zayifladikca zayiflayasim geliyor.iyice aşağı çekiyorsun hedefi caNIM,bence birileri mezun olmak istemiyor..
tesekkurler banusultancim, 1,5 saatlik bir otobus yolculugunu gormezden gelirsek sartlar cok hosuma gitti. sadece dersim oldugu gunlerde gidecegim, saatleride uygun kizimi ve evimide ihmal etmis olmam. hayirlisi bakalimgit tabii canım,dediğin gibi tecrübe olur en azından..hayırlısı olsun..
kızlar ıyı aksamlar
buraya davet edıldım hala yer var dımı bana da burada :26:
1.72 boyunda 64 kıloyum hedefım 57 ınsallah
kızlar ıyı aksamlar
günaydın kızlar güzelbir gün olur inşallah hepimiz için erkenden kalktım ama öylebir kahvaltı yaptımki anlatsam dudagınız uçuklar ne oluyor bana anlamıyorum 2 hafta iyi geçiyor 3. hafta cozutuyorum bu hafta büyük ihtimalle koruma haftam olacak
hoşgeldin çikolatacım maaşallah boyun uzun en kısazamanda verirsin inşallah hedefine ulaşırsın
kendini biraz tanıtırmısın çalışıyormusun ev hanımımı
günaydın kızlar güzelbir gün olur inşallah hepimiz için erkenden kalktım ama öylebir kahvaltı yaptımki anlatsam dudagınız uçuklar ne oluyor bana anlamıyorum 2 hafta iyi geçiyor 3. hafta cozutuyorum bu hafta büyük ihtimalle koruma haftam olacak
benim de müslim bitmiş,şimdi yumurtasız menemen yiyeceğim..mecburen..
benim pilates kursu bu hafta bitiyor..onun yerine yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum..arada da ebru ya takılırım,zaten tempoyu düşürdüm bu aralar,hergün spor yorucu oluyordu ama ihtiyacım da vardı..kilo vermem çok yavaşlarsa tekrar 20 gün daha uygularım hergün pilatesi..tatile de az kaldı,1.5 ay sonra görüşeceğiz eşimin ailesiyle...şaşırtmak çok zevkli olacak.intikam,intikam...
bir sureliktir canimcim uzulme, bendede motivasyon dusmustu ama simdi 50 olasim var. hele bir kac yuz gram verince bana iyi moral oldu. 52 yi gorecegim umidini yitirmistim, 52 yi gormek bana 50 yi bile gorebilecegim umidini verdi. haydi zulaleyim bir kez daha yekinelimde hedefimiza ulasalim. ozaman sudyen mudyen demeyim sallayacagim su kk bayraklarini.
canım arada kacamak yapıp vücudunu şaşırtman ıyı olacaktır dıye dusunuyorum uzulme telafı edersın
oleyyy biri duydu sesimiii
gunaydın canım inşallah temmuza kadar düşcem 58 e. ben şubatta 71 kıloydum ama kendı cabalarımla 64 e kadar düştüm ama bugun dıyetısyene gıtcemmmm
çalışıyorum tatlım ben yorucu bi tempom var aslında güya memurum ama süreklı ayaktayım bazen eve gelıyorum kafamı yastıga koyar koymaz uyuyorum
sen tatlımmmm
inşallah haftaya bombagibi olucam inşallah
takım arkadaşlarım süperdir merak etme herkez duyar sesini
kolay gelsin canım zortabi insan yoruluyor ben ev hanımıyım 3 çocugumvar onlarla ugraşıyorum canım benim boyumda 168 hedefim 68 olmak ama senin boyunu ve hedefini görünce
cikolatakiz cikolatakizkızlar ıyı aksamlar
yumurta sevmiyormusun? yoksa kalorisi mi yuksek?benim de müslim bitmiş,şimdi yumurtasız menemen yiyeceğim..mecburen..
sallariz zulaleycim. ben hevesimi o zamana sakliyorum. ulasilabilir birsey oldugunu anliyorsun. veeee takim bu kilo verme isini cok keyifli hale getirirken neden olmasin dii mi amakıs şimdile 50 olacaksın
dün eltimdeydim yeter artık zayıflama çok güzel oldun diyor ama insan zayıfladıkça dahasını istiyo
evetyaaa don südyen nevarsa sallarız hedeflerimize ulaşınca:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?