Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kardeşlerden kaçmaz demii
kızlar ıyı aksamlar
buraya davet edıldım hala yer var dımı bana da burada :26:
1.72 boyunda 64 kıloyum hedefım 57 ınsallah
hoşgeldin canım
tatlım kahvaltı sonuçta..güzel yapmışsın..önemli olan akşam çozutmaman şekercik
benim de müslim bitmiş,şimdi yumurtasız menemen yiyeceğim..mecburen..
oh beee çok sevindim miden adına

banuum ben de çok merak ettim tepkilerini acaip şaşırırlar kesin

hedefe ulaşmak ne güzel yaa söylemesi bile heyecan yapıyor

gunaydinlarrrrr

cikolatakiz cikolatakiz boyle bir sarki vardi onu hatirlattin bana
hos geldin aramiza canim. insaallah cikolatalari yiye yiye cikolata sekline gelmemissindir.

hoşbuldukkk canımmm
esmer oldugum için sectim oniiiiiii
sevgılımle sorunlarım vardı o süreç içerisinde az daha gelıyordum o kıvama ama kurtardımmm çok şükür artık sorun falan kalmadı . neden kalmadı çünkü direkt ayrıldım sorunlar bitti
nıhayet kafam rahattttttttttt cok şükürrrrrrrrr

yumurta sevmiyormusun? yoksa kalorisi mi yuksek?
proteinler vucutta depolanmadiklari icin diyet yaparken yenmeli diye dusunuyorum.
yok kuşum sabahları müsli yemeyi alışkanlık haline getirmişti ya
şimdi çok merak ediyorum banunun midesi nasıl tepki gösterecek normal kahvaltıyaayy alıp başını gidiyormuş kaçıyormuş banudan

güzeeel kesin çözüm haa

kızlar ben şimdi hazırlanıpp diyetisyene gıtcemmmm bakalımm neler dıyecekk gelır gelmez sızınle paylaşıcammm ben yokkennn takımımıza sahip olun emiiiii

Banudan soz ediyoruz unutma hepimiz kilo aldigimiz haftalarda bile o 500 gr vermisti
gel seninle bir iddiaya girelim banu en fazla 3 gun icinde muslisini alir marketten

kızlar ben şimdi hazırlanıpp diyetisyene gıtcemmmm bakalımm neler dıyecekk gelır gelmez sızınle paylaşıcammm ben yokkennn takımımıza sahip olun emiiiii

diyetisyen burda. :79: Akrepten alaa diyetisyenmi olur. sen iki gun takimda kal ne demek istedigimi anlarsin. biz bu kilolari diyetisyene gitmeden evimize gelen diyetisyen, akrep ve takimi ile verdik.

canımmmm
hehehehe acaip bozuldun demihedef hedefi kızartırmış
günaydın akrebim nasılsın
hamdolsun şekercim..sizleri burda gördükçe daha iyi oldum..
çikolatakıza bravo valla nasılda şakı şakır yazıyor mesajları..sonunda istediğimiz gibi bir arkadaş bulduk galiba
ayy ben sana çiko desem şekercik yaa..ara ara tutan tatlı krizlerine bu isim pek fena gelir çünkü eskiden çizgi roman vardı çocukluğumuzda sanırsam zagor du adı.orda bir çiko adında biri vardı lem nerden nereye amma hayalci gördüm kendimiii

ennn ennnn hayırlısı gelsin bi tane gelsin şekerciim..senin gibisini bulucaklar gelmiceklermi kendileri kaybeder sonuçta

aynen canımmm
kocam olmadıgı ıcın atarım daaa satarımm daaaa
:128::128::128:
merak etme canikom ne fırtınalar oldu yinede bırakmadık takımımızı
sağlıcakla git ve dön gözün arkada kalmasın ama sanki sen takımdan ayrı kalmak istemiyomusun gibi geldi bana ne dersin

Banudan soz ediyoruz unutma hepimiz kilo aldigimiz haftalarda bile o 500 gr vermisti
gel seninle bir iddiaya girelim banu en fazla 3 gun icinde muslisini alir marketten

ayy evet kııs irade abidesi maaşallah
anam ne iddiaya giricem belkide şu an markettedir ama onun alışveriş günü cumartesi:26:şimdi mera ettim geçen cumartesi neden almadı ki ya o da bıktı müsliden yada unuttu
eee şimdi cumartesiyi beklermi dersin:82:
heheehe evet sizce banu müsliyi cumartesimi alır yoksa bugün hemenmiiiayy patlicam gülmekten sabah sabah banu gelince ikikere şok olucak midesinin gitmesine şaşırmışş ve o şoku atlatamadan takımda anket yapılmış müslisi adına

diyetisyen burda. :79: Akrepten alaa diyetisyenmi olur. sen iki gun takimda kal ne demek istedigimi anlarsin. biz bu kilolari diyetisyene gitmeden evimize gelen diyetisyen, akrep ve takimi ile verdik.
ah tatlımm benimmm
senin gibi dikkafalı dediğim dedik, önce kendi doğrularım ve kurallarım diyen bir kardeşten bunları duymak ne güzelpek duygulandm şekercik..
bir başak kolay kolay yıkmaz kurallarını zor güvendiği için..mükemmelci olduğu için
teşekkürler şekercik emin ol doğru birine güvendin

ilahi çok güldümya evet çevre etkiliyor insanı men annemlere gidince rahatım hiç sıkınntı yapmıyorum çünkü tüm mahalle tombik ben zayıfkalıyorum yanlarında ama kendi evime gelince olmuyor çevremdedi insanlar hemen hemen hepsi zayıf eeee çevreye ayak uydurmak lazım

alemsin yaaaa

zaten diyete uymakta çok zor bence 1,2 keredenedim olmuyor hergün farklı şeyler pişirmen gerekiyor en güzeli herşeyden az az yemek

kızlar benim bugün biraz işlerim var çok sevdigim bir arkadaşım tadilat vardı evinde bugün ona yardıma gidicem kızımı okula bırakınca şimdi kalkayım yemegimi falan yapayım akşama görüşürüz :80:

zaten diyete uymakta çok zor bence 1,2 keredenedim olmuyor hergün farklı şeyler pişirmen gerekiyor en güzeli herşeyden az az yemek
en doğrusu
sabah kraliçe
öğle memur
akşam fakir
olmak canm
menülerden 20 dk öncede mideyi meyve ile yağlamak yemek için hazırlamak
akşam az yendiği için sabah erkenden kalkılır.akşam az yendiği için mide küçülür gün içinde farketmeden daha erken doyulur..akşam az yendiği için mayışma olmaz ibadet rahat yapılır.akşam az yenine kilo verilir moral yüksek olur evde huzur olur..en önemlisi göbekten kurtulunur..
en güzeli dee peygamber(s.a.v.) sünnetine uyulur

tadilata yardımmıı:26: kuşum sende ustalıkdamı vardııı

bu arada ben 60,4 kiloyum ama hiç sağlıklı bi şekilde vermedim bu kiloyu:85: neyse giden gitti artık inşallah cuma 59,9 olurum

kızlar 3 sayfadır kahkahalarla gülüyorum,kızım da şaşırmış bana bakıyor ne oldu anneme diye..
ay koptum resmen..[kop deyince ervam geliyor aklıma]
müsli siparişi vermeyi unutmuşum eşime
dün de normal kahvaltı yaptım,öğle yemeği ara yiyesim gelmedi
mide alışkın değil tabii..
böyle daha mı iyi olacak yoksa,bu hafta böyle gidip sonuçları gözlemlesem mi..

turabçım oğluma hamileyken yedim son yumurtamı,çıkardım ve bir tiksinti geldi 10 senedir ağzıma koyamıyorum ne yapsam..yoksa bayılırdım..bazı gebeliklerde oluyormuş böyle..yoksa yumurta kadar tok tutan besleyici bir şey var mı..diyetlerin en sağlam dayanaklarından bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…