kardeşlerden kaçmaz demiiyaparım tabi hergün ugrarım mutlaka 3 yada 5 mutlaka ugrarım ozaman ben 68 olasıya kadar devam edeyim sonrasını düşünürüz
ablamında 3 tane çocugu var 3 de benimhaftaya geliyormuş canımın içi süpriz yapacaktı ama ögrendim
hoşgeldin canımkızlar ıyı aksamlar
buraya davet edıldım hala yer var dımı bana da burada :26:
1.72 boyunda 64 kıloyum hedefım 57 ınsallah
tatlım kahvaltı sonuçta..güzel yapmışsın..önemli olan akşam çozutmaman şekercikgünaydın kızlar güzelbir gün olur inşallah hepimiz için erkenden kalktım ama öylebir kahvaltı yaptımki anlatsam dudagınız uçuklar ne oluyor bana anlamıyorum 2 hafta iyi geçiyor 3. hafta cozutuyorum bu hafta büyük ihtimalle koruma haftam olacak
oh beee çok sevindim miden adınabenim de müslim bitmiş,şimdi yumurtasız menemen yiyeceğim..mecburen..
ooooo büyük buluşmavarha süper yaaa bizimlede paylaşırsın tepkilerini merak ediyorum nezamandır görmüyorlar seni banucum
kıs şimdile 50 olacaksın
dün eltimdeydim yeter artık zayıflama çok güzel oldun diyor ama insan zayıfladıkça dahasını istiyo
evetyaaa don südyen nevarsa sallarız hedeflerimize ulaşınca:92:
hoşbuldukkk canımmmgunaydinlarrrrr
cikolatakiz cikolatakizboyle bir sarki vardi onu hatirlattin bana
hos geldin aramiza canim. insaallah cikolatalari yiye yiye cikolata sekline gelmemissindir.
yok kuşum sabahları müsli yemeyi alışkanlık haline getirmişti ya
yumurta sevmiyormusun? yoksa kalorisi mi yuksek?
proteinler vucutta depolanmadiklari icin diyet yaparken yenmeli diye dusunuyorum.
hoşbuldukkk canımmm
esmer oldugum için sectim oniiiiiii
sevgılımle sorunlarım vardı o süreç içerisinde az daha gelıyordum o kıvama ama kurtardımmm çok şükür artık sorun falan kalmadı . neden kalmadı çünkü direkt ayrıldım sorunlar bitti
nıhayet kafam rahattttttttttt cok şükürrrrrrrrr
kardeşlerden kaçmaz demii
hoşgeldin canım
QUOTE]
hoşbuldukkk akrepcimmm
güzeeel kesin çözüm haa
yok kuşum sabahları müsli yemeyi alışkanlık haline getirmişti ya
şimdi çok merak ediyorum banunun midesi nasıl tepki gösterecek normal kahvaltıyaayy alıp başını gidiyormuş kaçıyormuş banudan
kızlar ben şimdi hazırlanıpp diyetisyene gıtcemmmm bakalımm neler dıyecekk gelır gelmez sızınle paylaşıcammm ben yokkennn takımımıza sahip olun emiiiii
takım arkadaşlarım süperdir merak etme herkez duyar sesini
kolay gelsin canım zortabi insan yoruluyor ben ev hanımıyım 3 çocugumvar onlarla ugraşıyorum canım benim boyumda 168 hedefim 68 olmak ama senin boyunu ve hedefini görünce
hamdolsun şekercim..sizleri burda gördükçe daha iyi oldum..günaydın akrebim nasılsın
canım boyda pek fark yok aramızda 3-4 santımın lafı mı olur aaa
sen bana bakma ben daha bekarım ya o yuzdendır bıde arkadaslarım hep zayıf zayıf sagolsunlar
gerci bazen bende dıyorum yaa kılo veremezsemmm naparımmmmm dıyeee ama sonrada düşünüyorummm kiii amannnn boşverrrr 10 görücü geleceğineee 5 görücü gelirrrr
:128::128::128:aynen canımmm
kocam olmadıgı ıcın atarım daaa satarımm daaaa
merak etme canikom ne fırtınalar oldu yinede bırakmadık takımımızıkızlar ben şimdi hazırlanıpp diyetisyene gıtcemmmm bakalımm neler dıyecekk gelır gelmez sızınle paylaşıcammm ben yokkennn takımımıza sahip olun emiiiii
Banudan soz ediyoruz unutma hepimiz kilo aldigimiz haftalarda bile o 500 gr vermisti
gel seninle bir iddiaya girelim banu en fazla 3 gun icinde muslisini alir marketten
diyetisyen burda. :79: Akrepten alaa diyetisyenmi olur. sen iki gun takimda kal ne demek istedigimi anlarsin. biz bu kilolari diyetisyene gitmeden evimize gelen diyetisyen, akrep ve takimi ile verdik.
canım boyda pek fark yok aramızda 3-4 santımın lafı mı olur aaa
sen bana bakma ben daha bekarım ya o yuzdendır bıde arkadaslarım hep zayıf zayıf sagolsunlar
gerci bazen bende dıyorum yaa kılo veremezsemmm naparımmmmm dıyeee ama sonrada düşünüyorummm kiii amannnn boşverrrr 10 görücü geleceğineee 5 görücü gelirrrr
gunaydinlarrrrr
cikolatakiz cikolatakizboyle bir sarki vardi onu hatirlattin bana
hos geldin aramiza canim. insaallah cikolatalari yiye yiye cikolata sekline gelmemissindir.
yumurta sevmiyormusun? yoksa kalorisi mi yuksek?
proteinler vucutta depolanmadiklari icin diyet yaparken yenmeli diye dusunuyorum.
sallariz zulaleycim. ben hevesimi o zamana sakliyorum. ulasilabilir birsey oldugunu anliyorsun. veeee takim bu kilo verme isini cok keyifli hale getirirken neden olmasin dii mi ama
evet yaaaaaaa iyiki bulmuşum bu takımı yoksa şişko şişko gezecektim ortalıkta
turabım akşam ortanca oglumun dersini babası yaptırıyordu derste annenizi tanıtın diyor eşimde tanıtıyor şişko kısa diye :26: :26: iyicebir hırslandım o görürşişkoyu
hoşbuldukkk canımmm
esmer oldugum için sectim oniiiiiii
sevgılımle sorunlarım vardı o süreç içerisinde az daha gelıyordum o kıvama ama kurtardımmm çok şükür artık sorun falan kalmadı . neden kalmadı çünkü direkt ayrıldım sorunlar bitti
nıhayet kafam rahattttttttttt cok şükürrrrrrrrr
zaten diyete uymakta çok zor bence 1,2 keredenedim olmuyor hergün farklı şeyler pişirmen gerekiyor en güzeli herşeyden az az yemek
diyetisyen burda. :79: Akrepten alaa diyetisyenmi olur. sen iki gun takimda kal ne demek istedigimi anlarsin. biz bu kilolari diyetisyene gitmeden evimize gelen diyetisyen, akrep ve takimi ile verdik.
en doğrusuzaten diyete uymakta çok zor bence 1,2 keredenedim olmuyor hergün farklı şeyler pişirmen gerekiyor en güzeli herşeyden az az yemek
kızlar benim bugün biraz işlerim var çok sevdigim bir arkadaşım tadilat vardı evinde bugün ona yardıma gidicem kızımı okula bırakınca şimdi kalkayım yemegimi falan yapayım akşama görüşürüz :80:
tadilata yardımmıı:26: kuşum sende ustalıkdamı vardııı
kafamın rahat olduğu bir zaman konuşuruz.hayırdır canım..noldu senden haber bekliyorduk bizlerde..
tadilata yardımmıı:26: kuşum sende ustalıkdamı vardııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?