizlerde..merhaba arkadaşlar offf içimden hala hangi yüzle bu takıma gelebiliyosun diye bir ses geliyor ama açıklama yapmam gerek gördüğüm kadarıyla diskalifiye edilmemişim ama eğer etseydinizde hiçbirinize kırılmaya gücenmeye hakkım yoktu ki ben diskalifiye edilceğimi düşünüyodum 3 haftadır doğru düzgün paylaşımda bulunamadım hepinizden tek tek özür diliyorum ama inanın gelememem keyfi sebeplerden ötürü değildi hala size sürekli paylaşımda bulunabilmek iiçin söz verebilecek durumda değilim. aile içi bir takım sorunlar yaşıyorum..hepinize anlayışınız için teşekkür ederim geç de olsa annelerin ve potansiyel anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..:)
akrep çim ben de kabul diyorum..arkadaşlığımızı ve yaptığımız paylaşımları ciddiye aldığım için..
1.si sarmaşık çıktı falımda ve oldukçada tuttu .. sizlerle sohbet etmeye geldim ben 8.takımdan izne ayrılan yarışmacılarından biriyim diyete dönmem için kendimi toparlamam gerek bu yüzden kkyıda bırakamıyorum
hele şüküüüüüüürselam kızlar rsmen ölüyorum 19 mayıs çalışmaları başladı hergün stadtayız
yeni geldim eve berbat yoruluyorum geçmişi okuyayım tekrar yazarım
sen öyle sanayy beni kimse merak etmemiş yaa
ufff toparlan kuşum yaa az kaldı bak..gitsin kilolar..aynı düzenine dön sen yineşu uğrayamadığım günleri özetliyecek olursak
çok kötü beslendim stada pide söylüyorlar yaa her gün yani 2 gündür
ama bugun sadace küçük bir parça aldım
yeşil çayımı içemiyorum ara öğün yapamıyorum
vee çok yoruluyorum
step grubunu çalıştırıyorum step yapıyorum :)))
o kısmı iyi bakalım cumaya nasıl etkisi olacak
bu arada kondisyon bisikleti aldık
hergün 45 dak bineceğim yarından itibaren
günlük düzenli liste paylaşacağım
akrep33 kabul
banusultan kabul
tatlım günde 5 defa paylaşım yapamazmısın pekiben haziranda mezun olmak istiyordum
ama şimdi şaşırdım neyapacagımı 65 olmak istiyorum ama ablam ve kız kardeşim yaz tatiline gelecekler bende genelde annemde olurum yani paylaşımda bulunamam neyapsam takımdan şimdimi ayrılsam şaşırdım
ben de kabul ediyorumakrep kabul
banu kabul
zulaley kabul
tatlım günde 5 defa paylaşım yapamazmısın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?