Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyice aşağı çekiyorsun hedefi caNIM,bence birileri mezun olmak istemiyor..
zayifladikca zayiflayasim geliyor. bugun 36 bedendi uzerimdeki gomlek ve etegim.

git tabii canım,dediğin gibi tecrübe olur en azından..hayırlısı olsun..
tesekkurler banusultancim, 1,5 saatlik bir otobus yolculugunu gormezden gelirsek sartlar cok hosuma gitti. sadece dersim oldugu gunlerde gidecegim, saatleride uygun kizimi ve evimide ihmal etmis olmam. hayirlisi bakalim

bugunku meum
elma sirkeli ilik su
kahvalti 1 yumurta, az peynir, 1/2 dilim cikolatali ekmek, 2 tek sekerli cay
oglen 1 tabak makarna, 1 kase yogurt
aksam tavuk gogsu, 2 dilim borek, 1 kurabiye, 1/4 kase salata 3 tek sekerli cay (arkadaslarlaydim)
2 lt su
1 saat yuruyus

kızlar ıyı aksamlar
buraya davet edıldım hala yer var dımı bana da burada :26:
1.72 boyunda 64 kıloyum hedefım 57 ınsallah

günaydın kızlar güzelbir gün olur inşallah hepimiz için erkenden kalktım ama öylebir kahvaltı yaptımki anlatsam dudagınız uçuklar ne oluyor bana anlamıyorum 2 hafta iyi geçiyor 3. hafta cozutuyorum bu hafta büyük ihtimalle koruma haftam olacak

kızlar ıyı aksamlar

hoşgeldin çikolatacım maaşallah boyun uzun en kısazamanda verirsin inşallah hedefine ulaşırsın
kendini biraz tanıtırmısın çalışıyormusun ev hanımımı

günaydın güzeller...önce dünün menüsünü yazayım..kızlardan hiç geçemedim pc nin karşısına..
sabah 500 ml su
kahvaltı haşhaşlı ekmek
domates,salatalık,peynir,zeytin
reçel,çay..
ara yok
öğle 1 kase karışık kuruyemiş
ara yok
akşam 1.5 tabak
sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
biraz dengesiz kaçtı farkındayım..cumaya nasıl yansıyacak bakalım..

kitabımı da yazayım unutmadan..
sen bana mevsimlerden söz et
yazar gilbert sinoue
238 sayfa
arjantin den akdeniz e uzanan 3 bin yıllık arayışın öyküsü..
ve kitaptan bir söz
....çekicilik, başkalarında insanı kendinden memnun bırakmaktır...

kızlar ıyı aksamlar

hoşgeldin çikolata..boyuna maşallah öncelikle..eminim kilolu görünmüyorsundur..7 kilo da verilmeyecek bir kilo değil..sıkı tutarsan 2 ayda veriverirsin..

benim de müslim bitmiş,şimdi yumurtasız menemen yiyeceğim..mecburen..

hoşgeldin çikolatacım maaşallah boyun uzun en kısazamanda verirsin inşallah hedefine ulaşırsın
kendini biraz tanıtırmısın çalışıyormusun ev hanımımı

oleyyy biri duydu sesimiii
gunaydın canım inşallah temmuza kadar düşcem 58 e. ben şubatta 71 kıloydum ama kendı cabalarımla 64 e kadar düştüm ama bugun dıyetısyene gıtcemmmm
çalışıyorum tatlım ben yorucu bi tempom var aslında güya memurum ama süreklı ayaktayım bazen eve gelıyorum kafamı yastıga koyar koymaz uyuyorum
sen tatlımmmm

canım arada kacamak yapıp vücudunu şaşırtman ıyı olacaktır dıye dusunuyorum uzulme telafı edersın

ooooo büyük buluşmavarha süper yaaa bizimlede paylaşırsın tepkilerini merak ediyorum nezamandır görmüyorlar seni banucum

kıs şimdile 50 olacaksın
dün eltimdeydim yeter artık zayıflama çok güzel oldun diyor ama insan zayıfladıkça dahasını istiyo
evetyaaa don südyen nevarsa sallarız hedeflerimize ulaşınca :92:

canım arada kacamak yapıp vücudunu şaşırtman ıyı olacaktır dıye dusunuyorum uzulme telafı edersın

inşallah haftaya bombagibi olucam inşallah

takım arkadaşlarım süperdir merak etme herkez duyar sesini
kolay gelsin canım zortabi insan yoruluyor ben ev hanımıyım 3 çocugumvar onlarla ugraşıyorum canım benim boyumda 168 hedefim 68 olmak ama senin boyunu ve hedefini görünce

canım boyda pek fark yok aramızda 3-4 santımın lafı mı olur aaa
sen bana bakma ben daha bekarım ya o yuzdendır bıde arkadaslarım hep zayıf zayıf sagolsunlar
gerci bazen bende dıyorum yaa kılo veremezsemmm naparımmmmm dıyeee ama sonrada düşünüyorummm kiii amannnn boşverrrr 10 görücü geleceğineee 5 görücü gelirrrr

gunaydinlarrrrr
kızlar ıyı aksamlar
cikolatakiz cikolatakiz boyle bir sarki vardi onu hatirlattin bana
hos geldin aramiza canim. insaallah cikolatalari yiye yiye cikolata sekline gelmemissindir.

benim de müslim bitmiş,şimdi yumurtasız menemen yiyeceğim..mecburen..
yumurta sevmiyormusun? yoksa kalorisi mi yuksek?
proteinler vucutta depolanmadiklari icin diyet yaparken yenmeli diye dusunuyorum.
kıs şimdile 50 olacaksın
dün eltimdeydim yeter artık zayıflama çok güzel oldun diyor ama insan zayıfladıkça dahasını istiyo
evetyaaa don südyen nevarsa sallarız hedeflerimize ulaşınca :92:
sallariz zulaleycim. ben hevesimi o zamana sakliyorum. ulasilabilir birsey oldugunu anliyorsun. veeee takim bu kilo verme isini cok keyifli hale getirirken neden olmasin dii mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…